A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88764
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Lukivoker írta korábban:
    Gábor írta korábban:
    Fúú, emberek. Most lettem kész a House S06E06 lefordításával. Tegnap este 7 körül kezdtem el, a felével már megvoltam olyan 11 körül, aztán most nekikezdtem olyan 3kor és mivel tököltem közben, most lettem kész… Gyilkos, nem hittem volna, hogy sikerülhet, de sikerült… 😀

nem lett volna egyszerübb feliratot szedni?:]

Mivel nem volt 😀 Ezért az nCore House fanjai hálásak lehetnek. Az utolsó 100 sort haver csinálta meg, mert már folyt ki a szemem.

, Hozzászólás ID: #88765
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    Gábor írta korábban:
    Lukivoker írta korábban:

nem lett volna egyszerübb feliratot szedni?:]

Mivel nem volt 😀 Ezért az nCore House fanjai hálásak lehetnek. Az utolsó 100 sort haver csinálta meg, mert már folyt ki a szemem.

ja tényleg még csak 0605 felirat van fent :=

, Hozzászólás ID: #88766
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593
    moldy007 írta korábban:
    Látom kifogytak az ötletek… a megoldás :” Matula bácsi finom pipája, Tokai asszúval öblitve..”.. 😛 szóval lesz 1 finom aromás,erős magyaros pipadohány íz keverve Tokai édes bor ízel….. legg hamarabb és közelebb Gas került…. :winner:

??

pooly írta a tokai aszú-t 😀

, Hozzászólás ID: #88767
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    cyp írta korábban:
    moldy007 írta korábban:
    Látom kifogytak az ötletek… a megoldás :” Matula bácsi finom pipája, Tokai asszúval öblitve..”.. 😛 szóval lesz 1 finom aromás,erős magyaros pipadohány íz keverve Tokai édes bor ízel….. legg hamarabb és közelebb Gas került…. :winner:

??

pooly írta a tokai aszú-t 😀

Meg félre is vezettél minket azzal az öreg valamivel… 😀

, Hozzászólás ID: #88768
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Csak azért nem tippeltem, mert morcos ö….. valamire kerestem megoldást :(.

, Hozzászólás ID: #88769
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344
    moldy007 írta korábban:
    legg hamarabb és közelebb Gas került…. :winner:

Azt hittem, hogy a Hortobágy moddal befutó lehetek.

Gratula a nyereményhez.

, Hozzászólás ID: #88770
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Hmm, ezt olvassátok el:

Quote:
    Na szevasz!!!

TE ELMEHETSZ A JO BÜDÖS FENÉBE, ÉN IGENIS TOK FOGALMAZNI,ÉS TUDOK TISZTELET TUDO LENI (MÁR AKI MEGÉRDEMLI,ÉS KIÉRDEMLI AZT TUDOM TISZTELNI))

WAZZEG TE ELMEHETSZ A JO BÜDÖS FENÉBE, JOL TUDOM HOGY 1 KÖTÖZKÖDÖS MAJOM VAGY,

NEKED AZ A BAJOD HOGY TUL SÜRÜN HASZNÁLJÁK AZ OLDALADAT??

AKOR MI A F*SZNAK CSINÁLTAD, HU WAZEG HA MOST HA ITTLENÉL LEÜTNÉLEK WAZZEG…..

NA CSÁ

ÉS TE IS ELFELEJTHETED A FUMARIT MERT UGYSE NYERTEK,AM NEM TOD H KÜLFÖLDÖN UTÁLJÁK A MAGYAROKAT WAZZEG…

NA CSÁ TE KÖTÖZKÖDÖS MAJOM

Ugyebár körbeküldtem az email-t mindenkinek, hogy szavazzon. Azoknak is akik ki vannak tiltva. Vajon melyik kitiltott tagunk próbált egyből vissza kéreckedni, sőt a fumari dohányokat megvásárolni tőlem? H-betűvel kezdődik és 2-esre végződik. 🙂 Miután közöltem vele, hogy mind a kettő felejtős és mi a problémám vele a fent idézett levelet kaptam.

Én csak annyit reagálok erre: Hűűűűűűűűűű!

😀

Amihez hozzászólnék:

– Ha kötözködős majom vagyok akkor minek email-t írni? Minek kell erőltetni azt, hogy itt lehessen a fórumon?

– Miért lenne baj ha túl sűrűn használják az oldalt és a fórumot? Az max a szolgáltatónak lenne gond, de az új Viacom kft-nek ilyesmivel nincs gondja, elég gyors.

– Fumarit pedig nem felejtem el. Nem érdekel ki utálja a Magyarokat (külföldön nem mindenhol utálják, van ahol szeretik) mivel a képekre mi magunk, magyarok is szavazhatunk. Innentől fogva pedig magyarok fogják megszavazni a magyar képet egy magyar embernek.

Ennyi… 🙂

, Hozzászólás ID: #88771
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Az nem ugyan az.

Nem egyszerűbb beülni 1 pipázóba, és elszívni amit eléd tolnak, mint tömni, szenet izzítani? 🙂

, Hozzászólás ID: #88772
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

hamy2 ismét alkotott 😀

, Hozzászólás ID: #88773
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Molnár írta korábban:
    hamy2 ismét alkotott 😀

Eltaláltad. 😀

, Hozzászólás ID: #88774
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Hol,mit?

Oszd meg velünk, régen nem röhögtem 1 jót!

, Hozzászólás ID: #88775
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    akoska60 írta korábban:
    Hol,mit?

Oszd meg velünk, régen nem röhögtem 1 jót!

olvasd el a néggyel ezelőtti postot :).

, Hozzászólás ID: #88776
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Na ez szép!

Újra láthatjuk, hogyan üti ki a kultúra a biztosítékot.

Az ilyen IQ bajnok, jobb is, hogy nincs közöttünk, mert még valaki elkapná tőle ezt a stilust.

azt hiszem szegény soha az életben nem fog felnőni.

Nagyon sajnálom, de őszintén.

, Hozzászólás ID: #88777
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

beirtam googléba “hamy2” meg a nevét….hát van pár érdekes találat… :happy1:..van ahol nagyon akar barátnőt… :rouge:

, Hozzászólás ID: #88778
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

hamy2 még nem érzi az életet, bár nem tudom miért lett ő 2, hiszen egy ilyen féleszűből azaz belőle csak 1 van…

Most nagyon bekeményített, izom szagot áraszt a monitorom… :hehe: :hehe: :hehe:

Nem is értem minek jár fel a fórumra…már érlelődik a melasz birkó. :hurt3: :mdr3:

, Hozzászólás ID: #88779
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Akinek van egy kis szabad ideje, annak ajanlom, hogy guglizzon ra a nevere, eleg erdekes talalatok jonnek elo 😀

, Hozzászólás ID: #88780
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Én is rágugliztam, szakadtam párat. :hehe:

, Hozzászólás ID: #88781
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

felkészülve a H1N1 re jól felvitaminóztam magamat B vitaminnal, amit 2 liter sörből nyertem ki…. :alcool1:

, Hozzászólás ID: #88782
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Arra azért figyelj oda, hogy ez csak 1 napi adag! :hehe:

, Hozzászólás ID: #88783
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Anyám borogass, ti is jól elvagytok! :hehe:

, Hozzászólás ID: #88784
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker

webbie-nek nagy pirospont :amen: ! korrekt eladó , pénz szerintem holnapra ott lesz. 🙂

, Hozzászólás ID: #88785
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Képzeljétek, hogy ki vett fel msnen? Na ki? Vajon ki? HAMY2 :winner: :hehe:

Megkérdezte, hogy én vagyok-e a “gáz”? Fél óra kellett míg leesett, az ütős kis poénja. Ezután kérdezte, hogy milyen eladó dohányaim vannak. Na gondoltam megszánom, és leírtam neki. Nos, még szerintem el sem olvasta, de fél mp-rel később, már mondta hogy kell az összes… Mikor mondta, hogy 20a után utalna, akkor kb fél óráig bizonygatta, hogy ő megbízható, 100%, hogy nem lesz vele gond stb. Utána rákérdezet, hogy tudom-e hogy mi a gonosz terve Syska-éknak. :hehe: Mondta, hogy szavazzak, és ha kapok dohányt, akkor legyek már olyan kedves, és kérjek 100grammal többet és ő azt megveszi. :malin2:

, Hozzászólás ID: #88786
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Lukivoker írta korábban:
    webbie-nek nagy pirospont :amen: ! korrekt eladó , pénz szerintem holnapra ott lesz. 🙂

Örülök, hogy odaért. 😉

, Hozzászólás ID: #88787
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    gas írta korábban:

Megkérdezte, hogy én vagyok-e a “gáz”? Fél óra kellett míg leesett, az ütős kis poénja. Ezután kérdezte, hogy milyen eladó dohányaim vannak. Na gondoltam megszánom, és leírtam neki. Nos, még szerintem el sem olvasta, de fél mp-rel később, már mondta hogy kell az összes… Mikor mondta, hogy 20a után utalna, akkor kb fél óráig bizonygatta, hogy ő megbízható, 100%, hogy nem lesz vele gond stb. Utána rákérdezet, hogy tudom-e hogy mi a gonosz terve Syska-éknak. :hehe: Mondta, hogy szavazzak, és ha kapok dohányt, akkor legyek már olyan kedves, és kérjek 100grammal többet és ő azt megveszi. :malin2:

engem is felvett multhéten..kb 10perc elég volt.. szótár nem volt közelben szóval nemtudom mit akart..töröltem is, nemigaz hogy írom neki hogy majd leszek csááá.. erre nfs shift közben annyit hallok hogy csörög az msn :=

, Hozzászólás ID: #88788
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:

Nem adja fel. Emiatt én kérek elnézés a tagoktól. Érdemes msn listán egyből tiltólistára tenni a hamy2@freemail-t és a hamy8@freemail címet egyből.

, Hozzászólás ID: #88789
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

hamy2 lett a forumceleb? :hehe: mint a napi….com-on jopáran már (nem forum tagok)

, Hozzászólás ID: #88790
    dozer23
    Felhasználó
    dózer23
    • Hozzászólás: 1069
    gas írta korábban:

enbgem is megtámadott a net forradalmár…. engem már régóta fáraszt de tiltó listát kiharcolta magának…. engem arra fűz hogy syskát győzzem meg hogy jöhessen szülinapozni:D mert hogy van km je…. mondom ez nem valami v.i.p. belépő….

, Hozzászólás ID: #88791
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Miiiiiiiii?

Neki KM-je?

Minek az neki?

Verekszik vele, vagy syskát akarja leütni?

Másra úgy sem tudná használni! 🙂

, Hozzászólás ID: #88792
    gabor
    Felhasználó
    Gábor

De ha ki van tiltva, honnan tud a dolgokról, honnan tudja az msncímeket?

, Hozzászólás ID: #88793
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

A forum megtekintesehez ertelemszeruen nem kell bejelentkezve lenni, igy barmikor elolvashatja a hozzaszolasokat, koztuk termeszetesen a szuletesnapi talalkozorol szolokat. Most neztem meg, es a felhasznalok profiljanak megtekintese sem igenyel regisztraciot, igy az msn cimeket is ujraregisztralas nelkul elerheti.

30 bejegyzés megtekintése - 6,691-6,720 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.