A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88074
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    hambee írta korábban:
    hallom újítás volt…a lassúság is ezért van?

Nem teljesen, több oka is volt. Például növekedünk folyamatosan.

Amúgy lehetőleg ne írj minden egyes ötletnek külön hozzászólást, gondold át mit szeretnél üzenni, nézd át a helyesírási hibákat és utána küld be.

, Hozzászólás ID: #88075
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

ne légy türelmetlen Hambee, most alakul a dolog……..a lámpa és hookah szelleme legyen veled…..

(meg a Google…….) :happy1:

, Hozzászólás ID: #88076
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    krampi írta korábban:
    hambee írta korábban:
    hallom újítás volt…a lassúság is ezért van?

A problema az On keszulekeben van.

:D:D:D

Nekem sincs semmi baj.

[/hr]Ez nem vicc sajnos, ezért nem a viccek közé raktam:

Egy nagyobb vállalat gazdasági nehézségei miatt létszámleépítésre kényszerül. Az egyik 6 főből álló alosztály vezetőjének gondolatai, miután főnökeitől azt az utasítást kapta, hogy egy embert bocsásson el:

Én vagyok az alosztályvezető, magamat nem rúgom ki…

Kriszta 32 éves egyedülálló nő, ha kirúgnám, egyből a feministák támadnának, hogy férfisoviniszta, nőgyűlölő, szingligyűlölő vagyok… Nem, Krisztának maradni kell.

Lee Csing Feri 25 éves, ázsiai származású egyedülálló fiatalember, ha őt rúgnám ki, a szoclib sajtóhoz fordulhatna, és egyből rasszista idegengyűlölő lennék… Nem, Lee Csing Feri marad.

Kohn Ábrahám 34 éves izraelita származású, nős, gyermektelen férfi. Ha őt tenném lapátra… Hülye vagyok én? Még börtönbe is csukhatnának holokauszt-tagadásért…. brrr, pedig dehogy tagadom, helyeslem a dolgot, de pszt, szóba, még gondolatba sem jöhet a dolog…

Fodor Gergely 28 éves párkapcsolatban élő, homoszexuális férfi(?)…, ohó, majd még elvisz az ávó beteges homofóbiám miatt; Gergely, azaz Gergőke, Geri, marad, marad, de még mennyire.

Kovács István 42 éves, házas, háromgyermekes apa. 20 éve van a cégnél, a legjobb dolgozóm, mindenkit ő tanított be az alosztályon, de nincs más, neki kell mennie…

, Hozzászólás ID: #88077
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Nos hát az illata nem volt túl erős a margarétának, míg az íze se nagyon intenzív, kicsit savanykás, nekem ízlik.

Füstje elég jó, élvezem 🙂

alap egyiptomi pipa+vortex+nammor+coco

Nekrosz írta korábban:
    Átlagban menyi tömést szívtok el egy nap? Én max 1, de ha otthon ülök egész nap előfordult már 2 is

én úgy átlagban heti 2-3at szívok.

, Hozzászólás ID: #88078
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Valaki tudja, hogy gmailbe hol van az a funkcio amivel lehet naptárba irni emlékeztetőt, és kapok smst a megadott időpontban??? oo/

, Hozzászólás ID: #88079
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Gábor írta korábban:
    gerago írta korábban:
    nem tudok mit mondani. :happy1: :gene:

Mondjuk a legjobb most tényleg ez lett volna, ha nem mondasz semmit.

Nálad is. :pascontent2: :hehe:

, Hozzászólás ID: #88080
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

csak egy észrevétel, nem akarok senkite magamra haragitani!!!

nézegettem a pipás forumokat, ahol a tagoknak meg van adva az életkora és azt vettem észre hogy a forumozok egy része 18 év alatti. mi lehet ennek az oka?

inkább ne füstölök tovább, nem folytatom mert nekem estek :hehe:

, Hozzászólás ID: #88081
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Valaki, aki OTP-ben ügyfél, az segítsen nekem.

Igényeltem egy Junior Plusz sajátkártyát. Neten kellett feltölteni a képet, meg ott lehetett választani pár kártya közül (a junior pluszon belül). Én a Visa Electront választottam.

Az a kérdés, hogy ezzel ATM-ben tudok felvenni pénzt ? A hátulján van egy csúnya szöveg: “Electronic use only” … remélem, hogy ettől független még lehet.

Hmm ? :siffle:

, Hozzászólás ID: #88082
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    webbie írta korábban:

Igényeltem egy Junior Plusz sajátkártyát. Neten kellett feltölteni a képet, meg ott lehetett választani pár kártya közül (a junior pluszon belül). Én a Visa Electront választottam.

Az a kérdés, hogy ezzel ATM-ben tudok felvenni pénzt ? A hátulján van egy csúnya szöveg: “Electronic use only” … remélem, hogy ettől független még lehet.

nekem is ien kártyám van. még nem vettem fel vele pénzt, de sztem tuti h lehet.

, Hozzászólás ID: #88083
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    BandiKJ írta korábban:

nézegettem a pipás forumokat, ahol a tagoknak meg van adva az életkora és azt vettem észre hogy a forumozok egy része 18 év alatti. mi lehet ennek az oka?

Az az oka, hogy sajnos a pipa is divatcikk lett mostanra, és egyre több fiatal pipázik. Persze akik itt jelent vannak, és 18 év alattiak, mint pl jómagam, az azért ad a pipázásra, plusz ért is hozzá, nem úgy, mint a játszótéren stb. helyeken készült videós srácok. 😉

, Hozzászólás ID: #88084
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    webbie írta korábban:
    BandiKJ írta korábban:

Az az oka, hogy sajnos a pipa is divatcikk lett mostanra, és egyre több fiatal pipázik. Persze akik itt jelent vannak, és 18 év alattiak, mint pl jómagam, az azért ad a pipázásra, plusz ért is hozzá, nem úgy, mint a játszótéren stb. helyeken készült videós srácok. 😉

jo ezt értem, de sztem elég szemetek az emberek és ahhoz hogy pénzhez jussanak bizonyos emberek/ember csoportok megtesznek mindent. ha ide tévednek a forumra akkor gatya, merthogy ez is dohányáru és +18as sajnos. ez lehet hogy csak az én aggodalmam… namindégy

vélemények?

, Hozzászólás ID: #88085
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    BandiKJ írta korábban:
    jo ezt értem, de sztem elég szemetek az emberek és ahhoz hogy pénzhez jussanak bizonyos emberek/ember csoportok megtesznek mindent. ha ide tévednek a forumra akkor gatya, merthogy ez is dohányáru és +18as sajnos. ez lehet hogy csak az én aggodalmam… namindégy

vélemények?

Aki ide téved, és csak a pénz hajtja, az bannolva lesz. Emiatt nem kell aggódni. 🙂

, Hozzászólás ID: #88086
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    Emberke202 írta korábban:
    webbie írta korábban:

nekem is ien kártyám van. még nem vettem fel vele pénzt, de sztem tuti h lehet.

Biztosan vehetsz fel ATM-ből pénzt vele, feltéve ha van a számlán fedezet.

Az “electronoc use only”pontosan azt jelenti, hogy elektronikus felhasználásra van, ahol nem elektronikus fizetés van, ott nem használhatod, csak a dombornyomású kártyát.

, Hozzászólás ID: #88087
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    webbie írta korábban:
    BandiKJ írta korábban:

vélemények?

Aki ide téved, és csak a pénz hajtja, az bannolva lesz. Emiatt nem kell aggódni. 🙂

nemvittem tovább a fonalat, de arra gondoltam, hogy ezért nem tehetnek panaszt a szerveknél hogyfiatalkoruak számukra illegális dolgokat fogyasztanak?

, Hozzászólás ID: #88088
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Nem tilthatod meg senkinek, hogy vízipipázzon!

Senki sem árul a fórumon illegális szereket, és olyat sem tesz ami törvénybe ütközik.

A 13 éves fiamat nem küldöm sem cigiért, sem vízipipa dohányért, de együtt pipázunk.

Minden hatóság tehet 1 nagy szívességet!

, Hozzászólás ID: #88089
    frici
    Felhasználó
    Frici
    • Hozzászólás: 630

A vízipipázás szeánsza többnyire társalgással, relaxációval párosul…De vannak alkalmak, mikor jól esik egy tömés egyedül, elnyúlva egy kényelmes székben a gép előtt, kockulva, vagy éppen játék közben….

Nemrégiben találtam rá a “point and click” játékokra, egyiknek másiknak roppant magávalragadó, a szellemi kihívás ellenére pihentető a hangulata.

Itt egy link a kedvencemről 🙂

Vigyázat, durván rá lehet kattanni! Van mások része is.

, Hozzászólás ID: #88090
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

BandiKJ, arra gondolsz, hogy nem lehet esetleg abbol problemank, hogy 18 even aluliak irnak a forumra? A valasz erre egyertelmuen nem 🙂 Nem ellenorizhetjuk le hogy az illeto valoban 15 eves pl, lehet hogy 55, csak szorakozik. Masreszrol pedig az a szabalyellenes, ha valaki dohanyarut ad el 18 even aluliaknak. Az, hogy mi itt beszelgetunk rola nem utkozik torvenybe. Lehet, hogy a 15 eves illeto csak kitalalja, amit mond es valojaban nincs is pipaja. Mi csak olyan johiszemuek vagyunk, hogy ezt elhisszuk 🙂

, Hozzászólás ID: #88091
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    krampi írta korábban:
    BandiKJ, arra gondolsz, hogy nem lehet esetleg abbol problemank, hogy 18 even aluliak irnak a forumra? A valasz erre egyertelmuen nem 🙂 Nem ellenorizhetjuk le hogy az illeto valoban 15 eves pl, lehet hogy 55, csak szorakozik. Masreszrol pedig az a szabalyellenes, ha valaki dohanyarut ad el 18 even aluliaknak. Az, hogy mi itt beszelgetunk rola nem utkozik torvenybe. Lehet, hogy a 15 eves illeto csak kitalalja, amit mond es valojaban nincs is pipaja. Mi csak olyan johiszemuek vagyunk, hogy ezt elhisszuk 🙂

Valaki valahol mondta:

“Senkiről semmit nem feltételezek, de mindenkiről mindent elhiszek”

, Hozzászólás ID: #88092
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63

Amúgy meg ha a neten rendelsz vagy bármilyen felnőtt oldalt nézel elég egy IGEN gomb és már 18 éves is vagy.

, Hozzászólás ID: #88093
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Tőlünk csak 100kmétere 30centis hó esett, 2 falu el van szigetelve…..

, Hozzászólás ID: #88094
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344

Sziasztok piparajongók.

Először is az arculatváltozással kapcsolatban ,szerintem sokkal szebb lett így az oldal.

Grat sYska.

E hónap 8.-án regisztráltam és azóta rengeteget olvastam ezt a fórumot, tényleg sokat lehet belőle tanulni.

Valószínű, hogy holnap megveszem életem első pipáját, ha belinkelek egy képet róla segítenétek abban hogy milyen ez a pipa, milyen fajta, van-e valami gyengélye, egyebek.

, Hozzászólás ID: #88095
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    pooly írta korábban:
    Sziasztok piparajongók.

Először is az arculatváltozással kapcsolatban ,szerintem sokkal szebb lett így az oldal.

Grat sYska.

E hónap 8.-án regisztráltam és azóta rengeteget olvastam ezt a fórumot, tényleg sokat lehet belőle tanulni.

Valószínű, hogy holnap megveszem életem első pipáját, ha belinkelek egy képet róla segítenétek abban hogy milyen ez a pipa, milyen fajta, van-e valami gyengélye, egyebek.

Üdv

Igen, segítünk, de egyenlőre csak magát az URL-t írd be a hsz-edbe, mert a kép funkció nem jó még.

, Hozzászólás ID: #88096
    pooly
    Felhasználó
    pooly
    • Hozzászólás: 344

Oké, köszi hogy szóltál.

, Hozzászólás ID: #88097
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    moldy007 írta korábban:
    Tőlünk csak 100kmétere 30centis hó esett, 2 falu el van szigetelve…..

Hát igen, Erdély az más tészta…

, Hozzászólás ID: #88098
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

444. hsz!!! I :coeur:Dumaláda vegyesen!I :coeur:VPF!

, Hozzászólás ID: #88099
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    BandiKJ írta korábban:

A fórum szabályzata egyértelműen lefektet 2 alap pillért, ami nélkül a fórumot el sem

1. Csak 18. életévét betöltött személy írhatja meg a személyes tapasztalatait.

2. Minden felhasználó felelősséget vállal a hozzászólásaiért.

Továbbá még 1 pontban le van szögezve, hogy az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a hozzászólások tartalmáért a moderáció ellenére sem.

Innentől fogva nem áll érdekemben ( továbbá nem áll lehetőségem ) leellenőrizni a tagok életkorát. Csak a beérkező tartalmat szűrhetem. 🙂

, Hozzászólás ID: #88100
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

CSOKIS SERBETLIIII!! O.o

Ez valami marha jó illatra.

, Hozzászólás ID: #88101
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    Youri írta korábban:
    CSOKIS SERBETLIIII!! O.o

Az igaz, de nem valami nagy durranás.

, Hozzászólás ID: #88102
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Gábor írta korábban:
    Youri írta korábban:
    CSOKIS SERBETLIIII!! O.o

Az igaz, de nem valami nagy durranás.

Hülye izlésem van. 😀 A csokit meg minden mennyiségben el lehet nekem adni.

De ha ez nem jó akkor van még mangó és őszibarack is 😀

, Hozzászólás ID: #88103
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63

Csokiból a milka a jó! :langue2:

30 bejegyzés megtekintése - 6,001-6,030 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.