OK,örülök hogy tetszik , sok jó visszajelzést kaptam,hamarosan felfuttatom a termelést……. ínyencek , :Pjön a Hungarikum… :frime1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
OK,örülök hogy tetszik , sok jó visszajelzést kaptam,hamarosan felfuttatom a termelést……. ínyencek , :Pjön a Hungarikum… :frime1:
Jöhet, jöhet, kilószámra!
ÉÉÉÉn voltam a második aki a legközelebb járt a megfejtéshez anno.
Pooly ,legközelebb adok neked is…
már most beneveznék pár grammra.:]
Mint a taliról lemaradt tudatlan egyén: Miről is? 😀
Saját gyártmányú házi dohány, Hungarikum, Tokaji ízű dohány…. 😛
Ha nem is a teljes receptet, de valami segítséget, támpontot kapunk valami hasonló elkészítéséhez? :]
Én is foglalok pár gramm dohányt ha lehet. 🙂
Ha nem is a teljes receptet, de valami segítséget, támpontot kapunk valami hasonló elkészítéséhez? :]
van rá külön topic, ott gyűjthetsz infot.:]
Segítsen már valaki, hogy tudom, azt az ftp servert megnézni, amire rakjátok a képeket.
total commander segítségével 😀
van közzétett ftp cím is?
egyébként tc-ben hálózat-ftp kapcsolódás és ott új kapcsolat
Szeressük a Tokajit 😀
Total Commander/Hálózat/Kapcsolódás FTP-hez
ftp: atma.silihost.hu
nev: vpfhu
jelszo: vpfhu2009
by Krampi
Nálam egyből félisten titulust érdemelsz ki magadnak, ugyanis imádom a Tokaji Aszút.
Nagyon kíváncsi lennék mennyire adja vissza a bor aromáját a dohány.
Foglalkozik itt valamelyik topic a glycerinnel és használatával ?
nekem az a problémám hogy eltört 2 kerámiám és fogalmam sincs mivel ragasszam meg esetleg valami ötlet? edig vizüveg amit kaptam tanácsot csak azteg nem találok
Egyedüli megoldás : vízüveggel megragasztani, meleg helyen hagyni 1 napot, külsejét smirgli papírral felcsiszolni, szerzel valami kerámia pasztát és csinálsz 1 merevítő réteget az alja körül. A rétegbe ajánlott vékony drótból merevítést beépíteni , vagy 3 kört, aztán sütőbe keveset kiégetni.
visszatértem,1 hét betegség után. miről maradtam le? 🙂
csak Az Év bulijáról, …..
ja,épp előbb olvastam a vizipipatalálkozós topicot és nagyon úgy néz ki,hogy nagyon profi volt! 😀
Bátran mondhatom, hogy az évtized bulijáról, mert nem hiszem, hogy 2010-ig lesz még egy ilyen. De ha 2010-et beleszámoljuk, akkor valószínű. webbie-t nem nagyon látom fórumon. Eltűnt? 😀
RE, olvasom én minden nap, csak amihez nem tudok vagy nem akarok hozzászólni, ahhoz nem szólok hozzá. 😀 (nincs szerencséd :diable: :D)
Isten ments, semmi mögöttes szándékom nem volt. 😀
Jut eszembe webbie!
Miért nem jöttél a szülinapi bulira?
Mondhatnék bármit, úgyse hinnétek el .. 😀
Amúgy nem úgy jöttek össze a dolgok .. maradjunk ennyibe. :triste1:
Valoszinusithetoen a netszolgaltatom szarakodasa miatt nem tudom jelenleg feltolteni a videot semmilyen videomegoszto portalra, ugyanis az ingadozo feltoltesi sebesseg miatt menet kozben levagnak.
Mindenesetre az addigi kivancsiskodas csokkentese erdekeben ha szepen lassan is, de csurog felfele az FTP-re. Ha keszen van a feltoltes, akkor majd irok a forumba, addig ne kezdjetek el letolteni, ugysincs fent teljesen 🙂
Mondhatnék bármit, úgyse hinnétek el .. 😀
Amúgy nem úgy jöttek össze a dolgok .. maradjunk ennyibe. :triste1:
Miért ne hinnénk el?
Sajnálom, hogy nem találkoztunk!
😮
Mindenesetre az addigi kivancsiskodas csokkentese erdekeben ha szepen lassan is, de csurog felfele az FTP-re. Ha keszen van a feltoltes, akkor majd irok a forumba, addig ne kezdjetek el letolteni, ugysincs fent teljesen 🙂
Szopás. Látom már 60mb fent van ftp-n, majd felteszem én Youtube-ra.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.