A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88164
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    wolfgan18 írta korábban:
    áhh nemértem már párszor megtömtem a phunnelt és mindig rosszul, nemtudom mi lehet a hiba :snif: csináltam már mod al meg most úgy mint youtubos videóba láttam… 🙁 valahogy kapar mindig…… áhhhhh… :nono: valaki tudna segíteni hogy esetleg hol rondhattam el? :rouge: előre is köszönöm! 🙂

Próbáld meg így:

Lényegében kevesebbet tegyél bele és lazábban.

attesz írta korábban:
    Elnézést hogy ilyen goyrsan témát váltok , de nem tudom ki milyen böngészőt használom, gondolom vagy Firefox vagy Google Chrome, na én ma töltöttem le a Google Chrome – ot, és olyan rohadt hamar tölti be az oldalt, meg magát a Programot hogy én Firefoxról átváltottam arra, ajánlom figyelmébe mindenkinek ( Amúgy nem akartam ez ügyben témát nyitni, ezért írtam ide ! 🙂 ) .

Felraktam a végleges 3-ast, miként azon is teszteltem a fórumot. Minden html-t, stb. chrome nyitott meg. Ez a mocsok program mindenhez magát állította be automatikusan, kérdezés nélkül… Tényleg gyors, de töröltem. FF marad. 🙂

, Hozzászólás ID: #88165
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210
    sYska/!/ írta korábban:
    Felraktam a végleges 3-ast, miként azon is teszteltem a fórumot. Minden html-t, stb. chrome nyitott meg. Ez a mocsok program mindenhez magát állította be automatikusan, kérdezés nélkül… Tényleg gyors, de töröltem. FF marad. 🙂

Nem állítja magát be Automatán, elötte megkérdezi, mieltt belépnél, sőt még a böngészőben is 😀

, Hozzászólás ID: #88166
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    attesz írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Nem állítja magát be Automatán, elötte megkérdezi, mieltt belépnél, sőt még a böngészőben is 😀

Hát nekem valahogy ez az ablak kimaradt. :gene:

, Hozzászólás ID: #88167
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    sYska/!/ írta korábban:
    attesz írta korábban:

Hát nekem valahogy ez az ablak kimaradt. :gene:

LoL 😀 Akk ez tényleg fura, én egyszer jártam régen így amikor IE – ről váltottam Firefox – ra 😀 :intello:

, Hozzászólás ID: #88168
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63

Haverom is így tömte,pont azért,mert ha nincs ott semmi elzárja a levegő áramlását a alufólia.

Am ezen már javított.Egy kis fém hurkot rak a lyukba hasonló cél végett…

, Hozzászólás ID: #88169
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    attesz írta korábban:
    gerago tőled ezt vártam, nem vagy egy balhés típus … 😛

Minek zsörtölődni? Szerintem túl rövid az élet, hogy ilyen apróbb dolgokon kiakadjon az ember. 🙂

, Hozzászólás ID: #88170
    attesz
    Felhasználó
    attesz

:malin2: :amen: Egyetértünk Tanítss MesterR !!!!!!!!!!!!! :amen: :amen:

, Hozzászólás ID: #88171
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

te jooooooo isten!!!! döntetlent játszott az u20-as brazil csapat? 🙁 elment a mixem :snif:

, Hozzászólás ID: #88172
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    pooly írta korábban:
    Mit is szóljak hozzá.

Elolvastam megint egy komplett témát itt a fórumotokon és egyre nyomorultabbul érzem magam.

Tizenéves koromban kezdtem el dohányozni, persze azért mert ha én cigizek sokkal vagányabb gyerek leszek, olyan felnőttnek kinéző mint a többiek, és itt a többieken van a hangsúly. Szerintem az ember nem azért kezd el bagózni,- és ide megfelelő is ez a gusztustalan szó-, mert tetszik neki az a tüdejét szétégető maró érzés, hanem ezt elviselve és leküzdve elfogadottabbnak érezheti magát. Ezt látom a mai tini korosztálynál is, és ha visszapörgetem a filmet be kell valljam magamnak hogy látom a saját képkockáimat is.

Nagyon szep iras volt, koszonjuk. Szeretem a melyebb tartalmu hozzaszolasokat. Amugy a dohanyzast senki nem kezdi el ugy, hogy az de jo erzes, meg rituale, hanem azert kezdi el, mert valakit probal masolni, vagy valahova probal beilleszkedni. De miutan az ember megszokta a fustot, tenyleg nagyon nehez letenni es en is azt mondanam, hogy a ritualeszeruseg miatt. En is meg a mai napig amikor ugymond “nagyobb ritualek” jonnek, olyan helyzetek, esemenyek, amit el nem tudnek kepzelni cigi nelkul, veszek egy dobozzal es elpofekelem. Szerencsere ez nagyon ritka 🙂 Meg a pipazast sokkal jobban elvezem, de hat vannak olyan helyzetek, amikor ez nem megoldhato.

, Hozzászólás ID: #88173
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615

Na már megint lemaradtam a gyilkolászásról…. :hehe:

Ezeken mindig olyan jókat röhögök, egy élmény volt visszaolvasni. Gerago maestro én is ezt vártam tőled, pipa üzemmód just relax! 😀

, Hozzászólás ID: #88174
    gerago
    Felhasználó
    gerago

Nincs még másnak rajtam kívül kedve rendelni exotica öngyulladós kockaszenet?

Egyedül biztos nem rendelnék.

Most akciósan lehet kapni:

https://www.nazarhookah.com/index.php?ma … cts_id=294

, Hozzászólás ID: #88175
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Ez a szen nem ongyullados es nem kocka 😀

, Hozzászólás ID: #88176
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    krampi írta korábban:
    Ez a szen nem ongyullados es nem kocka 😀

Félreértettem akkor. :gene:

, Hozzászólás ID: #88177
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ

a razan abu mahirrol mi a véleményetek? miben jobb/roszabb, mint a razan (sima vagy sultan)?

ha jol tudom akkor a mahirnak vastagabb a csöve, igy könyebb szivni

, Hozzászólás ID: #88178
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    hundarkblade írta korábban:
    gerago nem voltál véletlenül tegnap este zárás környékén az szk-ban, KM próbán? 😀

Dede. 🙂 Valamelyik admin kitörölné az ezelőtt a hozzászólásom előtt lévő két dumaláda vegyesen hozzászólásomat, köszi előre is. :amen:

, Hozzászólás ID: #88179
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    BandiKJ írta korábban:
    a razan abu mahirrol mi a véleményetek? miben jobb/roszabb, mint a razan (sima vagy sultan)?

ha jol tudom akkor a mahirnak vastagabb a csöve, igy könyebb szivni

Picit vastagabb, de lenyeges kulonbseg ezen a szinten mar nem nagyon erzekelheto. Hiaba nagyon vastag a szivocso, hogyha a pipa miatt nem tudod hasznat venni 🙂 Ugyhogy igazabol a kulso az, amit nezni kell. Amelyik jobban tetszik, olyat kell venni 😛

, Hozzászólás ID: #88180
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    krampi írta korábban:

Picit vastagabb, de lenyeges kulonbseg ezen a szinten mar nem nagyon erzekelheto. Hiaba nagyon vastag a szivocso, hogyha a pipa miatt nem tudod hasznat venni 🙂 Ugyhogy igazabol a kulso az, amit nezni kell. Amelyik jobban tetszik, olyat kell venni 😛

kössz, igazábol énis erre gondoltam, de a 82es top marknak azért nagynak mondhatni a belsö csöátméröje

, Hozzászólás ID: #88181
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Hogy lehet .gif formátumú képet úgy lekicsinyíteni, úgy h megmaradjon gif tehát ne csak 1 kép legyen, mert a microsoft pic managerel sikerült lekicsinyíteni /avataromról van am szó/ de amint láthatjátok nem “mozog”

, Hozzászólás ID: #88182
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Imageready szerintem.

, Hozzászólás ID: #88183
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

Na megvan levan kicsinyítve, de ezt a hibaüzenetet írja: “

Az avatarnak 0 és 78 KiB között kell lennie”.

tudna vki segíteni? itt a fájl: https://www.mypicx.com/10172009/hgh/

, Hozzászólás ID: #88184
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    Emberke202 írta korábban:
    Na megvan levan kicsinyítve, de ezt a hibaüzenetet írja: ”

Az avatarnak 0 és 78 KiB között kell lennie”.

tudna vki segíteni? itt a fájl: https://www.mypicx.com/10172009/hgh/

stereo biztos tud segiteni, mert neki is gif az avatarja

, Hozzászólás ID: #88185
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385

tegnap este megtömtem a phunnelt waha szőlővel kiraktam a mosogatogépre hogy rakja rá alufoliát de valamiért vissza jöttem a szobába és arra mentem ki hogy anyám mondta hogy nem direkt volt.. leverte a phunnelemet :pleur4:

apro darabokra tört a haverom még ráadásul elkezte a véremet szivni vele :nono: :pleur4: :pleur3:

, Hozzászólás ID: #88186
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    djreplay írta korábban:
    tegnap este megtömtem a phunnelt waha szőlővel kiraktam a mosogatogépre hogy rakja rá alufoliát de valamiért vissza jöttem a szobába és arra mentem ki hogy anyám mondta hogy nem direkt volt.. leverte a phunnelemet :pleur4:

apro darabokra tört a haverom még ráadásul elkezte a véremet szivni vele :nono: :pleur4: :pleur3:

ragaszd össze ha nem tört annyira aprókra.. nekem is eltört a vortex-em.. vagyis a teteje elhagyta az alját.. ragasztóval megragasztottam..azóta semmi gond.

, Hozzászólás ID: #88187
    djreplay
    Felhasználó
    djreplay
    • Hozzászólás: 385
    Lukivoker írta korábban:

ragaszd össze ha nem tört annyira aprókra.. nekem is eltört a vortex-em.. vagyis a teteje elhagyta az alját.. ragasztóval megragasztottam..azóta semmi gond.

nem tudom mert már ki is dobtam meg nagyon apro darabok törtek le belöle…

, Hozzászólás ID: #88188
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

na mostantól kb heti 1 pipa 🙁 utálom a szar időt, szép nyári esték, egy szál gatyában tudtam a teraszon pipázni, most meg nincs kedvem kabátba lemenni, és ez lesz majdnem fél éven keresztül .. fasza.

, Hozzászólás ID: #88189
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Nem pipazhatsz bent a lakasban? Esetleg garazs? 🙂

, Hozzászólás ID: #88190
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202

ha nagyon akarok akkor pipázok, de nem 1 nagy a szobám, és ugye az ablakot nem lehet kinyitni, így megreked a füst.. garázsban meg áll a 2 kocsi, sok szabad hely nincs 🙁 na mind1 legalább több lóvém marad :gene:

, Hozzászólás ID: #88191
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

jelentem, egy egész napom orális szex után végre laptopról írhatok 🙂

mindentökéletesen funkcionál :]

, Hozzászólás ID: #88192
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Van WiFi a kliensednel? :0

, Hozzászólás ID: #88193
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

van rajta wlan ha ez a kérdés 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 6,091-6,120 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.