1400FT volt még csütörtökön.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
1400FT volt még csütörtökön.
És Juliano üzeni, hogy nem 2500Ft hanem 1900Ft!
Grat hozzá!
Biztosan kényelmesebb lesz a füstölés!
normalis razan fej 1200ft.
Na ez jó hír. :super:
Hát a serbetli citrom is kimondottan kellemes. Végre igazi citrom íz.
Hmm, lenne egy kis átalakítási kényszerem ehhez a kobrafejű csőhöz.
Van benne egy fém cső (végigfuttatva) és ez is el van hajlítva kicsit.
Csak az egyik vége van leragasztva valami pillanatragasztóval és itt kellene a segítség.
Mivel tudom leoldani a pillanat ragasztót, mert akkor talán ki tudom húzni a fém csövet, ez nagyban megnövelné a fejnek az átmérőjét mert a cső kb max 5mm átmérőjű a cső meg úgy 10mm körül lehet.
Valakinek valami ötlet? Arra is gondoltam (legvégső esetben), hogy a csövet melegíteni és így vissza lehetne hajlítani egyenesebb állapotába, de már ekkor is valahogy meg kéne szabadulni a ragasztótól. :/
Első körben neki mennék, benzinnel, acetonnal, alkohollal… Nem tudom, pontosan milyen lehet az a ragasztó, illetve, hogy mi oldja… Arra viszont mindenképp figyelj, hogy alaposan távolíts el mindenféle oldószert amivel próbálkozol :).
Dumaládába csak az off-okat írjátok már. Van modding topic oda simán mehetnek ilyenek. 🙂 Kobrafejnek ha kell nyissatok új topicot a kiegészítőknél, de a dumaláda kifejezetten az offolásra van.
valaki nem akar ma jönni velem hősök teréhez pipázni eggyet?
Este 9 jó lesz? 🙂
Este 9 jó lesz? 🙂
és 3ra gondoltam:D
Sajna csak 7 után érek Pestre. X(
Még lejelentezek anyámnál, és csak utána van free time.
ha lesszkivel lemennem akor megyek és megvárlak:) esetleg egy cafe karas pipázáshoz volna kedved?
ha lesszkivel lemennem akor megyek és megvárlak:) esetleg egy cafe karas pipázáshoz volna kedved?
Mehtne!
Mehtne!
Café Kara 22-ig van nyitva. 🙂
Mehtne!
akkor igyekezz…. nem akarom hogy leugassanak:D amugy 1700 egy tömés ugye(fakher)
A Café Kara – n kívűl tudnátok még olyan helyet mondani ahova belehet vinni a Pipát ? 🙂 (:
ide asszem nem lehet:S
Aki megy a héten SzultanCenterbe, az legyen szíves, és írjon egy PÜ-t, vagy msnen írjon rám. Köszönöm 😉
em tudom ki hogy van vele de én szoktam kurucot olvasgatni és mindjárt agyvérzést kapok…..
**Link törölve – (Kuruc info oldal volt)**
sYska, nem igazán értek veled egyet… A drogosokat utálják, ez tény. A vízipipásokat miért utálnák? dózer23, küldd el légyszi azt a linket PÜ-ben, kíváncsi vagyok mi az.
sYska, nem igazán értek veled egyet… A drogosokat utálják, ez tény. A vízipipásokat miért utálnák? dózer23, küldd el légyszi azt a linket PÜ-ben, kíváncsi vagyok mi az.
Sajnos elvakultságuk ezen a téren is megmutatkozik. Vízipipa vagy drog vagy egy “szánalmas, zsido – arab szokás” és pont. Nem érdemes velük sokat foglalkozni. Már ott tartunk, hogy a nemzeti érzelmű(nek mondott) oldalak egymást fikázzák és fúrják, szóval a legjobb az lenne, ha nem élnének emberek a földön. 🙂
Bárcsak ott tartanánk mint Hollandia, és itt nem a legális fűtartást ill drogozást értem, hanem a mentalitást. ez itt kb 50-100év közötti tehető, mire elérjük a !!!MOSTANI!!! szintjüket, de addig ők már hol lesznek… Lenne mit tanulnunk tőlük. csak pár példa: városrendezés, közlekedés(vasút, bicikli…), nagyon minimális csöves, Rotterdamban és Amszterdamban összesen kevesebbet láttam mint itthon egy városligeti séta alatt… Pedig mind2 elég nagy város és alaposan körbenéztem… szóval más világ.
Bárcsak ott tartanánk mint Hollandia, és itt nem a legális fűtartást ill drogozást értem, hanem a mentalitást. ez itt kb 50-100év közötti tehető, mire elérjük a !!!MOSTANI!!! szintjüket, de addig ők már hol lesznek… Lenne mit tanulnunk tőlük. csak pár példa: városrendezés, közlekedés(vasút, bicikli…), nagyon minimális csöves, Rotterdamban és Amszterdamban összesen kevesebbet láttam mint itthon egy városligeti séta alatt… Pedig mind2 elég nagy város és alaposan körbenéztem… szóval más világ.
Hát azért a 2 ország között hatalmas különbségek vannak és sosem leszünk azon a síkon ahol ők. Ami szerintem nem is baj. Mi is tudnánk csili vili városokat meg közlekedést csinálni, ha nem kellett volna mindenkinek háborús kártérítést fizetni. Teljesen más világ Hollandia és Magyarország. Ott nem nőtt fel pl úgy generáció, hogy az összes környező ország a vesztedet akarja, itt meg bővelkedhetünk “szép” történelmünkkel.
Emellett tamogatjak a melegek hazasodasat es a gyermek-orokbefogadasukat, valamint a gond nelkul lehet pedofiliat tamogato partot letrehozni, stb-stb. Nem minden arany, ami fenylik.
Emellett termeszetesen imadom Hollandiat, felig holland vagyok es rengetegszer voltam kint, es amiket mondtal, azert azokban van igazsag. Csak azert erdemes tobb oldalrol is vizsgalni a dolgokat 🙂
Amit Youri ir, abban is van racio. A haborus karteritesek fizetese igencsak tonkretette kicsiny orszagunkat; mert nekunk rohadtmod becsuletesen azt kellett mondanunk, hogy igenis bunosok vagyunk es kifizetjuk mindenkinek a megfelelo karteriteseket. Mig pl mas orszagok csak siman annyit mondtak, hogy mindenki kapja be es ok nem fizetnek semmit.
És még más országok, mint pl Németország, a háború kirobbantója ugyebár, elfogadta a segélyt, míg mi azt mondtuk, hogy nem, mi erősek vagyunk, kifizetjük a kártérítéseket, és nem kell nekünk segély, felállunk mi innen, akkor is bírni fogja a nép. Nesze neked bammeg.
A másik, hogy miért nem tudtuk azt csinálni, amit a Németek az I.VH. után, hogy sztrájk, bojkottáljuk a franciákat (mert ugye nekik kellett volna igazából a legnagyobb részben kártérítést fizetni) és kapják be? Egy ideig megszállták őket a franciák, majd kivonultak s az élet ment tovább. Kétszer játszották el, hogy kirobbantottak egy világháborút, mégis a világ 3. nagyhatalma, és Európa első nagyhatalma Németország…
Őszintén szólva Dolf bácsi hatalmas elme volt, csak a stratégiához nem értett. Amúgy csak a pozitív példákat hoztam fel Hollandia kapcsán. Ezek lennének követhető példák. De mivel rossz az adórendszerünk, illetve a környező országokból csak a csupa “jót” vettük át, ne is csodálkozzunk hogy itt tartunk. Amúgy meg Magyarország a lehető legrosszabb helyen van európában. a kellős közepén… a trianoni szétszakítás egy nagyon távoli nézetből nézve jó volt, nem osztották fel teljesen. viszont atomot a néhány környező országra, és a világ legundorítóbb nyelvét beszélőjére is…
hopp elkalandoztam világmegváltó céljaim felé… :malin2:
lényegalényeg: Mo tarthat ott ahol ma fejlett országok tartanak, csak az összes vezetőt kellene lecserélni 35 év fölött. a probléma minimálisan orvosolva lenne.
de ebbe nem menjünk bele, mert ahány ember annyi nézet….
ui.: szerintem az államadósság elengedésénel való “nem” szavazat nem a mi döntésünk volt… biztos volt ott 1-2olyan momentum amit az I. ill II. vh utáni békeszerződésbe beleírtak, de ezt ugyebár halandó ember nem láthatja, csak ha lejár a 100-200évnyi titkosítás… amiben gondolom van 1-2 olyan bekezdés miszerint Mo-nak mindenből az ellenkezőjét kell tenni, mint ami normális…
Az egészben ott a baj, hogy a magyar ipar, ezáltal a munkahelyek halnak ki, így a HUF értéke is csökken.
Ezenkívül az új generációt a nagy “Nyugati kultúra” butítja. mónikasó, fábrisó, napiszar, helowin partik (tudom hogy kell leírni). Dehát a kormánynak nem érdeke az, hogy a Magyar Nemzet színvonala nőjön. “Ezek ne magyarok legyenek, hanem emberek. aztán uralkodhat majd a “kiválasztott” nép.
Nah kicsit oldom a hangulatot mielőtt puccsot szervezünk. :hehe:
Dragon Age: Origins
Ezt a játékot mindenféleképp próbáljátok ki ha tehetitek! Iszonyatosat üt!
Gears of war-t és a Mass Effectet is simán lehagyja a történet összetételével.
És iszonyatosan véres! Tocsog az egész játék! 😀 Olyan mintha serbetli dohányban túrnék. 😀
Ezenkívül az új generációt a nagy “Nyugati kultúra” butítja. mónikasó, fábrisó, napiszar, helowin partik (tudom hogy kell leírni). Dehát a kormánynak nem érdeke az, hogy a Magyar Nemzet színvonala nőjön. “Ezek ne magyarok legyenek, hanem emberek. aztán uralkodhat majd a “kiválasztott” nép.
eggyetértek….
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.