Jó én is beszéltem róla kb mennyi lesz, de a végleges ár érdekel és azért köszi az infót.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Jó én is beszéltem róla kb mennyi lesz, de a végleges ár érdekel és azért köszi az infót.
Tanúsítom! Nekem 2 egyenlő részre tört.
Igen, nekem is félbe tört azaz 2 egyenlő részre 🙁
Tanúsítom! Nekem 2 egyenlő részre tört.
Ha jól olvastam,pillanat ragasztóval ragasztottad, ugye,
Nagyon óvatosnak kell vele lenni, mert cián tartalmúak a pillanatragasztók!
Ügyeltem rá nem folyt bele 😀
Ügyeltem rá nem folyt bele 😀
Valamiben csak ki kell fingani… 😀
20 – 22e ft körül lesznek amit én láttam. Nem tudom van e több méret.
Jéééé megjelent egy csomó új gomb :happy1: :happy1: , ez már az új fórum?
Azokat te hol látod? nekem ugyan az!
wakummaci mit szívtál? :D:D
Ha belépsz akkor lesz csomó új gomb! 😀 Vendégeknek nincs.. 🙂 🙂 🙂
Ez még a régi fórum amúgy.
És hol vannak ezek a gombok? Komolyan nem látok egy újat sem 😀
Énse látok semmit 😀
Hmmm. Most gyújtottam be az estére ígért mizo alma + masah citrom mixet.
Hát igen. valami isteni. csak ajánlani tudom. 🙂
Hú tényleg. Benne vagytok valamikor egy nyár búcsúztató pipázásban?
Amíg még nincs annyira rossz idő. Addigra hátha kész is lesz a hűtőrendszerem a pipára! 😀 I :coeur: alap mérnöki ismeretek! xD
Tegnap voltam Sultanba, és vannak új Waha-k. Szeder, Pina Colada meg Görögdinnye. Tudtommal ezek eddig nem voltak kaphatóak SC-be, vagyis igen, de az már nagyon rég volt. Ja meg mint sokan írtátok, van pár Sultan-mix is. 😀
Egyik jóbarátom vett egy nagyon szép pipát, 9e volt az ára, kicsit kisebb mint az enyém, szóval olyan 70cm-es lehet. Rendes minőségi pipa, full fekete, nagyon jol néz ki fehér vortex-el, meg fekete-fehér Razannal. 😉
Itt a pipa: [kep]https://kepfeltoltes.hu/view/091003/modern70fek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep]
Mellesleg olyan másnapos vagyok, mint a disznó! 😀
Amúgy belegondoltatok már?
Marhára összeszedtük ezt a kis társaságot és nem kis szinten emeltük szerintem a pipázás színvonalát. Olyan dolgaink vannak átlagban amiről más országokban még álmodni sem mernek. 😀
Syska, amúgy hány éves lesz az oldal? Kéne majd a szülinapjára valami nagy bulit csapni, hagy nézzenek a kis amatőr pipások! 😀
Tortával meg mindennel. Van cukrász ismerős aki bevállalna egy vizipipa alakú tortát! 😀
ui.:
gas: jól néz ki a pipa nagyon!
Marhára összeszedtük ezt a kis társaságot és nem kis szinten emeltük szerintem a pipázás színvonalát. Olyan dolgaink vannak átlagban amiről más országokban még álmodni sem mernek. 😀
Syska, amúgy hány éves lesz az oldal? Kéne majd a szülinapjára valami nagy bulit csapni, hagy nézzenek a kis amatőr pipások! 😀
Tortával meg mindennel. Van cukrász ismerős aki bevállalna egy vizipipa alakú tortát! 😀
ui.:
Örülök, hogy kezd megvalósulni az amiért maga az oldal indult. A minőségi vízipipázás terjesztését. 🙂 Szóval, hurrá! 😀
Vicc: Ha ez már meg is lesz, akkor be is zárom az oldalt, hisz a célt elértem.. =)
Hány éves lesz? Hümm-hümm, már nekem is el kell gondolkodnom. Vizipipafan.hu oldal domain-je 2007-11-22 00:17:38-tól él, rá 2 hétre már fan-ok voltunk. 😀 Előtte 1 évvel indult megközelítőleg az oldal. Tehát örömmel jelenthetem be, hogy idén ősszel novemberben 3 éves lesz az oldal! A fórum pedig márciusba lesz 3 éves. 🙂 (Az új fórummal azonban nem tervezek addig várni, de majd akkor is csapunk valami banzájt. 😀 )
Youri: szólj ennek az ismerősödnek, hogy 90%-ba kell egy ilyen torta, ha elfogadható árat mond. 🙂
Nyitok is témát külön ennek a találkozónak.
Gábor, neked miért fáj az, hogy Syska videót akarsz készíteni úgymond mindenről ? Inkább örülj neki. :siffle: 😀
ui.:
Örülök, hogy kezd megvalósulni az amiért maga az oldal indult. A minőségi vízipipázás terjesztését. 🙂 Szóval, hurrá! 😀
Vicc: Ha ez már meg is lesz, akkor be is zárom az oldalt, hisz a célt elértem.. =)
Hány éves lesz? Hümm-hümm, már nekem is el kell gondolkodnom. Vizipipafan.hu oldal domain-je 2007-11-22 00:17:38-tól él, rá 2 hétre már fan-ok voltunk. 😀 Előtte 1 évvel indult megközelítőleg az oldal. Tehát örömmel jelenthetem be, hogy idén ősszel novemberben 3 éves lesz az oldal! A fórum pedig márciusba lesz 3 éves. 🙂 (Az új fórummal azonban nem tervezek addig várni, de majd akkor is csapunk valami banzájt. 😀 )
Youri: szólj ennek az ismerősödnek, hogy 90%-ba kell egy ilyen torta, ha elfogadható árat mond. 🙂
Nyitok is témát külön ennek a találkozónak.
Okés, majd az kéne előtte hogy mekkora legyen a torta. Tehát kb hány főre, utána tud árat mondani. 🙂
3 éves a VízipipaFan Találkozó ‘09
Szavazzatok a blogba:
https://blog.vizipipafan.hu/3eves-vizipipa-fan-talalkozo-09.html
A fórumba pedig:
https://forum.vizipipafan.hu/viewtopic.php?p=27724&f=1#p27724
Na elkezdem a nagy munkámat. 🙂
60db cocobricot félbe vágok,utána dohányt csomagolok,pipát elmosom,csöveket,és az esti meccsekre kezdődik a relaxációs időm :cote:
Hmm… mindjárt kész az ebéd :odieux1:
En is lattam a KM-eket penteken. Jottem haza Debrecenbe, de nem tudtam megallni, hogy vonatindulas elott ne ugorjak be, miutan sYska felhivott, hogy eppen akkor csomagoljak ki oket 😀
Megyek kocsmázni egy kicsit, kisebb fajta ráhangolódás a jövő csütörtökre. :diable: 😀
Iwiw-en elindítottam 2-3 perce egy új körüzenetet. Így szól:
A hétköznapi nevén csak “emberi hülyeségként” számon tartott jelenség egyre durvább méretekben jelenik meg az interneten! Ha nem akarsz vírusos vagy balszerencsés lenni az elkövetkező 34653462 évben akkor küld el mindenkinek, a következő mondatot:
“Hülyeség oltárán áldozok!”, továbbá egy papírra írd le egymás után 100x, kis nyomorék!
Továbbá életveszélyes betegségben szenved Zsíros.B.Ödon akinek a zsírleszívására gyűjtünk!
Küldjétek tovább mindenkinek! Akitől visszakapod ezt az üzenetet arról tudod, hogy hülye!
(Én indítottam 🙂 ) – sYska/!/
Ha valaki találkozik vele akkor szóljon már. 😀 Kíváncsi vagyok…. vagy ti magatok is írjátok ki iwiw üzenőfalra. 😀 Had szóljon a hülyeség.
Samsung SGH-E830 mobiltelefonról van valakinek tapasztalat? :-/
Krampin kívűl kinek van már KMje?
Gyakszis tanárom 2éve vett ilyen telefont.
Azóta megvan neki,és semmi baja.
A hangszórója nem olyan hangos,ezért ő kicseréltette egy erősebbre.
Amúgy jó telefon
Gyakszis tanárom 2éve vett ilyen telefont.
Azóta megvan neki,és semmi baja.
A hangszórója nem olyan hangos,ezért ő kicseréltette egy erősebbre.
Amúgy jó telefon
Nekem pont az kéne, hogy jó hangos legyen, mert süketülök. 🙁
nekem 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.