Tegnap forgattuk Fricivel a “Hogyan tisztítsuk a vízipipát?” és a “Hogyan szereljük össze a vízipipát?” videók nyersanyagát. Közbe fotóztam is párat, hogy átlássátok a hangulatot picit. 🙂
Mindenfelé pipás cuccok, marha nagy rendetlenség és káosz. 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Tegnap forgattuk Fricivel a “Hogyan tisztítsuk a vízipipát?” és a “Hogyan szereljük össze a vízipipát?” videók nyersanyagát. Közbe fotóztam is párat, hogy átlássátok a hangulatot picit. 🙂
Mindenfelé pipás cuccok, marha nagy rendetlenség és káosz. 😀
Azt írtad oda,hogy köszuönet….csak hátha ki akarod javítani 🙂
Most már nem nagyon, megyek el 2 perc múlva…
Párdon Frici! :rouge: :siffle:
Unokatesóm irt , németből , megrendelte a pipás cuccokat… :]…,2 hét múlva jön valami rokona erre, és elhozza.. 😀
Mi van ‘piroska’ kis kosárkájába? 😛
2 x 50gr havana dohány,X-on-the -bitch meg pina colada.
4 darab Shi-Sham kerámia,4 külön szinben-épitett pipákhoz…. :intello:
másik oldalról 4 X cobra csövet
Arabica 3 almás 50gr dohány,
2 X-
még pár apróságot….
Al Waha és Serbetli dohányfrissítőt SZK-ból küldhetek, ha még kell. 🙂 Ott lehet kapni. Megveszem és leküldöm.
Köszi , most már kivárom…….a Havana meg inkább iz ,ez lesz bekeverve először a házi dohányba…..
a Fumari foto verseny….pár kép:
a Fumari foto verseny….pár kép:
Ezek tényleg nem túl fantáziadús eresztések…lehet tényleg érdemes próbálkozni…
de azért van egy két jó is…
Én 2 jobb képet találtam csak.
2ik képen inkább a lány a szép mint a füst. 🙂
Nem tudom láttátok-e a csillag születik-be ezeket a táncoló lányokat.Nagyon jól szúrták,habár nem nagyon figyeltem a táncot.:P
:gene: igen jók voltak.
a tolószékes csávót is továbbjuthatták volna, de lehet meg akarták óvni ettől a lelki tehertől ami a csillag születik idején van. egyébként tiszteletet érdemel, szimpatikus is volt.
elképzelhetö hogy a glicerin ront a dohány izén? :((most ugy jártam)
a frissiben rárakott hagyományos glicerin valóban. ám ha adsz neki 1-2 napot amíg magába szívja, alig észrevehető lesz a különbség 😉
Akkor elég szépen eláztathattad… vagy nem tiszta glicerin volt… akkor lehet bajod is abból. :0
Ha friss akkor tényleg állni kell hagyni.
1 l bor megfőzve forralt bornak, pipa bekészítve, egy jó film is ready, szép relax estének nézek elébe 🙂
Persze, glicerin híres róla hogy elvesz a füst ízéből..
Ha belegondolsz nedvesebb lesz az egész, de ugyanakkor mivel nem aromával telített anyagot adsz a dohányhoz hanem valami ‘natúr’ dolgot, ezért úgymond hígul az egész..
Ha belegondolsz nedvesebb lesz az egész, de ugyanakkor mivel nem aromával telített anyagot adsz a dohányhoz hanem valami ‘natúr’ dolgot, ezért úgymond hígul az egész..
Nekem amikor véletlenül sok glicerin került az Earl Greyemre, akkor utána förtelmesen erős mosogatószer íze volt. Szóval szvsz. erősíti az ízeket.
Vajon van e annyira őrült ember, aki vízipipás tetoválást csináltat..ezzel a kérdéssel kezdtem el nézelődni a neten…
Hát persze… :hehe:
A kész mű: https://viewmorepics.myspace.com/index.c … i=32735227
Hát persze… :hehe:
Ennyi beteg embert. 😀 De legalább igényes! 🙂
Tegnap megjött Jordániából a dohányom 😀 kaptam 1 csomó 2008-as dohányt: 125g af berryt 125g kóla 125 g banán és 125g görögdinnyét. Kaptam továbbá friss nahkla rózsát és epret.
A nakhla sokkal jobb és sokkal nedvesebb . az epres pl. sokkal jobb az ize nem olyan gumicukros hanem mint az igazi eper
Szevasztok!
Érdeklődni szeretnék nektek mi a véleményetek a fahéjról?
Tényleg jobb ízt ad a dohánynak s az valóban fahéj íz!
Én fahéjjas dohánnynál rosszbb ízt nem szívtam pedig Al Masah volt 🙁
Est ki szeretném próbálni a vaniliás dohányra egy kis fahéjat szórni ?
Merjem vagy ne Ez itt a kérdés :)?
Szerintem ne szórd rá, hanem keverd bele.
Ne sokat, csak érzéssel.
Még jobb hatást érsz el, ha utána 1-2 napig állni hagyod, és a moldy féle módszert alkalmazod4
/ néha átgyúrkálni, nyomkodni/.
Fahéjat ajánlom elkeverni pár csepp vízzel vagy vodkával…….és bekeverni a dohányba.Nem ég meg és hosszabb időn keresztül adja az izet….
Moldy007, téged kérdezlek mert tapasztalt vagy. 🙂 A mézet hogy/mikor tegyem hozzá a házi dohányomhoz, glycerinnel már be van keverve 4. napja élvezik egymás társaságát. viszont a mézet ill aromát még nem kevertem hozzá.
köszi a helpet 🙂
Mézet a végén kell adagolni ,keveset, ez mint édesítőszer és tartósítószer működik…….ha van valami iz, aroma , a méz előtt kell bekeverni.
Köszi ezt megjegyzem. :intello:
Holnap lesz Randim 😛 Drukkoljon mindenki !! 😀 Este beszámolok mindenről 😀
csak ügyesen 😉 drukkolunk.. am. mi a terved?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.