A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88044
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    gobbler3 írta korábban:
    Nem rossz az új kinézet, csak nemigen találom a dolgokat, Pl a bal oldalon ami volt gyors menük vagy mik azokat nem találom! Aktiv témák,beálitások,profilom,az avatárom hiányzik de látom másnál is stb..

Friss hozzásoktól jobbra találod belépés után.

Emberke202 írta korábban:
    nekem az érdekes, hogy megy a vonal és mondjuk mint Aksnál kiugrik mert túl hosszú a szövege az avatarja alatt.

Azért, mert lusták vagytok szóközt tenni és emiatt egy szónak veszi. Kell az a szóköz: név1,_név2,_ stb.

Azt lehet tudni h Julio mit üzletelt Svájcban a 7végén :-/ ?

Ez engem is érdekel majd, úgyhogy megtudakolom idővel. :perv:

, Hozzászólás ID: #88045
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Biztos Milka csokikat :hehe:

, Hozzászólás ID: #88046
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

én arra lennék kíváncsi, h a bejelölt helyen mér nem dob ki még egy aktív témát?

, Hozzászólás ID: #88047
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    én arra lennék kíváncsi, h a bejelölt helyen mér nem dob ki még egy aktív témát?

Azért, mert még nem fejeztem be azt a részt. Zavart titeket az olvasatlan ikon hiánya és emiatt át kellett alakítanom majdnem teljesen és még nem fejeztem be.

, Hozzászólás ID: #88048
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Segítséget kérnék sYska!

Bizonyára én vagyok bamba, de nem tudok 1 adott témából közvetlen visszalépni az aktív témák listájához.

Légyszi add meg az irányt! 🙂

, Hozzászólás ID: #88049
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    akoska60 írta korábban:
    Segítséget kérnék sYska!

Bizonyára én vagyok bamba, de nem tudok 1 adott témából közvetlen visszalépni az aktív témák listájához.

Ki kell lépni a főoldalra és ott a friss hsz-ek lista nevében is van link + attól jobbra a felhasználói menüben is van link az utolsó látogatás dátuma alatt.

, Hozzászólás ID: #88050
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

En amugy ha belenezek egy temaba es nem szolok hozza, akkor csak siman visszamegyek egy oldalt es mar ott is vagyok az aktiv temaknal vagy az uj hozzaszolasoknal. Ha meg irok egy uj hsz-t, akkor ugyis feldob az oldal tetejere, ott pedig a felso logoval visszamegyek a fooldalra es kezdek mindent elorol 🙂

Mellesleg csak halkan kerdem: Hol a CSET? 😀

, Hozzászólás ID: #88051
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Nem tudok betelni az uj forummal, egyszeruen gyonyoru. Eddig is gyakran neztem fel, de ezekutan meg kevesbe tudok ellenallni 😀 Mint minden uj dolognak, ennek a forumnak is hasznalat kozben kerulnek elo a kisebb hibai, amiket eddig is es biztos vagyok benne, hogy ezek utan is sYska felelmetes gyorsasaggal fog javitani.

Azt kell mondjam, ha osszefutunk, akkor vendegem vagy egy talca sorre, amit a pipa melle elfogyaszthatunk!

Megegyszer koszonjuk a faradozasaidat! 😉

, Hozzászólás ID: #88052
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Igen, biztos, hogy sok erőfeszítés van benne, és igényesebb mint a régi :).

Én csetet akarok, meg több ‘olvasatlan’ hozzászólást a főoldalon, hogy ne kelljen keresgélni :gene:

, Hozzászólás ID: #88053
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210

Én csak Csetet SZERETNÉK ! 😀

, Hozzászólás ID: #88054
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    sYska/!/ írta korábban:
    akoska60 írta korábban:
    Segítséget kérnék sYska!

Ki kell lépni a főoldalra és ott a friss hsz-ek lista nevében is van link + attól jobbra a felhasználói menüben is van link az utolsó látogatás dátuma alatt.

elősször én is hiányoltam hogy csak alul van navigáció rész. de végülis simán vissza lehet mászni főoldalra

, Hozzászólás ID: #88055
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    krampi írta korábban:
    En amugy ha belenezek egy temaba es nem szolok hozza, akkor csak siman visszamegyek egy oldalt es mar ott is vagyok az aktiv temaknal vagy az uj hozzaszolasoknal. Ha meg irok egy uj hsz-t, akkor ugyis feldob az oldal tetejere, ott pedig a felso logoval visszamegyek a fooldalra es kezdek mindent elorol 🙂

Mellesleg csak halkan kerdem: Hol a CSET? 😀

Nem tudom, szólj ha látod!

krampi írta korábban:
    Nem tudok betelni az uj forummal, egyszeruen gyonyoru. Eddig is gyakran neztem fel, de ezekutan meg kevesbe tudok ellenallni 😀 Mint minden uj dolognak, ennek a forumnak is hasznalat kozben kerulnek elo a kisebb hibai, amiket eddig is es biztos vagyok benne, hogy ezek utan is sYska felelmetes gyorsasaggal fog javitani.

Azt kell mondjam, ha osszefutunk, akkor vendegem vagy egy talca sorre, amit a pipa melle elfogyaszthatunk!

Megegyszer koszonjuk a faradozasaidat! 😉

Szavadon foglak! Ja és KM pipa mellett! Szigorúan! 😀

attesz írta korábban:
    Én csak Csetet SZERETNÉK ! 😀

Én meg ANYUUUT! :gene:

Apropó villám javítások. Kiadtam pár perce a VPF Fórum v2.1-es patch-et, ami megjelenés beli hibákat javít, továbbá pár új szépítést is tartalmaz. Ezen kívül pár alap funkció is javításra került és balansz-egyensúlybeli változásokat is eszközöltem. :gene:

, Hozzászólás ID: #88056
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Fogjal nyugodtan szavamon 😀 Ugyse birsz inni, multkor is itthagytal a Jagerrel 😀 A KM pipa nalam pedig alap :langue:

, Hozzászólás ID: #88057
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

na indulok suliba :-/

hosszú egy nap lesz

, Hozzászólás ID: #88058
    frici
    Felhasználó
    Frici
    • Hozzászólás: 630
    krampi írta korábban:
    Fogjal nyugodtan szavamon 😀 Ugyse birsz inni, multkor is itthagytal a Jagerrel 😀 A KM pipa nalam pedig alap :langue:

:hehe: Múltkor, nálam sem teljesített megfelelően…Alig egy két sört ha elfogyasztott…De hát a rutin, meg az évek hiánya.

Krampi! Javasolom, hogy tanítsuk ki Syskát…Vegyük két tűz közé, mikor Pesten van te tanítod a inni, mikor Szegeden meg, akkor meg én! Felfogadom, Sör padavannak…

, Hozzászólás ID: #88059
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Frici írta korábban:
    krampi írta korábban:

:hehe: Múltkor, nálam sem teljesített megfelelően…Alig egy két sört ha elfogyasztott…De hát a rutin, meg az évek hiánya.

Krampi! Javasolom, hogy tanítsuk ki Syskát…Vegyük két tűz közé, mikor Pesten van te tanítod a inni, mikor Szegeden meg, akkor meg én! Felfogadom, Sör padavannak…

A nénikéteket! :frime:

Több mint 1 éve nem voltam berúgva. Amúgy Frici, 2 és fél sör volt, nem 1-2. 😛 Azonban benne vagyok, de akkor “államilag finanszírozott” formába fogtok tanítani, az-az a piát ti álljátok! :gene:

, Hozzászólás ID: #88060
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    hundarkblade írta korábban:
    Mizo 2alma feat Waha kóla 🙂

Nem létezik mizo 2Alma. :intello:

Abból csak sima almás van. 🙂

Bocs a kötözködésért.

, Hozzászólás ID: #88061
    hundarkblade
    Felhasználó
    hundarkblade
    • Hozzászólás: 491
    gerago írta korábban:

Nem létezik mizo 2Alma. :intello:

Abból csak sima almás van. 🙂

Bocs a kötözködésért.

Akk azért ilyen rossz :malin2:, amúgy nem vettem kötözködésnek. 😀

, Hozzászólás ID: #88062
    bandikj
    Felhasználó
    BandiKJ
    • Hozzászólás: 438

de ha a sima almás olyan jo, akkor tedd mégjobbá egy kis friss almahéjjal. a legjobb!

, Hozzászólás ID: #88063
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042
    Quote:
    Emberke202, Milyen dohányt szívsz most? Starbuzz Margarita

:ooo :ooo :ooo

Tudsz valamit róla mondani? Milyen íze van? Füst ? Hogy sikerült beszerezni? 🙂

, Hozzászólás ID: #88064
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    gas írta korábban:
    Quote:
    Emberke202, Milyen dohányt szívsz most? Starbuzz Margarita

Tudsz valamit róla mondani? Milyen íze van? Füst ? Hogy sikerült beszerezni? 🙂

Na ez engem is érdekelne. 🙂

, Hozzászólás ID: #88065
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Már 5 éve használom az Avast antivirust, és nincs gondom…….feltettem az Ad-Aware kém és más gyanús program megtalálót, és nem talált semmit.

Avast jól teszi a dolgát, pedig elég sok gyanus oldalon megfordulok…. :hehe: ajánlom….

, Hozzászólás ID: #88066
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

és ráadásul ingyenes :super:

, Hozzászólás ID: #88067
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Mióta új a fórum nem látom az avatarom. Ti sem?

, Hozzászólás ID: #88068
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Toltsd fel ujra es latszani fog. Nehany embernek elveszett koltozes kozben.

, Hozzászólás ID: #88069
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Stereo írta korábban:
    Mióta új a fórum nem látom az avatarom. Ti sem?

PÜ-be mindjárt körbeküldöm.

Írtam, hogy az avatarok egy része elveszett, mivel nem tudtam áthozni. Töltsd fel kérlek újra. 🙂

, Hozzászólás ID: #88070
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Közben rájöttem, kösz 😀

, Hozzászólás ID: #88071
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63

Szenvedtem egy másik fórumon soha senki nem ír vissza itt meg él a fórum, tetszik.

épp most toltam sultan colát zsir volt 0-ra szívtam a szenet olvasgatás közbe :happy1:

, Hozzászólás ID: #88072
    hambee
    Felhasználó
    hambee
    • Hozzászólás: 63

hallom újítás volt…a lassúság is ezért van?

, Hozzászólás ID: #88073
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    hambee írta korábban:
    hallom újítás volt…a lassúság is ezért van?

A problema az On keszulekeben van.

30 bejegyzés megtekintése - 5,971-6,000 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.