És mennyi pénzed lenne rá?
Leginkább? 0Ft 😀
Max 23-25e-t tudok rászánni, mert most van munkám.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
És mennyi pénzed lenne rá?
Leginkább? 0Ft 😀
Max 23-25e-t tudok rászánni, mert most van munkám.
W300i,W880i,W200i.
Sony mind,és 20 alatt is lehet kapni.
walkman mobilok,tehát jól szólnak :super:
Nekem is Sony telefonom van, de azt megfácolnám, hogy a walkman mobilok jól szólnak. Vagyis biztos van olyan, ami jól szól, de pl. amikor K750i-m volt, akkor jobban szólt, mint egy ugyan olyan árban levő walkman mobil.
Most S500i-m van, jobban szól, mint ez a telefon walkman változatba. 🙂
K 550i telefon boldogít lassacskán 2 éve. Amíg szólt relatíve jól szólt. Már nem szól :happy1: .
Most egy ilyet fogok beújítani nagy valószínűséggel.
[kep]https://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2009/01/sony-ericsson-c510-cyber-shot-camera-phone.jpg[/kep]
[kep]https://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2009/01/sony-ericsson-c510-cyber-shot-camera-phone.jpg[/kep]
Úgy olvastam:
Most egy ilyet fogok begyújtani 😀 Aztán megnéztem a képet áá 😀
[kep]https://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/06/Sony-Ericsson-W960i-Walkman-Phone.jpg[/kep]
:coeur: imádom. hangos, 3,2 mpixel, szép képeket készít, nem bővíthető, de alapból nyolc giga mem. hellyel rendelkezik. az ára húzós, mivel 72e ft, de ha veszel egy mobilt, digit fényképezőt, esetleg PDA t, sokkal drágábban jössz ki.
Nekem is S500i-m van lassan 2éve, tökjó, csak eddig 2 fülhallgatót baszott el, és akármilyet teszek bele csak az egyik oldala szól 😀 (meg megtörtek a gombok az első héten mikor megvettem :grr: )
Nekem is S500i-m van lassan 2éve, tökjó, csak eddig 2 fülhallgatót baszott el, és akármilyet teszek bele csak az egyik oldala szól 😀 (meg megtörtek a gombok az első héten mikor megvettem :grr: )
Vagyis a kimenetét vágtad haza.
Nekem walkman füles van hozzá, ami miatt szépen szól fülbe is. Nekem kis érintkezési hiba van, de ha megnyomom a csatlakozásnál, akkor megint jól szól.
A gombok nekem is megtörtek, de szerintem nekem a sok játék miatt. (Gravity Defield … vagy miaf*sz. :D)
Nekem kb 1,5éve K800i-m van.
Nagyon jó képeket lehet vele csinálni.
Nekem walkman füles van hozzá, ami miatt szépen szól fülbe is. Nekem kis érintkezési hiba van, de ha megnyomom a csatlakozásnál, akkor megint jól szól.
A gombok nekem is megtörtek, de szerintem nekem a sok játék miatt. (Gravity Defield … vagy miaf*sz. :D)
Nekem nemattól, de ha nemtört volna meg akkor lehet h mikor rákockultam arra amugyis megtörtek volna 😀 , mellesleg nekem is az érintkezési hiba a baja :triste1:
Nagyon jó képeket lehet vele csinálni.
Igen ha tehetném énis arra cserélném ezt, nagyon tetszik amit a kamerája tud :super:
Észrevettétek már al sultand dohányon a címkét?
Idézem:
“Vízipapdohány
Származási ország: Jordánia
Imortálja és forgalmazza blabla..”
Idézem:
“Vízipapdohány
lol, nem vettem még észre. 😀 vízipapdohány … ez jó :gene:
Idézem:
“Vízipapdohány
Igen, röhögtem is egy jót. Milyen az a papdohány? 😀
We :coeur: Hungary 😀 tényleg, még nemfigyeltem énsem de durva :mdr3:
na…csodával határos módon mgé csak most érkezett meg a vortex az .eu-ra……. kíváncsi vagyok mennyiért fogják adni. gyanítom hogy 5000 alatt nemigazán
Na írtam egy-két dolgot a blogra, de szerintem pár percen belül törölve is lesz. :hehe:
Figyelem!
Persze mindezek a jó tulajdonságok, csak akkor érhetőek el, ha a Vortex-re nem szénkonzolt rakunk, és nem szikrázó öngyulladós szenet, mint ahogy tette azt valaki a tv-ben!
Szerk.: Jajj, most nézem, hogy jóvá kell hagyniuk a hsz-m, addig nem látja senki. Na akkor nem is fogjátok látni, úgy érzem. X(
Magyarul cenzúrázzák a hsz-eket!
Ez azért szép!
Valami osztrák tábornok nem ül ott a monitor mögött?
Ez azért szép!
Ez jó, fater, jó voltál töriből ezek szerint. 😀
Chelsea – Liverpool: The show must go on! 😀
Syska egész nap egy kémia verseny megoldásával szenvedek. te mint a kémia szakértője, szted nem rohadt nehéz?? :hehe: (10.-eseknek verseny)
Ez azért szép!
Igazad van Ákos, közel is vannak a sógorokhoz, lehet megkértek valakit. 😀
Ez azért szép!
Igazad van Ákos, közel is vannak a sógorokhoz, lehet megkértek valakit. 😀
Közel vannak, de mellénk álltak!:D Civitas Fidelissima! 😉
Idézem:
“Vízipapdohány
Hát ilyen spéci, csak a szerzetesek kapnak belőle :gene: :]
Hát ilyen spéci, csak a szerzetesek kapnak belőle :gene: :]
Prémium dohány papoknak :]
1,5 hét és jön hozzánk Tankcsapda, Jubileumi turné. Kíváncsi vagyok… Már a jegyet megvettem 😀
Irigyellek, az biztosan nagyon komoly lesz!
Hát nem vagyok az a Rocker típus, de a Tankcsapdát szeretem ! 😀
Nah jó volt ez a tegnap 😀
Megdumáltam a patriottsal a paintballt. 7000Ft / fő lenne. Majd még próbálok kicsikarni kedvezményt. 😀 De még így is korrekt mert marha nagy a terület amin lehet játszani.
Ebben a 7000Ft ben benne van minden felszerelés és 400db töltény.
Van egy nagyobb csomag, az 11e ft abba 1000töltény van, de nem tudom hogy ellőnénk e annyit. 20 fővel is csak olyan 500 600 töltény szokott elmenni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.