nem lett volna egyszerübb feliratot szedni?:]
Mivel nem volt 😀 Ezért az nCore House fanjai hálásak lehetnek. Az utolsó 100 sort haver csinálta meg, mert már folyt ki a szemem.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Mivel nem volt 😀 Ezért az nCore House fanjai hálásak lehetnek. Az utolsó 100 sort haver csinálta meg, mert már folyt ki a szemem.
ja tényleg még csak 0605 felirat van fent :=
??
pooly írta a tokai aszú-t 😀
??
pooly írta a tokai aszú-t 😀
Meg félre is vezettél minket azzal az öreg valamivel… 😀
Csak azért nem tippeltem, mert morcos ö….. valamire kerestem megoldást :(.
Azt hittem, hogy a Hortobágy moddal befutó lehetek.
Gratula a nyereményhez.
Hmm, ezt olvassátok el:
TE ELMEHETSZ A JO BÜDÖS FENÉBE, ÉN IGENIS TOK FOGALMAZNI,ÉS TUDOK TISZTELET TUDO LENI (MÁR AKI MEGÉRDEMLI,ÉS KIÉRDEMLI AZT TUDOM TISZTELNI))
WAZZEG TE ELMEHETSZ A JO BÜDÖS FENÉBE, JOL TUDOM HOGY 1 KÖTÖZKÖDÖS MAJOM VAGY,
NEKED AZ A BAJOD HOGY TUL SÜRÜN HASZNÁLJÁK AZ OLDALADAT??
AKOR MI A F*SZNAK CSINÁLTAD, HU WAZEG HA MOST HA ITTLENÉL LEÜTNÉLEK WAZZEG…..
NA CSÁ
ÉS TE IS ELFELEJTHETED A FUMARIT MERT UGYSE NYERTEK,AM NEM TOD H KÜLFÖLDÖN UTÁLJÁK A MAGYAROKAT WAZZEG…
NA CSÁ TE KÖTÖZKÖDÖS MAJOM
Ugyebár körbeküldtem az email-t mindenkinek, hogy szavazzon. Azoknak is akik ki vannak tiltva. Vajon melyik kitiltott tagunk próbált egyből vissza kéreckedni, sőt a fumari dohányokat megvásárolni tőlem? H-betűvel kezdődik és 2-esre végződik. 🙂 Miután közöltem vele, hogy mind a kettő felejtős és mi a problémám vele a fent idézett levelet kaptam.
Én csak annyit reagálok erre: Hűűűűűűűűűű!
😀
Amihez hozzászólnék:
– Ha kötözködős majom vagyok akkor minek email-t írni? Minek kell erőltetni azt, hogy itt lehessen a fórumon?
– Miért lenne baj ha túl sűrűn használják az oldalt és a fórumot? Az max a szolgáltatónak lenne gond, de az új Viacom kft-nek ilyesmivel nincs gondja, elég gyors.
– Fumarit pedig nem felejtem el. Nem érdekel ki utálja a Magyarokat (külföldön nem mindenhol utálják, van ahol szeretik) mivel a képekre mi magunk, magyarok is szavazhatunk. Innentől fogva pedig magyarok fogják megszavazni a magyar képet egy magyar embernek.
Ennyi… 🙂
Az nem ugyan az.
Nem egyszerűbb beülni 1 pipázóba, és elszívni amit eléd tolnak, mint tömni, szenet izzítani? 🙂
hamy2 ismét alkotott 😀
Eltaláltad. 😀
Hol,mit?
Oszd meg velünk, régen nem röhögtem 1 jót!
Oszd meg velünk, régen nem röhögtem 1 jót!
olvasd el a néggyel ezelőtti postot :).
Na ez szép!
Újra láthatjuk, hogyan üti ki a kultúra a biztosítékot.
Az ilyen IQ bajnok, jobb is, hogy nincs közöttünk, mert még valaki elkapná tőle ezt a stilust.
azt hiszem szegény soha az életben nem fog felnőni.
Nagyon sajnálom, de őszintén.
beirtam googléba “hamy2” meg a nevét….hát van pár érdekes találat… :happy1:..van ahol nagyon akar barátnőt… :rouge:
hamy2 még nem érzi az életet, bár nem tudom miért lett ő 2, hiszen egy ilyen féleszűből azaz belőle csak 1 van…
Most nagyon bekeményített, izom szagot áraszt a monitorom… :hehe: :hehe: :hehe:
Nem is értem minek jár fel a fórumra…már érlelődik a melasz birkó. :hurt3: :mdr3:
Akinek van egy kis szabad ideje, annak ajanlom, hogy guglizzon ra a nevere, eleg erdekes talalatok jonnek elo 😀
Én is rágugliztam, szakadtam párat. :hehe:
felkészülve a H1N1 re jól felvitaminóztam magamat B vitaminnal, amit 2 liter sörből nyertem ki…. :alcool1:
Arra azért figyelj oda, hogy ez csak 1 napi adag! :hehe:
Anyám borogass, ti is jól elvagytok! :hehe:
webbie-nek nagy pirospont :amen: ! korrekt eladó , pénz szerintem holnapra ott lesz. 🙂
Képzeljétek, hogy ki vett fel msnen? Na ki? Vajon ki? HAMY2 :winner: :hehe:
Megkérdezte, hogy én vagyok-e a “gáz”? Fél óra kellett míg leesett, az ütős kis poénja. Ezután kérdezte, hogy milyen eladó dohányaim vannak. Na gondoltam megszánom, és leírtam neki. Nos, még szerintem el sem olvasta, de fél mp-rel később, már mondta hogy kell az összes… Mikor mondta, hogy 20a után utalna, akkor kb fél óráig bizonygatta, hogy ő megbízható, 100%, hogy nem lesz vele gond stb. Utána rákérdezet, hogy tudom-e hogy mi a gonosz terve Syska-éknak. :hehe: Mondta, hogy szavazzak, és ha kapok dohányt, akkor legyek már olyan kedves, és kérjek 100grammal többet és ő azt megveszi. :malin2:
Örülök, hogy odaért. 😉
Megkérdezte, hogy én vagyok-e a “gáz”? Fél óra kellett míg leesett, az ütős kis poénja. Ezután kérdezte, hogy milyen eladó dohányaim vannak. Na gondoltam megszánom, és leírtam neki. Nos, még szerintem el sem olvasta, de fél mp-rel később, már mondta hogy kell az összes… Mikor mondta, hogy 20a után utalna, akkor kb fél óráig bizonygatta, hogy ő megbízható, 100%, hogy nem lesz vele gond stb. Utána rákérdezet, hogy tudom-e hogy mi a gonosz terve Syska-éknak. :hehe: Mondta, hogy szavazzak, és ha kapok dohányt, akkor legyek már olyan kedves, és kérjek 100grammal többet és ő azt megveszi. :malin2:
engem is felvett multhéten..kb 10perc elég volt.. szótár nem volt közelben szóval nemtudom mit akart..töröltem is, nemigaz hogy írom neki hogy majd leszek csááá.. erre nfs shift közben annyit hallok hogy csörög az msn :=
Nem adja fel. Emiatt én kérek elnézés a tagoktól. Érdemes msn listán egyből tiltólistára tenni a hamy2@freemail-t és a hamy8@freemail címet egyből.
hamy2 lett a forumceleb? :hehe: mint a napi….com-on jopáran már (nem forum tagok)
enbgem is megtámadott a net forradalmár…. engem már régóta fáraszt de tiltó listát kiharcolta magának…. engem arra fűz hogy syskát győzzem meg hogy jöhessen szülinapozni:D mert hogy van km je…. mondom ez nem valami v.i.p. belépő….
Miiiiiiiii?
Neki KM-je?
Minek az neki?
Verekszik vele, vagy syskát akarja leütni?
Másra úgy sem tudná használni! 🙂
De ha ki van tiltva, honnan tud a dolgokról, honnan tudja az msncímeket?
A forum megtekintesehez ertelemszeruen nem kell bejelentkezve lenni, igy barmikor elolvashatja a hozzaszolasokat, koztuk termeszetesen a szuletesnapi talalkozorol szolokat. Most neztem meg, es a felhasznalok profiljanak megtekintese sem igenyel regisztraciot, igy az msn cimeket is ujraregisztralas nelkul elerheti.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.