A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88494
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Gábor írta korábban:
    Pesten, a Nagymező utcában egy étterem előtt kint vannak a töklámpások… Egyébként lassan jön a hálaadás is… Kezdődött Bálint-nappal, illetve St. Valentie’s day-el, csak ugye ha amcsi, legalább legyen magyar. Miért nincs pipa ünnep? 😀 Azt viszont én szívesen átvenném.

Azért gyermekem, mert nekünk semmi közünk sincs kelethez! Mi ŐsNagymagyarSzkítaKeresztényTáltosNomád nép voltunk akik csak itt termettek a finnek rokonaiként!!! >: D

Amúgy csak azért vesszük át ezeket, mert “nyugati” és az hű de jó mindenkinek, mert a nagy nyugat…

Ez olyan Trendy (:=)

Anno nagyon sok ilyesmi ünnepe volt Magyarországnak de az évek baljós sorai után lemorzsolták rólunk. 🙂

Töriben pl azt sem nagyon tanítják, hogy a honfoglalók között 2 vagy 3 törzs muzulmán volt.

, Hozzászólás ID: #88495
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Youri írta korábban:
    Töriben pl azt sem nagyon tanítják, hogy a honfoglalók között 2 vagy 3 törzs muzulmán volt.

Aki ott volt, és tudja nekem bizonyítani, hogy ott volt, és valóban muzulmán törzsek is voltak akkor elhiszem. Egyébként ez hihetetlenül hangzik… De az ember mindent elhisz… Csak abban kéne hinni, ami tudod hogy van szvsz…

, Hozzászólás ID: #88496
    youri
    Felhasználó
    youri
    Gábor írta korábban:
    Youri írta korábban:

Aki ott volt, és tudja nekem bizonyítani, hogy ott volt, és valóban muzulmán törzsek is voltak akkor elhiszem. Egyébként ez hihetetlenül hangzik… De az ember mindent elhisz… Csak abban kéne hinni, ami tudod hogy van szvsz…

Honfoglalásnál délről is érkezett 2 törzs akik átkeltek a kazárokon (Kazárország) + fekete tengeren hajóval is jöttek át magyar törzsek. Nem kell ehhez ott lenni, csak egy kis földrajz és írásos vagy tárgyi emlék (ami persze hiteles).

, Hozzászólás ID: #88497
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    Gábor írta korábban:
    Youri írta korábban:

a történelem egy nagy feltételezés…sokszor vannak olyan dolgok amiknek semmi alapjuk nincs..ezért is utálom a történelmet

, Hozzászólás ID: #88498
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    BandiKJ írta korábban:
    cyp írta korábban:
    “illetve még most olvasom hogy szellőzőlyukakat is kell rakni az alufóliára, ti szoktatok?”

:DDDDDDDDDDDDDDD

sg-n írta egy srác. szegényt kinevettem.

csak elképzeltem ahogy nézi mi lehet a gond hogy nemjön füst.

nem tudtad? := az azrt kell hogy kapjon elég levegöt a dohány és ne penészedjen bele a tölcsérbe, ha nincs rajta szén :hehe:

Viccelődünk, de szellőzőlyukként simán értheti azt a lyukat ami nem közvetlenül a szén alatt van,vagyis sima levegő áramlik be rajta.

Csomószor tömtem úgy, hogy csak a fél cocok alatt voltak lyukak, +1-2 ”szellőzőlyuk” máshol, és úgy volt tökéletes az eredmény.. 🙂

, Hozzászólás ID: #88499
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441

Voltam SzultánCben bevásárolni és beszélgetem a tulajjal hogy mikor várható friss dohány.Jan-feb. környéke és valószínű hogy csak AFert fog árulni :] és AFpipák is lesznek.

, Hozzászólás ID: #88500
    youri
    Felhasználó
    youri

Pont bezárt a szultánkincsei mire odaértem. Nemér. xD

, Hozzászólás ID: #88501
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

tudtommal ma és holnap nincsenek nyitva

, Hozzászólás ID: #88502
    youri
    Felhasználó
    youri
    Riccio írta korábban:
    tudtommal ma és holnap nincsenek nyitva

Jaja, ki volt írva hogy 30-31 nincs, Csak bíztam benne, hogy még oda érek, mert amikor még mentem arrafelé akkor még nyitva volt. Egy órával később értem vissza, de bebuktam.

, Hozzászólás ID: #88503
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    SamPez írta korábban:
    Voltam SzultánCben bevásárolni és beszélgetem a tulajjal hogy mikor várható friss dohány.Jan-feb. környéke és valószínű hogy csak AFert fog árulni :] és AFpipák is lesznek.

Azt azért megnézem, hogy ott valódi AF pipák lesznek… :mdr3: és a dohány is nagyon drága lesz valószínűleg.

, Hozzászólás ID: #88504
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Hookah írta korábban:
    SamPez írta korábban:

Azt azért megnézem, hogy ott valódi AF pipák lesznek… :mdr3: és a dohány is nagyon drága lesz valószínűleg.

Ja én is kétlem, de ne nekem legyen igazam. :perv:

, Hozzászólás ID: #88505
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    Hookah írta korábban:
    SamPez írta korábban:

Nem lehetetlen…miért is lenne?Valszeg a dohány drága lesz a zárjegy miatt :-/Ennyi a történet.

, Hozzászólás ID: #88506
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Mya pipáik is voltak, fakhert is ugyanúgy rendelhetnek.

, Hozzászólás ID: #88507
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    wakummaci írta korábban:

Nem volt soha mya pipájuk :nono: , az csak replika volt.

SZK-ban viszont valódi QT-van.

, Hozzászólás ID: #88508
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    wakummaci írta korábban:

Tudtommal azok csak hamisítványok voltak… de lehet tévedek.

, Hozzászólás ID: #88509
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    hundarkblade írta korábban:
    wakummaci írta korábban:

Tudtommal azok csak hamisítványok voltak… de lehet tévedek.

Megnéztem, eredeti…

, Hozzászólás ID: #88510
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Na gyerekek, ma felpakoltam dohánnyal is rendesen. Ezeket vettem:

AF 250g: cseresznye, görögdinnye, menta, szőlő+menta, citrom

AF 50g: sárgabarack, fahéj, szőlő, szőlő+menta, citrom+menta, görögdinnye, vegyes gyümölcs

AS 250g: cseresznye, eper

AS 50g: narancs, hubble-bubble, ízesítetlen, rágógumi

Csak hogy lássátok a különbséget, leírom az áraikat:AF 50g 1.250dínár kb. 375-380Ft, AF 250g 5.125d. kb. 1545Ft, AS 50g 1d. kb. 300Ft, AS 250g 3,6d. 1080Ft. Szóval nagyon jelentős a különbség. Szinte hihetetlen… Vettem még egy Al Sultan „egyszer használatos” csövet, az egész olyan anyagból van mint egy szipka, full mosható, de szerintem többször is lehet használni. Kb. 300Ft volt. Vettem Coco Nara kókuszszenet, két csomaggal, plusz egy gyönyörű széntálcát. Az olyan AF-ok amikből van kis és nagy csomagom is, kipróbálom a kicsit, és ha nem az én ízvilágom akkor eladó lesz a nagy (görögdinnye és szőlő+menta kombó ilyen szempontból esélyes, plusz még coco nara is eladó lesz valószínűleg)

Ami érdekesség, hogy a legrégebbi dohány az 2009 júniusi.

, Hozzászólás ID: #88511
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    gas írta korábban:
    Na gyerekek, ma felpakoltam dohánnyal is rendesen. Ezeket vettem:

AF 250g: cseresznye, görögdinnye, menta, szőlő+menta, citrom

AF 50g: sárgabarack, fahéj, szőlő, szőlő+menta, citrom+menta, görögdinnye, vegyes gyümölcs

AS 250g: cseresznye, eper

AS 50g: narancs, hubble-bubble, ízesítetlen, rágógumi

Csak hogy lássátok a különbséget, leírom az áraikat:AF 50g 1.250dínár kb. 375-380Ft, AF 250g 5.125d. kb. 1545Ft, AS 50g 1d. kb. 300Ft, AS 250g 3,6d. 1080Ft. Szóval nagyon jelentős a különbség. Szinte hihetetlen… Vettem még egy Al Sultan „egyszer használatos” csövet, az egész olyan anyagból van mint egy szipka, full mosható, de szerintem többször is lehet használni. Kb. 300Ft volt. Vettem Coco Nara kókuszszenet, két csomaggal, plusz egy gyönyörű széntálcát. Az olyan AF-ok amikből van kis és nagy csomagom is, kipróbálom a kicsit, és ha nem az én ízvilágom akkor eladó lesz a nagy (görögdinnye és szőlő+menta kombó ilyen szempontból esélyes, plusz még coco nara is eladó lesz valószínűleg)

Ami érdekesség, hogy a legrégebbi dohány az 2009 júniusi.

Na ez jó hír :)AF250g vevő vagyok :]

, Hozzászólás ID: #88512
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Kevesebb AF-et vettem volna. Helyette Mizo-ztam volna. :siffle:

, Hozzászólás ID: #88513
    gas
    Felhasználó
    gas

Mizot itt csak ilyen “helyi trafikokban” kapni, és ahogy néztem tiszta por a csomagolásuk, fólia már nincs rajtuk stb. Szóval inkább veszek rendes boltban friss AF-t meg AS-t, mint trafikba “kitudjamilyen” Mizot.

Szerk.: ja és ugye itt FRISSek a Fakherek, teljesen más az íze a szőlőnek és a vegyesgyümölcsnek is, mint amit SC-ben vettem.

, Hozzászólás ID: #88514
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:
    Mizot itt csak ilyen “helyi trafikokban” kapni, és ahogy néztem tiszta por a csomagolásuk, fólia már nincs rajtuk stb. Szóval inkább veszek rendes boltban friss AF-t meg AS-t, mint trafikba “kitudjamilyen” Mizot.

Szerk.: ja és ugye itt FRISSek a Fakherek, teljesen más az íze a szőlőnek és a vegyesgyümölcsnek is, mint amit SC-ben vettem.

Hol is van ez? 😛

, Hozzászólás ID: #88515
    gas
    Felhasználó
    gas

Jordánia. 😀 :coeur: Szerinted akkor miért ilyen olcsóak a dohányok? 🙂

, Hozzászólás ID: #88516
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:

Ow, ezen átsiklottam. Sok sikert a behozatalhoz. 😉

, Hozzászólás ID: #88517
    gas
    Felhasználó
    gas
    sYska/!/ írta korábban:
    gas írta korábban:

Ow, ezen átsiklottam. Sok sikert a behozatalhoz. 😉

Hát remélem, hogy zökkenőmentesen fel tudom vinni repülőre.

, Hozzászólás ID: #88518
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

arra figyelj hogy ne tedd olyan táskába amiben fém cucc van. még a végén átkutatják, hátha bombát hurcolsz, aztán hoppá, dohány. ez itt marad a vámon :-/

, Hozzászólás ID: #88519
    gas
    Felhasználó
    gas

Köszi a tippet, hasznos lesz, mert egy pipát is viszek, így legalább nem fogom a pipatestével egy börőndbe rakni a dohányokat. :siffle:

, Hozzászólás ID: #88520
    youri
    Felhasználó
    youri

Ma vettem egy PM gránátalmát. Kíváncsi vagyok milyen íze lesz. valakinek van már tapasztalata ezzel az ízzel?

, Hozzászólás ID: #88521
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385
    Youri írta korábban:
    Ma vettem egy PM gránátalmát. Kíváncsi vagyok milyen íze lesz. valakinek van már tapasztalata ezzel az ízzel?

én is vettem régebben nekem bejött kicsit olyan édeskés ize volt de amugy lehet kapni gránátalma levet pont aznap ittam és azt az izt adta vissza

, Hozzászólás ID: #88522
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    Youri írta korábban:

Finom, finom, de azért fakherből is megkóstolnám.

, Hozzászólás ID: #88523
    adam_t
    Felhasználó
    adam_t
    • Hozzászólás: 113

ma feldobtam az ELSŐ keverőmet egy börzére, mert már nem igazán köt le a lemezlovas szakma (már a producerkedés felé húz a szívem) a keverő árából pedig valószínű befektetek két nammor szívócsőre.. 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 6,421-6,450 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.