PÜ-be akartam, mindegy. Bocs 😉
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
PÜ-be akartam, mindegy. Bocs 😉
Semmi gond
Voltam a Sultan Centerben és vettem 1kg AF dohányt :langue2: 3cserkot :winner: és 1szölöt.Baszus tele volt a Sultán sorba kelet állnom annyian voltak.
mikor jár le?
Mennyi volt?
mikor jár le?
1cserko 09 aguszt.
1cserko 09szept.
1cserko 09okt.
1szölö 10január
Szóval nem olyan rossz,rendes volt és együtt néztük melyik a fiatalabb. 🙂
12ezer, 3+1.
Nice!
Látom nem nagyon jön be neked a cseresznye íz AFből 😀 :happy1:
ma vettem:
250g masah redbullt
250g masah szeder
50g nakhla (basha) rózsa!
kíváncsian várom mienek lesznek :happy1:
250g masah redbullt
250g masah szeder
Nekem a Masah közül egyik sem jött be igazán. A Nakhlához sok szerencsét!
Látom nem nagyon jön be neked a cseresznye íz AFből 😀 :happy1:
Ja ja…akárhányszor szívom annál inkább kívánom :] Legszívesebben kis kanállal enném ki a vödörből! 😀
Ma mondták a rádióba (MR1 kosuth) hogy a1 üveg borban lehet 7-10gr glicerin….ez természetesen keletkezik benne,amibe több van azt hozzáadták, ettől testesebb lesz a bor, de ez már hamisítás…..most bukott le az ország főborásza….
250g masah redbullt
250g masah szeder
Szedert nem szívtam még redbullt meg szétszívtam, annyira hogy illatától is hányingerem van 😀
250g masah redbullt
250g masah szeder
Nekem a Masah közül egyik sem jött be igazán. A Nakhlához sok szerencsét!
most szívom a rózsát! aszthittem szappan lesz de nagyon finom édes,rózsás ízt kaptam hatalmas füstel! 🙂
Nem tudom, én szeretem a masaht. Olyan érdekes, de pont az benne a jó.
Holnap jön pár új íz, amit az akció keretein belül vettem. Banana split, hawaii punch, redbull, fehérszőlő, kétalma. Jön még áfonya meg citrom is. :gene:
Holnap jön pár új íz, amit az akció keretein belül vettem. Banana split, hawaii punch, redbull, fehérszőlő, kétalma. Jön még áfonya meg citrom is. :gene:
Ezek közül még csak punch nincs, de azt nem is szeretem még az életben sem nagyon. 😀 Majd beugrok akkor hamarosan oda is. Mégis csak ki kell próbálni, max anyámék pöfékelik el.
A 2 alma meg kimondottan nem ízlett masahban. :S
Igen, en is a ketalma iz kedveloje vagyok, de valahogy a Masah nekem se jott be annyira. Nyaron eleg sokat szivtam ebbol a markabol es kicsit rautam, az elmult 1 honapban kb elo se vettem, de tegnap haverom keresere egy AM Feherszolo fustolgott, ami kifejezetten jol esett 🙂 Eleinte annyira nem izlett valalmiert ez az iz, talan masra szamitottam es azert. Mindenesetre igy kis ido elteltevel ra kellett jonnom, hogy nagyon kellemes dohany 🙂
Most arra törekszek hogy elfogyjanak a kis dobozban lévő dohányok. Ott még van 1-2 waha és utána betárazok mizóból 😛
Kiraboltak a Tangiers ceg vezetojet, Ericet:
… VkFow.cspx
Részvétem. 🙁
Ezek közül még csak punch nincs, de azt nem is szeretem még az életben sem nagyon. 😀 Majd beugrok akkor hamarosan oda is. Mégis csak ki kell próbálni, max anyámék pöfékelik el.
A 2 alma meg kimondottan nem ízlett masahban. :S
szerintem egész jó a hawaiian punch. próbáld ki. majd lopok egy barátnéstól, úgyis vettem neki nyáron, aztán ha gondolod egy közös ütközésen eltolhatjuk 🙂
… VkFow.cspx
Video riport:https://www.youtube.com/watch?v=a4S4wEzZ-Mc
Na basszus… ez még csak viccnek is szar lenne. 🙁
Remélem nem érinti mélyen a hazai importot. Elvileg SZK tulaj már elküldte az összeget a kerámiákért, így lehet az is az összegben volt… 🙁
Penztarcakat es mobiltelefonokat raboltak az ott tartozkodoktol. Ugyhogy szerintem csak szemelyes anyagi kar keletkezett. Nem mellesleg pedig az uzlet, az uzlet. Ha mar egyszer ki lett fizetve egy rendeles, akkor utana senkit nem erdekel, hogy a penz hova tunt. Csunya dolog, de ez van.
Na én elteszem magam mára.
További szép napot. :cote:
Nem néztem végig a videót. Akkor az még a jobbik helyzet (mi szemszögünkből) ha a vásárlókat rabolták ki és nem magát a boltot.
Ez azért durva… :ooo Először azthittem hogy elkezdte a pipákat meg kerámiákat vinni! :happy1: De azért a személyleírás is jó: The suspect is described as a black man…
Azért az sem semmi, hogy fehér rövid ujjú póló volt rajta és 170cm volt… alig van ilyen. 😀
Ossze vissza beszelnek amugy. Az elejen mondjak, hogy egy piros kendovel volt eltakarva az arca, utana meg kesobb mondjak, hogy ilyen meg olyan bajusza volt 😀
elore is koszi (bocsi ha off, de szerintem ide tartozik, vortex nelkul ugysincs 3oras pipazas 😀 )
A 3 órás pipázás-ba sok minden belejátszik, leginkább a szén, a dohány, és nyilván maga a tömési módszer. A cső abban segít, hogy mindezt jobban lehessen élvezni, mert a vízipipázás egy élvezeti cikk. Nem feltétlen kell, hozzá vortex, én sima egyiptomi kerámiával is megcsináltam, igaz, hogy akkor már a 3 óránál gyorsabban kellett pakolgatni a szeneket, mert hamarabb elmegy az íz, mint a vortexnél. Amivel rekordokat lehet dönteni az a Phunnel. 😀
Mindenképpen minőségibb dohányt kell használni Al-Waha – Princtől felfelé, ezért valószínű sokan megköveznek 😀 Igazából nem is arról van szó, hogy minőségibb, hanem itt inkább a nem tradicionálisabb dohányokról beszélek, amelyekkel simán el lehet érni 3-4 akár több órát is.
A többi kérdés, meg a tömési technikákhoz van, amúgy meg sokkal jobb próbálkozni, egy két módszert elsajátítani, és élvezni utána a két kezed munkáját. 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.