akoska60 írta korábban:
Nagyon jól nézki , de annyira megszoktam már a sötét hátteret,nem maradhat így?
Jaja, nekem is a mostani sötétebb jobban bejön 😀 Lehetne úgy hogy lehessen témát váltani, és mindenki azt használja ami neki szimpatikus 🙂
Más: Voltam sportdokinál. Bemegyek, elküld vizelet-ideg-szem-ekg-ra. Minden simán megy. Megyek szemészetre. Nekem kontaktlencsém van, na azt ki. Mondom ok. Erre feltesz egy olyan lencsét, ami sokkal sokkal gyengébb, és olvassam el neki 10 méterről az 1cm-nél kisebb betűt. Mondom nem megy, de adja a lencsét azzal elolvasom. Nem nem azt nem lehet. Utána jött hogy mivel rövidlátó vagyok, sérülékenyebb a szemem és keressek más sportot. Na itt már fel lett cseszve az agyam. Baromi jól haladok a taekwondo-val, tetszik is, erre azt mondja menjek mondjuk kosarazni. Addig pofáztam neki, mire mondta hogy 1 év-et ad, de 1 év múlva kontroll. Na jól felcseszte az agyam, megyek vissza dokihoz. Minden lelet jó. Sík ideg vagyok. És kéremszépen a vérnyomás: 162/108. Leültettek egy fotelba hogy szépen higgadjak le, utána mértek. 130/97. Hát mondom kurva jó. Szal amiatt a köcsög szemdoki miatt mehetek kardiológiára is, de hogyha nem lesz meg okt.31.-éig a versenyengedély én komolyan embert fogok ölni. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAGÁNAK ÖREG SZEMDOKI!!!
Ezt muszály volt kiírnom magamból :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: