Na én húzok tanulni, mert egy hete a suli fele sem voltam :triste1:
Szerk.: Ákos jó az avatarod 😀 :super:
Most készült!
Küldj 1 avi file-t és csinálok Neked is, ha kell!
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na én húzok tanulni, mert egy hete a suli fele sem voltam :triste1:
Szerk.: Ákos jó az avatarod 😀 :super:
Most készült!
Küldj 1 avi file-t és csinálok Neked is, ha kell!
Hi!
Olyan jó érzés, hogy nem vagyok másnapos. 😀
Nem tudom, hogy ki szokott csézni (Counter-Strike), de aki igen, annak ajánlom figyelmébe ezt: https://www.counter-strike.hu/content/20 … -_Coverage
Elte Lan 😉 Haverom is jelen van ott, mégpedig a ‘wingit’ csapatban. Hajráá 😛
Online közvetítés: < - Winamp-be File-Play URL
Webbie nem is ismerlek.
Mi az,hogy nem vagy másnapos? :pascontent2:
De rossz 😀
Én tegnap csak Cappy-t ihattam… :grr:
**** gyógyszer… :nonon:
Remélem nem lesz tőle semmi bajod! :hehe:
jajj tegnap :hehe: “jövőhéten egyből hármat veszek.(cappy-s üveg : DD)Viszont tegnap mindenki hangulata [nagyon rossz] volt. Nekem meg rátett a barátnőm is. Most is a füstkarikák mélyén keresem a boldogságot. :nono: namindegy.
én 1 pöppet másnapos vagyok, belenéztem a fél literes vodka aljába..
jajj tegnap :hehe: “jövőhéten egyből hármat veszek.(cappy-s üveg : DD)Viszont tegnap mindenki hangulata [nagyon rossz] volt. Nekem meg rátett a barátnőm is. Most is a füstkarikák mélyén keresem a boldogságot. :nono: namindegy.
:triste1: 🙁 :nono:
Háhhh ez rohadt nagy, mit találtam a neten, nem tudom nekem ez újdonság, durva Vortex Mixer kerámiák … 😀
… 50_285.jpg
… 50_285.jpg
Jaja, csak ismét nem értem, mire jó. Oké, hogy keverésre, de ha összekevered és belerakod simán egy kerámiába, szvsz. jobb. De végülis kipróbálnám. 😀
… 50_285.jpg
Ez nagyon jó! 🙂 Kipróbálnám :super:
Még mindig nem tudok feleszmélni hogy ez a mizo alma mennyire jó lett… 😀
Na meséljj ! 🙂 (:
Én pedig nem tudok betelni a Masah Citrom és Redbull mixel, nagy kedvenc lett, megérte bekeverni azt a kb 400 g-t 😀
Melyik íz dominál?Nem nyomja el a citrom a redbullt?
Olyan kerámiám van,hogy beleszeretem.
Ma hozták,de nagyon jól néz ki szerintem :cote:
Mindjárt teszek fel képeket
Melyik íz dominál?Nem nyomja el a citrom a redbullt?
Kicsit jobban előjön a citrom, de mellette kellemesen érezhető a Redbull is, fantasztikus. :super:
Érdekes, mindenképpen kipróbálom ! 🙂 :super: és 50 / 50 ugye ? 🙂
Ez inkább olyan 70:30 lett…
Szerk.: Redbull javára
Értem, ja háát persze mert a Citrom erősebb Íz, oksa köszi ! 🙂 (:
razant mégcsak szkban lehet kapni?
Ahha, eg ybaja van annaka csőnek hogy drága, addig jó nekem a szilikon cső, ameddig nem lesz fölös 8 rugóm 😀
Közös rendeléssel olcsóbban ki jössz vele.
hát jah de nem sokkal kb 1500 – el olcsóbb, jó most nekem is sok új dolgot kell beujítanom 😀 ezért nem akarok még venni Razan – t 😀
1500 Ft az már 6 Borsodi 😉 :alcool1: :diable:
1500al pk-el együtt?
Olvass utána, na én megyek TV-zni, kellemes estét mindenkinek, csáó!
attesztől kérdeztem
Hali! Szeretném megkérdezni, hogy ne e tudtok nekem olyan vízipipázó helyet ajánlani BP-n, ahonnan nem küldenek ki azzal a mondattal élve, hogy “18 alatt nem adhatom ki, sajnálom”
Eddig a ROTANA cafe ba voltunk, de pár gyökér oda járó kiégetett 1szőnyeget, mert felrúgták a vízipipát, és így a 18alattiakat kitiltották…
Előre is köszönöm…
Eddig a ROTANA cafe ba voltunk, de pár gyökér oda járó kiégetett 1szőnyeget, mert felrúgták a vízipipát, és így a 18alattiakat kitiltották…
Előre is köszönöm…
Hát így nem tudok nagyon ilyen helyet, ha törvénybe van, akkor nagyon sehol sem fogsz pipázni. Vegyetek közösen egy pipát, az a legegyszerűbb.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.