Tök mindegy, hova, csak siessetek! 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Tök mindegy, hova, csak siessetek! 😀
Ezt az eu-s blogról idéztem, ahol egy srác írta magáról (ugyanis Jani a neve) Na itt én majdnem szétvertem a gépet… Már Istenítik? Lukjanit? Aki szénkonzollal meg pattogó öngyulladóssal tolja? :hurt1:
Több féle isten létezik.
Minden hitnek meg van a magáé!
Hagyjuk Őket, azt hisznek amit akarnak!
Minden hitnek meg van a magáé!
Hagyjuk Őket, azt hisznek amit akarnak!
Pontosan! Mint tudjuk ők LUK-ra mennek 😀 És persze a pipusok (ők) tartsanak össze.
Mi is összetartunk ahogy azt a találkozó mutatta, de mi vízipipások vagyunk és nem pipusok, és nem pipulunk 😀
Teljesen nyilván való, ezt azért nem is írtam! :hehe:
Ezt az eu-s blogról idéztem, ahol egy srác írta magáról (ugyanis Jani a neve) Na itt én majdnem szétvertem a gépet… Már Istenítik? Lukjanit? Aki szénkonzollal meg pattogó öngyulladóssal tolja? :hurt1:
Ókori népeknél is megvolt a bénázás, ügyetlenség istene.
Kortól függ, de van. 😀
Kortól függ, de van. 😀
Szegény ha ezt látná … :happy1:
Tiszteletem mindenkinek!
Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok, vízipipásokhoz!
Az egyetemen le kell adnom egy üzleti tervet és -természetesen- egy vízipipázással kapcsolatos vállalkozás-indítási ötlettel álltam elő. Az ötletet most, idő szűke miatt, nem részletezném, egyébként is csak elméleti szinten mozog. A kérdőív (16 kérdés mindössze) kitöltésével nagyban hozzájárulnátok a beadandóm sikerességéhez.
Nektek max 10 perceteket rabolná el, nekem viszont ettől függ a félévi jegyem nagy része. A segítséget előre is köszönöm!
A válaszokat a mortus (kukac) freemail.hu-ra várom
Üdv.: Mortus
Íme a kérdések:
Az Ön ismerősei közül hányan vízipipáznak rendszeresen?
A ”rendszeres pipázás” kb. heti hány alkalmat takar?
Egyedül vagy társaságban pipázik inkább?
Mik a legfőbb elvárásai egy vízipipákkal foglalkozó webshoppal/üzlettel szemben?
Milyen árakat tartana elfogadhatónak egy Mya Saray, Nammor, Khalil pipáért?
Mi a véleménye a Magyarországon kialakult vízipipadohány árakról?
Egy hónapban átlagosan mennyit költ a vízipipázásra?
Ön mit tart a legfontosabbnak egy vízipipával kapcsolatban?
Ön milyen szempontok alapján vásárol(na) vízipipát (legfontosabb ill. kevésbé fontos szempontok)?
Ön milyen szempontok alapján vásárol a vízipipájához tartozó kiegészítőket (cső, kerámia, dohány, tömítések, stb)?
Mennyire ért egyet az alábbi kijelentésekkel? „Inkább kevesebbet, de az minőségi legyen!” illetve „Mindegy milyen, csak olcsó legyen!” (1-5-ig terjedő skálán)
Ön szerint mennyire telített Magyarországon a vízipipa és a hozzá kapcsolódó termékekkel foglalkozó piac, van-e hely új belépők számára?
Rendszeres (adott esetben törzs-) vásárlója-e egy adott boltnak?
(Ha az előző kérdésre igen a válasza) Szokott-e máshol is vásárolni, vagy csak abban az egy üzletben?
Ön mit tart az Ön által rendszeresen látogatott üzlet legnagyobb előnyeinek?
Ön mit tart az Ön által rendszeresen látogatott üzlet legnagyobb hátrányainak?
Vegulis a talalkozo sem a te rohogesedtol volt vegig hangos 😀 Bar en elveztem, megteremtette az alaphangulatot 😀
halika
nem tudja valaki mi a nick neve Kovács Vilinek pipa talin is ott volt
Kortól függ, de van. 😀
:mdr3:
Ez jó volt!
Mi is imádjuk, főleg, hogy nevetséges, inkább rajta, mint vele.
:mdr3:
Sajnos nem tudom.
Azt viszont tudom, hogy a “halika”, “tali” és társaik inkább 1 másik fórumban népszerűek!
Ha kérhetem, kérhetjük, itt ne használd, ha csak nem az idegesítő szavak topicban.
“Köszike”! :hehe:
hundarkblade 😉
Sokan írják, hogy milyen szép Hookah pipája, lehetne képet kérni róla? Vagy a szülinapos képek valamelyikén rajta van? 🙂
Rajta bizony!
Ismered hookaht, ugye?
Akkor ami pipa mögött ül, szép nagy tányérja van, na az az Ő pipája!
Tiszta réz, gyönyörű a test, és nagyon szép a gravírozás, vagy véset rajta!
A “Sajat pipa(im)” cimu topikba rakott be anno kepet rola, ime:
van aki szívott már waha candyt és waha ilyen vegyes gyümölcsöt?
illatra ugyanaz a kettő nálam, sztem ízre is olyan lesz, másnál is ez volt?
vagy kicserélték volna a candyre vegyesgyümölcsöt?:D mert elég könnyedén kinyílt a doboz..
Tényleg szépsége mellett kiválóan funkcionál remek füstöt ad, nagyon szeretem és ha súllyal mérjük a masszívságot, akkor tényleg masszív, mivel öntött tömör anyagról van szó, amely kívülről meg van munkálva. :super:
Ákosnak köszönöm a dicsérő szavakat! :rouge: 🙂
Nem téged dícsértelek, hanem a pipádat!! 😛 :langue2:
Nem is Hookah írt vissza, hanem a pipája 😉
Így van nem én voltam, hanem ideült a géphez bepötyögte a kilógó réz szívócsonk ujjával. :hehe:
Így van nem én voltam, hanem ideült a géphez bepötyögte a kilógó réz szívócsonk ujjával. :hehe:
Akkor Hookah, nincs kedve a pipádnak lejönni Tirpákiába? 😀 Fizetném a vonatjegyet, elszállásoljuk itt pár évre, ígérem, nagy becsben fogjuk tartani. :happy1:
A billentyűt már feléri, de egyedül még nem közlekedhet, túl fiatal még ahhoz! 😀
Szívesen kísérgetem ám :]
Ti tényleg fanatikusok vagytok. Esetleg csak túl lököttek. 😀
A billentyűt már feléri, de egyedül még nem közlekedhet, túl fiatal még ahhoz! 😀
Kísérgetjük és vigyázunk rá.
Hidd el Serbetlin és Al Fakheren fogjuk nevelni.
Amennyiben jól viselkedik és ügyes lesz, néha kap egy kis Starbuzz-t is, de csak neves napokon!
Na?
Így sem engeded el? :happy1:
Valaki rendelt már sikeresen Starbuzz dohányt?
Ha valakit érdekel, van fent a vaterán Serbetli meg Kaya dohányok 1750ért..
Engem érdekelt és köszönöm az információt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.