Megértem, csak mondtam, hogy ettől lesz káoszos a dolog.
De amúgy rendben van.
Én pénteken ZH-zom Analízis 1 ből, hétfőn számtudból..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Megértem, csak mondtam, hogy ettől lesz káoszos a dolog.
De amúgy rendben van.
Én pénteken ZH-zom Analízis 1 ből, hétfőn számtudból..
24 perce megy az új fórum és senki nem ír… ejnye. Mondjuk hétköznap van… :gene:
Hehe, én voltam itt kb. fél órája, akkro még nem volt semmi, de mostmár van, szép, letisztult. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy Köszönjük! 🙂
Nagyon tetszik az utolsó hozzászólások résznél, hogy mostmár látom, hogy melyik téma altémájába íródott a hozzászólás.
Nagyon tetszik az utolsó hozzászólások résznél, hogy mostmár látom, hogy melyik téma altémájába íródott a hozzászólás.
És valóban, sztem is tökjó ez 🙂 Mégegyszer THX :] :]
Csak sajna nem bírom oszlopokba rendezni Abdul nevében sem… :triste1:
Így is jó ezek szerint. :happy1:
Nagyon baba lett az új kinézet és még betűtípust is lehet választani. :super:
Válságvan oszt újfórum…tuccélni 😀 😀
A reklámokból befolyó pénzt befektetem az oldalba. Visszaforgatom úgymond, így hiába a válság. :hehe:
Helyesírásra figyeljünk már, ha kérhetném.
NA!!!
Csak megszületett!
Gratula sYska!
Te oszt tudsz válságot kezelni!
helyed a felső vezetésben! :winner: :super:
nagyon szép lett 🙂 ez a színvilág szerintem ergonómikusabb is az előzőnél :]
Hát a színvilág nekem kevésbé jön be, de ezt már kitárgyaltuk, nem lehet mindenkinek megfelelni, tudom, hogy nem tudod megoldani a régi színezést. Nem baj, még csak most láttam meg,hogy új a fórum, úgyhogy keresem szépen az új funkciókat :).
Hát az előző jobban bejött, mind hangulatilag, mind szerkeszthetőséglegi. Ez olyan sima átlag forum feeling. :S
Elsőre nagyon szokatlan :0 De majd megszokom … elsőre annyi bajom van vele, hogy nekem túl világos, és b*ssza a szemem. Bár lehet csak fáradt vagyok.
Ti nem vakultatok meg ? xD Bocsi csak véleményemet mondom el … nekem amúgy is fáj a szemem, mert Fáj a fejem és ez együtt van a szemfájással, dehát jujj, a sötét olyan szemkímélő volt 😀
Hehe … Hat igen, a sotet szinek tenyleg szemkimelobbek. Es nem is beszelve rola meg energiatakarekosabb is egy sotet, mint egy vilagos oldal 😀
szerintem egyátalán nem vakító. inkább fílinges lett nem csak az a syska féle “metál” színű. :hehe:
előző olyan volt mintha gyászolnánk. legalább élet is van most.
Termeszetesen en is nagyon orulok az uj forumnak. Nagyon jol nez ki, kicsit ez is talan felporgeti az eletet 🙂
up.: Muhahaha, most vettem eszre, hogy ott a pipam a bal felso ficakban :langue2: (a jobb oldali)
hú elsőre nagyon nem tetszett az új fórum, de aztán másodikra harmadikra, hú megszerettem azt hiszem 😛
Gratulálok hozzá! :intello:biztos rengeteg munkád volt benne!
Tényleg nagyon hangultanos kis fórum lett!Hozzá kell szokni az tény, de egyenlőre tetszik.
LOL azt olvastam hogy pinam :gene: :siffle:
Hát a színvilágon talán tudok sötétíteni picit, majd meglátom. Ha nagyon szeretnétek és nem tudjátok megszokni.
Kinézetileg szerintem annyira nincs “sima fórum” külseje, csak szimplán letisztultabb. Nem szebb fórumot akartam összehozni, hanem használhatóbbat és keresőbarátot. :]
Kinézetileg szerintem annyira nincs “sima fórum” külseje, csak szimplán letisztultabb. Nem szebb fórumot akartam összehozni, hanem használhatóbbat és keresőbarátot. :]
egy picit tényleg lehetne sötétebb, hamar meglehet szokni, végülis csak a bejelentkezést kerestem 2percig de már leesett 😀
egy picit tényleg lehetne sötétebb, hamar meglehet szokni, végülis csak a bejelentkezést kerestem 2percig de már leesett 😀
OMG :gene:
Az a friss hsz lista alatt van, kiszúrja a szemeteket. 😛
Nem rossz az új kinézet, csak nemigen találom a dolgokat, Pl a bal oldalon ami volt gyors menük vagy mik azokat nem találom! Aktiv témák,beálitások,profilom,az avatárom hiányzik de látom másnál is stb..
Nekem is nagyon tetszik az uj design :)bár eleinte gondot okozott pár aproság megtalálása de pár perc alatt megvannak. 🙂
Nah most már azért barátságosabb lett a forum. Egy körül még ez erős káosz volt ehhez képest 😀
GHANA 3:2 HUNGARY
:faché4: 🙁 :triste1: :snif: :pleur3:
:faché4: 🙁 :triste1: :snif: :pleur3:
pedig ez a csapat megérdemelte volna a továbbjutást, ez a csapat megérdemli a címeres mezt, a “nagyokkal” ellentétben.
nekem az érdekes, hogy megy a vonal és mondjuk mint Aksnál kiugrik mert túl hosszú a szövege az avatarja alatt.
Az azert van, hogy megtorik az oszlopok rendje, mert a bal oldali profilban, a kedvenc markaknal, illetve izeknel ha valaki nem rak a vesszok utan szunetet, akkor ugyebar a rendszer nem tudja elvalasztani a szoveget es ezert kiszelesiti az oszlopot. Ezt vagy a felhasznalok modositjak, vagy az admin :diable:
Azt lehet tudni h Julio mit üzletelt Svájcban a 7végén :-/ ?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.