A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #87564
    somika
    Felhasználó
    Somika
    • Hozzászólás: 570
    attesz írta korábban:
    Jah ma reggel kaptam én is ezt a levelet 😀 elég durvák 😀 meg ami a Sultannal sincs Pl : AF Málna, amit már rég kiszerettem volna próbálni az náluk sincsen, ugyanaz a kínálat, csak ők adják a legdrágábban 😀 … Szánalom

Teljesen a sultanon függnek!Az a legnagyobb forgalmazó!Ami a sultanban újdonság az az eu ban is, csak le van róla kaparva a sultancenter matrica.Vicc…Na mindegy nekem továbbra is LJ. a példaképem és ezetúl csak szénkonzollal és öngyulladóssal(szigorúan izzás közben rárakni!) fogok pipázni mert az menő!!!

, Hozzászólás ID: #87565
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Somika írta korábban:
    attesz írta korábban:
    Jah ma reggel kaptam én is ezt a levelet 😀 elég durvák 😀 meg ami a Sultannal sincs Pl : AF Málna, amit már rég kiszerettem volna próbálni az náluk sincsen, ugyanaz a kínálat, csak ők adják a legdrágábban 😀 … Szánalom

Teljesen a sultanon függnek!Az a legnagyobb forgalmazó!Ami a sultanban újdonság az az eu ban is, csak le van róla kaparva a sultancenter matrica.Vicc…Na mindegy nekem továbbra is LJ. a példaképem és ezetúl csak szénkonzollal és öngyulladóssal(szigorúan izzás közben rárakni!) fogok pipázni mert az menő!!!

:hehe: :hehe: :hehe:

Egyik komment ez nagyon tetszett:

2009 – 09 – 28 – 12:26

basszus, elöször azt hittem tényleg betörtek!! az infarktus kerülgetett.

:hehe: :hehe: :hehe:

, Hozzászólás ID: #87566
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Somika írta korábban:
    attesz írta korábban:

Az ‘ergonómikus’ szipka erre a tökéletes példa. :gene:

(Mellesleg SC kezdi elveszíteni a szerepét… SZK-t egyre többen kedvelik és keresik fel, nem véletlenül..)

, Hozzászólás ID: #87567
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Nem is baj, az SZK sokkal jobb lesz nemsokára az összes boltnál, mert nem csak az árui jók, de nagyon kellemes, és a kiszolgálás is profi!

Ez volt a reklám helye! 🙂

, Hozzászólás ID: #87568
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Ne lepődjetek meg ha át fog irányítani a fórum egy másik címre. Pár napon belül lesz egy kis teszt. Lényege annyi lesz, hogy költözésre kényszerül az oldal és az új szolgáltató szerverét le akarom tesztelni. A fórum a maga több mint 26.000 hozzászólásával igen szép terhelést okoz és az átlagos szolgáltatók nem igazán bírják.

Tehát a fórum MARAD, MINDEN MÁS IS MARAD csak más webcímen fog üzemelni 1-2 hétig. 🙂

Közbe az új szerveren találni fogtok majd ‘pár’ újítást, hogy miket az még titok. :]

, Hozzászólás ID: #87569
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Stereo, Bódog 16.-at :alcool1:

, Hozzászólás ID: #87570
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Köszi 😀

, Hozzászólás ID: #87571
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Pipazasban gazdag boldog szulinapot 😛

, Hozzászólás ID: #87572
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Stereo, szülinapod alkalmából küldök egy képet. Nem csak neked, hanem mindenkinek! 🙂

– Vizipipafan Fórum v3 első kiszivárogtatott kép. 😀

Tudom, a képen v2 van, csak mert elírtam…

, Hozzászólás ID: #87573
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Nagyon jól nézki , de annyira megszoktam már a sötét hátteret,nem maradhat így?

, Hozzászólás ID: #87574
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

moldy írta:most múlt dél és má sörözök , vazeee….

Tényleg tudsz élni vazzzeee! :frime: :winner:

, Hozzászólás ID: #87575
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    akoska60 írta korábban:

Jaja, nekem is a mostani sötétebb jobban bejön 😀 Lehetne úgy hogy lehessen témát váltani, és mindenki azt használja ami neki szimpatikus 🙂

Más: Voltam sportdokinál. Bemegyek, elküld vizelet-ideg-szem-ekg-ra. Minden simán megy. Megyek szemészetre. Nekem kontaktlencsém van, na azt ki. Mondom ok. Erre feltesz egy olyan lencsét, ami sokkal sokkal gyengébb, és olvassam el neki 10 méterről az 1cm-nél kisebb betűt. Mondom nem megy, de adja a lencsét azzal elolvasom. Nem nem azt nem lehet. Utána jött hogy mivel rövidlátó vagyok, sérülékenyebb a szemem és keressek más sportot. Na itt már fel lett cseszve az agyam. Baromi jól haladok a taekwondo-val, tetszik is, erre azt mondja menjek mondjuk kosarazni. Addig pofáztam neki, mire mondta hogy 1 év-et ad, de 1 év múlva kontroll. Na jól felcseszte az agyam, megyek vissza dokihoz. Minden lelet jó. Sík ideg vagyok. És kéremszépen a vérnyomás: 162/108. Leültettek egy fotelba hogy szépen higgadjak le, utána mértek. 130/97. Hát mondom kurva jó. Szal amiatt a köcsög szemdoki miatt mehetek kardiológiára is, de hogyha nem lesz meg okt.31.-éig a versenyengedély én komolyan embert fogok ölni. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAGÁNAK ÖREG SZEMDOKI!!!

Ezt muszály volt kiírnom magamból :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #87576
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

inkább a sötét, esetleg szépen gomolygó füstöt fölfelé a lapon…..étvágygerjesztőnek…. :hehe:

, Hozzászólás ID: #87577
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    isi írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

Jaja, nekem is a mostani sötétebb jobban bejön 😀 Lehetne úgy hogy lehessen témát váltani, és mindenki azt használja ami neki szimpatikus 🙂

Ahham. Ez szépen és egyszerűen hangzik, viszont van pár dolog…

Mostani sötétes sablon valid-álása éveimbe telne. Márpedig a 4. generációs oldalcsaládnál a követelmények egyike, hogy szabványos legyen. Továbbá egyéb módokat is telepítek az újba.

A megjelenés változtatás jó ötlet. Csak 1 kis bibi van. Tudod mennyi időbe kerül míg 1-1 modot felteszek külön megjelenésekbe? Teljesen más a táblás és a div-es felépítés és mindkettőbe kavarni kellene. Ez iszonyat sok munkámba telne…

Talán ezt a sötétes megjelenést beteszem, ha nem lesz vele túl sok munkám, hogy a mod-ok fussanak vele, de nem ígérek semmit… :-/

A feketés egyiptomi mintás hátteret majd átrakom, ha minden jól megy.

, Hozzászólás ID: #87578
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

.eu-ról csak annyit.

Hogy a múltkori blogban fel voltak háborodva,mert,hogy ellopták tülök azt a ,,vidéki akciós kedvezményt”

Kérdem én a vizipipawebaruhaznál nem ennyi véletlen a dohány?

és az építő jellegű kommenteket kitörlik….. :gene:

Szánalom 😀 😀

, Hozzászólás ID: #87579
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    Molnár írta korábban:
    .eu-ról csak annyit.

Hogy a múltkori blogban fel voltak háborodva,mert,hogy ellopták tülök azt a ,,vidéki akciós kedvezményt”

Kérdem én a vizipipawebaruhaznál nem ennyi véletlen a dohány?

és az építő jellegű kommenteket kitörlik….. :gene:

Szánalom 😀 😀

Minden olyan kommentet törölnek, ami nem róluk áradozik, és nincs benne a pipu, ill a dohi, vagy a terndi varázsszó! 😀

, Hozzászólás ID: #87580
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    akoska60 írta korábban:
    Minden olyan kommentet törölnek, ami nem róluk áradozik, és nincs benne a pipu, ill a dohi, vagy a terndi varázsszó! 😀

:mdr3: :mdr3: :mdr3:

Az biztos, nagyon furák nekem ezek a metroszexuális emberek, mert nem tudok mit mondani arra aki ilyen szavakat használ.

, Hozzászólás ID: #87581
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Hookah írta korábban:
    akoska60 írta korábban:

:mdr3: :mdr3: :mdr3:

Az biztos, nagyon furák nekem ezek a metroszexuális emberek, mert nem tudok mit mondani arra aki ilyen szavakat használ.

Ne légy kirekesztő Hookah! Az olyan csúnya dolog! Fogadjuk be magunk közé a tarka magyarokat! 🙂 Éljen a sokszínűség! :langue:

Egyébként a metroszexuális fogalmát még szerintem nem meríti ki ez a dolog, egyszerűen csak a fiatalság elhülyülése megy, aminek én is tagja vagyok. (Mármint a fiatalságnak, de remélem nem hülyülök el. 😀 )

, Hozzászólás ID: #87582
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60

Hookah írta: Serbetli rózsa /milyen dohányt szívsz most/

Na ezt jó hogy írtad, azon gondolkodtam, mit is tömjek délután,de már tudom.

Köszi. 😀

, Hozzászólás ID: #87583
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Boldog Szülinapot Stereo :alcool1:

, Hozzászólás ID: #87584
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Hmm, iskola utáni pipázás Mr. Antonín Dvořák-al. xD

, Hozzászólás ID: #87585
    somika
    Felhasználó
    Somika
    Youri írta korábban:
    Antonín Dvořák-al

Kevencem! :10:

, Hozzászólás ID: #87586
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Somika írta korábban:
    Youri írta korábban:
    Antonín Dvořák-al

Jó hallani. Elég ritka, hogy valaki hallgat még egyáltalán ilyeneket. 😀

, Hozzászólás ID: #87587
    somika
    Felhasználó
    Somika
    Youri írta korábban:
    Somika írta korábban:

Jó hallani. Elég ritka, hogy valaki hallgat még egyáltalán ilyeneket. 😀

Engem nem érdekel a manapság fontosnak tartott ,,trend” ami abból áll h úgykell viselkedni mint a nők, aztán hazaérve a májvipen 25 képet megosztani és este 12 ig nézni az mtv vagy viva szellemes műsorait!

Totál depi vagyok!Mingyárt öngyi leszek és törlöm magamat iwiwről!Az eu-n kibannoltak! :snif: 🙁 Pedig csak annyit írtam hogy nemtom miért kell vkit azért bannolni mert az árakat sokallja, illetve hogy az új akció keretein belül miért csak a lejárt dohányokat árulják. :diable: Amúgy érdemes megnézni ugyanitt az al waha mentás tesztet!Akkora aranyköpések vannak benne h fogom a hasam a röhögéstől!Ilyen szakszavakat is ritkán hallani.Szavaiból kitűnik a hosszú évek kemény tapasztalata! :faché4:

, Hozzászólás ID: #87588
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Most irtam a mentás teszt alá egy hszt, Lukfejű Jani néven. 3. De sztem törölve lesz. :gene:

, Hozzászólás ID: #87589
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Azert az ilyen acsarkodasnak, beugatasnak nem sok ertelmet latom szemely szerint 🙂 A normalis hangvetelu velemennyilvanitas megint egy masik dolog. Ha valaki nem birja az ertelmes kritikat, az az illetorol ad egy igen megfelelo kepet 🙂

, Hozzászólás ID: #87590
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456
    Molnár írta korábban:
    Boldog Szülinapot Stereo :alcool1:

Köszi, és kösz mindenki :taré1:

, Hozzászólás ID: #87591
    somika
    Felhasználó
    Somika
    webbie írta korábban:
    Most irtam a mentás teszt alá egy hszt, Lukfejű Jani néven. 3. De sztem törölve lesz. :gene:

A legjobbakat összegyűjtöm(top 5):

5.:”A füst 3-4 szívás után már maximális mennyiségű és sűrűségű füstöt ad.”

4.:”…aki tud karikát eregetni, ezzel a dohánnyal teheti meg a leglátványosabban. “

3.:”Az első szívástól kezdve lefagy a garat…” :mrgreen: :winner3:

2.:”…De marni soha nem mar, ha tisztán van tömve a dohány!” :winner2:

1.: értékelés:

“dohány minőságe: 90%

füst íze:100%

füst mennyisége, sűrűsége:100%

kilélegzett füst illata:100% (és hűt rendesen, hiszen mentás)

Overall:95%” :winner:

, Hozzászólás ID: #87592
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Gábor írta korábban:
    Ne légy kirekesztő Hookah! Az olyan csúnya dolog! Fogadjuk be magunk közé a tarka magyarokat! 🙂 Éljen a sokszínűség! :langue:

Egyébként a metroszexuális fogalmát még szerintem nem meríti ki ez a dolog, egyszerűen csak a fiatalság elhülyülése megy, aminek én is tagja vagyok. (Mármint a fiatalságnak, de remélem nem hülyülök el. 😀 )

Okés, még így is visszafogtam magam. 😀

akoska60 írta korábban:
    Hookah írta: Serbetli rózsa /milyen dohányt szívsz most/

Na ezt jó hogy írtad, azon gondolkodtam, mit is tömjek délután,de már tudom.

Köszi. 😀

Nagyon finom volt, kellett már az urizálás, a rózsa valahogy mindig relaxációt ébreszt bennem, és sosem várom, hogy véget érjen a tömés. Köszönjük gobbler3! 😉

, Hozzászólás ID: #87593
    somika
    Felhasználó
    Somika
    krampi írta korábban:
    Azert az ilyen acsarkodasnak, beugatasnak nem sok ertelmet latom szemely szerint 🙂 A normalis hangvetelu velemennyilvanitas megint egy masik dolog. Ha valaki nem birja az ertelmes kritikat, az az illetorol ad egy igen megfelelo kepet 🙂

Én az enyémet egy normális hangvételű vélemény nyilvánításnak szántam(mármint ami miatt bannoltak).Ez a mentás teszt meg egyszerűen vicc…Nem lehet komolynak venni ezért nem is vettem!

30 bejegyzés megtekintése - 5,491-5,520 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.