A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #88014
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Megértem, csak mondtam, hogy ettől lesz káoszos a dolog.

De amúgy rendben van.

Én pénteken ZH-zom Analízis 1 ből, hétfőn számtudból..

, Hozzászólás ID: #88015
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

24 perce megy az új fórum és senki nem ír… ejnye. Mondjuk hétköznap van… :gene:

, Hozzászólás ID: #88016
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    sYska/!/ írta korábban:
    24 perce megy az új fórum és senki nem ír… ejnye. Mondjuk hétköznap van… :gene:

Hehe, én voltam itt kb. fél órája, akkro még nem volt semmi, de mostmár van, szép, letisztult. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy Köszönjük! 🙂

Nagyon tetszik az utolsó hozzászólások résznél, hogy mostmár látom, hogy melyik téma altémájába íródott a hozzászólás.

, Hozzászólás ID: #88017
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295
    Kormi írta korábban:

Nagyon tetszik az utolsó hozzászólások résznél, hogy mostmár látom, hogy melyik téma altémájába íródott a hozzászólás.

És valóban, sztem is tökjó ez 🙂 Mégegyszer THX :] :]

, Hozzászólás ID: #88018
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Csak sajna nem bírom oszlopokba rendezni Abdul nevében sem… :triste1:

Így is jó ezek szerint. :happy1:

, Hozzászólás ID: #88019
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Nagyon baba lett az új kinézet és még betűtípust is lehet választani. :super:

, Hozzászólás ID: #88020
    .kiki.
    Felhasználó
    .Kiki.
    • Hozzászólás: 295

Válságvan oszt újfórum…tuccélni 😀 😀

, Hozzászólás ID: #88021
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    .Kiki. írta korábban:
    Válságvan oszt újfórum…tuccélni 😀 😀

A reklámokból befolyó pénzt befektetem az oldalba. Visszaforgatom úgymond, így hiába a válság. :hehe:

Helyesírásra figyeljünk már, ha kérhetném.

, Hozzászólás ID: #88022
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

NA!!!

Csak megszületett!

Gratula sYska!

Te oszt tudsz válságot kezelni!

helyed a felső vezetésben! :winner: :super:

, Hozzászólás ID: #88023
    paradox24
    Felhasználó
    paradox24
    • Hozzászólás: 110

nagyon szép lett 🙂 ez a színvilág szerintem ergonómikusabb is az előzőnél :]

, Hozzászólás ID: #88024
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Hát a színvilág nekem kevésbé jön be, de ezt már kitárgyaltuk, nem lehet mindenkinek megfelelni, tudom, hogy nem tudod megoldani a régi színezést. Nem baj, még csak most láttam meg,hogy új a fórum, úgyhogy keresem szépen az új funkciókat :).

, Hozzászólás ID: #88025
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Hát az előző jobban bejött, mind hangulatilag, mind szerkeszthetőséglegi. Ez olyan sima átlag forum feeling. :S

, Hozzászólás ID: #88026
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Elsőre nagyon szokatlan :0 De majd megszokom … elsőre annyi bajom van vele, hogy nekem túl világos, és b*ssza a szemem. Bár lehet csak fáradt vagyok.

, Hozzászólás ID: #88027
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210

Ti nem vakultatok meg ? xD Bocsi csak véleményemet mondom el … nekem amúgy is fáj a szemem, mert Fáj a fejem és ez együtt van a szemfájással, dehát jujj, a sötét olyan szemkímélő volt 😀

, Hozzászólás ID: #88028
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Hehe … Hat igen, a sotet szinek tenyleg szemkimelobbek. Es nem is beszelve rola meg energiatakarekosabb is egy sotet, mint egy vilagos oldal 😀

, Hozzászólás ID: #88029
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

szerintem egyátalán nem vakító. inkább fílinges lett nem csak az a syska féle “metál” színű. :hehe:

előző olyan volt mintha gyászolnánk. legalább élet is van most.

, Hozzászólás ID: #88030
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Termeszetesen en is nagyon orulok az uj forumnak. Nagyon jol nez ki, kicsit ez is talan felporgeti az eletet 🙂

up.: Muhahaha, most vettem eszre, hogy ott a pipam a bal felso ficakban :langue2: (a jobb oldali)

, Hozzászólás ID: #88031
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131

hú elsőre nagyon nem tetszett az új fórum, de aztán másodikra harmadikra, hú megszerettem azt hiszem 😛

Gratulálok hozzá! :intello:biztos rengeteg munkád volt benne!

, Hozzászólás ID: #88032
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

Tényleg nagyon hangultanos kis fórum lett!Hozzá kell szokni az tény, de egyenlőre tetszik.

krampi írta korábban:
    up.: Muhahaha, most vettem eszre, hogy ott a pipam a bal felso ficakban :langue2: (a jobb oldali)

LOL azt olvastam hogy pinam :gene: :siffle:

, Hozzászólás ID: #88033
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Hát a színvilágon talán tudok sötétíteni picit, majd meglátom. Ha nagyon szeretnétek és nem tudjátok megszokni.

Kinézetileg szerintem annyira nincs “sima fórum” külseje, csak szimplán letisztultabb. Nem szebb fórumot akartam összehozni, hanem használhatóbbat és keresőbarátot. :]

, Hozzászólás ID: #88034
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378
    sYska/!/ írta korábban:
    Hát a színvilágon talán tudok sötétíteni picit, majd meglátom. Ha nagyon szeretnétek és nem tudjátok megszokni.

Kinézetileg szerintem annyira nincs “sima fórum” külseje, csak szimplán letisztultabb. Nem szebb fórumot akartam összehozni, hanem használhatóbbat és keresőbarátot. :]

egy picit tényleg lehetne sötétebb, hamar meglehet szokni, végülis csak a bejelentkezést kerestem 2percig de már leesett 😀

, Hozzászólás ID: #88035
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Lukivoker írta korábban:

egy picit tényleg lehetne sötétebb, hamar meglehet szokni, végülis csak a bejelentkezést kerestem 2percig de már leesett 😀

OMG :gene:

Az a friss hsz lista alatt van, kiszúrja a szemeteket. 😛

, Hozzászólás ID: #88036
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Nem rossz az új kinézet, csak nemigen találom a dolgokat, Pl a bal oldalon ami volt gyors menük vagy mik azokat nem találom! Aktiv témák,beálitások,profilom,az avatárom hiányzik de látom másnál is stb..

, Hozzászólás ID: #88037
    aks
    Felhasználó
    Aks
    • Hozzászólás: 74

Nekem is nagyon tetszik az uj design :)bár eleinte gondot okozott pár aproság megtalálása de pár perc alatt megvannak. 🙂

, Hozzászólás ID: #88038
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nah most már azért barátságosabb lett a forum. Egy körül még ez erős káosz volt ehhez képest 😀

, Hozzászólás ID: #88039
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

GHANA 3:2 HUNGARY

:faché4: 🙁 :triste1: :snif: :pleur3:

, Hozzászólás ID: #88040
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473
    Gábor írta korábban:
    GHANA 3:2 HUNGARY

:faché4: 🙁 :triste1: :snif: :pleur3:

pedig ez a csapat megérdemelte volna a továbbjutást, ez a csapat megérdemli a címeres mezt, a “nagyokkal” ellentétben.

, Hozzászólás ID: #88041
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

nekem az érdekes, hogy megy a vonal és mondjuk mint Aksnál kiugrik mert túl hosszú a szövege az avatarja alatt.

, Hozzászólás ID: #88042
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Az azert van, hogy megtorik az oszlopok rendje, mert a bal oldali profilban, a kedvenc markaknal, illetve izeknel ha valaki nem rak a vesszok utan szunetet, akkor ugyebar a rendszer nem tudja elvalasztani a szoveget es ezert kiszelesiti az oszlopot. Ezt vagy a felhasznalok modositjak, vagy az admin :diable:

, Hozzászólás ID: #88043
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Azt lehet tudni h Julio mit üzletelt Svájcban a 7végén :-/ ?

30 bejegyzés megtekintése - 5,941-5,970 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.