Szeretik a csajok a figyelmességet, az udvariasságot, és a romantikát4
Ezek zok adolgok, amik a lány szívéhez vezetnek. / meg manapság sajnos a lóvé! X(/
Ezeken kívül moldy tanár úr megállapításai maximálisan követendők! 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Szeretik a csajok a figyelmességet, az udvariasságot, és a romantikát4
Ezek zok adolgok, amik a lány szívéhez vezetnek. / meg manapság sajnos a lóvé! X(/
Lóvé az nem a szívéhez vezet hanem máshoz :D. Kocsi, pénz, kinyúrt test és onnantól megvan a csajok fele. De nem a szíve :siffle:
még pár perc és játszhatok vele :perv:
Nekem már 4 napja fent van :PEddig a legeslegjobb Pes,sőt a fifa-t nagyon odaveri.
Pc-n vagy konzolon?
Pc-n vagy konzolon?
Engem is érdekelne, nCore-on csak konzolra van, Majomparádén nincs is fent.
Update: Hála néked PirateBay, jön le pc-re. :amen:
A fele azért kicsit túlzás. :0Vannak még rendes lányok is 😀
Ejnyeeee moooldy itt vannak fiatalkorúak is :gene: :rouge: :happy1:
Nem tudom, hogy te miként használod az nCore-t, de ez már nem az első alkalom, hogy nem találsz meg valamit. 😀 Nekem egyből meglett a PC-s verzió. Fent van reloaded és dvd5 félébe is.
Nem tudom, hogy te miként használod az nCore-t, de ez már nem az első alkalom, hogy nem találsz meg valamit. 😀 Nekem egyből meglett a PC-s verzió. Fent van reloaded és dvd5 félébe is.
Ügyes vagy, dupla taps! Elb*sztam, nem figyeltem, nem találtam. Én kérek elnézést.
Egy párszor emlegettük már a Nakhla Mizot, esetleg Serbetli (–> orgazmus).
Errefelé nem igazán lehet válogatni, az a baj.
Itt sem, viszont Julio el tudja postázni neked a dolgokat a SzultánKincseiből.
Pc-n vagy konzolon?
pc
sajnos elnéztem és két részt nem töltött le ez a szemét program. így várhatok még legalább 1-2 órát X|
bááááátér Riccio! akárhányszor ránézek a képedre mindig ijen orvos/rendelö szag jut eszembe :hehe:
A fele azért kicsit túlzás. :0Vannak még rendes lányok is 😀
Azért írtam hogy a fele 😀 Vannak rendes lányok az a másik fele. De lehet még kevesebb a rendes lányok aránya 🙂
jó kis dohányaid lehetnek ha ezt váltja ki egy kép megtekintése :happy1:
Tisztelt tagok!
Aminek van topic-ja, írjuk már oda a dolgokat.
Tisztelt moderátorok!
Az ilyen hsz-eket át kéne helyezni a közel jövőben..
1 napra tűnök el és mi lesz itt… 🙂
lehet tapsolni :hehe: legelsö nap sikerült, igaz nem tangiers phunel, hanem hawana, de eltört :happy1:
:happy1:
Úúúúristen, nah jó visszaszívom, és tiéd a taps :amen:.. Tényleg nem tudom, hogy sikerülhetett 😀
lehet tapsolni :hehe: legelsö nap sikerült, igaz nem tangiers phunel, hanem hawana, de eltört :happy1:
:happy1:
Úúúúristen, nah jó visszaszívom, és tiéd a taps :amen:.. Tényleg nem tudom, hogy sikerülhetett 😀
xD köszi
cs mindenki újra vagyok ha még nem felejtettetek el:D
Szervusz!
Már jó rég láttam, hogy itt jártál, Isten hozott újra!
Bő füstöt! 🙂
Pc-n vagy konzolon?
Engem is érdekelne, nCore-on csak konzolra van, Majomparádén nincs is fent.
Update: Hála néked PirateBay, jön le pc-re. :amen:
Pff mi itt a lányokról beszélünk, ő meg kockulnak, a szentségit xD 😀 amúgy igen ő eléggé lelkis csaj és tuti összefog jönni 😀
Pff mi itt a lányokról beszélünk, ő meg kockulnak, a szentségit xD 😀 amúgy igen ő eléggé lelkis csaj és tuti összefog jönni 😀
Kinek mi jön be :gene: 😀 :diable:
Kinek mi jön be :gene: 😀 :diable:
Mekkora poén. 😀 Egyébként hogy sikerült, attesz?
legyen így, a legjobbakat.
nekem meg maradnak a roh*dt vegetáriánus,művészlelkű bölcsésztipusok :rougefaché:
Na az rtl-n pipáznak a celebek :pascontent2:
Most dumálják rá az embereket a vízipipázásra!
Egészen szép az a pipros pipa, és a hastáncos csajok is jók!
Pontosan!A házat kifelejtetted,azért a medence mögött pipázni nem lehet olyan rossz.
Igazad van4
Volt egy kis arab érzés.
A tálcát figyelted, amin az italt hozták?
Volt egy kis arab érzés.
A tálcát figyelted, amin az italt hozták?
Hát láttam azt a tálcát oo/de a kozsónál is fognak pipázni biztos,és nem mellesleg ott is megvan a megfelelő felállás:Kis ház,Kis kert,Kis kocsi 😀
Nekem is tetszett a pipa. Az meg külön dicséretes hogy alufóliát használtak szénkonzol helyett :super:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.