A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88254
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

KM Americana-nak nem tetszik az üvegtartája, olyan hippi stílus jut róla eszembe. :triste1:

, Hozzászólás ID: #88255
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Hat az egyedileg lett hozza vasarolva. Annyira nekem se nyerte el elso ranezesre a tetszesemet, de aztan megbaratkoztam vele es rajottem, hogy igazabol kulonleges 🙂

, Hozzászólás ID: #88256
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Nekem hihetetlenül tetszik az a narancssárga üveg. := Mellesleg mindegyik pipa nagyon szép. Olyan Razanom van, mint a balszélső pipán látható. 🙂

, Hozzászólás ID: #88257
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Az mya pipák is olyan minőségűek mint a km? vagy a km jobb? mert spec ha már ennyit költök a jövőben pipára, akkor inkább mya-t vennék, mint km-et.

, Hozzászólás ID: #88258
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nekem is jobban bejönnek a mya pipák. Azok csavarosak is nem?

, Hozzászólás ID: #88259
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Emberke202 írta korábban:
    Az mya pipák is olyan minőségűek mint a km? vagy a km jobb? mert spec ha már ennyit költök a jövőben pipára, akkor inkább mya-t vennék, mint km-et.

Tudomásom szerint mind a kettő ugyanolyan jó.A németek a Mya-ra az amcsik inkább a km-re esküsznek.Amúgy nekem is jobban tetszik a MYA.Az olyan luxuspipa míg a km inkább ilyen tradicionális.

, Hozzászólás ID: #88260
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Emberke202 írta korábban:

Mind a kettő a csúcs minőséget képviseli, azonban a Mya vízipipák nem kézzel készülnek. Van aki pont ezért szereti és van aki pont emiatt nem. Díszesebbek a Khalil Mamoon pipáknál, azonban áruk is borsosabb. Tapasztalataim alapján a KM jobban elterjedt márka.

Youri írta korábban:
    Nekem is jobban bejönnek a mya pipák. Azok csavarosak is nem?

Igen, további különbség, hogy a Mya pipák menetes és több részre szedhetőek. Emiatt is lehet szeretni vagy nem szeretni.

, Hozzászólás ID: #88261
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

teszkó titkok..: https://www.punkportal.hu/bands/nesze//r … _titok.pdf

hát az elején énis kérkedve kezdtem el olvasni, h ki a férfi nemiszervet érdekli, de így elkezdve durva mik mennek..

, Hozzászólás ID: #88262
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Az a quadmetal hőtartó rohadtul kéne.. nagyon szép.

Szvsz km pipák jobbak mint a mya-k, de a mya sokkal elterjedtebb a km-nél..

, Hozzászólás ID: #88263
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    wakummaci írta korábban:

Hát nem tudom… :siffle:

, Hozzászólás ID: #88264
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Én sem tudom, de ha valaki vesz nekem mindkettőt akkor majd megmondom. :intello:

, Hozzászólás ID: #88265
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Indulunk Gábor fiammal Pestre!

Irány a SZK!

Már nagyon türelmetlen vagyok!

, Hozzászólás ID: #88266
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:
    wakummaci írta korábban:

Hát nem tudom… :siffle:

Én abból indulok ki, hogy a mya gyárt nem olyan hűde brutál kategóriás pipákat is. Gondolok itt pár tényleg egyszerű szériára(amit mellesleg én nem nagyon vennék meg :happy1:) pl. bambino pipák, stb..

Ezen felül, a mya pipák ára elmegy a csillagos egekig.

Nem tudom, hogy a KM mennyire gyárt igazán drága pipákat, de mya-ból láttam már 100-200 ezres nagyságrendű pipákat.. (ami valljuk be, tényleg túl durva..).

A mya többek között kristályból készült egyedi kiegészítőket , porcelánokat, csillárokat(!!!közel 7ezer dolláros áron!!!) is gyárt… Félelmetes 😀

, Hozzászólás ID: #88267
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Nekme is kristály tartályom van. 🙂

Tényleg nagyon szép és sokkal kevésbé szívja be a szagokat, de ettől még nem ájulok el. 😛

, Hozzászólás ID: #88268
    youri
    Felhasználó
    youri

Tudja valaki, hogy amit angliából rendeltünk fakhert azokkal mi van? Úton vannak még, vagy benyalta a posta? 😀

, Hozzászólás ID: #88269
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

végre kapni Gödöllőn is cocobricot, igaz elég drága 2000ft na de pestre hogy bemenjek 1000ft szóval megéri.

, Hozzászólás ID: #88270
    neutro
    Felhasználó
    Neutro
    • Hozzászólás: 168
    cyp írta korábban:
    végre kapni Gödöllőn is cocobricot, igaz elég drága 2000ft na de pestre hogy bemenjek 1000ft szóval megéri.

ha szólsz akkor hozatok vagy hozok neked

vagy bnőmet beküldöm és amikor jön hétvégén hozzám akkor hozza vagy én megyek szombaton és hozok neked

, Hozzászólás ID: #88271
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    sYska/!/ írta korábban:
    Nekme is kristály tartályom van. 🙂

Tényleg nagyon szép és sokkal kevésbé szívja be a szagokat, de ettől még nem ájulok el. 😛

Ha megnézed, leírtam, hogy szerintem nem jobbak a MYA-k..

Nekem meg olcsó üvegtartályom van. 1 kör hideg víz, és semmi szaga, akár hiszed akár nem ! 😀

, Hozzászólás ID: #88272
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

jön unokatesóm németből…ha minden jól megy 2-3 hét múlva .leadtam a rendelést sok jó cuccot.. :super:vagy 30Eft

kinek tartály gondja van ,reggel tettem fel, csak lement a súlyésztőbe….

uveg-helyett-t246-15.html

, Hozzászólás ID: #88273
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Miket rendeltel Moldy es melyik oldalrol? 🙂

, Hozzászólás ID: #88274
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

innen rendeltem izésített melaszt havana 2 félét, meg 2 Serbetlit (házi dohányhoz)….a havanábol 1ik a X-on-the bitch

2 x 50gr havana dohány,X-on-the -bitch meg pina colada.

4 darab Shi-Sham kerámia,4 külön szinben-épitett pipákhoz…. :intello:

másik oldalról 4 X cobra csövet

Arabica 3 almás 50gr dohány,

2 X-

még pár apróságot….

, Hozzászólás ID: #88275
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Ez a cobrás cső nagyon csúnya,én rettentően félek a kígyóktól. :triste1:

, Hozzászólás ID: #88276
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

első nézésre ,hátulról kobra de ha jobban megnézed (esetleg más képet az oldalon..) szemből honnan szívod 1 fáraó látszik… egyébként az 1 ik amit megtartok az 2méteres jobb minőségü (meg drágább is…)

… tigert.htm

a többi a Shi-sham kerámiákkal pipákhoz lesznek…..

, Hozzászólás ID: #88277
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Youri írta korábban:
    Tudja valaki, hogy amit angliából rendeltünk fakhert azokkal mi van? Úton vannak még, vagy benyalta a posta? 😀

Ketinsd meg ebben a témában.

Bebuktuk, mert Emberke “barátja” egy csaló. :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #88278
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007

Olyan dolgokat találtam ,amilyent sehol.Mindenféle csodaszép adaptereket, összeszerelhető pipákhoz külön testet, akár 4-6 csőhöz is….meg arany kinézetüt is. :super:

érdemes megnézni ezelőtti és következő oldalt is…….. csupa finom super cucc… :=

… =2&sort=3a

, Hozzászólás ID: #88279
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441
    moldy007 írta korábban:
    Olyan dolgokat találtam ,amilyent sehol.Mindenféle csodaszép adaptereket, összeszerelhető pipákhoz külön testet, akár 4-6 csőhöz is….meg arany kinézetüt is. :super:

… =2&sort=3a

ÁÁÁÁ…pont ilyeneket kerestem SC-ben de nme tudnak ilyet hozni! :faché4:Fáj a szívem! :nono:

, Hozzászólás ID: #88280
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    moldy007 írta korábban:

… =2&sort=3a

Véletlen Krampi a pipád nem pont ilyen részekből áll? ;)Mit szólnál egy 180 magas pipához? 😀

, Hozzászólás ID: #88281
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441

Nekem is pont ezért kellene :] ….2-3tag és meglenne 170cm :=

, Hozzászólás ID: #88282
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    sYska/!/ írta korábban:
    moldy007 írta korábban:

… =2&sort=3a

Véletlen Krampi a pipád nem pont ilyen részekből áll? ;)Mit szólnál egy 180 magas pipához? 😀

Dejók, ilyen nekem is kéne a szír pipámra(62cm magas, 2 db RSA-G tagból áll).

, Hozzászólás ID: #88283
    youri
    Felhasználó
    youri
    moldy007 írta korábban:

… =2&sort=3a

Ezekkel csak az a baj, hogy nekem egyedi menetű a pipám 😀 Inkább esztergálok hozzá, az a tuti. 🙂

Amúgy nagyon igényesek, panasz nem lehet rá.

30 bejegyzés megtekintése - 6,181-6,210 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.