Úristen de low..
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Úristen de low..
IIIIIIIIIIIIIIIstenem! 😀
10 másodpercenként vagy 1 hülyeséget mond vagy bénázik. 😀 GYÁÁ!
Megy a blogba nem sokára, had [athuzott]röhögjön[/athuzott] okuljon rajta még több ember! 😀
Amúgy 11 lukat tett rá, most 11-es szén nincs! 😛
Gyilkos egy videó :hehe:
En is arra gondoltam, hogyha 40 milis szenet hasznal, akkor 40 lyukat kell tenni az alura. De mivel kettetorte, ezert csak 20-at 😀
Egy fél briconál pedig elég 5 luk? 😀
50milis szenet nem is tudom rátenni akkor a kerámiára, főleg olyan böszme nagy lukakkal. 😀
“Gyújtóval is próbáltam máán, de 2 használat után tönkrement.”
És ezeknek lesz majd vortex + razan. 🙁
Hmmm…vettem kettő 50g cserkos Nakhlát a Savoyában már rajta volt a magyar zárjegy.Érdekes…..de lehet hogy csak nekem 🙂
Mennyibe került?
amikor megnéztem ezt a videot én is arra gondoltam hogy majd az ilyen “csak azért pipázok mert trendi vagyok töle” figuráknak majd vortex/phunnel meg razan/nammor lessz :triste1: 🙁
amikor megnéztem ezt a videot én is arra gondoltam hogy majd az ilyen “csak azért pipázok mert trendi vagyok töle” figuráknak majd vortex/phunnel meg razan/nammor lessz :triste1: 🙁
nem lesz nekik razon+vortex kombójuk…nem költenek rá .. videon is 35 cm pipa +hennawy+öngyulladós szén hát lol.. dísznek se vennék ekkora pipát..
Ne becsüld le a hülyeség erejét! …
Hát ez a másik furcsaság,az egyik 750 a másik 850hu.Na most semmi különbség a kettő között,gyártási dátumot nem is láttam oo/
Érdekes… Friss csomagok? Mikori gyártás?
A dobozon semmi,matricák alatt sincs.A zár jegyen van dátum egyedül:
090101 750hu
090701 850hu
Igy a dohány ki tudja hány “éves”. :triste1:
09. 01. 07 lenne a gyártási dátum nem?
09-07-01 :perv:
09-07-01 :perv:
Ezaz, valaki megint elemében van. 😀 Egyébként szép a videó, sok füst van, büszkék lehetnek rá. Fájt a szívem, hogy ilyen szarul tömik még azt a kis 37′-es pipát is. Gyönyörű. 😀
Kitakarítottam a pipámat rendesen,mert lerakodott az üveg falára a kosz,és mindenképpen megakartam tőle szabadulni.
Szódabikarbóna+Citromlé és kész is :cote:
tegnap amig nem voltam itt tesóm leejtette a vortexem és eltört az alsó része :triste1: megragasztotta pillanatragasztóval, de nem hiszem h túl egészséges, gondoltam kenek rá még vmi hőálló dolgot, csak nem tudom mit… esetleg vízüveget?
Hát nem tudom mennyire lehet ragasztani….elég nagy hőnek van kitéve!A ragasztok nem fogják bírni ezt a hőt :nono:
Mennyire tört el ? Alsó részét nem éri akkora hő.
Vízüveg oldattal megragasztod, majd a küldő részét a vortex színével megegyező szigetelő-szalaggal.Ugyanígy jártam, csak nekem a macska verte le(kb mellette volt 5 sima kerámia, de pont a vortexet sikerült neki…).Ja és a pillanatragasztót gyorsan tüntesd el róla teljesen mert tényleg nem egészséges!
magyarul halálos 😀
nekem egy kerámiámba belefolyt pont ahol a dohánynak van a helye, egszerűen leégettem, bár teljesen nem tűnt el, de káros anyagok nagyrésze valszeg ezzel távozott, mert azóta szívtam már vele nem egyszer és nincs semmi bajom.
OMG!A videó készítője nem gondolkodott azon hogy kirakja a videót a Hokkahpro-ra?Biztos hungarikumnak gondolnák ezt a tömést.Amúgy finom dohány a henawy menta.De elég érdekesen töm :malin2: .Megfog két marék dohányt és simán beledobja a kerámiába.Még csak véletlenül sem szedi szét,el sem helyezgeti, csak kiveszi, be a kerámiára, rá 10 óriási lyuk azt hagy szóljon!Tipikus ********.eu-s tömés 😀 De legalább hagyta leégni a szenet és nem rakta rá :winner: !
Mennyire tört el ? Alsó részét nem éri akkora hő.
Hát én nem bírom megfogni a vortex alját sem mikkor rendesen be izzik.
Pillanatragasztóval nincs gáz, ha nem a belső falra kened… úgyis meg lehet ragasztani, hogy ne szívjad azt pipázáskor.
az aljától számítva, 3 cm magasságig ér fel a leghosszabban futó repedés. igazából attól jobban tartok h újra letörik ha ráerőltettem a pipára! :rouge:
de szerintem egy kis vizüveges oldatot ecsettel rákenek 😛
Webbie maradt valami eladó dohányod?(asbbol a sokbol amit vettél) Mondjuk Afternine?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.