Nah fasza. Barátnőm időt kért, mert nincs tisztában az érzéseivel. Kurva jó félévem van most. :K
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Nah fasza. Barátnőm időt kért, mert nincs tisztában az érzéseivel. Kurva jó félévem van most. :K
ne légy pesszimista!
Minden rendbe jön!
Bízz! 🙂
Na ha egy nő ezt mondja azt nem kell nagyon erőltetni.
Ismerős szitu, általában hapsiról szóló történet bújik a színfalak mögött.
pooly!
Ne szomorítsd!
Vígasztald!
Nem vígasztalás kell hanem a következő csaj, a többi adja magát úgyis.
Ha ezt szereti, nem olyan egyszerű!
Ha nem annyira akkor sima!
Nincs másik pasi azt tudom. 🙂 Ennyire nem vagyok vak. És azt is tudom, hogy én voltam a hülye, mert nem mutattam ki amit éreztem (családi ártalom) Amúgy nálunk mindenki így van együtt. Anyám, nagyszüleim stb. Egyszer szétmentek és utána összejöttek. Remélem, hogy nálam is ez van, de ha nem akkor majd csak lesz valami. Erősebb gyökerekböl jövök én, hogy emiatt véget vessek az életemnek.
drukkolok. mindketten vagytok annyira hülyék hogy egymásnakteremtve címkét rakjak rátok 😉
Rajtunk is van. 🙂 Meg az vigasztal, hogy nem “kirakott” hanem most egész nap beszéltünk és láttam hogy nem attól sír, hogy valaminek vége, hanem attól, hogy szenved.
Akkor hajrá!
Mutasd ki az érzéseidet!
Légy gyengéd és lovag!
pedig amúgy te kimutattad az érzéseidet…csak sajátosan 😀 bár ez kölcsönös 😀
“te csüngőhasú hájas disznó” stb :=
“te csüngőhasú hájas disznó” stb :=
Hát nem éppen így gondoltam! :hehe: :happy1:
Szerintem igazán boldog akkor lehet az ember ha nem kell azon gondolkoznia hogy kimutathatja az érzelmeit vagy sem a másik felé.
Azért titkon én is drukkolok neked, legyetek ti a példa aki rám cáfol. 😉
Figyelem!
Ki az aki szeretne nekem segíteni? Cikkeket kellene írni. Jutalmaznám a kész cikkeket. 🙂
Akit érdekel az írjon email-t a syska1988(a)gmail.com címre. :super:
nah hey-ho!
ennek syska pajti nem fog ürülni h itt kérdezek de 15 perc alatt nem találtam meg amit kerestem 🙁
Szóval arra lennék kíváncsi van -e colás dohány frissítő?
s hogy ezeket a fórumon hol kell keresni
thx
és jó pipát
a hookahforum.com-on egyik haverom írta, hogy ha érdekel van dohánya eladó. nekem jelenleg nincs rá szükségem, de érdekes dohányok, mint pl Tangiers, Starbuzz blu mist, AF, JM’s,
ha vkiket érdekelnek kiírom közös rendelés topikba a dolgot.
Ajj Youri. tudom milyen szerelmesnek lenni. Figyelj. Ha ezért sírt, akkor nem kell itt saját magad hülyévé tenni. Ha nyugodtan mondod ki, hogy szereted, akkor úgyis lesz folytatása. hullámvölgynek mindig vannak mélypontjai. És ha férfiként hagyod, hogy egy nő miatt érezd rosszul magad, akkor te rontottad el. Nem, nem a kapcsolatot. Érezd jól magad, mert az élet azért van, hogy élvezzük. Ezzel most nem beszólni akartam neked, hanem így van. Tudom, néha nekem is ez kell, ha barátnő a téma, mert ebben a témában férfi aggyal gondolkodni sosem könnyű. Akkor lesz vége, ha hagyjátok. A barátnőd könnyei nem akarták. Rajtad áll, hogy akarod-e. Hidd el, csak segíteni akarok. Mindenki a saját bőrén tapasztalja meg. A hullámvölgy ívét neked kell felfelé irányítanod. Hajrá.
Azért ezzel nem teljesen értek egyet, az éremnek mindig két oldala van.. és most nem Yourit szídom, de azt te sem gondolhatod komolyan Troll, hogy azért mert te így jártál vagy így tapasztaltad, ilyen a világ.. :happy1: :gene:
Hát ezt úgy fogom fel, mint egy próbának. Nem azért adok igazat neki mert papucs vagyok. 😀 Csak tudom, hogy a családom tényleg ilyen. Teljesen más tradíció vagyunk, teljesen más szokások, temperamentum. (de szerencsére nem vallásilag! 😀 Azt nem bírom nagyon) Igazából tegnap előtt volt igazán szar, mert akkor még csak beszéltünk róla, tegnap már személyesen sikerült letárgyalni, nem volt semmi veszekedés vagy ilyenek, mert az sosem segít, de ahogy láttam tényleg csak idő kell neki és már tegnap este is rámírt, hogy most már 90% ig biztos, hogy csak idő kell. Ha mégis csak az a 10% nyer, szar lesz az tuti, de hülyeséget sosem csináltam, nem most fogom kezdeni.
Háborúban nevelkedett a családom, szívós mint a teveszar. 🙂
Ez a helyes hozzá állás! :super:
ennek syska pajti nem fog ürülni h itt kérdezek de 15 perc alatt nem találtam meg amit kerestem 🙁
Szóval arra lennék kíváncsi van -e colás dohány frissítő?
s hogy ezeket a fórumon hol kell keresni
thx
és jó pipát
Kólásat itthon még nem láttam sehol.
(Nem vagyok senki pajtija. 😛 Továbbá keveseb enter-el ha lehetne és mondjuk mondatokat nagy kezdőbetűvel.)
Ki az aki szeretne nekem segíteni? Cikkeket kellene írni. Jutalmaznám a kész cikkeket. 🙂
Akit érdekel az írjon email-t a syska1988(a)gmail.com címre. :super:
Köszönöm a gyors jelentkezéseket! Eddig vagy 6-7en jelentkeztek, azonban további személyeket is várok. Minél több a cikk annál jobb. 300 szavanként (2/3-ad A4 oldal) 50g Nakhla Mizo az ajándék vagy ami ezen árrésbe belefér!
Szóval pörögjenek fel a többiek is! 🙂
Szerintem le fogják hagyni egy idő után a .eu-t, mivel itt olcsóbban adnak mindent. Na majd meglátjuk idővel. . 😉
Koránt sem biztos. Sajnos magyar ember lusta keresni, hiába van kevés pénze. Google első 3 találat a nyerő, a többit a látogatók (akik keresnek) alig 10%-a nézi.
És az nekik miért jó?
Sajnos egyeseknek jó vicc az, ha mások kárára kamu rendeléseket adhatnak le. Azoknál akik nem változó az ip, például ki lehet tiltani, szűrni. Hiába ír más néven, más email címmel, az ip ugyan az és akkor már alapba nem küldik ki a csomagot, mert tudják, hogy tiltólistás szórakozik megint.
+ egyéb adatügyekhez is jó az ha mentik.
Például itt a fórumon én is mentem mindenki ip címét, nyomon követve a változásokat. Így sikeresebben lehet kitiltani a nem kívánt személyt. 😉
Szólok anyáméknak, hogy költözünk 😀
Sok dohányt szívtam, mert sok embrébe belekostoltam mai nap folyamán majd összegzem. 🙂
Tegnap nyertem 14.640Ft-ot tippmixen.Hamarosan jön az új pipa :cote:
https://www.youtube.com/watch?v=p-LsMYUWrEQ&feature=player_embedded
Ha már volt, akkor bocs. Vízipipát majdnem totál előkészíti. 😀 Bár nekem nem jön be. Én hiányolnám a bénázást a cocobricoval. :hehe:
Ha már volt, akkor bocs. Vízipipát majdnem totál előkészíti. 😀 Bár nekem nem jön be. Én hiányolnám a bénázást a cocobricoval. :hehe:
Erre van egy külön topik szerintem írd oda,és használ a youtube gombot 😉
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.