KM Americana-nak nem tetszik az üvegtartája, olyan hippi stílus jut róla eszembe. :triste1:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
KM Americana-nak nem tetszik az üvegtartája, olyan hippi stílus jut róla eszembe. :triste1:
Hat az egyedileg lett hozza vasarolva. Annyira nekem se nyerte el elso ranezesre a tetszesemet, de aztan megbaratkoztam vele es rajottem, hogy igazabol kulonleges 🙂
Nekem hihetetlenül tetszik az a narancssárga üveg. := Mellesleg mindegyik pipa nagyon szép. Olyan Razanom van, mint a balszélső pipán látható. 🙂
Az mya pipák is olyan minőségűek mint a km? vagy a km jobb? mert spec ha már ennyit költök a jövőben pipára, akkor inkább mya-t vennék, mint km-et.
Nekem is jobban bejönnek a mya pipák. Azok csavarosak is nem?
Tudomásom szerint mind a kettő ugyanolyan jó.A németek a Mya-ra az amcsik inkább a km-re esküsznek.Amúgy nekem is jobban tetszik a MYA.Az olyan luxuspipa míg a km inkább ilyen tradicionális.
Mind a kettő a csúcs minőséget képviseli, azonban a Mya vízipipák nem kézzel készülnek. Van aki pont ezért szereti és van aki pont emiatt nem. Díszesebbek a Khalil Mamoon pipáknál, azonban áruk is borsosabb. Tapasztalataim alapján a KM jobban elterjedt márka.
Igen, további különbség, hogy a Mya pipák menetes és több részre szedhetőek. Emiatt is lehet szeretni vagy nem szeretni.
teszkó titkok..: https://www.punkportal.hu/bands/nesze//r … _titok.pdf
hát az elején énis kérkedve kezdtem el olvasni, h ki a férfi nemiszervet érdekli, de így elkezdve durva mik mennek..
Az a quadmetal hőtartó rohadtul kéne.. nagyon szép.
Szvsz km pipák jobbak mint a mya-k, de a mya sokkal elterjedtebb a km-nél..
Hát nem tudom… :siffle:
Én sem tudom, de ha valaki vesz nekem mindkettőt akkor majd megmondom. :intello:
Indulunk Gábor fiammal Pestre!
Irány a SZK!
Már nagyon türelmetlen vagyok!
Hát nem tudom… :siffle:
Én abból indulok ki, hogy a mya gyárt nem olyan hűde brutál kategóriás pipákat is. Gondolok itt pár tényleg egyszerű szériára(amit mellesleg én nem nagyon vennék meg :happy1:) pl. bambino pipák, stb..
Ezen felül, a mya pipák ára elmegy a csillagos egekig.
Nem tudom, hogy a KM mennyire gyárt igazán drága pipákat, de mya-ból láttam már 100-200 ezres nagyságrendű pipákat.. (ami valljuk be, tényleg túl durva..).
A mya többek között kristályból készült egyedi kiegészítőket , porcelánokat, csillárokat(!!!közel 7ezer dolláros áron!!!) is gyárt… Félelmetes 😀
Nekme is kristály tartályom van. 🙂
Tényleg nagyon szép és sokkal kevésbé szívja be a szagokat, de ettől még nem ájulok el. 😛
Tudja valaki, hogy amit angliából rendeltünk fakhert azokkal mi van? Úton vannak még, vagy benyalta a posta? 😀
végre kapni Gödöllőn is cocobricot, igaz elég drága 2000ft na de pestre hogy bemenjek 1000ft szóval megéri.
ha szólsz akkor hozatok vagy hozok neked
vagy bnőmet beküldöm és amikor jön hétvégén hozzám akkor hozza vagy én megyek szombaton és hozok neked
Tényleg nagyon szép és sokkal kevésbé szívja be a szagokat, de ettől még nem ájulok el. 😛
Ha megnézed, leírtam, hogy szerintem nem jobbak a MYA-k..
Nekem meg olcsó üvegtartályom van. 1 kör hideg víz, és semmi szaga, akár hiszed akár nem ! 😀
jön unokatesóm németből…ha minden jól megy 2-3 hét múlva .leadtam a rendelést sok jó cuccot.. :super:vagy 30Eft
kinek tartály gondja van ,reggel tettem fel, csak lement a súlyésztőbe….
uveg-helyett-t246-15.html
Miket rendeltel Moldy es melyik oldalrol? 🙂
innen rendeltem izésített melaszt havana 2 félét, meg 2 Serbetlit (házi dohányhoz)….a havanábol 1ik a X-on-the bitch
2 x 50gr havana dohány,X-on-the -bitch meg pina colada.
4 darab Shi-Sham kerámia,4 külön szinben-épitett pipákhoz…. :intello:
másik oldalról 4 X cobra csövet
Arabica 3 almás 50gr dohány,
2 X-
még pár apróságot….
Ez a cobrás cső nagyon csúnya,én rettentően félek a kígyóktól. :triste1:
első nézésre ,hátulról kobra de ha jobban megnézed (esetleg más képet az oldalon..) szemből honnan szívod 1 fáraó látszik… egyébként az 1 ik amit megtartok az 2méteres jobb minőségü (meg drágább is…)
… tigert.htm
a többi a Shi-sham kerámiákkal pipákhoz lesznek…..
Ketinsd meg ebben a témában.
Bebuktuk, mert Emberke “barátja” egy csaló. :rougefaché:
Olyan dolgokat találtam ,amilyent sehol.Mindenféle csodaszép adaptereket, összeszerelhető pipákhoz külön testet, akár 4-6 csőhöz is….meg arany kinézetüt is. :super:
érdemes megnézni ezelőtti és következő oldalt is…….. csupa finom super cucc… :=
… =2&sort=3a
… =2&sort=3a
ÁÁÁÁ…pont ilyeneket kerestem SC-ben de nme tudnak ilyet hozni! :faché4:Fáj a szívem! :nono:
… =2&sort=3a
Véletlen Krampi a pipád nem pont ilyen részekből áll? ;)Mit szólnál egy 180 magas pipához? 😀
Nekem is pont ezért kellene :] ….2-3tag és meglenne 170cm :=
… =2&sort=3a
Véletlen Krampi a pipád nem pont ilyen részekből áll? ;)Mit szólnál egy 180 magas pipához? 😀
Dejók, ilyen nekem is kéne a szír pipámra(62cm magas, 2 db RSA-G tagból áll).
… =2&sort=3a
Ezekkel csak az a baj, hogy nekem egyedi menetű a pipám 😀 Inkább esztergálok hozzá, az a tuti. 🙂
Amúgy nagyon igényesek, panasz nem lehet rá.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.