Semmi baja a szívemnek. :super:
Én is ezt akartam kérdezni, de örülök, hogy semmi baj! 🙂
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Semmi baja a szívemnek. :super:
Én is ezt akartam kérdezni, de örülök, hogy semmi baj! 🙂
Neutro! írtam egyébként pmet, és azóta sokszor voltál már fenn, de gondolom nem vetted észre, mert énsem vettem észre a multkor. nincs szem előtt valahogy ha új érkezik.
esetleg egy kis felugró ablak az új forumra új üzenet esetén?
Nem felugró ablak van, hanem az oldal legtetején megjelenik egy kis táblázat. Elég színes és szemet szúró… 🙂
En is neha attekerek rajta 😀
Amugy mar megint elcsatangoltam a hon szeretett blogunkra (valaki megemlitette itt a forumban, szegyelje magat) es megint sirva szaladtam visza ide. Hogy lehet ennyi BAROMSAGOT osszehordani? Hogy lehet ennyi BUTA embert osszegyujteni? Komolyan megfajdul a szivem, amikor ilyesmit latok …
[/hr]
Mellesleg nagyon orulok, hogy tegnap legalabb arra a fel oracskara ossze tudtunk futni Akoska. Kellemes talalkozas es beszelgetes volt, csak kar, hogy nem tudtam tovabb maradni. Mindenesetre majd ha kovetkezonek Pesten jartok, akkor szolj feltetlen es osszehozunk valamit, vagy remelem, hogy meg tudjatok oldani, hogy felgyertek a vpf szulinapi osszejovetelre 🙂
Dankó Pista személye én lennék, néha jó dolog a hülyeségre buzdítani a sok kis tudatlan! Éljen a Nakhla szén! 😀 😀
Nem felugró ablak van, hanem az oldal legtetején megjelenik egy kis táblázat. Elég színes és szemet szúró… 🙂
igen észrevettem, 2nap után 😀 annyira nem tűnik fel, lehet rosz helyen van.
Ötleteket várok akkor a Fórumv2 című topic-ba ehhez. 😉
Éljen a haza! 😉 Nagyon örülünk, kicsit aggódtunk. 😀
Hát…igen, valóban beszédes képek…. :hehe:
De legalább minimális copy van benne, Szartex néven simán le is védhető :faché4:
Julio azt mondta, valószínűleg Egyiptomban gyártják az Egyiptomi Vakok Szövetségének tagjai. Ez azért is nagyon előnyös, mert legalább nem látják, hogy sz*rt készítenek csórikámék.
Danko Pista hsz-ét valószínű törölték, mert már nem tudtam elolvasni.
Azért a “nagy pipában elvész a füst” az nálam mindent visz!
ma láttam a boltban cherrykolás italport, majd legközelebb probáld ki, biztos elnyeri a teszésed :langue2:
de van egy hozzá hasonlo szöveg, feca irta, második hsz
de van egy hozzá hasonlo szöveg, feca irta, második hsz
jaja és válaszoltam rá keményen..sok tudatlan idiota ember
Itt van még:
3 | DankóPista
2009 – 10 – 21 – 13:49
Te jóó ég! Egy normális dohány teszt! Mi a szösz van? Hol van a régi színvonal, amin annyit lehetett nevetni.
Hihi! 😀
Sziasztok!Ténleg skacok most komolyan 2 havonta kell cserélni a szivócsövet?Mert én ezt nem hiszem el szerintem az árusitók azért küldik üzenetbe hogy 😀 :Dmég + pénzhez jussanak.De szerintem nem kell cserélni az én meglátásom szerint én legföképp mindig minden egyes pipázás után vizet cserélek benne vagy szénsavmentes vizet vagy desztilált vizet használok szerintem aminek jobb az ize és nem tartalmaz semmien káros anyagot igy a klórt sem lehet érezni benne.Na jó max félév vagy 1 év mulva kicserélem a csövet de szerintem utána is birja.Ki tudja most öszintén?hogy a csövet mikor kell cserélni?köszi az infót
Következő üzenetedben gondold át amit mondani akarsz, mert ez így nagyon kusza. 🙂 Viccesen hangzik, hogy minden pipázás után vizet cserélsz a csőben. 😀 Bontsd fel több részre a mondanivalód és jól különítsd el.
Amúgy fél évente érdemes cserélni a csöveket általában, kivéve a moshatóakat. Csak a vicces.eu-n mondja a túl tapasztalt pénzmániás főnök, hogy 2 havonta kell…. 😉
Jövő hét elején nem megy senki Sultanba? :triste1:
Center, vagy kincsei?
Itt vagyok Pesten még ma
Sultan Center
Most jöttem onnan….vetem egy kis dohányt mig nem érkezik meg a rendelésem emberkétől. 🙂
Vettem most egy 50g AS Kólát :langue2: mindjárt jönnek fel haverok és elfogyasztjuk :frime1: Már alig várom h megérkezzenek :rouge:
nem annyira jó a kóla, kicsit fura mellékíze van, de azért én elszívogattam masah citrommal.
más kólát ég nemszívtam, ezt is csak 1szer, de nagyon megtetszett, volt kis mellékíze, de elnézhető :perv:
Fenébe az iwiw-el, ez is ilyenkor kezd meghalni.. X|
Nálam működik, mi a baj vele?
Nálam működik, mi a baj vele?
Üzeneteket nem tudom megnyitni és olvasni.
Nekem se engedi …
Hát nem tudom mi lehet a baj,én eltudom olvasni őket.Milyen böngészőt használsz,lehet azzal van a baj
Hát nem tudom mi lehet a baj,én eltudom olvasni őket.Milyen böngészőt használsz,lehet azzal van a baj
Nem, ez valami iwiw szerver gond lesz. Le van terhelve a szervük és az automatikusan kikapcsol funkciókat szépen sorban a terhelésnek megfelelően, nehogy összeomoljon az egész szerver.
https://img195.imageshack.us/i/dsc4205.j … &ci=0&rt=1
van itt mindenféle pipa mi szem-szájnak ingere (“vadat, halat, s mi jo falat…”) :pompom:
Nagyon nagy köszönet a SZK-nek és külön Julionak, hogy segített hozzájutni az egyik nagy álmomhoz, a KM pipához!
Még a szíves vendéglátást, és a sok sok segítséget is külön nagyon szépen köszönöm.
Nagyon kedves és jó ember vagy Julio! :winner: :amen:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.