Most nézek egy videót youtubon és
Boysenberry-s
dohánya
8|
van a srácnak.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Most nézek egy videót youtubon és
Boysenberry-s
dohánya
8|
van a srácnak.
Tisztelt fórum társk!
Remélem nem felejti el senki naponta a reklámok klikkelését! 🙂
Remélem én sem. Bár érdekes, napi 1-2 kattintás van csak. X(
Így nem lesznek olyan értékes nyeremények a későbbiekben.
Én kattintgatok szorgosan.
Hány kattintás egy KM pipa?:happy1:
A KM pipáért, előbb nyiss 1 boltot, ahol egeret árulsz, és ha onnan minden egér kifogyott vagy 2x, akkor jó uton haladsz a pipa felé! :hehe:
bocs srácok, miröl is van szo? mijen kattingatás, mijen reklám? 😮 leemaradtam bocsi
bocs srácok, miröl is van szo? mijen kattingatás, mijen reklám? 😮 leemaradtam bocsi
Utolsó hsz vége alatt lévő google reklám.
Minden téma utolsó hozzászólása alatt van egy google reklám. Arra kéne mindenkinek naponta 1x kattintani bármelyik szövegre és ott 2-3x kattintani még. Akkor akár 240Ft-ot is kap a fórum. :super:
(Mondjuk az átlag 40Ft / kattintás sajna.)
ezt nem is tudtam, és hova megy ez a 40forintocska?
+megyek kattingatni 🙂
+megyek kattingatni 🙂
Lehet létrehozni ilyen google fiókot(AdSense). Ez annyit tesz, hogy ha az oldaladra kiraksz hirdetéseket, és azokra kattintanak, akkor kapsz értük X összeget, amit havonta utalnak ki a számládra, ha elértél X összeget.
Talán így van ..
Atom paraszt Alföld kombó, egy laza pipához: Disznócsipsz (pörc)!!!! 160 a kisbótbe
ÓcsóSör
Serbetli Őszibaresz
Valaki válalna disznócsipszet még? Mi már a 3.at toljuk…
Frici, Syska, Öcsi…
gyá héééj, szoktam katintani , de most valami román reklám jött be…….. :hehe: tanfolyam ….huuuuuu :berk1:adhatok párat… :happy1:
A ginseng pontosabban a tea egyik “hatóanyaga”-“összetevője”, legalábbis az egyes teáknak, az serkent, élénkít. Az Earl Grey meg maga egy teaféle, nem fűszer. 😀
Utánanéztem Earl Grey az egy teakeverék amibe Bergamot olaját keverik bele. A ginzeng meg egy növény: Ginzeng.
A ginseng pontosabban a tea egyik “hatóanyaga”-“összetevője”, legalábbis az egyes teáknak, az serkent, élénkít. Az Earl Grey meg maga egy teaféle, nem fűszer. 😀
Utánanéztem Earl Grey az egy teakeverék amibe Bergamot olaját keverik bele. A ginzeng meg egy növény: Ginzeng.
A teafélét teafajtaként értettem, és a hatóanyagnál valóban tévedtem, bocsi, de sejtettem, hogy összetevője a teának. Zöldtea keverékekbe szokták rakni leggyakrabban.
Sada: ne csörgessé, hívjá föl!
Üdvözlettel Öcsi pöcsiiiii, syska, frici, judit, Vera
Pusz! 😀
(Jó a buli Karancshalján, élje éljen Salgótárján!
Ja és a PÖRC A KIRÁLY!
Namivan, eljutottal kivetelesen a 3. sorodig es be vagy nyomva? 😀
Szajbavaglak szeklabbal. Ilyeneket ne, mer fáááááááááááááááááááááááááj! :fesse:
Jó lett a video Syska – Krampi mesterek! 🙂
Az éljen-éljen is jó de nekem jobban bejön a hajrá-hajrá Salgótarján. 😀
Jó pörcös bulit!
Julio az Al Amirt kérdzted milyen nációjú, és az szaud arábiai dohány.
Kedves Sada!
Mi tödődünk az érzelmeddel, ezért a 4ik tömés (pörc! 😀 ) dohányba szétmorzsolt xanaxot gyúrtunk, szeretsz még?
Eddig láttam ott a reklámot, de most vettem észre, hogy nekem nem hozza be. Csak a nagy szürke semmi van ott. Ez másnál is így van, vagy csak nálam?
Eddig láttam ott a reklámot, de most vettem észre, hogy nekem nem hozza be. Csak a nagy szürke semmi van ott. Ez másnál is így van, vagy csak nálam?
Állandóan csak a üres rész van vagy néha megjelenik a reklám?
3 sör, 4x6centi Finlandia, még 2 sör és 3 zacskó PÖRC!!! 😀
Pörc nagyon kemény, sertésbőrből készített snack. :hehe: és finom… 😀
3 sör, 4x6centi Finlandia, még 2 sör és 3 zacskó PÖRC!!! 😀
Pörc nagyon kemény, sertésbőrből készített snack. :hehe: és finom… 😀
Hát elég csinosak lettünk a végére….reggel óta alig győzöm hidratálni az agyam…már túl vagyok a 2.liter citromos teámon.
Fél a disznóinfluenzától?
H1N1 almát!
H1N1 almát!
Fáj .. :gene:
Hát ez odavert, nagyon fincsi lett.
Ezt nézzétek meg!
Nem semmi a csaj!
1 komplett történet!
De szeretem nézni az ilyen tehetséges embereket.
Nagyon jó, le a kalpaggal.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.