Na, megvan az első pipám, itt Jordániában. Hatalmas, széles üvegtartálya van, piros, kristályüveg. A testen is 5 kristály található. Elég nehéz a test, szóval ez minőségi. Külön lett véve hozzá az üveg és a test. de ugyanabban a boltban, szóval összeválogattam. Vettem hozzá egy Razan Maxura másolatot, nagyon szépen néz ki, csak annyiban tér el az eredetitől, hogy fémből vannak a végei, és nem kivehetőek. Nekem eléggé tetszik, ha jól emlékszem 10$ volt. Hogy mosható-e, azt nemtudom idővel kiderül, de nagyon vastag az átmérője, hatalmas füstfelhőket adott az első próbán.
Ezenkívűl a következőket vettem: AF watermelon, lemon with mint, grape with mint, fahéj, sárgabarack. Találtam valami dohányt, ami nagyon bejött, szvsz veri az AF-t, de sajnos nemtudom a nevét, mivel minden arabul van ráírva. Majd megkérdezem. Lehet kapni 50g-os kiszerelésben, ami egy kis műanyag kerek dobozba van belerakva, +1 szipka. Aztán vettem kicsit nagyobb csomagot, nemtudom hány gramm, de olyan a csomagolása mint a Tangiers dohányoknak. Ebből a márkából szívtam ma rágógumisat, erdeigyümölcsöset (áfonya+szeder+eper mix), görögdinnye+menta mix. Van még kétalma,narancs, vegyesgyümölcs, alma+eper+mangó mix. Vettem még egy-két apróságot is. De a legjobb az egészben, hogy ingyen volt, mivel arab rokon megvette az egészet szülinapomra. 😀 Szép kis ajándék.
Holnap megyünk fővárosba, majd ott nézek egy KM pipát, remélem találok…
Üdv