no, szép nap lesz a holnapi 🙂 megvettem a 0.7es vodkát, reggel hétkor indulok aztán majd vmikor hajnalban haza 🙂 i :coeur:dáknapok
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
no, szép nap lesz a holnapi 🙂 megvettem a 0.7es vodkát, reggel hétkor indulok aztán majd vmikor hajnalban haza 🙂 i :coeur:dáknapok
Étcsokit imádom nagyon a milkából. Azt eltalálták, de az Ukrán csokik, meg a svájciak. hmmm 😀
Étcsokit imádom nagyon a milkából. Azt eltalálták, de az Ukrán csokik, meg a svájciak. hmmm 😀
Nah, Serbetli csoki.
Elsőre engem a hennawy csokira emlékeztetett, de utána beindult. Igazi krémes automatás forrócsoki! 😀
Írok egy rövid tesztet is róla. Folyt köv. 🙂
az első pipás talákozo Mártélyon!!!!!!!!! :hehe: hambee meg én, aki akar majd jönni az jöjjön a következö spontán pipás találkozora!
(a reklám nem minösül ajánlattételnek, csupán tájékoztato jellegü…) :siffle: 😀
Nah itt a mostani kis gyűjteményem 😀
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
… es.hu_.jpg
urstn… ember vagy te? :hehe:
… es.hu_.jpg
Csak halmozom az élvezeteket 😀
Csak halmozom az élvezeteket 😀
vagy élvezed a halmazokat, minta matektanár :hehe:
Orommel latom, hogy akkor nem csak en vagyok ennyire elborult 😀
Én szombaton megyek házibuliba.
4Absint 2Tequila 1Fütyülös eddig az alap.
És még akik jönnek hoznak valamit. 🙂
Nekem ennek a negyede ha van és az is sok, a nyakam marad. :perv: :gene:
Nem? Egyszerűen jó, hogy bármilyen ízt megkívánsz és már tömheted is… 😀
És jövőhéten még jön a gránátalma is 😛
Multkor volt itt egy csaj, aki otthon neha vizipipazgat. Mutattam neki a vizipipas szekrenyem ( :siffle:) es el volt tole ajulva. Mondta, hogy o milyen izeket szeret, vagy mit probalna ki es vicces volt, hogy mindegyiket a kezebe tudtam adni 😀 (igen-igen, adtam volna mast is, de nem volt ra mod 😀 )
Ami késik nem múlik :super:
A szándék a fontos! xD Legközelebb lődd el azt hogy “kipróbálod a legnagyobb pipámat?”
Ha van humorérzéke akkor szétesik. 😀 Vagy pofon, vagy magánügy 😀
Emberek. Had tegyek fel egy kérdést.
Kevesebb szóköz, több tartalom! – Jelmondat mától. :]
Hehe, a bélyeggyűjtemény XXI. századi megfelelője 😀
srácok ez a fórum eszméletlen 😀 komolyan annyira pörög, hogy elolvasok valamit írnék rá, de már valaki előbb írt rá.. Végre egy aktív fórum 🙂
egy új fórumozó véleménye.. 🙂
Hát üdvözlünk a VizipipaFan fórumában. Esti csúcs időszak van. Képzeld nekem milyen pörgés lehet, hisz én mindnen egyes beérkező hozzászólást elolvasok és ellenőrzök. :gene:
A szándék a fontos! xD Legközelebb lődd el azt hogy “kipróbálod a legnagyobb pipámat?”
Ha van humorérzéke akkor szétesik. 😀 Vagy pofon, vagy magánügy 😀
Az a baj, hogy igazabol egyik csaj ismerosom baratnoje volt a csaj. Utaztak valamerre es tobbedmagaval itt szalt meg nalam a csaj. Ugyhogy nem hiszem, hogy a jovoben nagyon volna mod mutagatni szamara ujabb dolgokat … Dehat mind1, majd akad masik 😛
Udv a forumon 🙂
Szia, üdvözlünk.
Vazeg nagyon jönnek az emberek, egyre csak jönnek és jönnek.
Őőő lehet, hogy csak én vettem észre, vagy csak engem zavar, de ha megnyomom az off gombot, a kurzor automatikusan a /off mögé megy, nem pedig a két off tag közé ahogy a régi fórumban.
Direkt?
Nagyon menő a moderátoroknál a rendőr figura.:10:
Szia, üdvözlünk.
Vazeg nagyon jönnek az emberek, egyre csak jönnek és jönnek.
Őőő lehet, hogy csak én vettem észre, vagy csak engem zavar, de ha megnyomom az off gombot, a kurzor automatikusan a /off mögé megy, nem pedig a két off tag közé ahogy a régi fórumban.
Direkt?
Nem tapasztaltam ilyet. :-/
Igen, a regi forumon mindegy volt, hogy eloszor benyomtad az Off gombot, mert akkor a tag-ek koze rakta egybol a kurzort, ha pedig kijelolted a szoveget es ugy nyomtad meg az Off gombot, akkor azt rakta be a tag-ek koze.
Most tenyleg ugy van, hogyha megnyomod az Off gombot, akkor a vegere ugrik automatikusan a kurzor. Ha ez zavar, akkor hasznald ugy a dolgot, hogy eloszor beirod a szoveget, amit a tag-ek koze szeretnel tenni, utana kijelolod es akkor nyomsz ra az Off gombra 🙂
Amugy meg nem kell Offolni sehol es akkor nincs ilyen problema :happy1:
ma is eljött ez az idö…. be kell mennem suliba kemény 3 tanorára :hehe:
Haha, nekem is csak 3-ra kellett bemennem 😀
Haha, nekem is csak 3-ra kellett bemennem 😀
Pénteken nincs órám…. :siffle:
Hahaaa este koncert 😀
Hol? Milyen?
Mára csak 1 koncertet találtam: 2009.10.16 22:00 AB/CD (AC/DC tribute) & léggitár verseny – H – Dunaújváros – Baka Fogda (Ingyenes!)
😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.