Gyá héjjjj….Starbuzz imádó matrózok, ma olyan kalandom volt mint Discoveryn látni…..Haverem jött vissza németből, vett egy 4 személyes motorcsónakot 40 LErős motorral….reggeltől délig aludt, délután 2kor hívott hogy menjünk tesztelni……kivittük a legközelebbi kavicsbányához, csak 45 méter mély….. nagy nehezen vízre engedtük…. persze kellet 20 perc mire rájöttünk hogy kell a motort bebuktatni a vizbe…..indítás után csaptunk 1 kis kört és vissza mentünk a partra felvenni a másik társunkat. Motort leállítás,….beszállás……újra inditás… nem indúl.Gyújtó gyertya kulcsot nem találtam, nagy nehezen csőfogóval kivettem a gyertyákat -2db, öngyújtóval felmelegítettem, visszatettem ( elég nehéz munka, csónak végén egyensúlyozni, 1 kézzel kapaszkodni, 1el kivenni a 2 gyertyát…)motor indúl…. 🙂 körbe járjuk a tavat, ami elég nagy és bumeráng formájú, végül nem a legtávolibb részén altunk meg horgászni, hanem a felénél, a sziget mellett.Sok időt nem pazaroltunk, lebegett a veszély hogy nem indul be a motor. Ja Mörfi győzött. :diable: …nem indult….2x kivettem a gyertyákat,2X égetés öngyújtóval, visszaszerelés…..karbó piszkálás, semmi esély……..2 pindurka evezővel nyomultunk, ( én voltam a fő gályázó….)
1 km után partot értünk.Újabb kínlódás felhúzni az utánfutóra, ,már sötét volt…. a part csúszós volt ….az autó (merci)alig bírta kihúzni…..saját energiámmal besegítve….cipőm megmerült a parton….de nála othon bekeptam hirtelen 2 üveg fincsi vörösbort…..és happy end.