A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #87984
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    mYcream91 írta korábban:
    tegnap amig nem voltam itt tesóm leejtette a vortexem és eltört az alsó része :triste1: megragasztotta pillanatragasztóval, de nem hiszem h túl egészséges, gondoltam kenek rá még vmi hőálló dolgot, csak nem tudom mit… esetleg vízüveget?

Egy ötlet:

Gázforrasztóval megküldöd rendesen, olyan 3-4 percig 1200 Celsius fok fölött. Ha nem esik szét és a ragasztó nem ég hamuvá akkor utána jöhet rá a vízüveg.

Ragasztó ha nagyon büdösen ég akkor addig égesd amíg le nem ég teljesen és keress más rögzítési módszert. :-/

, Hozzászólás ID: #87985
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

A gázforrasztós ötlet, jó, csak az időtartammal van bajom!

Elég annak fele annyi idő is sztm.

Azért gondolom, mert az elektromos szenem megadta magát, és neki estem gázforrasztóval szétválasztani a részeit, és 2 perc után a kerámia része elpattant.

Óvatosan melegítsd, mert az 1200 fok sok nagyon neki!

, Hozzászólás ID: #87986
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414
    Kormi írta korábban:
    Nekem jó lenne, csak most nem tudok utalni(a számlám üres, de pénzem lenne rá), de a lehozatal sYska által megoldott lenne…Hamarosan úgyis lógok neki egy láda sörrel:D

sYska nem is bir inni. Multkor amikor itt volt felkinaltam egy egesz uveg Jagert megivasra es talan 2-nel fel is adta 😀 Ugyhogy azt a lada sort is inkabb kuld ide papanak 😀

, Hozzászólás ID: #87987
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    krampi írta korábban:
    Kormi írta korábban:
    Nekem jó lenne, csak most nem tudok utalni(a számlám üres, de pénzem lenne rá), de a lehozatal sYska által megoldott lenne…Hamarosan úgyis lógok neki egy láda sörrel:D

sYska nem is bir inni. Multkor amikor itt volt felkinaltam egy egesz uveg Jagert megivasra es talan 2-nel fel is adta 😀 Ugyhogy azt a lada sort is inkabb kuld ide papanak 😀

Amennyit intéztél a múltkor, te is érdemelnél…Majd küldök fel párat 😀

Most kb. úgy érzem magam, mint egy tereautónyi híg f*s-alig állok a lábamon-utálok 3-ig tanulni 🙁

, Hozzászólás ID: #87988
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    akoska60 írta korábban:
    A gázforrasztós ötlet, jó, csak az időtartammal van bajom!

Elég annak fele annyi idő is sztm.

Azért gondolom, mert az elektromos szenem megadta magát, és neki estem gázforrasztóval szétválasztani a részeit, és 2 perc után a kerámia része elpattant.

Óvatosan melegítsd, mert az 1200 fok sok nagyon neki!

Bírnia kéne….

, Hozzászólás ID: #87989
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    Kormi írta korábban:

Most kb. úgy érzem magam, mint egy tereautónyi híg f*s-alig állok a lábamon-utálok 3-ig tanulni 🙁

Az semmi, nekem szerda: 08-16:30 suli 18:30-20 zene!És azalatt a 2 óra otthonlét alatt 2 tz-re tanulni!I :coeur: SULI!

, Hozzászólás ID: #87990
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131

vki játszik a BF: Heroes-al???

, Hozzászólás ID: #87991
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473

re, kezd egyenesbejönni minden körülöttem, lassan időm is van ugyhogy gondoltam ujra aktivizálom magam 🙂

sikerült leszoknom a pipa segitségével a cigiről, suli induláson is tul vagyok, meló is van mostmár állandó és a foci is kezd helyrejönni, szóval egyre jobb minden, és ebből sokmindent a pipának köszönhetek, meg a fórumnak, szóval köszi, és mégegyszer sziasztok 🙂

, Hozzászólás ID: #87992
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Üdv újra itt!

Az, hogy nem cigizel, nagyon jó!

Az, hogy minden kezd egyenesbe jönni, az pedig egészen irigylésre méltó! 🙂

Csak így tovább! :winner:

, Hozzászólás ID: #87993
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229
    peti562 írta korábban:
    re, kezd egyenesbejönni minden körülöttem, lassan időm is van ugyhogy gondoltam ujra aktivizálom magam 🙂

sikerült leszoknom a pipa segitségével a cigiről, suli induláson is tul vagyok, meló is van mostmár állandó és a foci is kezd helyrejönni, szóval egyre jobb minden, és ebből sokmindent a pipának köszönhetek, meg a fórumnak, szóval köszi, és mégegyszer sziasztok 🙂

Hol focizol Peti?

, Hozzászólás ID: #87994
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

No, az ilyeneknek mindig örülünk!

[vonal][/vonal]

GYÁÁÁ! :rougefaché:

Új fórum az agyamra megy… tök jó valid a fórum kezdőlapja. Beteszem a google hirdetést és erre az ellenőrző bot képtelen az oldalt olvasni…

Kiveszem, minden okés… ami a poén, hogy egy újfajta reklámmegjelenítési fórumát beépítettem ami szintén google reklámot tartalmaz és azok pedig valid-ok maradnak….

MIÉRT?!?!?! X|

, Hozzászólás ID: #87995
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    Molnár írta korábban:
    peti562 írta korábban:

Hol focizol Peti?

jelenleg teremben, részben térdem miatt (törés+dupla szalagszakadás) részben a bagó miatt… de januártól remélhetőleg ismét nagypályán, lehet hogy előbb is, hiszen a szezonban nem volt igazolásom igy átvehetnek szezon közben is elvileg.

a cigiről meg annyit, hogy már most érzem hogy körülbelül 3-4szeresére (ha nem jobban) nőtt a teljesítményem a pályán. nem mellesleg egy csomó pénzem van már amit nem szívtam el 😀

, Hozzászólás ID: #87996
    peti562
    Felhasználó
    peti562

más: decemberben úgynézki irány izrael, egy hétre. talán egy kicsit magamba szívhatok (szó szerint 🙂 ) az igazi vízipipa kultúrából.

, Hozzászólás ID: #87997
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

peti nyomdokába lépek én is lassan..igaz mióta beszéltünk azóta is cigiztem..de eldöntöttem hogy inkább tömök 1nap 3mat de akkor se gyújtok rá! heti 2000ft így belegondolva sok ..1hónap alatt meglenne a pénzem dohányra+szénre 😀

, Hozzászólás ID: #87998
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Lukivoker írta korábban:
    peti nyomdokába lépek én is lassan..igaz mióta beszéltünk azóta is cigiztem..de eldöntöttem hogy inkább tömök 1nap 3mat de akkor se gyújtok rá! heti 2000ft így belegondolva sok ..1hónap alatt meglenne a pénzem dohányra+szénre 😀

Heti 2000 Ft ? oo/ Az szép, ha elszívsz 1 dobozt naponta. (5 nap)

, Hozzászólás ID: #87999
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    webbie írta korábban:
    Lukivoker írta korábban:

500 ft a legolcsóbb cigi webbie 🙂 marlboro már majdnem 700… a pallmall-multi kategória meg 600 fölé megy lassan.

, Hozzászólás ID: #88000
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    peti562 írta korábban:
    webbie írta korábban:

500 ft a legolcsóbb cigi webbie 🙂 marlboro már majdnem 700… a pallmall-multi kategória meg 600 fölé megy lassan.

hát igen tavaly előtt azzal viccelődtünk ha 500 lesz a vice roy leszokok.. hoppá már 500 a vice roy na akkor ha 600lesz leszokok..

de igazából ez a cigizés is társaság függő.. márciustól egészen júniusig nem gyújtottam rá!!! csak szüneteltettem akkor a kapcsolatot haverokkal suli miatt.. júniustól újra összevágódtunk és újra rágyújtottam.

, Hozzászólás ID: #88001
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

el se hiszem, de sikerült megtanulnom a vas-szén állapotábrát

kár hogy még így is egyes lesz a holnapi zh-m ugyanis emellett semmit nem tudok, és ez nem elég :faché4:

, Hozzászólás ID: #88002
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221
    Lukivoker írta korábban:
    peti562 írta korábban:

hát igen tavaly előtt azzal viccelődtünk ha 500 lesz a vice roy leszokok.. hoppá már 500 a vice roy na akkor ha 600lesz leszokok..

de igazából ez a cigizés is társaság függő.. márciustól egészen júniusig nem gyújtottam rá!!! csak szüneteltettem akkor a kapcsolatot haverokkal suli miatt.. júniustól újra összevágódtunk és újra rágyújtottam.

Eu-n belül mindenhol a fiatalok csinálják a cigit nem veszik dobozban meg, mert nem éri meg. Én is átálltam, rég magam csinálom a cigit amikor cigizek persze, olcsóbb + ízesíttet dohánynak jobb íze van. Így jut is marad is, bár le fogok szokni az tuti, ma 2 szálat szívtam el.

, Hozzászólás ID: #88003
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Riccio írta korábban:
    el se hiszem, de sikerült megtanulnom a vas-szén állapotábrát

kár hogy még így is egyes lesz a holnapi zh-m ugyanis emellett semmit nem tudok, és ez nem elég :faché4:

Röhögni fogsz, de kapis(g)álom. 🙂

Nekem Környezeti kémia lesz, sok redoxi reakcióval és mindenféle légköri jelenséggel megfűszerezve. 😀

, Hozzászólás ID: #88004
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Fiatalok, olvassátok el kérlek ezt és mondjatok róla véleményt:

Quote:
    A sheesha nem csak egy kiegészítő. A vízipipa különleges formája a pihenésnek és a luxusnak. Használata egyszerű és aki mesteri szintre emeli annál kevsébé káros és hihetetlenül hangulatos, megnyugtató. A füst kellemes, gyümölcs ízű, mely pihentetően hat az emberre és a társaságban remek beszédtéma. A látvány szempontjából sem elhanyagolható egy szép, összhangban lévő vizipipa. Egy szép kerámia, díszes test, mintás üveg és formás kiegészítők.

“Az arab világban a nargile (vízipipa) társadalmi szerepe ma már megkérdőjelezhetetlen. A nargile fogyasztása a kikapcsolódást, relaxációt jelenti számukra, de alkalmanként tartalmasabbá teszik különféle társasjátékokkal is. Szinte minden keleti kávézóban van lehetőség vízipipázásra. Használata nem egyszerűen dohányzás, inkább szertartás, a dohányzás művészete.”

A fórum nem másra való, minthogy megosszuk egymással véleményünket a különböző ízű dohányok minőségéről, mivoltjáról. Továbbá a füst előcsalálásának praktikáit.A vízipipa használata elsajátítható könnyen, de ha gond adódna akkor itt segítünk. Tapasztalt pipás tagok várják a kérdéseid a vízipipáról. Kérhetsz tőlünk tippeket, hogy milyen dohány passzol kezdőnek vagy ínyencnek.

Mielőtt megvennéd életed első narghile-jét, érdemes pár témába beleolvasni. Ugyan is nem mindegy, hogy vízipipa vásárlást hol ejted meg. Itt folyamatosan nyomon követjük a hazai pipás híreket és különös figyelmet fordítunk a boltokban induló akciókra. Az áron kívűl fontos még a minőség. Ez az a téma amit érdemes átolvasni egyszer és esetleg kikérni a tagok véleményét. Nagyon sok helyen gyenge minőségű vízipipát vásárolnak, ami nem vet éppen jó fényt az üzletekre. Azonban ne feledjük, hogy kivétel mindig van. Vannak nagyon jó minőségű sheesha-kat árusító üzletek, melyekről szintén itt kaphatsz információkat.

Ha már fentebb vásárlást említettem, akkor szeretném külön kiemelni, hogy a fórumunkba különösen nagy hangsúlyt fektetünk az igazi, minőségi és tradícionális vízipipázásra.Ennek fényében minden első osztályú kiegészítőnek külön témákat nyitottunk, ahol kérdezhetsz róluk bátran. Ilyen például a Razan mosható szívócső, a Nammor szintén mosható szívócső, a Vortex kerámia, a Phunnel kerámia és még sorolhatnám. A felső kategóriánál áljunk meg egy szóra még. Az igazi pipázáshoz szükségünk van még prémium kategóriás dohányra. Ilyen például az Al Fakher, Nakhla Mizo dohány, Al Masah vízipipadohány. Továbbá minőségi szén is szükséges, ajánlatunk a Cocobrico szén vagy a Coco Coal. Ezen prémium, csúcs minőségű termékről is találsz rengeteg információt itt! Hogyan használd, miként kell a kerámiát tömni és minden egyéb szükséges tudásra szert tehetsz itt, hogy igazi profi vízipipássál válhass!

Ez fog az új fórum alsó részére kerülni. 🙂 Érdekel, hogy elgépeltem-e valahol vagy mi a szösz.

(Egyszer a vízipipa dohány szót direkt írtam egybe, SEO miatt. Hülyék rosszul keresnek rá…)

, Hozzászólás ID: #88005
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    gerago írta korábban:
    Lukivoker írta korábban:

Eu-n belül mindenhol a fiatalok csinálják a cigit nem veszik dobozban meg, mert nem éri meg. Én is átálltam, rég magam csinálom a cigit amikor cigizek persze, olcsóbb + ízesíttet dohánynak jobb íze van. Így jut is marad is, bár le fogok szokni az tuti, ma 2 szálat szívtam el.

igen , jóval olcsóbb , itt is sokan csinálják..

, Hozzászólás ID: #88006
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Lukivoker írta korábban:
    gerago írta korábban:

igen , jóval olcsóbb , itt is sokan csinálják..

Apám úgy szokta, hogy pipadohányt is kever bele. Persze nem vizipipa. 😀

Úgy viszonylag nem olyan büdös.

(Alapjába rühellem a cigit)

, Hozzászólás ID: #88007
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    sYska/!/ írta korábban:
    Fiatalok, olvassátok el kérlek ezt és mondjatok róla véleményt:

Quote:
    A sheesha nem csak egy kiegészítő. … válhass!

Ez fog az új fórum alsó részére kerülni. 🙂 Érdekel, hogy elgépeltem-e valahol vagy mi a szösz.

(Egyszer a vízipipa dohány szót direkt írtam egybe, SEO miatt. Hülyék rosszul keresnek rá…)

Akkor írom észrevételeim:

Sztem nem csak annál kevésbé káros aki mesteri szintre emeli a dolgokat..mindenképp kevésbé káros,plusz ez olyan furcsán hangzott…

A nargilét tudtommal nem fogyasztjuk hanem szívjuk.. 🙂

Quote:
    A fórum nem másra való, minthogy megosszuk egymással véleményünket a különböző ízű dohányok minőségéről, mivoltjáról. Továbbá a füst előcsalálásának praktikáit.

Ez a rész is elég fura nekem, pl ezt a 2 mondatot nyugodtan egybeírhatod.. Ezen felül én nem azzal kezdeném a fórum bevezetését, hogy a dohányok ízeit tárgyaljuk..

Elgépelések, helyesírási, tördelési hibákat láttam csak ezen felül, egyébként egész jó összefoglalónak tekinthető, bár én nem mennék bele ennyire a részletekbe, picit máshogy foglalnám össze a dolgokat.

, Hozzászólás ID: #88008
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

nekem tulajdonképpen csak annyit kivetni valóm van hogy gyűlölöm a nargile és shisha szavakat magyar szövegkörnyezetben. van rendes megfelelőjük. kb csak az ilyen amatőr 12-14 évesek mondják így, hogy okosabbnak és tájokozottabnak tűnjenek miközben….

, Hozzászólás ID: #88009
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Wakummaci: SEO miatt megyek bele. Minél több kulcsszó legyen, így relevánsabb tartalmat lát a kereső, tehát előrébb leszek a találati listán.

Azonban amiket mondtál javítom. 🙂

Riccio írta korábban:
    nekem tulajdonképpen csak annyit kivetni valóm van hogy gyűlölöm a nargile és shisha szavakat magyar szövegkörnyezetben. van rendes megfelelőjük. kb csak az ilyen amatőr 12-14 évesek mondják így, hogy okosabbnak és tájékozottnak tűnjenek miközben….

Ha x-nél többször ismétlem a vízipipa szót akkor büntet a google és hátra sorol. Emiatt van, én sem kedvelem. :]

, Hozzászólás ID: #88010
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Hookah szót is rakd bele. Akkor totális a nyelvi káosz. :hehe:

Szöveg sem rossz.

, Hozzászólás ID: #88011
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Mindenki holnap (vagyis ma) ZH-zik? 😀

En acel es fa szerkezetek szamitasaibol irok. Kene delutan egy “letudtuk a ZH-kat” kozos pipazas 😀

, Hozzászólás ID: #88012
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Peti! Izraelben a pipa? :O Érdekes, Izraelről eddig más dolgokat hallottam. 😀

, Hozzászólás ID: #88013
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    krampi írta korábban:
    Mindenki holnap (vagyis ma) ZH-zik? 😀

En acel es fa szerkezetek szamitasaibol irok. Kene delutan egy “letudtuk a ZH-kat” kozos pipazas 😀

Bizony!

Ez legyen a ZH világnapja? 😀

30 bejegyzés megtekintése - 5,911-5,940 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.