Borsodit de nem szeretem 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Faternak fáj tőle a feje. Szerintem egytől is, nem még hattól. Azt mondja, raktak bele vmit, amit ő nem bír. (Talán az alkohol? :D:D)
Faternak fáj tőle a feje. Szerintem egytől is, nem még hattól. Azt mondja, raktak bele vmit, amit ő nem bír. (Talán az alkohol? :D:D)
Nemtom, én az ízét nem bírom nekem ihatatlan, szinte minden más sört szeretek, de azt nagyon nem:D
Igen – igen annyival olcsóbb ! 🙂
Én nagyon szeretem és soha nem fájt tőle a fejem!Az egyik kedvenc söröm! :alcool1:
hamár borsodinál tartunk, a legrosszabb sör a borsodi bivaj.
ilyen édes, nemis igazi sör. :berk1:
Szerintem a Szőke Ciklon :berk2:
Best Beer:
PilsnerUrquel :alcool1:
A Borsodi nem rossz. A szőke ciklon lágy, nyáron hűsítőnek jó. Viszont annál a citromos Gösser már jobb.
az nem sör, az vmi sör alapú cukros lötty. A sör az komló meg árpamaláta. Azok a jó sörök amik csak a 2őt tartalmazzák. Az ilyen Borsodi cuccokban szerintem kukoricadara is van.
am nekem a Soproni a Best 😀 ( Sima ) meg az Amstel Pulse :super:
Ki játszik innen Counter-Strike-al ? :siffle:
Én szoktam. Nem profi szinten de elnyomogatok napi 1-2 órát, attól függ mennyi szabadidőm van. 🙂
ilyen édes, nemis igazi sör. :berk1:
Viszont a bivaj-t imádom :DA siam Borsodit nem birom meginni.
nekem a gépemen fönn van, de csak expert botok ellen feszültséglevezetőnek szoktam írtani a népet :gene:
[vonal][/vonal]
ha már Sör. Citromos gösser Ice legjobb nyári sör. eddig szerettem a Sopronit, mostmár nem tudom meginni. azt hittem velem van baj, de nem. Áttértem a Becksre. 270 ért nem is annyira drága.
pénteken megyek sörgyár látogatásra 😀 hmm 🙂
Régen CS-t verseny szerűen nyomtam, ma már hanyagolom. 🙂
Inkább paintball. 😀
Szombat délután voltam Mátészalkán termál fürdőzni, (jól meg éheztem tőle…) Teskóba volt kis bevásárlás.Edényes részlegen láttam nagyon jó pipának való tartályt, átlátszó műanyag ,magas,bambusz vastag kupakkal, spéci szilikon tömítéssel ,ára 1250ft neve :bambusz tartó (aszt hiszem arra gondoltak ami tányér alá szoktak tenni)
Ha 1 megfelelő nagy luk jön csinálva a közepére akkor helyettesit egy eltört tartályt (vagy akár jó kiránduló törhetetlenek) ,de könnyű pipát is barkácsolni belőle. -majd veszek egyet.
Hazaérve jót ettem a menü: Gyulai lángolt kolbász + Tüzes betyár kolbász+grillcsirke +lila hagyma + sok Soproni sÖr….. :super:
tegnap este meg sült gesztenyét csemegéztem,Samson Budweiserel öntve….
Szép is az élet. 😀
Én meg megyek kollokviumokra rohadni.. X(
Moldy te aztan tudsz élni,hallod….. 😀
en most benn rohadok a Bme tantermeiben,este 8ig…..
Tüszős mandulagyulladást kaptam.. fáj minden levegővétel… 🙁 füst off 🙁 :triste1:
Ijj, az kellemetlen… Jobbulást.
en most benn rohadok a Bme tantermeiben,este 8ig…..
Én csak 18-ig, SZTE termeiben. :grr:
sok folyadék,pihenés,és mézes fokhagyma,legjobb!
aztán ha kicsit jobb,mehet a mentás pipa!
együtt érzek veled, én is lázas vagyok , fáj minden levegővétel (de mandulám már nincs ) 😀
Ittam mézes hagymahéj teát valameik nap, mivel az elvileg jót tesz, meg csillapítja a köhögést, hát persze 😀 majdnem széthánytam magam tőle és semmivel se lett jobb :faché4:
együtt érzek veled, én is lázas vagyok , fáj minden levegővétel (de mandulám már nincs ) 😀
Hát a tavalyi évet valahogy még túlélte idén lehet h enyém is kuka 😀
Ha ittal itthon valamilyen sort, akkor fogd magad, menj ki Csehorszagba es ott idd meg tok ugyanazt a markaju sort. Az itthonit utalni fogod utana, mert egy sz*r. Ezert hozatok en mindig kintrol sort (vagy Szlotákiából, esetleg Erdély).
A sima CS-vel en anno csak barati lanokon szorakoztam, komolyabban a Sourceval jatszottam, de aztan egy par ev utan ott is elegge szetesett a kozosseg, ugyhogy abbahagytam. Elotte Mohaa ment szinten versenyszinten, csak az meg a tamogatottsag hianya miatt kezdett el haldokolni, azert is valtottam.
A sima CS-vel en anno csak barati lanokon szorakoztam, komolyabban a Sourceval jatszottam, de aztan egy par ev utan ott is elegge szetesett a kozosseg, ugyhogy abbahagytam. Elotte Mohaa ment szinten versenyszinten, csak az meg a tamogatottsag hianya miatt kezdett el haldokolni, azert is valtottam.
Valami lanon is voltál esetleg? BECUP,ICL.stb?
Ha már sörnél tartunk haverom apja forgalmaz itthon 3-4 féle sört, ha jól tudom cseh sörök, nagyon kevés helyen kapni viszont k*rva finom, és nem is drága,…de nekünk szerencsére ingyen van! 😀
Cseh sör ingyen??? hol lakol te , EL Dorádóba?? ( El Sörádó…) :hehe:
cseh sör sokkal jobb mint a német….
Valami lanon is voltál esetleg? BECUP,ICL.stb?
BECUP-ok, D-Lan-ok, PGCC Lanok 🙂 ICL-en nem voltam.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.