tud a srác rendesen.Nekem az tetszett mikor pár éve sorozatban nyert könnyedén mindent mert a hondával -a legfejlettebb motorral ment ,és kezdett unalmas és kihivásmentes lenni a verseny……na akkor kezdett indulni hátrábbról…..és másik évbe átment a Yamahához…….na kellett is dolgozni, de a tudás kipótolta a különbséget.
Van kedvetek 1 virtuális pipázáshoz? mondjuk szerda este 20 óra?
Pár hónapja fent vagyok (elég ritkán) 1 virtuális világban.Ez 1 városka , sok helységekkel,tengerpart, lagúna(jókat lehet úszkálni víz alatt is…) ,diszkó, klub, stb. hasonlít a second liféra.Regisztrálás ingyenes,kiválasztod hogy nézzél ki , ( én elégé hasonlítok) Rendesen 18 éven felülieknek szól,aki VIP annak van lehetősége szexre hívni és megcsinálni az alkalmi partnert.(virtuálisan)……VIP lehetsz 20 dolcsi per hónap (sárga név írás a fejed fölött)vagy sok reklám nézés, mások profilja megnézése, fotók főltetéséért járó pénz (rays)Csajoknak a férfiak szoktak fizetni rayst hogy VIP legyenek és vinni tudják 1 virtuális reszelésre… 😀
Mások profilja elég érdekes, sok csajszi nagyon bátor, feltesznek magukról merész képeket MINDENT megmutatnak….. :diable:
Lehet mindenfelé mászkálni (jó nyelv gyakorlásnak is ….).,vannak helyek hol szól zene, lehet táncolni…..sőt valakit felkérni…. :super:ha igen akkor lehet tapizni ,csókolni a nyakát stb….lehet kérni hogy visszajelöljön barátnak.Ritkán találkozok magyarokkal is…
A használatos nyelv az angol ,(van chat ablak amit mindenki lát , de privát is…)de van 1 hely ahol szabadon lehet bármilyen nyelvet használni, ez a kupi (Bareback Bordello) .Na itt vannak asztalok ,le lehet ülni ,ütni a zongora billentyűit, inni sört, vagy táncolni a középső részen , esetleg fürödni a jakuzziba. stb .Na itt van 2 vízipipa , ha közzel vagy rákattintól a jelre ami megjelenik ,és a jobb lenti smoke irásra és már szivod is………kicsit fura mert a szívórész az orba van kissé , meg a füst is a kerámiábol jön…. :hehe: gyakran pipázok itt, és mások néznek……. interaktív az egész.
Esetleg ha van valakinek kedve , lehetne virtuális pipatalálkozót csinálni, ajánlom a fórumban levő neveket használni….. nekem ott moldy008 a nevem.Meglehet szervezni pl hogy esténkét 8 órakor találkozni…..