Valami lanon is voltál esetleg? BECUP,ICL.stb?
BECUP-ok, D-Lan-ok, PGCC Lanok 🙂 ICL-en nem voltam.
Az fasza megkérdezhetem milyen névvel?CS-be mert mohaa-t nem ismerem, inkább cod4/2 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Valami lanon is voltál esetleg? BECUP,ICL.stb?
BECUP-ok, D-Lan-ok, PGCC Lanok 🙂 ICL-en nem voltam.
Az fasza megkérdezhetem milyen névvel?CS-be mert mohaa-t nem ismerem, inkább cod4/2 😀
Én Cod 2 😀
PGCC-n majdnem az osszesen voltam, altalaban krampi neven, D-Lanon jatekoskent egyszer voltam, meg voltam spectelni, BECUP-okon pedig mar csak mint 6-ik ember/spectator voltam 🙂
Ja értem mondjuk cs-ben sem ismerek annyi team-et volgare jut hirtelen az eszembe , nemomt jol irtam e :DVolt élő BECUP közvetités ott néztem CS-t+tek9.org-on szokott menni külföldi lan élőbe 🙂
Jah, en inkabb eloben megyek le a LAN-okra. Sokkal jobb a hangulat, meg azert jo talalkozni eloben a sok ismerossel. Volgare amugy 1.6-os csapat.
Ha lett volna kivel:D 09-esen voltál?Verekedés volt hallottam :happy1:
Balcsiban logattam a golyszlimat, szoval az idei kimaradt 🙂 A verekedes reszrol amugy lemaradtam 😮
😀
Cod4 be volt neomtudom mennyire ismered ott a csapatokat a revolution és a intruders verekedett össze zikox és nemtudom még ki egy noname :)Aztén az egész csapat egymásnak esett..
😀
Cod4 be volt neomtudom mennyire ismered ott a csapatokat a revolution és a intruders verekedett össze zikox és nemtudom még ki egy noname :)Aztén az egész csapat egymásnak esett..
Kocka fight 😀 Csak vicceltem!Én a source-t tolom de inkább hobbi szinten.Nem a taktikával van baj,hanem szarul célzok.Amúgy miért bunyóztak?
😀
Kocka fight 😀 Csak vicceltem!Én a source-t tolom de inkább hobbi szinten.Nem a taktikával van baj,hanem szarul célzok.Amúgy miért bunyóztak?
Anyázás miatt volt zikoxnak beanyáztak és benyomott egyet neki, meg is érdemelte…
Én még csak fél éve nyomom a codot komolyabban előtte csak játszogattam, de elég jol megy szerencsére, de még kell 2-3 év mire felérek oylan szintre mint a “nagyok” 😀
Hú CS-t azt 6 éven keresztül tolta. 1 hét gyakorlás után elég megalázó tudok lenni 😀
Nem tudom miért, de kis g**inek hívtak… 🙁 😀
xDDD LooOL
Azért Youri, mert kocka vagy 😀
Engem wh miatt vágtak ki egy VAC-os szeróról, közben nem is whztam. Tisztán szoktam játszani. Nem értem, miért vágtak ki, de annyi volt az eredeti CS-mnek. 🙁 🙁
Hat ha kivagnak egy szerverrol (kick vagy ban), akkor az csak arra az adott szerverre vonatkozik es nem fogja az egesz accountodat letiltani. Ha a VAC maga bannolt, akkor ott valami bibi es nem legalis cucc volt bent.
Engem wh miatt vágtak ki egy VAC-os szeróról, közben nem is whztam. Tisztán szoktam játszani. Nem értem, miért vágtak ki, de annyi volt az eredeti CS-mnek. 🙁 🙁
Én cs-be nem vágom, hogy van de admin bannolt ki vagy neomtom ott mi a neve codba gv(game-violations) ami központilag bannol minden gv-s szerverröl kapot a clanbase bannt is..md5 miatt is kibannol amikor az csak egy véletlen bentmaradt cfgböl származik és kapot a cb bannt 6 hónapra :DVagy ilyenkre is figyel hogy privát wh-ban pl nemtalál egy filet kivág azt észre veszi és ott a bannod.
Régen én is cs-ztem(csak 1.6)
De mostanság csak a fifa :cote:
Nagyon szép oldal ,sok finomsággal,jó dohányok és pipák….
Nyissatok külön témát a PC-s játékoknak is, mint ahogy a sportoknál tettétek. 🙂
Én eddig úgy tudtam, hogy nem olyan a VAC mint a PB, ott bele lehet nyúlni és global bannt adni, de akkor megnézem.
Hogy ízlett a Hookah dohány Gábor?
Hát az áfonya az végülis jó volt, a kétalmát nem kóstoltam. Egyébként a kétalma messze nem 50g. Jó illata van, viszont csalódás, hogy nagy bumszlikba volt a dohány és a kétalma meg nagyon apró volt.
Úristen… Az e heti akció a KHMKHMKHM.eu-n …. nem szakadtam még ekkorát esküszöm…..
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!! EZAZ!!! :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :malin2: :malin2: :malin2: :malin2:
van itt olyan elvetemült ember aki rendelkezik nintendo ds lite töltővel, kölcsön is adná és netalán még pesti is? :gene:
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!! EZAZ!!!
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!!=Te Jani mingyárt lejár ez a sok sz@r!Mitcsináljunk?Megvan!Akciózzuk le,de csak kb.200 Ft-ot engedjünk belőle ahogy szokásunk,aztán megveszi a sok barom 12 éves aki tőlünk szokott rendelni!
Ezen a fejemet fogom!Akciósan kerül 1200/4000Ft-ba a lejárt fos al fakher!A sultanban normál esetben ennyi!!Gratulálok annak aki képes ettől a dilettáns tolvaj bandától rendelni!
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!! EZAZ!!! :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :malin2: :malin2: :malin2: :malin2:
Láttam…
Naaaaggggyon szánalmas!Csak nem azért akciós mert Sultanban is az?
Tarkónlövéés 😀
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!! EZAZ!!!
Betörtek a boltba, ezért most akciós a fakher és a masah!!!=Te Jani mingyárt lejár ez a sok sz@r!Mitcsináljunk?Megvan!Akciózzuk le,de csak kb.200 Ft-ot engedjünk belőle ahogy szokásunk,aztán megveszi a sok barom 12 éves aki tőlünk szokott rendelni!
Somikánál a pont. 😀
normál esetben sem 😀
Jah ma reggel kaptam én is ezt a levelet 😀 elég durvák 😀 meg ami a Sultannal sincs Pl : AF Málna, amit már rég kiszerettem volna próbálni az náluk sincsen, ugyanaz a kínálat, csak ők adják a legdrágábban 😀 … Szánalom
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.