A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88644
    petikeee
    Felhasználó
    petikeee
    • Hozzászólás: 27

Meg kérdezhetném mi ez az unbunt ? És mire jó? 🙂

, Hozzászólás ID: #88645
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    petikeee írta korábban:
    Meg kérdezhetném mi ez az unbut ? És mire jó? 🙂

Ubuntu Linux. :google: Op.rendszer … nem sok panasz van rá. :super:

, Hozzászólás ID: #88646
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    petikeee írta korábban:

Egy ingyenes operációs rendszer. Így első nekifutásra tetszik, felhasználóbarát. Azért csücsül mellette egy win7 is, ha pókerezni támadna kedvem, mert a wine nem viszi a Pacific Poker-t :siffle:

Első benyomás: Megérte feltenni.

, Hozzászólás ID: #88647
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    isi írta korábban:
    petikeee írta korábban:

Egy ingyenes operációs rendszer. Így első nekifutásra tetszik, felhasználóbarát. Azért csücsül mellette egy win7 is, ha pókerezni támadna kedvem, mert a wine nem viszi a Pacific Poker-t :siffle:

Első benyomás: Megérte feltenni.

végre valaki aki áttért a jó oldalra 😀

, Hozzászólás ID: #88648
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Boldog szülinapot Frici :).

A glicerin egyébként meg ugyanúgy ‘belédkerül’ a sima dohányok szívásánál is…

De akkor fogalmazok úgy, hogy nem megeszed/megiszod :siffle:

, Hozzászólás ID: #88649
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344

Olvastam az előbb kardomom ízű dohányról, ez miféle csudadohány, avagy mihez hasonlít ?

, Hozzászólás ID: #88650
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593
    pooly írta korábban:
    Olvastam az előbb kardomom ízű dohányról, ez miféle csudadohány, avagy mihez hasonlít ?

kardamomhoz hasonlít 😀

ez egy fűszernövény.

, Hozzászólás ID: #88651
    berserkers
    Felhasználó
    berserkers
    • Hozzászólás: 203

had kérdezzem már meg Nakhla és a Nakhla EL Basha dohányok dobozán van gyártási vagy lejárati dátum?

, Hozzászólás ID: #88652
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

egyébként kardamom dohányom miatt vettem a glicerint mert csont száraz volt már mikor vettem akkor is, (300ft szultancenter leárazva még nyáron) és reggel adtam hozzá glicerint, most tömtem és elképesztően nagy változás van, füst jön bőven, nagyon sokat javított.

, Hozzászólás ID: #88653
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

Naaaa skacok, ma megjött a mosható csövem izraelből :winner:. nem kellett neki egy hét. := viszont képet nem tudok róla beszúrni, nem működik a galéria :(. mihelyst megjavul megy fel a kép. 🙂

, Hozzászólás ID: #88654
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    hundarkblade írta korábban:
    Naaaa skacok, ma megjött a mosható csövem izraelből :winner:. nem kellett neki egy hét. := viszont képet nem tudok róla beszúrni, nem működik a galéria :(. mihelyst megjavul megy fel a kép. 🙂

Próbáltad,már,

Első benyomások?

Mennyibe fájt összesen?

, Hozzászólás ID: #88655
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Fórumba a hozzászóláshoz is lehet csatolni. Akkor ide a fórumba tölti fel.

(Képgaléria nem tudom mikor lesz ismét…)

, Hozzászólás ID: #88656
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    akoska60 írta korábban:
    Próbáltad,már,

Első benyomások?

Mennyibe fájt összesen?

most 9kor értem haza, és a portás mondta h van csomagom, mondom wtf???, és akkor esett le hogy biztos a csövem az. 🙂 még nem próbáltam, szombaton fogom tesztelni, összesen 1220 magyar forintomba fájt az egész. :super: és úgy néz ki, h full műanyag az egész. kb 10mm a belső átmérője a csőnek(belül minimálisan barázdált), viszont ez lecsökken a szívóvégek miatt 6mm-re. mint a razan/nammor csövek esetén. a kézben fogható rész hossza 30-40cm között van. egy hátrányt tudnék a számlájára írni, nem olyan hajlékony mint drágább testvérei… viszont nem fogja a ragasztás elengedni soha. :malin2:

, Hozzászólás ID: #88657
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Frici, isten éltessen sokáig, füstöket eresz bokáig. :malin2:

akoska60 írta korábban:
    Próbáltad,már,

Első benyomások?

Mennyibe fájt összesen?

most 9kor értem haza, és a portás mondta h van csomagom, mondom wtf???, és akkor esett le hogy biztos a csövem az. 🙂 még nem próbáltam, szombaton fogom tesztelni, összesen 1220 magyar forintomba fájt az egész. :super: és úgy néz ki, h full műanyag az egész. kb 10mm a belső átmérője a csőnek(belül minimálisan barázdált), viszont ez lecsökken a szívóvégek miatt 6mm-re. mint a razan/nammor csövek esetén. a kézben fogható rész hossza 30-40cm között van. egy hátrányt tudnék a számlájára írni, nem olyan hajlékony mint drágább testvérei… viszont nem fogja a ragasztás elengedni soha. :malin2:

Nem rossz, gratula hozzá. :super:

, Hozzászólás ID: #88658
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Feri, remélem olvasod még most este vagy holnap reggel: délután kettő körül felhívlak hogy mi legyen. bocsi csak most elég későn értem haza, ahhoz képest amire én számítottam

, Hozzászólás ID: #88659
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Köszi a gyors reagálást!

Jó lesz az, mikor mégy valahova, csak fogod, és viszed.

Bárhol vagy, akkor is mosható csővel pipázol.

Gratula hozzá!

, Hozzászólás ID: #88660
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

A laptopomon nekem is Ubuntu van. Viszont az asztali gepemre a tamogatashiany miatt nem fogom felrakni. AutoCad, ArhiCad, 3dsMax nem igazan jonne ki vele. De amugy tenyleg egy jo operacios rendszer. Ennek amugy nem kene kulonlegessegnek lenni, hiszen regen igy mukodott minden, nem kellett sulyos osszegeket fizetni programokert es hasonlok. Csak aztan a Mikrofos megreformalta a dolgokat. Eljen …

, Hozzászólás ID: #88661
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    krampi írta korábban:
    A laptopomon nekem is Ubuntu van. Viszont az asztali gepemre a tamogatashiany miatt nem fogom felrakni. AutoCad, ArhiCad, 3dsMax nem igazan jonne ki vele. De amugy tenyleg egy jo operacios rendszer. Ennek amugy nem kene kulonlegessegnek lenni, hiszen regen igy mukodott minden, nem kellett sulyos osszegeket fizetni programokert es hasonlok. Csak aztan a Mikrofos megreformalta a dolgokat. Eljen …

Most sem kell 😀 Torrent rulz 😀

, Hozzászólás ID: #88662
    bryce
    Felhasználó
    bryce
    • Hozzászólás: 740

Hello mindenki!

Teccik ez az oldal 🙂

, Hozzászólás ID: #88663
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    bryce írta korábban:
    Hello mindenki!

Teccik ez az oldal 🙂

Hello!

Ennek örülök! :cote:

, Hozzászólás ID: #88664
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    krampi írta korábban:

Jah igen ezeket én is használom félig meddig.. a 3dsmax4 vagy már nem tudom pontosan melyik, kizárólag csak win 2000-en indul el, vagy az alattin.. Inkább az lett, hogy szóltam a cégnek, hogy ezzel így nem tudok dolgozni, mert az XP-t meg más texturázó progi követeli meg ezért megvették nekem a 3dsMax9-et 😀

Csak az meg annyira más, hogy újratanulás stb.

, Hozzászólás ID: #88665
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

… lls/scale/

valakinek biztos ol jön biologia orára, egy kis érdekesség

, Hozzászólás ID: #88666
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

60.Perc Újpest 0-1 Videoton.Remélem megnyerjük :winner: :alcool1:

, Hozzászólás ID: #88667
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Molnár írta korábban:
    60.Perc Újpest 0-1 Videoton.Remélem megnyerjük :winner: :alcool1:

Magyar foci .. fúúúj .. nézni se bírom. Csak ha ismerős játszik a csapatba. Pl. Végh Zoltán, kapus, nem akarok hülyeséget mondani, de talán a pesti csapatnál játszik. Lehet van több is, nem vagyok ebbe otthon. Mtk ? :DŐt ismerem, jó arc.

, Hozzászólás ID: #88668
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Mtk-ba játszott,és most ment a vasashoz.Én a Vidiből majdnem mindenkit ismerek,anno Kuttor Attilával pipáztam is egyszer egy ilyen összejövetelen 😀

, Hozzászólás ID: #88669
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Nyert a Vidi,és én is nyertem,eddig még ,,csak” 4ezret 😛

, Hozzászólás ID: #88670
    bryce
    Felhasználó
    bryce
    • Hozzászólás: 740

megyek megbombázom az aktív témákat :happy1:

, Hozzászólás ID: #88671
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Molnár írta korábban:
    Nyert a Vidi,és én is nyertem,eddig még ,,csak” 4ezret 😛

Utálom a meccseket. Szuszába volt a meccs, én meg oda járok edzeni a judo terembe. Mindig át kell verekednem magam a rohamrendőrökön, elmagyarázni hogy edzésre megyek. A beengedőkkel is mindig csak a gond van. A busz se áll meg, csak 1 megállóval korábban, így gyalogolhatok egy csomót. Szal utálom mikor az újpest játszik….

, Hozzászólás ID: #88672
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nah megvan a kobrafejem razanra. 🙂

És Juliano üzeni, hogy nem 2500Ft hanem 1900Ft!

, Hozzászólás ID: #88673
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

És a sima, nem kobrafejes szívóvégek mennyi?

30 bejegyzés megtekintése - 6,571-6,600 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.