A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88434
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

én 1 éve pipázok annyi ideje mag van az 55 centis pipám mai napig gyári csövel tolom és sima egyiptomi kerámiával mivel eltört a phunelem és természetes szenet használok anno én is 3kings meg belga szénnel toltam de csak is alufoliával 😀

, Hozzászólás ID: #88435
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Én egy 37cm-es TopMark-al kezdtem, bár az én saját első pipám egy 55centis szintén TopMark vízipipa volt megközelítőleg 3 évvel ezelőtt. Bár elég hamar rájöttem arra, hogy a nagyobb átmérőjű cső jobb. Razan-ra 1 éve szoktam rá kb., természetes szénre pedig 9-10 hónapja.

Apropó, ma szk-ba jó volt. Kisebb fórumtali jött már össze. 😀 Riccio, Hookah, Gerago, Julio és én. 🙂 Kár, hogy nem tudtam sokáig maradni, addig viszont nagyon jó volt. 🙂 Vettem is egy KM pipát, ráadásul egyedi darabot. 😛

, Hozzászólás ID: #88436
    vizipipaman
    Felhasználó
    vizipipaman
    • Hozzászólás: 348

Nagyon érdekes tömési formát találtam… (bocs hogy nem megfelelő témába írom de lusta vagyok megkeresni mert inhüvelygyulladásom van) www.******** . Bocs a reklámért is, nm annak szánom. Szóval a épen nézzétek meg hogy semmi alu ilyesmi valami kis fém “bográcsot” raknak a kerámiára teli szénnel… aki akarja ki lehet próbálni:P 😀

, Hozzászólás ID: #88437
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    sYska/!/ írta korábban:
    …Vettem is egy KM pipát, ráadásul egyedi darabot. 😛

Képet,képet, légyszíves!

, Hozzászólás ID: #88438
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593
    SamPez írta korábban:
    AlFakher cserkokal vigyázni kell,2010.jan. is ** (széklet)!! :berk1:

hát ilyen gusztustalan ízű kaksit nem szívtam még.

visszamegyek holnap és hozzávágom csávókához. 1000ft volt, ennyi pénzt szántam volna valami jóféle dohányra.

, Hozzászólás ID: #88439
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    cyp írta korábban:
    SamPez írta korábban:

visszamegyek holnap és hozzávágom csávókához. 1000ft volt, ennyi pénzt szántam volna valami jóféle dohányra.

Hol vetted?

, Hozzászólás ID: #88440
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441
    cyp írta korábban:
    SamPez írta korábban:

Én 3*250gramom ilyen :hehe:ez van, nem Ők tehetnek róla hanem a gyártó!! :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #88441
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593
    sYska/!/ írta korábban:
    Hol vetted?

Gödöllőn egy boltban.

, Hozzászólás ID: #88442
    sampez
    Felhasználó
    SamPez

Hát ez a Mizo cseri se lesz a kedvencem :-/ ……Vissza térve az Alfakher cserire szerintem a legjobb hónapjárat az a 2007 szeptemberi, ami alatta vagy felette van azzal mindel bajom volt.Érdekes.

, Hozzászólás ID: #88443
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    SamPez írta korábban:
    cyp írta korábban:

Én 3*250gramom ilyen :hehe:ez van, nem Ők tehetnek róla hanem a gyártó!! :rougefaché:

Eladó tehet róla. Gyártó nem tehet arról, hogy valaki túl sokat rendel és nem tudja eladni.. majd zsugori frisset rendelni és a régit meg kidobni.

, Hozzászólás ID: #88444
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    sYska/!/ írta korábban:
    SamPez írta korábban:

Eladó tehet róla. Gyártó nem tehet arról, hogy valaki túl sokat rendel és nem tudja eladni.. majd zsugori frisset rendelni és a régit meg kidobni.

Ezt nme támasztom alá, mivel “friss”(2010.jan)kaki volt ellenben ami már lejárt (2007.szep.)iszonyat finom volt.

, Hozzászólás ID: #88445
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    SamPez írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Ezt nme támasztom alá, mivel “friss”(2010.jan)kaki volt ellenben ami már lejárt (2007.szep.)iszonyat finom volt.

Azért tegyük hozzá, hogy ez baromira extrém eset..:)

, Hozzászólás ID: #88446
    szultankincsei
    Felhasználó
    SzultánKincsei
    • Hozzászólás: 736

1997ben először szívtam egy bahreini almás pipát az előtt nálunk csak aromamentes vízipipa dohány leveléből össze tekert dohányokat lehetett szívni nálunk és az nagyon durva úgy hogy az meg mindig nem tudok szívni.

, Hozzászólás ID: #88447
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Ezt egy külföldi fórumon találtam,nem semmi mennyiség. 😮

, Hozzászólás ID: #88448
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

AF Berryt a népnek. most. :snif:

amúgy pedig ezeket a sorokat windows sevenről írom. tegyük hozzá, hogy elég stabil rendszernek tűnik így összeszokási folyamat elején. de olyan gyönyörű, hogy az már szinte perverz. mindig találni valami kis újdonságot. :alcool1:

, Hozzászólás ID: #88449
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

rendelnék serbetlit vmien német v nemtom mien webshopból. mindenhol szinte ugyanannyiba kerül, szal vki tud olyan oldalt, ahova ismer is egy -5%, -10%-os kupont?

, Hozzászólás ID: #88450
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Troll írta korábban:

amúgy pedig ezeket a sorokat windows sevenről írom. tegyük hozzá, hogy elég stabil rendszernek tűnik így összeszokási folyamat elején. de olyan gyönyörű, hogy az már szinte perverz. mindig találni valami kis újdonságot. :alcool1:

Nekem a gyenge gépemen 1 hónap alatt sikerült egyszer lefagyasztani…úgy hogy nyúztam, mindent bevetettem.Amúgy mikor is jelenik meg az országban?Jövő héten?

, Hozzászólás ID: #88451
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    Somika írta korábban:
    Troll írta korábban:

Nekem a gyenge gépemen 1 hónap alatt sikerült egyszer lefagyasztani…úgy hogy nyúztam, mindent bevetettem.Amúgy mikor is jelenik meg az országban?Jövő héten?

vagy ezen a héten vagy múlt héten került a magyar boltok polcaira

, Hozzászólás ID: #88452
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nah akkor már megvárom a winfos7-et a formázással.

Igazából, csak azért cserélem ki, mert az Xp nem támogatja a magasabb directx-eket + a mostani comfigom is inkább valami “jobb” oprendszert igényelne.. + Kellene a videokártyának egy új monitor, de nem lehet minden tökéletes. 😀

, Hozzászólás ID: #88453
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Énis Win7-et használok, már kb. fél éve. Még a beta-val kezdtem, de meg vagyok vele elégedve 🙂

, Hozzászólás ID: #88454
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    isi írta korábban:
    Énis Win7-et használok, már kb. fél éve. Még a beta-val kezdtem, de meg vagyok vele elégedve 🙂

Egyik haveromnál meg Fatal errort kap még a mahjong is. xD

Lehet gépfüggő lesz nagyon. 😀

, Hozzászólás ID: #88455
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

az én gépem ugye nem rendelkezik optikai meghajtóval..így lusta vagyok nlite-al kipakolni usb stick-re :faché4: , lassan 1éves xp van fent vista témával+ rocketdock konzollal…24órában megy a gép..de atom stabil :Dmajd jön az ubuntu rá..

, Hozzászólás ID: #88456
    petikeee
    Felhasználó
    petikeee
    • Hozzászólás: 27

Nekem sajnos problémáim vannak a gépel csipog valami user guidba semmi leírás segíteni tudtok? 3x raktam ujra :perv:

, Hozzászólás ID: #88457
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

nekem mostanában fogja magát és ha úgy tartja kedve újraindul.. amikor éppen 1 órája dolgozok vmit akkor kurva idegesítő tud lenni.. :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #88458
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229
    Emberke202 írta korábban:
    nekem mostanában fogja magát és ha úgy tartja kedve újraindul.. amikor éppen 1 órája dolgozok vmit akkor ** (örömlány) idegesítő tud lenni.. :rougefaché:

Tápegység hiba,ramod vagy kicsi vagy egyedül kevés.Esetleg vegyél kontakt sprét azzal is sokat lehet rajta segíteni,nekem is ez volt a gondom,és ez segített rajta.

, Hozzászólás ID: #88459
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    Molnár írta korábban:
    Emberke202 írta korábban:
    nekem mostanában fogja magát és ha úgy tartja kedve újraindul.. amikor éppen 1 órája dolgozok vmit akkor ** (örömlány) idegesítő tud lenni.. :rougefaché:

Tápegység hiba,ramod vagy kicsi vagy egyedül kevés.Esetleg vegyél kontakt sprét azzal is sokat lehet rajta segíteni,nekem is ez volt a gondom,és ez segített rajta.

vagy ki kéne néha takarítani, újrapasztázni stb.. túlmelegés is leoldhat..

, Hozzászólás ID: #88460
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344

Rengeteg problémára gyógyír egy friss oprendszer.

Ha mégsem hozza rendbe a dolgokat akkor az legelső egy tápcsere legyen, nagyon sok hibáért ő a ludas.

, Hozzászólás ID: #88461
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    pooly írta korábban:
    Rengeteg problémára gyógyír egy friss oprendszer.

Ha mégsem hozza rendbe a dolgokat akkor az legelső egy tápcsere legyen, nagyon sok hibáért ő a ludas.

szerintem előbb egy nagytakarítás hőfokok megnézése, újrapasztázás..utána egy friss op ..utána ráereszteni egy memtest-et vagy prime95-öt hogy stabil-e .. ha nem akkor kérj kölcsön tápot ramot vidkarit, így kitudod szűrni a hiba okát.

, Hozzászólás ID: #88462
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

a BIOS megfelelő beállítása is fontos, sajnos kevesen tudják mi micsoda ott……és mit befolyásol

, Hozzászólás ID: #88463
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Hello mindenki!

Jordániából írok, most sikerült megoldani a net-et, a szomszédtól lopjuk. 😀

Nagyon jó ez a hely, harmadszor vagyok itt, de még mindig lenyűgöz. Az a hangulat, az az életstílus ami itt van, mesebeli. 🙂 Tudnék még sokat mesélni, de sajnos kevés időm van most. Holnap reggel jelentkezem.

Egy érdekesség: Vettem két boltban is AF dohányt, és ittt 700-800 Ft körül mozog, szóval ez a hétköznapi jordán embernek drága. De egy pozítívum: 2009 júliusi, és 2009 augusztusiak a dohányok. Teljesen másak, mint amik otthon kaphatóak.

Holnap vagy holnapután veszek magamnak pár pipát, és fel töltődők dohánnyal, szénnel és egyebekkel. Majd megpróbálok akkor is írni.

Üdv

30 bejegyzés megtekintése - 6,361-6,390 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.