A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #87624
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Stereo írta korábban:
    Webbie mehetett volna PÜ-be is, mindegy már felhívott teveve beszéltünk… légyszives a telefonszámot vedd le a hsz-edböl, kösz.

PÜ-be akartam, mindegy. Bocs 😉

, Hozzászólás ID: #87625
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Semmi gond

, Hozzászólás ID: #87626
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    • Hozzászólás: 441

Voltam a Sultan Centerben és vettem 1kg AF dohányt :langue2: 3cserkot :winner: és 1szölöt.Baszus tele volt a Sultán sorba kelet állnom annyian voltak.

, Hozzászólás ID: #87627
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504
    SamPez írta korábban:
    Voltam a Sultan Centerben és vettem 1kg AF dohányt :langue2: 3cserkot :winner: és 1szölöt.Baszus tele volt a Sultán sorba kelet állnom annyian voltak.

mikor jár le?

, Hozzászólás ID: #87628
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Mennyi volt?

, Hozzászólás ID: #87629
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    Emberke202 írta korábban:
    SamPez írta korábban:

mikor jár le?

1cserko 09 aguszt.

1cserko 09szept.

1cserko 09okt.

1szölö 10január

Szóval nem olyan rossz,rendes volt és együtt néztük melyik a fiatalabb. 🙂

, Hozzászólás ID: #87630
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    gerago írta korábban:
    Mennyi volt?

12ezer, 3+1.

, Hozzászólás ID: #87631
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Nice!

Látom nem nagyon jön be neked a cseresznye íz AFből 😀 :happy1:

, Hozzászólás ID: #87632
    wolfgan18
    Felhasználó
    wolfgan18
    • Hozzászólás: 65

ma vettem:

250g masah redbullt

250g masah szeder

50g nakhla (basha) rózsa!

kíváncsian várom mienek lesznek :happy1:

, Hozzászólás ID: #87633
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    wolfgan18 írta korábban:
    ma vettem:

250g masah redbullt

250g masah szeder

Nekem a Masah közül egyik sem jött be igazán. A Nakhlához sok szerencsét!

, Hozzászólás ID: #87634
    sampez
    Felhasználó
    SamPez
    Stereo írta korábban:
    Nice!

Látom nem nagyon jön be neked a cseresznye íz AFből 😀 :happy1:

Ja ja…akárhányszor szívom annál inkább kívánom :] Legszívesebben kis kanállal enném ki a vödörből! 😀

, Hozzászólás ID: #87635
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Ma mondták a rádióba (MR1 kosuth) hogy a1 üveg borban lehet 7-10gr glicerin….ez természetesen keletkezik benne,amibe több van azt hozzáadták, ettől testesebb lesz a bor, de ez már hamisítás…..most bukott le az ország főborásza….

, Hozzászólás ID: #87636
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    wolfgan18 írta korábban:
    ma vettem:

250g masah redbullt

250g masah szeder

Szedert nem szívtam még redbullt meg szétszívtam, annyira hogy illatától is hányingerem van 😀

, Hozzászólás ID: #87637
    wolfgan18
    Felhasználó
    wolfgan18
    • Hozzászólás: 65
    Gábor írta korábban:
    wolfgan18 írta korábban:
    ma vettem:

250g masah redbullt

250g masah szeder

Nekem a Masah közül egyik sem jött be igazán. A Nakhlához sok szerencsét!

most szívom a rózsát! aszthittem szappan lesz de nagyon finom édes,rózsás ízt kaptam hatalmas füstel! 🙂

, Hozzászólás ID: #87638
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Nem tudom, én szeretem a masaht. Olyan érdekes, de pont az benne a jó.

, Hozzászólás ID: #87639
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924
    Youri írta korábban:

Holnap jön pár új íz, amit az akció keretein belül vettem. Banana split, hawaii punch, redbull, fehérszőlő, kétalma. Jön még áfonya meg citrom is. :gene:

, Hozzászólás ID: #87640
    youri
    Felhasználó
    youri
    webbie írta korábban:
    Youri írta korábban:

Holnap jön pár új íz, amit az akció keretein belül vettem. Banana split, hawaii punch, redbull, fehérszőlő, kétalma. Jön még áfonya meg citrom is. :gene:

Ezek közül még csak punch nincs, de azt nem is szeretem még az életben sem nagyon. 😀 Majd beugrok akkor hamarosan oda is. Mégis csak ki kell próbálni, max anyámék pöfékelik el.

A 2 alma meg kimondottan nem ízlett masahban. :S

, Hozzászólás ID: #87641
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Igen, en is a ketalma iz kedveloje vagyok, de valahogy a Masah nekem se jott be annyira. Nyaron eleg sokat szivtam ebbol a markabol es kicsit rautam, az elmult 1 honapban kb elo se vettem, de tegnap haverom keresere egy AM Feherszolo fustolgott, ami kifejezetten jol esett 🙂 Eleinte annyira nem izlett valalmiert ez az iz, talan masra szamitottam es azert. Mindenesetre igy kis ido elteltevel ra kellett jonnom, hogy nagyon kellemes dohany 🙂

, Hozzászólás ID: #87642
    youri
    Felhasználó
    youri

Most arra törekszek hogy elfogyjanak a kis dobozban lévő dohányok. Ott még van 1-2 waha és utána betárazok mizóból 😛

, Hozzászólás ID: #87643
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Kiraboltak a Tangiers ceg vezetojet, Ericet:

… VkFow.cspx

, Hozzászólás ID: #87644
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Részvétem. 🙁

, Hozzászólás ID: #87645
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    Youri írta korábban:
    webbie írta korábban:

Ezek közül még csak punch nincs, de azt nem is szeretem még az életben sem nagyon. 😀 Majd beugrok akkor hamarosan oda is. Mégis csak ki kell próbálni, max anyámék pöfékelik el.

A 2 alma meg kimondottan nem ízlett masahban. :S

szerintem egész jó a hawaiian punch. próbáld ki. majd lopok egy barátnéstól, úgyis vettem neki nyáron, aztán ha gondolod egy közös ütközésen eltolhatjuk 🙂

, Hozzászólás ID: #87646
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    krampi írta korábban:
    Kiraboltak a Tangiers ceg vezetojet, Ericet:

… VkFow.cspx

Video riport:https://www.youtube.com/watch?v=a4S4wEzZ-Mc

Na basszus… ez még csak viccnek is szar lenne. 🙁

Remélem nem érinti mélyen a hazai importot. Elvileg SZK tulaj már elküldte az összeget a kerámiákért, így lehet az is az összegben volt… 🙁

, Hozzászólás ID: #87647
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Penztarcakat es mobiltelefonokat raboltak az ott tartozkodoktol. Ugyhogy szerintem csak szemelyes anyagi kar keletkezett. Nem mellesleg pedig az uzlet, az uzlet. Ha mar egyszer ki lett fizetve egy rendeles, akkor utana senkit nem erdekel, hogy a penz hova tunt. Csunya dolog, de ez van.

, Hozzászólás ID: #87648
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Na én elteszem magam mára.

További szép napot. :cote:

, Hozzászólás ID: #87649
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    krampi írta korábban:
    Penztarcakat es mobiltelefonokat raboltak az ott tartozkodoktol. Ugyhogy szerintem csak szemelyes anyagi kar keletkezett. Nem mellesleg pedig az uzlet, az uzlet. Ha mar egyszer ki lett fizetve egy rendeles, akkor utana senkit nem erdekel, hogy a penz hova tunt. Csunya dolog, de ez van.

Nem néztem végig a videót. Akkor az még a jobbik helyzet (mi szemszögünkből) ha a vásárlókat rabolták ki és nem magát a boltot.

, Hozzászólás ID: #87650
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570

Ez azért durva… :ooo Először azthittem hogy elkezdte a pipákat meg kerámiákat vinni! :happy1: De azért a személyleírás is jó: The suspect is described as a black man…

, Hozzászólás ID: #87651
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Somika írta korábban:
    Ez azért durva… :ooo Először azthittem hogy elkezdte a pipákat meg kerámiákat vinni! :happy1: De azért a személyleírás is jó: The suspect is described as a black man…

Azért az sem semmi, hogy fehér rövid ujjú póló volt rajta és 170cm volt… alig van ilyen. 😀

, Hozzászólás ID: #87652
    krampi
    Felhasználó
    krampi

Ossze vissza beszelnek amugy. Az elejen mondjak, hogy egy piros kendovel volt eltakarva az arca, utana meg kesobb mondjak, hogy ilyen meg olyan bajusza volt 😀

, Hozzászólás ID: #87653
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    bigpet írta korábban:
    sziasztok! engem is erdekelni amit pepito kerdezett, 3oras pipazasokat hogy siekrult elerni? itt-ott mar irtak paran hogy lehetseges razan+vortex+minosegi dohany, de erdekelne hogy akinek mar sikerult: hogyan tomott? milyen dohanyt hasznalt? milyen szenet? mennyit? hotarto sapi volt-e ha igen, mikor? stb

elore is koszi (bocsi ha off, de szerintem ide tartozik, vortex nelkul ugysincs 3oras pipazas 😀 )

A 3 órás pipázás-ba sok minden belejátszik, leginkább a szén, a dohány, és nyilván maga a tömési módszer. A cső abban segít, hogy mindezt jobban lehessen élvezni, mert a vízipipázás egy élvezeti cikk. Nem feltétlen kell, hozzá vortex, én sima egyiptomi kerámiával is megcsináltam, igaz, hogy akkor már a 3 óránál gyorsabban kellett pakolgatni a szeneket, mert hamarabb elmegy az íz, mint a vortexnél. Amivel rekordokat lehet dönteni az a Phunnel. 😀

Mindenképpen minőségibb dohányt kell használni Al-Waha – Princtől felfelé, ezért valószínű sokan megköveznek 😀 Igazából nem is arról van szó, hogy minőségibb, hanem itt inkább a nem tradicionálisabb dohányokról beszélek, amelyekkel simán el lehet érni 3-4 akár több órát is.

A többi kérdés, meg a tömési technikákhoz van, amúgy meg sokkal jobb próbálkozni, egy két módszert elsajátítani, és élvezni utána a két kezed munkáját. 🙂

30 bejegyzés megtekintése - 5,551-5,580 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.