Friss hozzásoktól jobbra találod belépés után.
Azért, mert lusták vagytok szóközt tenni és emiatt egy szónak veszi. Kell az a szóköz: név1,_név2,_ stb.
Ez engem is érdekel majd, úgyhogy megtudakolom idővel. :perv:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Friss hozzásoktól jobbra találod belépés után.
Azért, mert lusták vagytok szóközt tenni és emiatt egy szónak veszi. Kell az a szóköz: név1,_név2,_ stb.
Ez engem is érdekel majd, úgyhogy megtudakolom idővel. :perv:
Biztos Milka csokikat :hehe:
én arra lennék kíváncsi, h a bejelölt helyen mér nem dob ki még egy aktív témát?
Azért, mert még nem fejeztem be azt a részt. Zavart titeket az olvasatlan ikon hiánya és emiatt át kellett alakítanom majdnem teljesen és még nem fejeztem be.
Segítséget kérnék sYska!
Bizonyára én vagyok bamba, de nem tudok 1 adott témából közvetlen visszalépni az aktív témák listájához.
Légyszi add meg az irányt! 🙂
Bizonyára én vagyok bamba, de nem tudok 1 adott témából közvetlen visszalépni az aktív témák listájához.
Ki kell lépni a főoldalra és ott a friss hsz-ek lista nevében is van link + attól jobbra a felhasználói menüben is van link az utolsó látogatás dátuma alatt.
En amugy ha belenezek egy temaba es nem szolok hozza, akkor csak siman visszamegyek egy oldalt es mar ott is vagyok az aktiv temaknal vagy az uj hozzaszolasoknal. Ha meg irok egy uj hsz-t, akkor ugyis feldob az oldal tetejere, ott pedig a felso logoval visszamegyek a fooldalra es kezdek mindent elorol 🙂
Mellesleg csak halkan kerdem: Hol a CSET? 😀
Nem tudok betelni az uj forummal, egyszeruen gyonyoru. Eddig is gyakran neztem fel, de ezekutan meg kevesbe tudok ellenallni 😀 Mint minden uj dolognak, ennek a forumnak is hasznalat kozben kerulnek elo a kisebb hibai, amiket eddig is es biztos vagyok benne, hogy ezek utan is sYska felelmetes gyorsasaggal fog javitani.
Azt kell mondjam, ha osszefutunk, akkor vendegem vagy egy talca sorre, amit a pipa melle elfogyaszthatunk!
Megegyszer koszonjuk a faradozasaidat! 😉
Igen, biztos, hogy sok erőfeszítés van benne, és igényesebb mint a régi :).
Én csetet akarok, meg több ‘olvasatlan’ hozzászólást a főoldalon, hogy ne kelljen keresgélni :gene:
Én csak Csetet SZERETNÉK ! 😀
Ki kell lépni a főoldalra és ott a friss hsz-ek lista nevében is van link + attól jobbra a felhasználói menüben is van link az utolsó látogatás dátuma alatt.
elősször én is hiányoltam hogy csak alul van navigáció rész. de végülis simán vissza lehet mászni főoldalra
Mellesleg csak halkan kerdem: Hol a CSET? 😀
Nem tudom, szólj ha látod!
Azt kell mondjam, ha osszefutunk, akkor vendegem vagy egy talca sorre, amit a pipa melle elfogyaszthatunk!
Megegyszer koszonjuk a faradozasaidat! 😉
Szavadon foglak! Ja és KM pipa mellett! Szigorúan! 😀
Én meg ANYUUUT! :gene:
Apropó villám javítások. Kiadtam pár perce a VPF Fórum v2.1-es patch-et, ami megjelenés beli hibákat javít, továbbá pár új szépítést is tartalmaz. Ezen kívül pár alap funkció is javításra került és balansz-egyensúlybeli változásokat is eszközöltem. :gene:
Fogjal nyugodtan szavamon 😀 Ugyse birsz inni, multkor is itthagytal a Jagerrel 😀 A KM pipa nalam pedig alap :langue:
na indulok suliba :-/
hosszú egy nap lesz
:hehe: Múltkor, nálam sem teljesített megfelelően…Alig egy két sört ha elfogyasztott…De hát a rutin, meg az évek hiánya.
Krampi! Javasolom, hogy tanítsuk ki Syskát…Vegyük két tűz közé, mikor Pesten van te tanítod a inni, mikor Szegeden meg, akkor meg én! Felfogadom, Sör padavannak…
:hehe: Múltkor, nálam sem teljesített megfelelően…Alig egy két sört ha elfogyasztott…De hát a rutin, meg az évek hiánya.
Krampi! Javasolom, hogy tanítsuk ki Syskát…Vegyük két tűz közé, mikor Pesten van te tanítod a inni, mikor Szegeden meg, akkor meg én! Felfogadom, Sör padavannak…
A nénikéteket! :frime:
Több mint 1 éve nem voltam berúgva. Amúgy Frici, 2 és fél sör volt, nem 1-2. 😛 Azonban benne vagyok, de akkor “államilag finanszírozott” formába fogtok tanítani, az-az a piát ti álljátok! :gene:
Nem létezik mizo 2Alma. :intello:
Abból csak sima almás van. 🙂
Bocs a kötözködésért.
Nem létezik mizo 2Alma. :intello:
Abból csak sima almás van. 🙂
Bocs a kötözködésért.
Akk azért ilyen rossz :malin2:, amúgy nem vettem kötözködésnek. 😀
de ha a sima almás olyan jo, akkor tedd mégjobbá egy kis friss almahéjjal. a legjobb!
:ooo :ooo :ooo
Tudsz valamit róla mondani? Milyen íze van? Füst ? Hogy sikerült beszerezni? 🙂
Tudsz valamit róla mondani? Milyen íze van? Füst ? Hogy sikerült beszerezni? 🙂
Na ez engem is érdekelne. 🙂
Már 5 éve használom az Avast antivirust, és nincs gondom…….feltettem az Ad-Aware kém és más gyanús program megtalálót, és nem talált semmit.
Avast jól teszi a dolgát, pedig elég sok gyanus oldalon megfordulok…. :hehe: ajánlom….
és ráadásul ingyenes :super:
Mióta új a fórum nem látom az avatarom. Ti sem?
Toltsd fel ujra es latszani fog. Nehany embernek elveszett koltozes kozben.
PÜ-be mindjárt körbeküldöm.
Írtam, hogy az avatarok egy része elveszett, mivel nem tudtam áthozni. Töltsd fel kérlek újra. 🙂
Közben rájöttem, kösz 😀
Szenvedtem egy másik fórumon soha senki nem ír vissza itt meg él a fórum, tetszik.
épp most toltam sultan colát zsir volt 0-ra szívtam a szenet olvasgatás közbe :happy1:
hallom újítás volt…a lassúság is ezért van?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.