nem álja….. :contrac: csak 1et…….
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
nem álja….. :contrac: csak 1et…….
Emberek… Eszméletlen volt. 😀 majdnem két és fél óra pipa, Kaya naranccsal. Azt hittem, kis szar Serbetli koppintás, és végig nagy füst, két és háromnegyed kör szén ment el, pedig nem is sokat tömtem viszonylag a kerámiába.. :ange:
Moldy, adj valami segítséget, ezzel a segítséggel kicsit karcsú 😀 De azért megpróbálom.. morcos öregúr? 😀
ha az előbbi tippekközül egyik se, akkor fogalmam sincs :hehe:
Valami ö…..
Őszibarack már van, öreg ízű dohányt még te sem mersz készíteni, özvegy ízesítés groteszk lenne, özönvíz pedig nem csak félig hungarikum. 😀
valami echte pálinkás izü dohány?
nem pálinkás…. :berk1:…és nem Unikumos…. 😉
Moldy, ugye nem baj ha segítek nekik kicsit? 😀 Én jártam hozzá a legközelebb… de további tippeim nincsenek. 🙂
ne rontsd el, még fele hátra van…..
Talán bodza? 😀
Tokaji aszú ???????
Vagy esetleg a hortobágyi kilenclyukú hídííízű ???
Bor :cote:
tablettásbor
egri bikavér?:D
csak nem bodzás dohány? 🙂
ha szőlő és körtéből is kikeverik akkor csak pálesz féle lehet pl kisüsti, törköly.
Második alkotóelemnek esetleg mazsola ??
végre teszteltem a fantasia – catcus breez-t és szivesen megosztom veletek a véleményem ha valaki elárulja hol vannak a dohánytesztek mert nagyon nem találom X| ( am majd nemsokára készül fumari meg starbuzz teszt is :P)
kulfoldi-markak-vegyesen-t361.html
Ebbe a temaba vegyesen kerulhetnek a dohanytesztek. De ha esetlegesen egy dohanymarkabol tobb kulonbozo tesztet is kivansz csinalni, akkor lehet neki nyitni kulon topikot, hogy ne vesszen el a tobbi kozott 🙂
Azt pedig akkor ertelemszeruen a Dohanyokk / Kulfoldi markak teman belul teheted meg.
Moldy, véletlenül nem naspolyára gondolsz?
De ha bodzás lesz én abból biztos fogok tőled rendelni. 🙂
Mi a helyzet emberek? 22óráig mentek a hsz-ek, hogy olvansi alig bírtam, azóta meg semmi? :]
Mindenki eltette magát holnapra gondolom
Hiba. 😀
Én dolgozok most… remek. Készül az új weboldal. 🙂
Masah is finom nagyon, de a mizonnak sokkal igazibb dinnye íze van,ha érted mire gondolok.
nekem a masah inkább volt édes mint dinnyés. de végiggondolva a dinnyének nem viz ize van?
Azt hiszem, itt egy pici képzavar van.
Igen, a masah dinnyéje tényleg elég édes, de ez hol zárja ki azt, hogy dinnye íze legyen?
Többek között a dinnyének egyáltalán nincs víz íze, ha víz íze lenne, akkor minek ennénk dinnyét, amikor ihatnánk vizet is? Egy dolog azon felül, hogy valamilyen meghatározó íze van a 4 fő ízen (sós,édes,savanyú,keserű) kívül még más jellegzetes milliónyi ízreceptort ingerlő kémiai ingert okozó bigyuszkát tartalmazhat, ami által el tudod dönteni, hogy pl. az a dolog banán ízű.
Fúú, emberek. Most lettem kész a House S06E06 lefordításával. Tegnap este 7 körül kezdtem el, a felével már megvoltam olyan 11 körül, aztán most nekikezdtem olyan 3kor és mivel tököltem közben, most lettem kész… Gyilkos, nem hittem volna, hogy sikerülhet, de sikerült… 😀
Bocsi, de nem olvastam vissza!
Szilvapálinkás dohány, moldy?
szerintem borocskás 😀 esetleg vöröshagyma, talán paprikás, de megfontolandó a mákos is :happy1:
Látom kifogytak az ötletek… a megoldás :” Matula bácsi finom pipája, Tokai asszúval öblitve..”.. 😛 szóval lesz 1 finom aromás,erős magyaros pipadohány íz keverve Tokai édes bor ízel….. legg hamarabb és közelebb Gas került…. :winner:
Akkor a nyereményem 50g tokaji aszús dohány? 😀
IGEEEEN….. 😉
nem lett volna egyszerübb feliratot szedni?:]
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.