A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88584
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    Emberke202 írta korábban:
    Alapból sztem tök mind1 h kinek hány hsz-e van.. engem pl nem érdekel, hogy 300 vagy 800, számomra tök mind1… bár én alapból kicsit flegma ember vagyok. meg nehéz engem vmivel úgy nagyon felídegesíteni. bár ma a földrajz tanárom megtette. tudni kell, hogy vmiért engem ( lehet azért mert le se szarom a tantárgyát.. :gene: ) kicsit nem szeret. történt ma h felszólít h olvassak le 1 ábráról adatokat.. megtettem jóvan, erre bevág egy 1-est h ** (széklet) volt.. persze h arra ment ki h adjon egyet.. no én ezen felhúztam maga, kimentem elkezdtem neki mondani a magamét, majd azt mondta röhögve h idézem ” menjek a mikuláshoz reklamálni”. ekkora tahó tanárt émmég nem láttam, persze h felhúztam magam, már majdnem üvöltöttem, de véletlen kiszaladt a számon a mikulásos hatalmas poénjára, h megy a faszom.. szóval most kölcsönösen még jobban utáljuk egymást.. na mind1 nem volt jobb dolgom szal leírtam ezt 🙂

nyugi nálunk is megy a sz*****ás rendesen..szokásos 28fős osztályból 10-en buktára állnak valamiből..másik osztályokban is ez megy..sokan elmentek már innen.. 4,3 körüli átlagom volt mikor felvettek..most meg azért tanulok hogy ne bukjak meg :faché4:

, Hozzászólás ID: #88585
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    BandiKJ írta korábban:
    neten láttam egy pipatestnél adatokat, mit jelent az, hogy SKU: HG1? higany? 😀

itt a link ha érdekel: https://www.hookahhookah.com/hookahhooka … 301&page=1

Higany kis g-vel van. :)Szerintem a típust jelöli. Ahogy látom itt-ott menetes a szépség. Gondolom a kompatibilitás miatt jelölik.

, Hozzászólás ID: #88586
    berserkers
    Felhasználó
    berserkers
    • Hozzászólás: 203
    Emberke202 írta korábban:
    Alapból sztem tök mind1 h kinek hány hsz-e van.. engem pl nem érdekel, hogy 300 vagy 800, számomra tök mind1… bár én alapból kicsit flegma ember vagyok. meg nehéz engem vmivel úgy nagyon felídegesíteni. bár ma a földrajz tanárom megtette. tudni kell, hogy vmiért engem ( lehet azért mert le se szarom a tantárgyát.. :gene: ) kicsit nem szeret. történt ma h felszólít h olvassak le 1 ábráról adatokat.. megtettem jóvan, erre bevág egy 1-est h ** (széklet) volt.. persze h arra ment ki h adjon egyet.. no én ezen felhúztam maga, kimentem elkezdtem neki mondani a magamét, majd azt mondta röhögve h idézem ” menjek a mikuláshoz reklamálni”. ekkora tahó tanárt émmég nem láttam, persze h felhúztam magam, már majdnem üvöltöttem, de véletlen kiszaladt a számon a mikulásos hatalmas poénjára, h megy a faszom.. szóval most kölcsönösen még jobban utáljuk egymást.. na mind1 nem volt jobb dolgom szal leírtam ezt 🙂

KB én is így vagyok a földrajzzal, 2hete feleltem, abból állt h kimentem és táncoltam meg vicces fejeket vágtam mikor elfordult :gene:

, Hozzászólás ID: #88587
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Tanuljatok gyerkocok, mert butak maradtok :hehe:

, Hozzászólás ID: #88588
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    krampi írta korábban:

tanulok én arra ami fontos, de a földrajzot pont leszarom 😀 meg mondjuk hnap kémia témazáró, de a kémia se különösebben érdekel :-/

, Hozzászólás ID: #88589
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210
    krampi írta korábban:

Gyerkőcök pff akkor ezt sértésnek veszem :langue:

, Hozzászólás ID: #88590
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

ma bepróbáltam a isztalmbul étterem alagsorát egy leányzóval körbenézni hogy hol is lesz ez a fórumzülledésnap. nagyon hangulatos hely, és finom a teájuk 😀 tuti jól fogjuk érezni magunkat 😉 én jól éreztem magam 😛

, Hozzászólás ID: #88591
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    ma bepróbáltam a isztalmbul étterem alagsorát egy leányzóval körbenézni hogy hol is lesz ez a fórumzülledésnap. nagyon hangulatos hely, és finom a teájuk 😀 tuti jól fogjuk érezni magunkat 😉 én jól éreztem magam 😛

Mit tippelsz, mennyien férnénk el?

, Hozzászólás ID: #88592
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    sYska/!/ írta korábban:
    Riccio írta korábban:

az alapjáraton kialakított ülőhelyeken szerintem 30-40en biztos. ha van aki középre akar ülni padlóra akkor 60 is szerintem 😀

, Hozzászólás ID: #88593
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

az alapjáraton kialakított ülőhelyeken szerintem 30-40en biztos. ha van aki középre akar ülni padlóra akkor 60 is szerintem 😀

Köszi, akkor megnyugodtam. 🙂

, Hozzászólás ID: #88594
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Hookah írta korábban:
    EN Earl Grey + AF citrom mix :super:

Most pedig EN Kardomon jön! :coeur:

Nem azt mondtad ma már nem pipázol többet? :hehe:

, Hozzászólás ID: #88595
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    gerago írta korábban:
    Hookah írta korábban:
    EN Earl Grey + AF citrom mix :super:

Most pedig EN Kardomon jön! :coeur:

Nem azt mondtad ma már nem pipázol többet? :hehe:

De, csak úgy lezsibbadt az agyam, óra után a suliban, hogy muszáj levezetni. 😀

, Hozzászólás ID: #88596
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Mola mix nem olyan jó… Most vettem fel a videós tesztet, majd megvágom valamikor… 🙂

, Hozzászólás ID: #88597
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Akkor nem csak nalam volt problema vele …

, Hozzászólás ID: #88598
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    krampi írta korábban:
    Akkor nem csak nalam volt problema vele …

Jah, 2 nap is kevés volt neki….

Még adok neki 5 napot. Ha 1 hét sem elég akkor ez a végeredmény marad… 🙁

, Hozzászólás ID: #88599
    adam_t
    Felhasználó
    adam_t
    • Hozzászólás: 113

De jó.. :triste1: torokgyulladás, láz meg minden ami kell.. 🙁 Így pipázni se tudok.. :snif:

, Hozzászólás ID: #88600
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    adam_t írta korábban:
    De jó.. :triste1: torokgyulladás, láz meg minden ami kell.. 🙁 Így pipázni se tudok.. :snif:

Ilyenkor mentás pipa nagyon ajánlott! :super: Lehűti a torkot.

, Hozzászólás ID: #88601
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    gerago írta korábban:
    adam_t írta korábban:

Azért egy gyulladásos torokra, láz mellé…Hát az ajánlott kifejezés egy picit túlzás :nono:

Ha kicsit fáj a torkod, be van dugulva az orrod, akkor könnyen segíthet, de ilyenkor szerintem nem szabad kitenni a nyálkahártyánkat ennek.

, Hozzászólás ID: #88602
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    wakummaci írta korábban:
    gerago írta korábban:

Azért egy gyulladásos torokra, láz mellé…Hát az ajánlott kifejezés egy picit túlzás :nono:

Ha kicsit fáj a torkod, be van dugulva az orrod, akkor könnyen segíthet, de ilyenkor szerintem nem szabad kitenni a nyálkahártyánkat ennek.

Igaz-igaz, én őrült vagyok én biztos kipróbálnám. :diable:

, Hozzászólás ID: #88603
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Jobbulást adam_t 🙂

3/4 citrom és 1/4 menta viszont tényleg kellemes ilyenkor is.

, Hozzászólás ID: #88604
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Jelentem, sikeresen hazaértem, minden dohányt behoztam amit megvettem, nem volt probléma sehol. :super:

Ma este felteszem azok a dohányok listáját, amik valószínűleg eladóak lesznek…

, Hozzászólás ID: #88605
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    gas írta korábban:
    Jelentem, sikeresen hazaértem, minden dohányt behoztam amit megvettem, nem volt probléma sehol. :super:

Ma este felteszem azok a dohányok listáját, amik valószínűleg eladóak lesznek…

Végülis, hogy hoztad? Simán bőröndbe belepakoltad?

, Hozzászólás ID: #88606
    gas
    Felhasználó
    gas

Az 50g-os dobozokat simán belenyomtam a bőröndbe, míg a 250g-kat becsomagoltam pólóba, vagy pulóverbe és úgy tettem be. Egyszer nézték át, még ott kint külföldön, nem szóltak semmit, Magyarországon csak megnézték az útlevelet és mehettünk ahova akartunk. 2,5-3kilo dohányt hoztam be, féltem kicsit, hogy esetleg valami nem úgy alakul, de hál’ Istennek minden jól ment.

, Hozzászólás ID: #88607
    gerago
    Felhasználó
    gerago

Ezt nem hittem el. :=

Fegyver bemutatásos videó:

Ne fegyverkezz. :nonon:

, Hozzászólás ID: #88608
    gerago
    Felhasználó
    gerago

Megint alkottak az .eusokkkkkkkkk Vízipipa tourist. :pan2: :pan3: :pan1: :hurt4: :hurt1: :hurt5:

, Hozzászólás ID: #88609
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438
    gerago írta korábban:
    Megint alkottak az .eusokkkkkkkkk Vízipipa tourist. :pan2: :pan3: :pan1: :hurt4: :hurt1: :hurt5:

Troll figyelmébe 😀

“Izzítom már a szenet,

Addig te tömjed a kerámiát,

Bakker fólia az most sincsen,

Nembaj, itt a konzol, baj nincsen…”

, Hozzászólás ID: #88610
    gas
    Felhasználó
    gas

…és könyvet is írnak :pan3: :faché5:

, Hozzászólás ID: #88611
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    BandiKJ írta korábban:
    gerago írta korábban:

Troll figyelmébe 😀

“Izzítom már a szenet,

Addig te tömjed a kerámiát,

Bakker fólia az most sincsen,

Nembaj, itt a konzol, baj nincsen…”

amikor meglátom a “ti küldtétek” címkét azért kissé megnyugszom hogy csak nem az oldal vezetői iylen retardáltak. de persze nyilván ők termelik ki ezt a réteget is….. a könyvnél pedig megijedtem hogy használati kalauzt akarnak összedobni :-/

, Hozzászólás ID: #88612
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

:hehe: lehet, hogy jogosan rémültél meg

, Hozzászólás ID: #88613
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Hát nézzétek. Megjelenik a könyv, megnézem és jön egy több oldalas cikk majd tőlem, hogy mit kéne máshogy. 😀

“Mit hogyan csináljunk tényleg jól” címmel. :gene:

30 bejegyzés megtekintése - 6,511-6,540 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.