Emberke202 írta korábban:
Alapból sztem tök mind1 h kinek hány hsz-e van.. engem pl nem érdekel, hogy 300 vagy 800, számomra tök mind1… bár én alapból kicsit flegma ember vagyok. meg nehéz engem vmivel úgy nagyon felídegesíteni. bár ma a földrajz tanárom megtette. tudni kell, hogy vmiért engem ( lehet azért mert le se szarom a tantárgyát.. :gene: ) kicsit nem szeret. történt ma h felszólít h olvassak le 1 ábráról adatokat.. megtettem jóvan, erre bevág egy 1-est h ** (széklet) volt.. persze h arra ment ki h adjon egyet.. no én ezen felhúztam maga, kimentem elkezdtem neki mondani a magamét, majd azt mondta röhögve h idézem ” menjek a mikuláshoz reklamálni”. ekkora tahó tanárt émmég nem láttam, persze h felhúztam magam, már majdnem üvöltöttem, de véletlen kiszaladt a számon a mikulásos hatalmas poénjára, h megy a faszom.. szóval most kölcsönösen még jobban utáljuk egymást.. na mind1 nem volt jobb dolgom szal leírtam ezt 🙂
nyugi nálunk is megy a sz*****ás rendesen..szokásos 28fős osztályból 10-en buktára állnak valamiből..másik osztályokban is ez megy..sokan elmentek már innen.. 4,3 körüli átlagom volt mikor felvettek..most meg azért tanulok hogy ne bukjak meg :faché4: