Meg kérdezhetném mi ez az unbunt ? És mire jó? 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Meg kérdezhetném mi ez az unbunt ? És mire jó? 🙂
Ubuntu Linux. :google: Op.rendszer … nem sok panasz van rá. :super:
Egy ingyenes operációs rendszer. Így első nekifutásra tetszik, felhasználóbarát. Azért csücsül mellette egy win7 is, ha pókerezni támadna kedvem, mert a wine nem viszi a Pacific Poker-t :siffle:
Első benyomás: Megérte feltenni.
Egy ingyenes operációs rendszer. Így első nekifutásra tetszik, felhasználóbarát. Azért csücsül mellette egy win7 is, ha pókerezni támadna kedvem, mert a wine nem viszi a Pacific Poker-t :siffle:
Első benyomás: Megérte feltenni.
végre valaki aki áttért a jó oldalra 😀
Boldog szülinapot Frici :).
A glicerin egyébként meg ugyanúgy ‘belédkerül’ a sima dohányok szívásánál is…
De akkor fogalmazok úgy, hogy nem megeszed/megiszod :siffle:
Olvastam az előbb kardomom ízű dohányról, ez miféle csudadohány, avagy mihez hasonlít ?
kardamomhoz hasonlít 😀
ez egy fűszernövény.
had kérdezzem már meg Nakhla és a Nakhla EL Basha dohányok dobozán van gyártási vagy lejárati dátum?
egyébként kardamom dohányom miatt vettem a glicerint mert csont száraz volt már mikor vettem akkor is, (300ft szultancenter leárazva még nyáron) és reggel adtam hozzá glicerint, most tömtem és elképesztően nagy változás van, füst jön bőven, nagyon sokat javított.
Naaaa skacok, ma megjött a mosható csövem izraelből :winner:. nem kellett neki egy hét. := viszont képet nem tudok róla beszúrni, nem működik a galéria :(. mihelyst megjavul megy fel a kép. 🙂
Próbáltad,már,
Első benyomások?
Mennyibe fájt összesen?
Fórumba a hozzászóláshoz is lehet csatolni. Akkor ide a fórumba tölti fel.
(Képgaléria nem tudom mikor lesz ismét…)
Első benyomások?
Mennyibe fájt összesen?
most 9kor értem haza, és a portás mondta h van csomagom, mondom wtf???, és akkor esett le hogy biztos a csövem az. 🙂 még nem próbáltam, szombaton fogom tesztelni, összesen 1220 magyar forintomba fájt az egész. :super: és úgy néz ki, h full műanyag az egész. kb 10mm a belső átmérője a csőnek(belül minimálisan barázdált), viszont ez lecsökken a szívóvégek miatt 6mm-re. mint a razan/nammor csövek esetén. a kézben fogható rész hossza 30-40cm között van. egy hátrányt tudnék a számlájára írni, nem olyan hajlékony mint drágább testvérei… viszont nem fogja a ragasztás elengedni soha. :malin2:
Frici, isten éltessen sokáig, füstöket eresz bokáig. :malin2:
Első benyomások?
Mennyibe fájt összesen?
most 9kor értem haza, és a portás mondta h van csomagom, mondom wtf???, és akkor esett le hogy biztos a csövem az. 🙂 még nem próbáltam, szombaton fogom tesztelni, összesen 1220 magyar forintomba fájt az egész. :super: és úgy néz ki, h full műanyag az egész. kb 10mm a belső átmérője a csőnek(belül minimálisan barázdált), viszont ez lecsökken a szívóvégek miatt 6mm-re. mint a razan/nammor csövek esetén. a kézben fogható rész hossza 30-40cm között van. egy hátrányt tudnék a számlájára írni, nem olyan hajlékony mint drágább testvérei… viszont nem fogja a ragasztás elengedni soha. :malin2:
Nem rossz, gratula hozzá. :super:
Feri, remélem olvasod még most este vagy holnap reggel: délután kettő körül felhívlak hogy mi legyen. bocsi csak most elég későn értem haza, ahhoz képest amire én számítottam
Köszi a gyors reagálást!
Jó lesz az, mikor mégy valahova, csak fogod, és viszed.
Bárhol vagy, akkor is mosható csővel pipázol.
Gratula hozzá!
A laptopomon nekem is Ubuntu van. Viszont az asztali gepemre a tamogatashiany miatt nem fogom felrakni. AutoCad, ArhiCad, 3dsMax nem igazan jonne ki vele. De amugy tenyleg egy jo operacios rendszer. Ennek amugy nem kene kulonlegessegnek lenni, hiszen regen igy mukodott minden, nem kellett sulyos osszegeket fizetni programokert es hasonlok. Csak aztan a Mikrofos megreformalta a dolgokat. Eljen …
Most sem kell 😀 Torrent rulz 😀
Hello mindenki!
Teccik ez az oldal 🙂
Teccik ez az oldal 🙂
Hello!
Ennek örülök! :cote:
Jah igen ezeket én is használom félig meddig.. a 3dsmax4 vagy már nem tudom pontosan melyik, kizárólag csak win 2000-en indul el, vagy az alattin.. Inkább az lett, hogy szóltam a cégnek, hogy ezzel így nem tudok dolgozni, mert az XP-t meg más texturázó progi követeli meg ezért megvették nekem a 3dsMax9-et 😀
Csak az meg annyira más, hogy újratanulás stb.
… lls/scale/
valakinek biztos ol jön biologia orára, egy kis érdekesség
60.Perc Újpest 0-1 Videoton.Remélem megnyerjük :winner: :alcool1:
Magyar foci .. fúúúj .. nézni se bírom. Csak ha ismerős játszik a csapatba. Pl. Végh Zoltán, kapus, nem akarok hülyeséget mondani, de talán a pesti csapatnál játszik. Lehet van több is, nem vagyok ebbe otthon. Mtk ? :DŐt ismerem, jó arc.
Mtk-ba játszott,és most ment a vasashoz.Én a Vidiből majdnem mindenkit ismerek,anno Kuttor Attilával pipáztam is egyszer egy ilyen összejövetelen 😀
Nyert a Vidi,és én is nyertem,eddig még ,,csak” 4ezret 😛
megyek megbombázom az aktív témákat :happy1:
Utálom a meccseket. Szuszába volt a meccs, én meg oda járok edzeni a judo terembe. Mindig át kell verekednem magam a rohamrendőrökön, elmagyarázni hogy edzésre megyek. A beengedőkkel is mindig csak a gond van. A busz se áll meg, csak 1 megállóval korábban, így gyalogolhatok egy csomót. Szal utálom mikor az újpest játszik….
Nah megvan a kobrafejem razanra. 🙂
És Juliano üzeni, hogy nem 2500Ft hanem 1900Ft!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.