milyen keverőd van ??
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
milyen keverőd van ??
1 óra múlva indulok Békéscsabára az Országos WTF Taekwondo bajnokságra. Szurkoljatok :amen:
Sok sikert kívánok!
Az erőlegyen veled! 🙂
Érdekes, én pont hogy egy savanykásabb, kellemesebb ízt éreztem, finom, annyi szent. (Az eredeti gyümölcs is savanykás.)
Érdekes, én pont hogy egy savanykásabb, kellemesebb ízt éreztem, finom, annyi szent. (Az eredeti gyümölcs is savanykás.)
Vki írt róla nagyobb tesztet Youri, érdemes elolvasni.
Finom, finom, de azért fakherből is megkóstolnám.
Fakherből valami nagyon durván finom. 🙂 Tapasztalat. 😛
De hülye vagyok. :gene: Én is kóstoltam már csak én a végéből szívtam amikor már alig volt íze. 🙁
De hülye vagyok. :gene: Én is kóstoltam már csak én a végéből szívtam amikor már alig volt íze. 🙁
Az Mizo mentával volt keverve, sajnos sok mentát tettem bele. Én még 1 éve kóstoltam kb. amikor Krampinak sikerült hozzájutnia egy kis adaghoz. 🙂
Hát igazából én sem vettem volna PM-et, csak más ízben nem is nagyon láttam az SC környékén meg nem jártam tegnap, tehát maradt ez a megoldás. 🙂 Max megkapja ismerős.
Szólhattál volna hamarabb is, és akkor átmentem volna megnézni téged. 😀
Sok sikert! 😀
Nah ez a PM kicsit szappanos, de végeredményben tűrhető íze van. Olyasmi mint amikor már nagyon megérett a gránátalma.
Lehet ma megkóstolom újra Café Kara-ba, engem mindig virágra emlékeztet az íze. 😀
Szerintem finom az AF Granatalma, bar annyi szent, hogy rohadtul edes ize van 🙂
Isi, miert “What The F*ck” a bajnoksag neve? :rouge:
Mai napon reggel 6kor keltem, alig aludtam valamit elozo este, aztan az egesz napos program a szobam regi butorainak szetszerelese es kipakolasa, az uj butoraim bepakolasa es osszeszerelese, valamint temerdek takaritas volt. Az osszes cuccomat kipakoltam a nappaliba, egyelore meg csak a gepem illetve az ahhoz tartozo cuccok kerultek vissza az uj helyukre 🙂
A pipas cuccaimnak is lesz szep uj szekrenye/fiokja. Meg nem sikerult teljes mertekben kitalalnom, hogy hogyan is helyezzem el oket. Az biztos, hogy a pipaimnak lesz egy kulon szekreny, amiben szepen allva elfernek osszerakott allapotban is, igy nem porolodnak annyira 🙂 A dohanyoknak valoszinuleg hagyok egy fiokot, a tobbi kiegeszito pedig egy polcos szekrenybe kerul. De lehet majd meg varialok a dolgon egyet-kettot 🙂
Miért nem szeretitek / tudjátok az oldal képgalériájába feltenni a képeket?
Most komolyan kérdezem és választ várok. 🙁
szerintem megszokásból használják a képfeltöltő oldalakat ahogy én is..
Én nem szoktam olyan oldalakat használni amik nem jönnek be. 🙂 Pl. kepfeltolto pont hu-t is aki használja annak ki fogom szedni a hsz-éből…
Nagyobb képmegosztók 95% mennek, de mostanában egyre több képre kattintok és jön a szerver hiba üzenet.. :pascontent2:
Az oldal képgalériájába pedig nincs terheltség, könnyen behozza a képeket.
Én nem szoktam olyan oldalakat használni amik nem jönnek be. 🙂 Pl. kepfeltolto pont hu-t is aki használja annak ki fogom szedni a hsz-éből…
Nagyobb képmegosztók 95% mennek, de mostanában egyre több képre kattintok és jön a szerver hiba üzenet.. :pascontent2:
Az oldal képgalériájába pedig nincs terheltség, könnyen behozza a képeket.
Én a saját veblapomra rakom a képeket és gyosan be is hozza őket, de legközelebb a képgalériába rakom. 😉
Múltkor említetted valahol, hogy vagy vizipipafan.hu galeria, vagy imageshack.us. Kevés időm volt, csak gyorsan beírtam hogy imageshack és töltöttem fel a képeket. De ha nagyon zavar, legközelebb feltöltöm a galériába. 🙂
Imageshack.us viszonylag jó. A legjobb viszont a VPF galéria. :super: 😀
Tegnap este voltam Haloween partyn….. nem vagyok oda az ilyen amcsi huncutságokon, de a Motoros Sas egyesület rendezte , és megkértek minket Vikingeket hogy segitsünk nekik.A lényeg hogy a belépők árát az árvaház gyerekei kapják meg.Logikus hogy vikingnek öltöztem…. :D…Volt sok újságiró ,TVés stáb is , adtam riportot és az előbb ment le 1 országos csatornán…. :alcool1:
lányok melyik sörben van legtöbb alcohol? lehetőleg olyan sör amit egy mezei boltban lehet kapni 😀
borsodi bivajon kívül mert az undorító.
borsodi bivajon kívül mert az undorító.
Pálinkás sörbe. :]
Aki megy a héten SZK-ba, írjon rám msnen légyszi, vagy PÜ-be. 🙂
Azta rohadt, megtanultam ma az egyetemes érett és késő középkort, lol röpke 80 oldal, na most gyújtok egy relaxáló mizo cherryt.
A kitalalt kozepkorrol is olvastal? 😉
Jah az egész érdekes könyv, bár abba is van pár őrjítő marhaság. 😀
De az elég kemény, hogy Vatikánt 3x alapították meg, de másodszorra és harmadszorra úgy, hogy nem tudták azt, hogy előttük már valaki megalapította… 😀
Voltak erdekes dolgok a kozepkorban. Probalom azt hinni, hogy csak azert egyszerusitik le suliban a dolgokat, hogy a mai diakok is megertsek, nem pedig szandekos elbutitasi kampanynak vagyunk a reszei. Ja, bocsanat, hogy ez globalizacio es a mi sz*r oktatasi rendszerunket is meg kell reformalni, hogy olyan okosak lehessunk, mint az ámerikaiak …
Jajj, na egy ertelmes ember ismetelten elokerult az egyetemi levelezolistan:
Felkeltettétek az érdeklődésemet! Elkötelezett dohányzás-ellenzőként utánanéztem a vizipipának. Erős késztetést érzek, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy a WHO szerint a vizipipa legalább olyan veszélyes, mint a cigaretta.
WP smoking seems to be as great a risk factor as cigarette smoking for chronic respiratory disease.
Tévhit, hogy a víz minden veszélyt kiszűr.
Jó hangulatban együtt pipázni persze baromi jó lehet, ezt nem vitatom. Talán pipa nélkül is megteremthető a varázs…
Pár írás erről:
https://www.vital.hu/vizipipa
https://hegykozcsatari.multiply.com/journal/item/84
https://rockhalo.hu/123/cikk/206691/%5B/url%5D
Minden jót!
Kristóf
<><
ps.: Azért ne essetek nagyon nekem… 🙂
Most nyalaztam at a bejegyzes vegen levo 3 hazai cikket. Hat azokkal nem kell tulsagosan foglalkozni, leven hogy eleg nagy suletlensegeket tartalmaznak, foleg a kozepso, erdemes elolvasni. Most sajnos mennem kell, de a WHO tanulmanyt is kielemzem estere, aztan irok emberunknek egy valaszt, hogy jarjon meg egy kicsit jobban utana a dolgoknak 🙂
Mindig van egy ilyen Krampi. 😀
Sosem állítottam azt, hogy a vizipipa egyáltalán nem káros, de szerintem érezhető is a különbség a cigaretta és a pipa között.
Amúgy az amerikai oktatóstól ments meg urunk minket. xD Azt a káoszt ami ott van, az nem egyszerű.
krampi: megfogod unni..mindig lesz olyan ember aki tudatlanul elédvágja hogy károsabb mint a cigi.. én már nem magyarázkodok senkinek hogy mit miért …..meguntam, kész aztmondom neki igazad van károsabb csak hagyj békén :faché4:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.