A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88524
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385
    adam_t írta korábban:
    ma feldobtam az ELSŐ keverőmet egy börzére, mert már nem igazán köt le a lemezlovas szakma (már a producerkedés felé húz a szívem) a keverő árából pedig valószínű befektetek két nammor szívócsőre.. 🙂

milyen keverőd van ??

, Hozzászólás ID: #88525
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

1 óra múlva indulok Békéscsabára az Országos WTF Taekwondo bajnokságra. Szurkoljatok :amen:

, Hozzászólás ID: #88526
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    isi írta korábban:
    1 óra múlva indulok Békéscsabára az Országos WTF Taekwondo bajnokságra. Szurkoljatok :amen:

Sok sikert kívánok!

Az erőlegyen veled! 🙂

, Hozzászólás ID: #88527
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Youri írta korábban:
    Ma vettem egy PM gránátalmát. Kíváncsi vagyok milyen íze lesz. valakinek van már tapasztalata ezzel az ízzel?

Érdekes, én pont hogy egy savanykásabb, kellemesebb ízt éreztem, finom, annyi szent. (Az eredeti gyümölcs is savanykás.)

, Hozzászólás ID: #88528
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    Gábor írta korábban:
    Youri írta korábban:
    Ma vettem egy PM gránátalmát. Kíváncsi vagyok milyen íze lesz. valakinek van már tapasztalata ezzel az ízzel?

Érdekes, én pont hogy egy savanykásabb, kellemesebb ízt éreztem, finom, annyi szent. (Az eredeti gyümölcs is savanykás.)

Vki írt róla nagyobb tesztet Youri, érdemes elolvasni.

, Hozzászólás ID: #88529
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    gerago írta korábban:
    Youri írta korábban:

Finom, finom, de azért fakherből is megkóstolnám.

Fakherből valami nagyon durván finom. 🙂 Tapasztalat. 😛

, Hozzászólás ID: #88530
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    sYska/!/ írta korábban:
    gerago írta korábban:

De hülye vagyok. :gene: Én is kóstoltam már csak én a végéből szívtam amikor már alig volt íze. 🙁

, Hozzászólás ID: #88531
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gerago írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

De hülye vagyok. :gene: Én is kóstoltam már csak én a végéből szívtam amikor már alig volt íze. 🙁

Az Mizo mentával volt keverve, sajnos sok mentát tettem bele. Én még 1 éve kóstoltam kb. amikor Krampinak sikerült hozzájutnia egy kis adaghoz. 🙂

, Hozzászólás ID: #88532
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Hát igazából én sem vettem volna PM-et, csak más ízben nem is nagyon láttam az SC környékén meg nem jártam tegnap, tehát maradt ez a megoldás. 🙂 Max megkapja ismerős.

, Hozzászólás ID: #88533
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    isi írta korábban:

Szólhattál volna hamarabb is, és akkor átmentem volna megnézni téged. 😀

, Hozzászólás ID: #88534
    youri
    Felhasználó
    youri

Sok sikert! 😀

Nah ez a PM kicsit szappanos, de végeredményben tűrhető íze van. Olyasmi mint amikor már nagyon megérett a gránátalma.

, Hozzászólás ID: #88535
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    sYska/!/ írta korábban:
    gerago írta korábban:

Lehet ma megkóstolom újra Café Kara-ba, engem mindig virágra emlékeztet az íze. 😀

, Hozzászólás ID: #88536
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Szerintem finom az AF Granatalma, bar annyi szent, hogy rohadtul edes ize van 🙂

Isi, miert “What The F*ck” a bajnoksag neve? :rouge:

Mai napon reggel 6kor keltem, alig aludtam valamit elozo este, aztan az egesz napos program a szobam regi butorainak szetszerelese es kipakolasa, az uj butoraim bepakolasa es osszeszerelese, valamint temerdek takaritas volt. Az osszes cuccomat kipakoltam a nappaliba, egyelore meg csak a gepem illetve az ahhoz tartozo cuccok kerultek vissza az uj helyukre 🙂

A pipas cuccaimnak is lesz szep uj szekrenye/fiokja. Meg nem sikerult teljes mertekben kitalalnom, hogy hogyan is helyezzem el oket. Az biztos, hogy a pipaimnak lesz egy kulon szekreny, amiben szepen allva elfernek osszerakott allapotban is, igy nem porolodnak annyira 🙂 A dohanyoknak valoszinuleg hagyok egy fiokot, a tobbi kiegeszito pedig egy polcos szekrenybe kerul. De lehet majd meg varialok a dolgon egyet-kettot 🙂

, Hozzászólás ID: #88537
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Miért nem szeretitek / tudjátok az oldal képgalériájába feltenni a képeket?

Most komolyan kérdezem és választ várok. 🙁

, Hozzászólás ID: #88538
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    sYska/!/ írta korábban:

szerintem megszokásból használják a képfeltöltő oldalakat ahogy én is..

, Hozzászólás ID: #88539
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Lukivoker írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Én nem szoktam olyan oldalakat használni amik nem jönnek be. 🙂 Pl. kepfeltolto pont hu-t is aki használja annak ki fogom szedni a hsz-éből…

Nagyobb képmegosztók 95% mennek, de mostanában egyre több képre kattintok és jön a szerver hiba üzenet.. :pascontent2:

Az oldal képgalériájába pedig nincs terheltség, könnyen behozza a képeket.

, Hozzászólás ID: #88540
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    sYska/!/ írta korábban:
    Lukivoker írta korábban:

Én nem szoktam olyan oldalakat használni amik nem jönnek be. 🙂 Pl. kepfeltolto pont hu-t is aki használja annak ki fogom szedni a hsz-éből…

Nagyobb képmegosztók 95% mennek, de mostanában egyre több képre kattintok és jön a szerver hiba üzenet.. :pascontent2:

Az oldal képgalériájába pedig nincs terheltség, könnyen behozza a képeket.

Én a saját veblapomra rakom a képeket és gyosan be is hozza őket, de legközelebb a képgalériába rakom. 😉

, Hozzászólás ID: #88541
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Múltkor említetted valahol, hogy vagy vizipipafan.hu galeria, vagy imageshack.us. Kevés időm volt, csak gyorsan beírtam hogy imageshack és töltöttem fel a képeket. De ha nagyon zavar, legközelebb feltöltöm a galériába. 🙂

, Hozzászólás ID: #88542
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:
    Múltkor említetted valahol, hogy vagy vizipipafan.hu galeria, vagy imageshack.us. Kevés időm volt, csak gyorsan beírtam hogy imageshack és töltöttem fel a képeket. De ha nagyon zavar, legközelebb feltöltöm a galériába. 🙂

Imageshack.us viszonylag jó. A legjobb viszont a VPF galéria. :super: 😀

, Hozzászólás ID: #88543
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Tegnap este voltam Haloween partyn….. nem vagyok oda az ilyen amcsi huncutságokon, de a Motoros Sas egyesület rendezte , és megkértek minket Vikingeket hogy segitsünk nekik.A lényeg hogy a belépők árát az árvaház gyerekei kapják meg.Logikus hogy vikingnek öltöztem…. :D…Volt sok újságiró ,TVés stáb is , adtam riportot és az előbb ment le 1 országos csatornán…. :alcool1:

, Hozzászólás ID: #88544
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

lányok melyik sörben van legtöbb alcohol? lehetőleg olyan sör amit egy mezei boltban lehet kapni 😀

borsodi bivajon kívül mert az undorító.

, Hozzászólás ID: #88545
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    cyp írta korábban:
    lányok melyik sörben van legtöbb alcohol? lehetőleg olyan sör amit egy mezei boltban lehet kapni 😀

borsodi bivajon kívül mert az undorító.

Pálinkás sörbe. :]

, Hozzászólás ID: #88546
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Aki megy a héten SZK-ba, írjon rám msnen légyszi, vagy PÜ-be. 🙂

, Hozzászólás ID: #88547
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Azta rohadt, megtanultam ma az egyetemes érett és késő középkort, lol röpke 80 oldal, na most gyújtok egy relaxáló mizo cherryt.

, Hozzászólás ID: #88548
    krampi
    Felhasználó
    krampi

A kitalalt kozepkorrol is olvastal? 😉

, Hozzászólás ID: #88549
    youri
    Felhasználó
    youri
    krampi írta korábban:
    A kitalalt kozepkorrol is olvastal? 😉

Jah az egész érdekes könyv, bár abba is van pár őrjítő marhaság. 😀

De az elég kemény, hogy Vatikánt 3x alapították meg, de másodszorra és harmadszorra úgy, hogy nem tudták azt, hogy előttük már valaki megalapította… 😀

, Hozzászólás ID: #88550
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Voltak erdekes dolgok a kozepkorban. Probalom azt hinni, hogy csak azert egyszerusitik le suliban a dolgokat, hogy a mai diakok is megertsek, nem pedig szandekos elbutitasi kampanynak vagyunk a reszei. Ja, bocsanat, hogy ez globalizacio es a mi sz*r oktatasi rendszerunket is meg kell reformalni, hogy olyan okosak lehessunk, mint az ámerikaiak …

, Hozzászólás ID: #88551
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Jajj, na egy ertelmes ember ismetelten elokerult az egyetemi levelezolistan:

Code:
    Sziasztok!

Felkeltettétek az érdeklődésemet! Elkötelezett dohányzás-ellenzőként utánanéztem a vizipipának. Erős késztetést érzek, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy a WHO szerint a vizipipa legalább olyan veszélyes, mint a cigaretta.

WP smoking seems to be as great a risk factor as cigarette smoking for chronic respiratory disease.

Tévhit, hogy a víz minden veszélyt kiszűr.

Jó hangulatban együtt pipázni persze baromi jó lehet, ezt nem vitatom. Talán pipa nélkül is megteremthető a varázs…

Pár írás erről:

https://www.vital.hu/vizipipa
    https://hegykozcsatari.multiply.com/journal/item/84
    https://rockhalo.hu/123/cikk/206691/%5B/url%5D

Minden jót!

Kristóf
    <>< ps.: Azért ne essetek nagyon nekem… 🙂

Most nyalaztam at a bejegyzes vegen levo 3 hazai cikket. Hat azokkal nem kell tulsagosan foglalkozni, leven hogy eleg nagy suletlensegeket tartalmaznak, foleg a kozepso, erdemes elolvasni. Most sajnos mennem kell, de a WHO tanulmanyt is kielemzem estere, aztan irok emberunknek egy valaszt, hogy jarjon meg egy kicsit jobban utana a dolgoknak 🙂

, Hozzászólás ID: #88552
    youri
    Felhasználó
    youri

Mindig van egy ilyen Krampi. 😀

Sosem állítottam azt, hogy a vizipipa egyáltalán nem káros, de szerintem érezhető is a különbség a cigaretta és a pipa között.

Amúgy az amerikai oktatóstól ments meg urunk minket. xD Azt a káoszt ami ott van, az nem egyszerű.

, Hozzászólás ID: #88553
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

krampi: megfogod unni..mindig lesz olyan ember aki tudatlanul elédvágja hogy károsabb mint a cigi.. én már nem magyarázkodok senkinek hogy mit miért …..meguntam, kész aztmondom neki igazad van károsabb csak hagyj békén :faché4:

30 bejegyzés megtekintése - 6,451-6,480 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.