pooly írta korábban:
Mit is szóljak hozzá.
Elolvastam megint egy komplett témát itt a fórumotokon és egyre nyomorultabbul érzem magam.
Tizenéves koromban kezdtem el dohányozni, persze azért mert ha én cigizek sokkal vagányabb gyerek leszek, olyan felnőttnek kinéző mint a többiek, és itt a többieken van a hangsúly. Szerintem az ember nem azért kezd el bagózni,- és ide megfelelő is ez a gusztustalan szó-, mert tetszik neki az a tüdejét szétégető maró érzés, hanem ezt elviselve és leküzdve elfogadottabbnak érezheti magát. Ezt látom a mai tini korosztálynál is, és ha visszapörgetem a filmet be kell valljam magamnak hogy látom a saját képkockáimat is.
…
Nagyon szep iras volt, koszonjuk. Szeretem a melyebb tartalmu hozzaszolasokat. Amugy a dohanyzast senki nem kezdi el ugy, hogy az de jo erzes, meg rituale, hanem azert kezdi el, mert valakit probal masolni, vagy valahova probal beilleszkedni. De miutan az ember megszokta a fustot, tenyleg nagyon nehez letenni es en is azt mondanam, hogy a ritualeszeruseg miatt. En is meg a mai napig amikor ugymond “nagyobb ritualek” jonnek, olyan helyzetek, esemenyek, amit el nem tudnek kepzelni cigi nelkul, veszek egy dobozzal es elpofekelem. Szerencsere ez nagyon ritka 🙂 Meg a pipazast sokkal jobban elvezem, de hat vannak olyan helyzetek, amikor ez nem megoldhato.