A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88464
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63
    gas írta korábban:
    Hello mindenki!

Jordániából írok, most sikerült megoldani a net-et, a szomszédtól lopjuk. 😀

Nagyon jó ez a hely, harmadszor vagyok itt, de még mindig lenyűgöz. Az a hangulat, az az életstílus ami itt van,

Üdv

Irigykedünk!!Én is szívesen eljutnák oda..a cuccokról meg ne is beszéljünk :]

, Hozzászólás ID: #88465
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

szoktátok hallgatni Bumerángot reggel? Sláger rádión.

nézzétek meg a slager.hu-t.:( szomorú hír, egyesek tüntetni is akarnak ellene.

ocsmány egy dolog.

viszont ha ténylegesen megszűnne, valószínű más rádión megmarad a bumeráng.

ja és nem mellékesen itt gyűjtünk aláírást: https://www.petitionspot.com/petitions/slagerradio

, Hozzászólás ID: #88466
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    cyp írta korábban:
    szoktátok hallgatni Bumerángot reggel? Sláger rádión.

nézzétek meg a slager.hu-t.:( szomorú hír, egyesek tüntetni is akarnak ellene.

ocsmány egy dolog.

viszont ha ténylegesen megszűnne, valószínű más rádión megmarad a bumeráng.

ja és nem mellékesen itt gyűjtünk aláírást: https://www.petitionspot.com/petitions/slagerradio

Ezt most annyira nem értem… Miért akarják megszüntetni a Sláger Rádiót? :0

, Hozzászólás ID: #88467
    cyp
    Felhasználó
    cyp

ez hátha többet mond:

https://www.origo.hu/itthon/20091028-sla … encia.html

mindenben politika van..

, Hozzászólás ID: #88468
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491

csak a 95.5 frekvencia bérlési jogát vesztik el!!!!

ha a fejesek is akarják akk mehet tovább az adó, csak akk máshol kell keresni ezután.

, Hozzászólás ID: #88469
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    hundarkblade írta korábban:
    csak a 95.5 frekvencia bérlési jogát vesztik el!!!!

ha a fejesek is akarják akk mehet tovább az adó, csak akk máshol kell keresni ezután.

Igen igen a frekvencia.Hiány van belőle mert nem fedhetik egymást.Az országban a sláger bárhol fogható…

Amúgy felháborított minket is.Mindent tönkre vágnak ami jó… :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #88470
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    hambee írta korábban:
    Amúgy felháborított minket is.Mindent tönkre vágnak ami jó… :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché:

Mondjuk én egyiket sem hallgattam. Rádió1-es és Jazzy-s vagyok inkább, meg néha juventus.

, Hozzászólás ID: #88471
    cyp
    Felhasználó
    cyp

én pedig csak reggelente bumerángot hogy jókedvem legyen és felébredjek.

, Hozzászólás ID: #88472
    hambee
    Felhasználó
    hambee

Egyébként ez köbö olyant mintha mondjuk az rtl klub helyett(ami nem nagy cucc de ingyenes és sokan nézik)beraknának egy PolitikaTV-t.

, Hozzászólás ID: #88473
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Ez azért durva. Oké, hogy az ORTT felügyeli a dolgokat, de azért mégis álljon meg a fáklyás menet. Azért a demokráciában ilyen egyhangúlag politikai döntést hozni fenomenális. 😀 Ez már nem a diktatúra padlóját súrolja? 😀 (Kezdték a gyülekezési jog megvétózásával, és most a sajtószabadság /mint jog/)

Zsorigo írta korábban:
    Az [origo] kérdésére, hogy politikai döntés született-e, az elnök annyit mondott: “úgy tűnik, a magyar közvéleményben efelől senkinek nincs kétsége”.
    , Hozzászólás ID: #88474
    vizipipaman
    Felhasználó
    vizipipaman
    • Hozzászólás: 348

A waha vagy a sultan ból jobb a menta? (250g fogok venni fontos lenne tudni)

, Hozzászólás ID: #88475
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Na, megvan az első pipám, itt Jordániában. Hatalmas, széles üvegtartálya van, piros, kristályüveg. A testen is 5 kristály található. Elég nehéz a test, szóval ez minőségi. Külön lett véve hozzá az üveg és a test. de ugyanabban a boltban, szóval összeválogattam. Vettem hozzá egy Razan Maxura másolatot, nagyon szépen néz ki, csak annyiban tér el az eredetitől, hogy fémből vannak a végei, és nem kivehetőek. Nekem eléggé tetszik, ha jól emlékszem 10$ volt. Hogy mosható-e, azt nemtudom idővel kiderül, de nagyon vastag az átmérője, hatalmas füstfelhőket adott az első próbán.

Ezenkívűl a következőket vettem: AF watermelon, lemon with mint, grape with mint, fahéj, sárgabarack. Találtam valami dohányt, ami nagyon bejött, szvsz veri az AF-t, de sajnos nemtudom a nevét, mivel minden arabul van ráírva. Majd megkérdezem. Lehet kapni 50g-os kiszerelésben, ami egy kis műanyag kerek dobozba van belerakva, +1 szipka. Aztán vettem kicsit nagyobb csomagot, nemtudom hány gramm, de olyan a csomagolása mint a Tangiers dohányoknak. Ebből a márkából szívtam ma rágógumisat, erdeigyümölcsöset (áfonya+szeder+eper mix), görögdinnye+menta mix. Van még kétalma,narancs, vegyesgyümölcs, alma+eper+mangó mix. Vettem még egy-két apróságot is. De a legjobb az egészben, hogy ingyen volt, mivel arab rokon megvette az egészet szülinapomra. 😀 Szép kis ajándék.

Holnap megyünk fővárosba, majd ott nézek egy KM pipát, remélem találok…

Üdv

, Hozzászólás ID: #88476
    adam_t
    Felhasználó
    adam_t
    • Hozzászólás: 113

Olyat nevettem ma.. :hehe:eu-s “barátaink” 1000Ft-ot engedtek a nammor csövekből.. :hehe:

, Hozzászólás ID: #88477
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    , Hozzászólás ID: #88478
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    adam_t írta korábban:
    Olyat nevettem ma.. :hehe:eu-s “barátaink” 1000Ft-ot engedtek a nammor csövekből.. :hehe:

pf mostmár tudjuk mire ment ki a játék.

, Hozzászólás ID: #88479
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    gas írta korábban:
    Na, megvan az első pipám, itt Jordániában. Hatalmas, széles üvegtartálya van, piros, kristályüveg. A testen is 5 kristály található. Elég nehéz a test, szóval ez minőségi. Külön lett véve hozzá az üveg és a test. de ugyanabban a boltban, szóval összeválogattam. Vettem hozzá egy Razan Maxura másolatot, nagyon szépen néz ki, csak annyiban tér el az eredetitől, hogy fémből vannak a végei, és nem kivehetőek. Nekem eléggé tetszik, ha jól emlékszem 10$ volt. Hogy mosható-e, azt nemtudom idővel kiderül, de nagyon vastag az átmérője, hatalmas füstfelhőket adott az első próbán.

Ezenkívűl a következőket vettem: AF watermelon, lemon with mint, grape with mint, fahéj, sárgabarack. Találtam valami dohányt, ami nagyon bejött, szvsz veri az AF-t, de sajnos nemtudom a nevét, mivel minden arabul van ráírva. Majd megkérdezem. Lehet kapni 50g-os kiszerelésben, ami egy kis műanyag kerek dobozba van belerakva, +1 szipka. Aztán vettem kicsit nagyobb csomagot, nemtudom hány gramm, de olyan a csomagolása mint a Tangiers dohányoknak. Ebből a márkából szívtam ma rágógumisat, erdeigyümölcsöset (áfonya+szeder+eper mix), görögdinnye+menta mix. Van még kétalma,narancs, vegyesgyümölcs, alma+eper+mangó mix. Vettem még egy-két apróságot is. De a legjobb az egészben, hogy ingyen volt, mivel arab rokon megvette az egészet szülinapomra. 😀 Szép kis ajándék.

Üdv

árakat tudsz mondani?

pipákra volnék kíváncsi hogy mennyibe kerülnek arra…

, Hozzászólás ID: #88480
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

gerago msnre légyszi gyere fel, felvettelek

, Hozzászólás ID: #88481
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Hát gas, szerintem most egytől egyik irigykedünk, elég keményen :happy1:

, Hozzászólás ID: #88482
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    gas írta korábban:
    Na, megvan az első pipám, itt Jordániában. …

Üdv

Rokonod nem akar venni nekem is egy KM-t? :gene:

, Hozzászólás ID: #88483
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

tudom miért nem vesznek az eusok vortexet!

kicsi rá a szénkonzol :hehe:

, Hozzászólás ID: #88484
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Ez most tetszett…. 😀

, Hozzászólás ID: #88485
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Troll írta korábban:
    tudom miért nem vesznek az eusok vortexet!

kicsi rá a szénkonzol :hehe:

Ez a vicc topikban aratna 😀 😀 :malin2:

, Hozzászólás ID: #88486
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Huu, hát árakról most nem tudok sokat mondani, a sima egyiptomi pipák itt nagyon olcsóak, viszont a minőséget azért itt is meg kell fizetni. AF dohányok 600-700 Ft körül vannak. Mint írtam szinte mindegyik 2009 július-augusztusi de ma kifogtam egy 2006osat is. X| Nakhla-k iránt nem nagyon érdeklődtem, az gondolom érhető. 🙂

Láttam Al Sultan-t is, viszont csak 3 ízben, így ez iránt sem érdeklődtem túlzottan.

, Hozzászólás ID: #88487
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438
    gas írta korábban:
    AF dohányok 600-700 Ft körül vannak

na most elöntött az epe :hehe:

, Hozzászólás ID: #88488
    cyp
    Felhasználó
    cyp

“illetve még most olvasom hogy szellőzőlyukakat is kell rakni az alufóliára, ti szoktatok?”

:DDDDDDDDDDDDDDD

sg-n írta egy srác. szegényt kinevettem.

csak elképzeltem ahogy nézi mi lehet a gond hogy nemjön füst.

, Hozzászólás ID: #88489
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438
    cyp írta korábban:
    “illetve még most olvasom hogy szellőzőlyukakat is kell rakni az alufóliára, ti szoktatok?”

:DDDDDDDDDDDDDDD

sg-n írta egy srác. szegényt kinevettem.

csak elképzeltem ahogy nézi mi lehet a gond hogy nemjön füst.

nem tudtad? := az azrt kell hogy kapjon elég levegöt a dohány és ne penészedjen bele a tölcsérbe, ha nincs rajta szén :hehe:

, Hozzászólás ID: #88490
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elegem van abból hogy itt még a csapból is halloween folyik.Mi a francnak kell átvenni ezt az amcsi ünnepet?Itt halottak napja van és nem halloween.Persze ezt is a kikúrt médiának köszönhetjük.Mindent elindítanak amiben pénz van.

, Hozzászólás ID: #88491
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Eljen a globalizacio.

, Hozzászólás ID: #88492
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    Somika írta korábban:
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elegem van abból hogy itt még a csapból is halloween folyik.Mi a francnak kell átvenni ezt az amcsi ünnepet?Itt halottak napja van és nem halloween.Persze ezt is a kikúrt médiának köszönhetjük.Mindent elindítanak amiben pénz van.

Én nem nagyon nézek tv-t így még idén most látom először a halloween szót.Érdekes ez.

, Hozzászólás ID: #88493
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Pesten, a Nagymező utcában egy étterem előtt kint vannak a töklámpások… Egyébként lassan jön a hálaadás is… Kezdődött Bálint-nappal, illetve St. Valentie’s day-el, csak ugye ha amcsi, legalább legyen magyar. Miért nincs pipa ünnep? 😀 Azt viszont én szívesen átvenném.

30 bejegyzés megtekintése - 6,391-6,420 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.