álomszép :amen: :coeur:
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
álomszép :amen: :coeur:
😀
Pólus center teszkó, újpest, szent istván tér (központtól egy megálló, villamosmegállóval szemben, itt van rengeteg íz)
😀
Pólus center teszkó, újpest, szent istván tér (központtól egy megálló, villamosmegállóval szemben, itt van rengeteg íz)
Köszönöm!
Mindenhol ugyan annyiba kerül?
Szerintem igen, mert az Al Sultan tudtommal zárjegyes.
Szerintem igen, mert az Al Sultan tudtommal zárjegyes.
Részben igen, részben nem.
Az új eresztés (amit egyébként a legtöbb helyen találsz) egységesen 890 forint, ez már ‘új’ zárjegyes, a régebbiek 790 forintba kerülnek, de ezek már kifutóban vannak.
hehe láttátok csillag születikben MCDC 😀 bár szerintem senkinek nem mond semmit ez a név, maximum Riccio-nak. freestyleos srác, nyert már versenyt onnan ismerem, egyik kedvenc.
Most láttam először, de valami hatalmas arc. 😀 Jót reppelt (még ha ő nem is annak hívta). 😉
nem mellékesen asszem az tavaly volt, világrekordot is döntött 8-9órán át folyamatosan freestylet nyomta.
személyesen is volt már hozzá szerencsém 🙂
épp ma hallgattam Grab the mic 2007 albumot, amin van egy száma dc-nek is.:]
Én meg Tegnap találkoztam Dukai Reginával ! 😛 Gondolkodtam hogy hazahozommmm :O
Én meg Molnár Anikó Nagy Ő-vel… hát egynek elmegy, de jól áll neki a PS…
:O:O kedvenc sunám. bár eléggé deszka lett mostanában.
Kiről beszélsz ? 😛 szedd össze magad az a csaj még mindig Bomba főleg hogy, diszkó volt és ő volt a Sztárvendég, és hát a Dj barátom csinálta estet, így a pult mellett volt meg én is ott lehettem és egy pár szó erejéig feltartottam :] :cote: 😀
Ez a csillag születik 😀 Hát érdemes volt nézni, van 1-2 jó emberke. Meg sza**á röhögtem magam a műsor alatt :hehe: :hehe: De hangsúlyozom volt 1-2 nagyon jó produkció 🙂
Már nem fért bele a szerkesztésbe… Szal itt van 2 előadás ami szerintem elég jó volt:
https://www.youtube.com/watch?v=cGZ8ApElE4c
Már nem fért bele a szerkesztésbe… Szal itt van 2 előadás ami szerintem elég jó volt:
Az énekes csávó nem nyerte el a tetszésem.
Annyi ilyet, és jobbat is hallottunk már. Jó hangja van, ennyi.
Viszont a rapper gyerek iszonyat jól tolta, nagyon profi, pedig nekem NAGYON nem műfajom a rap, de ezt elismerem.
A táncosok szintén, bár akadt benne pár koppintás, azért igyekeztek eredetiek lenni. 🙂
Én is!!!– :amen: -l
Gyors kérdés.
Londonban hol lehet starbuzzt venni? esetleg fumari ? vagy valami jobb dohányt. és pontosan hol?
[vonal][/vonal]
azt hiszem én is
:rouge:
Tegnapi látogatók száma: 1061! 😀 Két nappal ezelőtt dőlt meg a 990 fős, erre tessék. 😀
Örülj neki, és légy rá büszke!
Van mire!
Nagyon szépen fejlődik az oldal!
:super: :super:
Örülj neki, és légy rá büszke!
Van mire!
Nagyon szépen fejlődik az oldal!
:super: :super:
Szép volt csajok! 😀 😀 😀
(Ennek örömére lehet már ma este az új fórumot élvezhetitek.)
Az Igen. :ooo
Dumaládában off gombot használni, vicces. :hehe:
(Ennek örömére lehet már ma este az új fórumot élvezhetitek.)
Na azt nem hiszem, hogy ezért bárki is bánkódna!
Nagyon várom, és kíváncsi vagyok!
Valamit tudok azt mondod? 😀
Meglátjuk, ha indul az új fórum! :diable: 🙂
Ja nagyon várom a fórum újulást. :happy1:
Újabb gyöngyszem vizipipa tömés témában :hehe:
ÚristenXD Hennawy menta, szerintem jó 😀 Annyi lyukat tegyünk rá amekkora szenet akarunk használni :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.