A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88794
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

az az érdekes hogy minden fórumon akad ilyen ember…sajnos nem egyszer tapasztaltam….modding oldalon 1 srác akit kizártak mert szakértelme 0 volt , mi segítettünk és valahogy félre “értette”..a végén már fenyegetőzött, kizárták , körülbelül fél évig még elszántan zaklatott minket aztán feladta..vele se lesz másképp, idő kell neki…fel akarják hívni magára a figyelmet csak azért is.vagy nem nevelik otthon vagy probléma van fejben.

, Hozzászólás ID: #88795
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Van itt is vizipipa 😀

Code:

Amúgy ezek a Forum Trollok akikről beszéltek. 😀

, Hozzászólás ID: #88796
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    krampi írta korábban:
    A forum megtekintesehez ertelemszeruen nem kell bejelentkezve lenni, igy barmikor elolvashatja a hozzaszolasokat, koztuk termeszetesen a szuletesnapi talalkozorol szolokat. Most neztem meg, es a felhasznalok profiljanak megtekintese sem igenyel regisztraciot, igy az msn cimeket is ujraregisztralas nelkul elerheti.

Ez esetben htacessel ki lehetne tiltani az oldalról is, csak az ipjét kéne megtudni.

, Hozzászólás ID: #88797
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438
    Gábor írta korábban:
    krampi írta korábban:
    A forum megtekintesehez ertelemszeruen nem kell bejelentkezve lenni, igy barmikor elolvashatja a hozzaszolasokat, koztuk termeszetesen a szuletesnapi talalkozorol szolokat. Most neztem meg, es a felhasznalok profiljanak megtekintese sem igenyel regisztraciot, igy az msn cimeket is ujraregisztralas nelkul elerheti.

Ez esetben htacessel ki lehetne tiltani az oldalról is, csak az ipjét kéne megtudni.

valoszinüleg nem fix az ip cime. mint ahogy sztem a forumon senkinek se az

, Hozzászólás ID: #88798
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

Voltam ma tüdőgondozóba, mert orvos mondta hogy a bal vállamnál amit érzek szúrást levegővételnél, lehet a tüdőmmel van baj. vártam 3órát mire behívtak, és hál isten tüdőmnek semmi baja.

ezt csak azért mondtam el, mert 4napig ezért nem pipáztam, hogy megtudjam tüdőm oké-e.

éljétek át ezt a 4napot… X( bár még mostse fogom tudni fájdalom nélkül szívni.

, Hozzászólás ID: #88799
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    Gábor írta korábban:

dinamikus ip cím miatt felesleges, bár ez szolgáltató függő, de akkor se nehéz egy fix ip-t beállítani.

, Hozzászólás ID: #88800
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Lukivoker írta korábban:
    Gábor írta korábban:

dinamikus ip cím miatt felesleges, bár ez szolgáltató függő, de akkor se nehéz egy fix ip-t beállítani.

De mivel gondolhatjuk, hogy nem egy észlény emberrel van dolgunk, ezért gondolhatunk arra, hogy fingja sincs, h mi az h dinamikus ip.

, Hozzászólás ID: #88801
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    Gábor írta korábban:
    Lukivoker írta korábban:

De mivel gondolhatjuk, hogy nem egy észlény emberrel van dolgunk, ezért gondolhatunk arra, hogy fingja sincs, h mi az h dinamikus ip.

alapbol dinamikus ip cime van mindenkinek

, Hozzászólás ID: #88802
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Alapból nem!

Szolgáltató függő a dolog.

A nagyobb szolgáltatóknál igen, de vannak olyanok is akik nem adnak dinamikus ip-t.

A nagyoknál lehet kérni külön lóvéért statikus ipt.

, Hozzászólás ID: #88803
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    akoska60 írta korábban:
    Alapból nem!

Szolgáltató függő a dolog.

A nagyobb szolgáltatóknál igen, de vannak olyanok is akik nem adnak dinamikus ip-t.

A nagyoknál lehet kérni külön lóvéért statikus ipt.

más kifizeti, én meg pötyögök pár sort és kész a fix windows környezetben 😀

, Hozzászólás ID: #88804
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Ez is megoldás lehet! 🙂

, Hozzászólás ID: #88805
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Visszatérve a szén izzítóra:

Biztosan nem mondhatott Julio ilyen 3k-s árat, mivel kint is többe kerül, és akkor hol a vám,a szállítás, és az Ő haszna???

, Hozzászólás ID: #88806
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    akoska60 írta korábban:
    Visszatérve a szén izzítóra:

Biztosan nem mondhatott Julio ilyen 3k-s árat, mivel kint is többe kerül, és akkor hol a vám,a szállítás, és az Ő haszna???

Onnan jön a 3k-s ár, hogy még annó tippelgettünk, hogy mennyi lehet majd, és valaki írta, hogy 3-4-5k körül lesz. Nem kell ezt túlbonyolítani. 😀 Ennyi és kész.

, Hozzászólás ID: #88807
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Oksa! 🙂

10k és kész!

Nekem megért annyit, és mindenkinek ajánlom nagyon!

, Hozzászólás ID: #88808
    adam_t
    Felhasználó
    adam_t
    • Hozzászólás: 113

Elkészült a Phunnel másolatom majd töltök fel róla képeket.. Az a bajom vele, hogy túl nagy az alja és lötyög a pipán szal most ilyen alutömítés van rajta.. de elég fasza.. és erős.. elöbb vertem le asztalról.. már majdnem könnyezett a szemem 🙁 :hehe: ,de túlélte :frime:

, Hozzászólás ID: #88809
    youri
    Felhasználó
    youri

Jó beteg mixet sikerült kreálni.

Mizo Alma + Serbetli Citrom. 😀

, Hozzászólás ID: #88810
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    wakummaci írta korábban:
    Bandi olvasd el szerintem amit quoteoltál.

Azt írta, hogy NEM lehet kapni magyarországon.. 🙂

éccaka van már. bocsesz 🙂

, Hozzászólás ID: #88811
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Aranyos és brutális kis sztorit hallottam az imént…

Egy jóbarátom haveri társosága egy kis italozás után, olyan abszurd dologra vetette fejét, hogy túlságosan kiváncsi módon, az érdekelte őket, hogy vajon a kalácsnak milyen íze lehet elszívva…

Meg is tömték hát a kerámiát és LÁSSATOK CSODÁT EMBEREK, hatalmas bő füst, és valami hihetetlen finom kalács íz árasztotta el őket… körülbelül 2 szívás erejéig.. utána képzelhetitek… 😀

Azért számomra meglepő volt(azon felül,hogy valakinek ez eszébe jut), hogy jó íze lehet akármeddig is :hehe:

, Hozzászólás ID: #88812
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ

majd moldy megcsinálja 😀

, Hozzászólás ID: #88813
    youri
    Felhasználó
    youri
    wakummaci írta korábban:

Egy jóbarátom haveri társosága egy kis italozás után, olyan abszurd dologra vetette fejét, hogy túlságosan kiváncsi módon, az érdekelte őket, hogy vajon a kalácsnak milyen íze lehet elszívva…

Meg is tömték hát a kerámiát és LÁSSATOK CSODÁT EMBEREK, hatalmas bő füst, és valami hihetetlen finom kalács íz árasztotta el őket… körülbelül 2 szívás erejéig.. utána képzelhetitek… 😀

Azért számomra meglepő volt(azon felül,hogy valakinek ez eszébe jut), hogy jó íze lehet akármeddig is :hehe:

Szeressük az elvetemült embereket. 😀 Amúgy tényleg simán vennék kalácsos dohányt. Azt a fajtát ami csokis + vaniliás 😀

, Hozzászólás ID: #88814
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    Youri írta korábban:

Szeressük az elvetemült embereket. 😀 Amúgy tényleg simán vennék kalácsos dohányt. Azt a fajtát ami csokis + vaniliás 😀

egy kürtöskalács ízesítést bepróbálnék 😀

, Hozzászólás ID: #88815
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385
    wakummaci írta korábban:

nem semmi 😀

nekem egyik ismerös mesélte hogy a kerámiába szalonnát raktak és csodálkoztak h nem jött füst belölle és hogy milyen rossz izevolt :berk1: állitolag a szalonna rendesen átsült :faché4:

, Hozzászólás ID: #88816
    cyp
    Felhasználó
    cyp

cod mw2vel játszott valaki?

én most toltam végig 😀

nem vagyok egy nagy kocka, ez a 2. játék amit végigvittem életemben, de ezt nemtudtam abbahagyni olyan jó volt.

a legjobb cod single az összes közül.

, Hozzászólás ID: #88817
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Riccio írta korábban:
    Altemor írta korábban:

Az nem gyenge. Miért emlékeztem én 4-5 k-ra? :triste1:

Egyáltalán mi kerül ilyen sokba egy ilyenen? :nonon:

azért emlékezhetsz ennyire, mert én jóhiszeműen ennyit mertem megtippelni itta fórumon, amiért persze a boltban ki lettem röhögve :happy1:

Ezek utan az volna a termeszetes, hogy minden aktiv forumtagnak te allod a kulonbozetet :super:

, Hozzászólás ID: #88818
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    krampi írta korábban:
    Riccio írta korábban:
    azért emlékezhetsz ennyire, mert én jóhiszeműen ennyit mertem megtippelni itta fórumon, amiért persze a boltban ki lettem röhögve :happy1:

Ezek utan az volna a termeszetes, hogy minden aktiv forumtagnak te allod a kulonbozetet :super:

hogyne hogyne, meg egyfajta bioshishavac lennék, és indítanám be mindenki tömését, valmint ingyen fényesítgetném a pipákat, mint pályaudvaron a cipőket.

hát persze persze 😉

alvajárókról hallottam már, de alvafórumozók….elképzelni sem tudom mit álmodsz amitől ez olyan természetessé vált :happy1:

, Hozzászólás ID: #88819
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Hat nem tudom, szerintem ha megkerdeznem a tobbieket, senkinek sem lenne ellenere a dolog :happy1:

De ez a bioshishavac nem is olyan rossz otlet. Forumtalalkozon majd leteszteljuk 😀

, Hozzászólás ID: #88820
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Kalács? Szalonna?

Na most nekem tarhonyás lecsó van itthon. :siffle:

Inkább kihagyom. 😀

krampi írta korábban:

Átállítottam és már csak bejelentkezett felhasználó tekintheti meg a profilokat. :super:

, Hozzászólás ID: #88821
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    cyp írta korábban:
    cod mw2vel játszott valaki?

én most toltam végig 😀

nem vagyok egy nagy kocka, ez a 2. játék amit végigvittem életemben, de ezt nemtudtam abbahagyni olyan jó volt.

a legjobb cod single az összes közül.

tényleg jó lett, bár nemsok újítás az mw-hez képest…sőt semmi..csak történet fegyverek mások..na mind1 nekem is nagyon bejött ma nekiülök és fel nem állok addig még végig nem viszem.:)

, Hozzászólás ID: #88822
    cyp
    Felhasználó
    cyp

hát ha végig nem vitted még akkor nem tudhatod h ugyanolyan-e mint a cod4.:P

egyébként van sok új dolog, majd meglátod.

, Hozzászólás ID: #88823
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Megjött mindkét csomag, amit vártam, egyik bigpet-től, amiben egy új razan sultan volt, a másik pedig gas-tól, amiben pár doboz dohány.

Mindkét csomag alaposan be volt csomagolva, semmi baj nem volt velük. Respect :super:

Razan Sultan-ra kitérve, sikerült újítaniuk rajta kb 1, másfél év alatt. A vastag fogórész jobban le van kötözve, nem lesz vele baj remélhetőleg.

Ahol pedig a Sultan különlegessége van, a “szőrök” (nemtudom megfogalmazni), ami a csövön lóg lefele. 😀 Az nem úgy van rádolgozva, mint ami nekem volt régi Razan, meg amilyen Krampinak volt az első, meg Syskának, hanem a csőre rá van varrva egy fekete réteg, és azon van rajta. Szóval a cső sem látszik ki.

30 bejegyzés megtekintése - 6,721-6,750 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.