Néha nekem is van.. F5 nekem megoldotta 🙂 !
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Néha nekem is van.. F5 nekem megoldotta 🙂 !
kb. 1 percre volt, egy kicsi 28centis ‘vacak’. 🙂
Akkor nem csak nekem tűnt fel :hehe:
ma egy kékszőlős rosanna dohány vettem szk-be valakinek valami élmény vélemény ezzel kapcsolatban?
… ctid=85296
serbetli áron volt ugyhogy remélem hogy az minőség is azonos lessz
Shift + F5 vagy Ctrl + F5 kombó. Ott van még mindig? Akkor kérek róla képet. 🙂
Shift + F5 vagy Ctrl + F5 kombó. Ott van még mindig? Akkor kérek róla képet. 🙂
már nincs
… ctid=85296
serbetli áron volt ugyhogy remélem hogy az minőség is azonos lessz
Haverom hozott Törökből ugyanilyen márkájút, csak cherryset!Baromi jó íze volt, úszott a melaszban, szerintem pont ugyanúgy mint a serbetli!Nyilván valami baromi jól sikerült koppintása!
Mennyibe került amúgy?Milyen ízek voltak?Van serbetli?
Ez nem koppintás, a törököknél ilyen az ízesített dohányoknál az eljárási módszer. Szóval el tudom képzelni, hogy van olyan jó, mint a Serbetli. 🙂
Ez nem koppintás, a törököknél ilyen az ízesített dohányoknál az eljárási módszer. Szóval el tudom képzelni, hogy van olyan jó, mint a Serbetli. 🙂
Akkor ok, ezt nem tudtam és mindenben hasonlított.Ízben kb megegyezik a serbetlivel, jóízű, egyértelműen kivehető!Nálam mind a két dohány 10/9!!
Sziasztok.
Új vagyok itt, de látom jó humorú és intelligens emberek vannak.
Szerintem jól megleszünk itt.
Efelől biztosíthatlak. 🙂
jó az a kép 🙂
Üdvözöllek!
Arra viszont figyelj, hogy ne floodolj (egymás után több hsz), dohánycserénél PÜ-be rendezd a dolgokat, stb. Már 10 hsz-ed töröltem kb. Szabályzatot is olvasd el.
Sectorgasa
Nyugodj már meg egy picit.. 😀
Olvass vissza,mielőtt írnál bármit is szerintem 😉
nemsokára razan+vortex kombó teszt… AF cherry+cherry szörpös vízzel… remélem h isteni lesz..
Nah most próbálom ragasztani a razan-om :S
Gukrisz írjál msnen rám!
Nah most izzik a serbetli vegyes gyümölcs!
Olyan illata van mint az energiaitaloknak egyszerűen isteni! Ha az íz ilyen lesz én magam alá fosok xD
Olyan illata van mint az energiaitaloknak egyszerűen isteni! Ha az íz ilyen lesz én magam alá fosok xD
Kezdheted! 😀
Az íze nagyon jó, sztm dominál benne az ananász és a banán.
Nekem inkább trópusi mix, mint vegyi gyümi.
Hát, szerencsére elértem a wc-ig 😀
Most sem kellett csalódni a serbetliben!
Nah akkor beszámolok a törött razan szivókájáról vagy miaz.. 😀
Pillanat ragasztót toltam 20 percig hagytam a biztonság kedvéért.. ez volt kb.. 15:00 órakor.. aztán most a ragasztás helyn kicsit csúnyit a fehérség de nem azt nézem .. tehát igy most jó 🙂 Nagyon féltem kimosni mivel tönkretettem pár csövet igy.. de hát megnéztem még pár 1000 kommentet hogy mosható Aztán hopp semmi baj 🙂 Szuper cső.. Elejn azthittem elromlott a pipa 😀 mert olyan lazán jött.. felnézek fórumra ” Nagyon könnyü szivni ” Hát.. itt a megoldás 🙂
Szuper Cső 🙂
Már csak Vortex kell 😀
kh.kh.. ajj már ebbe a kókuszba itt kapar :S De nem tudom abbahagyni mert egy hónapot vártam a csőre 😀
UI: most nézem, nagyon köszönöm -2 figyelmezettségi szint 🙂
Gukrisz küldenél képet arról a “törött” razanrol? Érdekes csak neked törött el, gerago-nak is ugyan olyan csomagolásban küldtem mint neked, és érdekes ő épségben megkapta, és az összes többi egyaránt.
Stereo:
Már csak ragasztáról tudok képet küldeni.. amiért eltört valószinüleg
Nem ajánlva adtad fel, a postás a csomagot bedobta az udvarba mivel nincs akkora postaládánk… És nyilván akkor tört el..
UI: Kőre dobta.
én nem értem hogy tud eltörni :-/
esetleg egy kis darabka letörik belőle, vagy kitámasztom valahova és ráugrok. de postacsomagban… oo/
Ha a postás dobta be, főleg kőre, akkor a postán reklamálj, ne pedig Stereonak. 😉
Kivételesen kiállok gukrisz mellett.
Én 1 méterről ejtettem le linóleumra a szívó részét és eltörött, nem ugráltam rajta, stb. Bár nekem se a modellragasztó, se a pillanatragasztó, se a sziloplaszt nem fogta meg,
Mivel merev műanyag ezért könnyen eltörhet. + meg is van fúrva középen ezért fizika alapján vagy ketté vagy félbe törik. A kis darabok lepattanása szerencse csupán 😀
Tényleg syska! Mikor lesz kép a razanról? 😀
(Ma összefutottunk szultánkincseiben, csak jóédesanyám is ott volt és nem akartam hogy várjon, vagy egyesül császkáljon az utcán hamár elkísért. Amúgy maradtam volna. :D)
A KM pipa meg egészen tetszetős. Szép darab, csak az zavar hogy egyben van a teste. Azt nem szeretem annyira. :S
Nah azért felkerült a beszerzendő listára, mert összességében szép kidolgozású.
Vegyesgyümi után majd tömöm rögtök a mizo alma + masah citrom mixet. 😛
Jah és a vegyesgyümi azóta megy amióta beírtam 😀
Tanúsítom! Nekem 2 egyenlő részre tört.
Mennyi a KM?
megérkeztek a km pipák? :]
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.