Pár hsz-t kiszedtem. Elnézést az a kép egy üzletit titoknak minősülő modot tartalmazott, ami miatt leszedtem.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Pár hsz-t kiszedtem. Elnézést az a kép egy üzletit titoknak minősülő modot tartalmazott, ami miatt leszedtem.
Jól látom, hogy az egyik KM tartályán Ankh jel van?
hát nemfogom akkor megtudni 😀
Banyek. apám kapott egy laptopot a munkahelyétől ami majdnem veri az asztali gépemet. Magam alá bukok! 😀
Mennyibe lerült az a lapi, és mennyit ér a géped?
VAnnak nagyon ütős lapik, de azért az asztali az csak asztali.
Attól is függ, ki és mire használja.
Jaja , amugy alienware-t nemtudom ismeritek-e?
Olyan laptopokat lehet összerakatni, hogy húúhaaa pl: 19″ lcd tri way SLI gtx-295 st:D i7-es processzor 4ghz-re huzva, mind ez 6000$-ért:D
nem szeretem a laptopot, mert ha elromlik valami apróság,el lehet dobni az egészet…..
dobozos gépben meg lehet cserélni a hibás részt…..
túl vagyok az 50ik épített gépemen….érdekes hogy amit használt alkatrészekből szereltem,ritkában hibásodott meg…..néha egy merevlemez…..
dobozos gépben meg lehet cserélni a hibás részt…..
túl vagyok az 50ik épített gépemen….érdekes hogy amit használt alkatrészekből szereltem,ritkában hibásodott meg…..néha egy merevlemez…..
Nemrég romlott el az uj merevlemezem pont 🙂
Nekünk most van itthon egy Macbook-unk, eszméletlen szép, könnyű és kívül belül design-os, fényévekre van a Microsofttól.
az a probléma a csúcs kateg-os laptopokkal hogy akksit lezabálja percek alatt full terhelésnél..így muszáj hálózatit használnod, így meg nemsok értelme van..én is asztali gépek híve vagyok, modding miatt is (home made gépházam van .. harisnyázott tápkábelek stb..régen házi vízhűtésem is volt) szóval szeretek alakítgatni rajta, meg egy időben volt hogy 1konfigom kb 1hétig tartott , eladtam ,vettem másikat így ment….
Régebben a MAC gépekben Motorola proci volt…..nem voltak erősek, de az op rendszerrel összehangolva sokkal jobban mentek mint a konkurencia…és fagyásról nem tudtak……
Hát a mac az tuti gép szerintem csak nem olcsó 😀 Ha megtehetném oylat vennék tuti.
VAnnak nagyon ütős lapik, de azért az asztali az csak asztali.
Attól is függ, ki és mire használja.
A laptop az jó kérdés. Munkahelyi eszköz, de a gépem 300 – 350e között volt.
A laptopban intel alaplap, dualcore 2,4ghz proci. 2 giga memória és 1 giga memória a videókártyában. 6 órán át bírja töltés nélkül.
a 6 óra azzal a hardverrel…. mese… :happy1: külföldi tesztek 2.5 orát adnak…
Jó macbook így, macbook úgy, nézd azt, hogy mennyit fizetsz egy teljesítményért, ha egy laptopot veszel, vagy egy macbookot.
A fagyásról meg annyit, hogy teljes mértékben felhasználó függő.
Miért van az, hogy nekem 2-3 éve nem fagy a gépem gyakorlatilag?
Tört windows van rajta, XP, igen, nem vista vagy windows live. Semmi baja, működik, funkcionál, csak tudni kell vele bánni.
A MAC-ekre írt programok, sokkal jobban használják a procit, mint apc-s progik és oprendszerek, ezért sokkal jobb a hatásfokuk, és gyengébb procival is sokkal jobb teljesítményt érnek el.
Tört windows van rajta, XP, igen, nem vista vagy windows live. Semmi baja, működik, funkcionál, csak tudni kell vele bánni.
No meg oprendszer,hardware, és telepített szoftver függő is.
Sok szoftver sok szoftverrel “összevész” és fagyasztja a gépet.
Sokan tuningolják, csinosítgatják az oprendszerüket, meg mindenféle gagyesz progikat feltesznek, hogy az erőforrásokat “jobban” kihasznéálják, és ebből jönnek a bajok.
Ja és a windows live az nem oprendszer, hanem 1 csevegő progi.
Azt hiszem Te a windows 7-re gondoltál
Szerintem nem is játékot számít hozzá 😀 Alapból digi-tv beállítására + munkainformációk fogadására van használva a gép. Nem is értem minek kell ekkora hardware hozzá 😀 Az akkumulátora meg ilyen levehető, de marhanagy.
Nézelődtem modok részbe phpbb3-hoz. Találtam is egy jót. Beállítom majd, hogy ez kötelező lesz mindenkinek hozzászóláshoz kitölteni. Ilyen CAPTCHA féleség:
https://www.phpbb.com/community/download/file.php?id=88695&mode=view
😀 😀 😀 Szerintem nem lenne napi 140-180 hozzászólás ezzel. :diable:
Áááá ez nagyonjó :hehe:
Vezesd be egyszer majd egy napra…kíváncsi vagyok ki itt az okos :] :happy1:
ha már szóba kerültek laptopok, kíváncsi vagyok a véleményetekre
ezt fogom megvenni két héten belül 150-ért XP-vel. minden további infó ottvan. szerintetek?
am ebben a feladatban amit belinkeltél mi a nehéz? :siffle:
Áááá ez nagyonjó :hehe:
Vezesd be egyszer majd egy napra…kíváncsi vagyok ki itt az okos :] :happy1:
Április 1.én mondjuk. Aztán meg kiléptet és én se bírok utána belépni, aztán kihal a fórum. 😀
Amúgy a v2-es fórumba most írom épp a fórum beépített FAQ része mellé a kis vízipipás GYIK-ot is. 🙂
No meg oprendszer,hardware, és telepített szoftver függő is.
Sok szoftver sok szoftverrel “összevész” és fagyasztja a gépet.
Sokan tuningolják, csinosítgatják az oprendszerüket, meg mindenféle gagyesz progikat feltesznek, hogy az erőforrásokat “jobban” kihasznéálják, és ebből jönnek a bajok.
Ja és a windows live az nem oprendszer, hanem 1 csevegő progi.
Azt hiszem Te a windows 7-re gondoltál
Igen, köszi, windows 7re gondoltam.
Nemrég szedtem le, családtag gépén most az fut. Nem jobb. A vista meg főleg nem, én komolyan, amíg tudok maradok az xpnél..
A win 7 hálózatkezelésben sokkal jobb az xp-nél, egyébbként sok különbséget egyenlőre nem fedeztem fel.
Újabb,szebb, és nagyon vista kinézetű, de nem vista motorra épült.
Nem eszi a gép erőforrását annyira.
Nekem az van fenn, meg vagyok vele elégedve.
Ez meg mi, valaki felvilágosítana? :happy1:
Ez meg mi, valaki felvilágosítana? :happy1:
Csak akkor tudsz hszt írni, ha a kódot beírod4
A kód a művelet eredménye!! :hehe: :hehe:
Újabb,szebb, és nagyon vista kinézetű, de nem vista motorra épült.
Nem eszi a gép erőforrását annyira.
Nekem az van fenn, meg vagyok vele elégedve.
Vista a windows kernel 6.0-ra épült, a win7 pedig a a 6.1-es kernelt használja. Lényegében egy javított vistával van dolgunk, ne feledjük.
Tudomásom szerint a win7 nem a vista kernelt, hanem valamelyik server kernelt használja.
Nem tudom, hogy pontos-e az értesülésem?
Megnéztem, windows server 2008 R2 kernelre épul a win7.
Akit érdekel, itthttps://www.quartz.hu/component/content/article/46-szoftver/192-windows-7-kernel-ujdonsagok még több dolgot is megtudhat az új oprendszerről.
ezt fogom megvenni két héten belül 150-ért XP-vel. minden további infó ottvan. szerintetek?
tényleg érdekelne hogy mi a véleményetek róla, hogy az árához képest jó-e, valamint kaphatnék-e olcsóbban/ugyanilyen áron jobb/hasonló minőséget 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.