Bocs, de csak most értem net közelbe!
Sajna ez elmaradt, de pótolhatnánk valamikor.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Bocs, de csak most értem net közelbe!
Sajna ez elmaradt, de pótolhatnánk valamikor.
Ezenkívül az új generációt a nagy “Nyugati kultúra” butítja. mónikasó, fábrisó, napiszar, helowin partik (tudom hogy kell leírni). Dehát a kormánynak nem érdeke az, hogy a Magyar Nemzet színvonala nőjön. “Ezek ne magyarok legyenek, hanem emberek. aztán uralkodhat majd a “kiválasztott” nép.
eggyetértek….
Én meg egyet…
eggyetértek….
Én meg egyet…
Ha lehet, én kettőt. Vége a mai napi szívásnak, bár mégsem, mert lehet, szívok egy Mizo Cherryt.
Én meg veszek 1 új dobozzal, mert mind elszívod!:D
Jaja, uccsó tömés.. 😀 Te meg majd Julionál szívsz 😀
Te is szívni fogsz, ha nem tanulsz!:triste1::faché4:
No, szomszéd szobába menjetek át és úgy folytassátok. 🙂
Mennék én, de Ő Nyíregyházán, én meg Pesten!
Jó nagy szomszéd szba kéne!:)
Jó nagy szomszéd szoba kéne!:)
:rouge:
Akkor nem szóltam olyan karakteresen, ámbár dumaláda még mindig nem chat. 🙂
Jó nagy szomszéd szoba kéne!:)
Lévén, hogy nincs chat… 🙁
Elnézést, nem fogok családi életet élni itt!:)
Lévén, hogy nincs chat… 🙁
Lévén, hogy 5 munkám van egymás mellett + egyetem + magánélet + közbe készül a vízipipafan.hu 4.0 új oldal is.
Szóval időm mint a tenger, csak épp nem szabad. X|
ma hoztak Gödöllőre új dohány szálítmányt, és meglepődtem mikor láttam waha candy dohányt.
egyből vettem is egy csomagot, csak nekem újdonság?
egyébként illatra egy az egyben pez cukorka, nagyon finom.
ízét csak akkor próbálom ki ha elmúlt a szív szúrásom, egész nap megvagyok halva.
tegnap pipa közben kezdődött, egy 2mpre nemis kaptam levegőt rendesen.
Ma volt a SzultánKincsei-be nagyon hangulatos kis bolt.. kedvesek az eladók… Vettem két darab Nammor csövet, egy Mizo mentát és egy cherry-t és egy 50mm belga szenet.. most épp mentát szívok valami eszméletlen.. :langue2:
Akkor a bolt vélemények topic-jába írj valami hasonlót, majd utána a mizo márka témájába írj pár mondatot a dohányról. 😉
Akkor a bolt vélemények topic-jába írj valami hasonlót, majd utána a mizo márka témájába írj pár mondatot a dohányról. 😉
Vagy a vett dohány ízének megfelelő témába. 😉
Regisztráltam a fumari.com on, (egyszerü, email,jelszó és viszaigazolás a megadott linken) és beküldtem a halloweenes képemet.Ha valaki regisztrál , szavazzon , nyerhetek 1 kiló fumari dohányt…..egyébként a reg jó rendelésre is és külön kedvezmények is járnak….
Végre elindult a következő kör? 🙂
Akkor regisztrálok én is.
jáj. Eltört a vortexem 🙁
Viszont megvárom a tangiers phunneleket szkban.
Ja, és megjött a gránátalmám valószínűleg most lesz a teszt.
Köszi emberke :amen:
most idézem magam:
ma felgyulladt a körte :gene: , megvan a hungarikum dohány ötlete…..nem szalonna :erk: , erős Pista :rougefaché: ….nem …libamáj :diable: és nem is sörös :alcool1: de még mangalicás sem :happy1: és fincsinek ígérkezik…..aki dumaládába elsőnek megtippeli , kap 50grammot …… :] :super:
ma felgyulladt a körte :gene: , megvan a hungarikum dohány ötlete…..nem szalonna :erk: , erős Pista :rougefaché: ….nem …libamáj :diable: és nem is sörös :alcool1: de még mangalicás sem :happy1: és fincsinek ígérkezik…..aki dumaládába megtippeli , kap 50grammot …… :] :super:
valamilyen páleszos ? :siffle:
nem páleszos…. :berk1: kicsit agyafurt…. :intello:..de elfogadok közeli találatot is….. 😀
Kolbász? Sonka? Pörkölt? Hagyma? 😀
paprikás? mármint nem pörököltes hanem pl szögedi paprikás? az én voksom a paprika
gyümölcsös lesz az, ami megerjedt és cefre lett belőle :).
Szőlő-Must-Bor féle? 😀
figyelek… 😀 aki közel jár PÜ be üzenek ám…
szőlő körte ami az én tippem
szőlő ,körte létezik ha kikeveri valaki…..ez HUNGARIKUM…és NAGY…..illetve az egyik része nem az de vakációba ,régen sokan kedvelték a morcos ö….. és a pontok száma is jelent
hm. ha eszement, akkor hagyma, kolbász, pörkölt, gulyásleves vagy halászlé, mézes (kürtős) kalács, szaloncukor, lángos.
ha nem, akkor torma, káposzta, gomba, borvidékeink híres borai, vagy esetleg szóbajöhet a magyar sör.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.