Beszarás, hogy egyeseknek mennyi szabadidejük van 😀
Amúgy ez miért jó? :0
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Beszarás, hogy egyeseknek mennyi szabadidejük van 😀
Amúgy ez miért jó? :0
Mire ezt elkészítette 3x begyújtom a forrasztómmal :cote:
Jah, de ezt akárhányszor használhatod. 😀
Amúgy ez egy ilyen katonai túlélő technika, utánanéztem és Angliában tanítják a SAS-nál. Lehet vele bármit csinálni, vizet forralni kaját sütni, jeget olvasztani és viszonylag elég kevés petróleum kell hozzá. És még vodkával is működik! 😀
Ötletnek nem utolsó. 😀
Tegnap tóparton pipázunk 25-30-an.
És zseblámpával jött 3 rendőr.
Igazoltattak minket,mert fiatal srácokat keresnek akik rabolnak a szigeten.
Aztán úgy összehaverkodtunk velük,hogy az egyik rendőr rendesen leült közénk pipázni. :hehe:
De szóltak nekik rádión,hogy csendháborítás van és elmentek.
pozitívan csalódtam a rendőrökben :cote:
És zseblámpával jött 3 rendőr.
Igazoltattak minket,mert fiatal srácokat keresnek akik rabolnak a szigeten.
Aztán úgy összehaverkodtunk velük,hogy az egyik rendőr rendesen leült közénk pipázni. :hehe:
De szóltak nekik rádión,hogy csendháborítás van és elmentek.
pozitívan csalódtam a rendőrökben :cote:
Hát igen akad köztük normális is! :]
Nagyon ismerős a helyzet. 😀
Nyáron volt, hogy sütögettünk tóparton és közbe iszogattunk. Jön 2 rendőr, szintén zseblámpával és igazoltattak, mert elvileg túl hangosak vagyunk. Pár perc alatt ugyan ez volt a helyzet, összehaverkodtunk velük, egyik arc tőlem kért tüzet, aztán leültek negyed órára beszélgetni. Végén mondták, hogy máskor közterületen ne fogyasszunk alkoholt, és elmentek… 😀
Nekünk alkohol miatt nem szólt.
volt 3 boros üveg,4 apsintos,2kalinka,sörös dobozok,meg egy tequilás.
Ránéz,erre ,,maguknak is jó estéjük lesz,vagy volt”
😀
Ehh, az nem rossz mennyiség oo/ :hehe:
Nálam nem jó pofiztak annyira. 🙂 Szegeden a Tisza partján iszogattunk, jött az sms havertól (300m-re volt tőlünk…), hogy jönnek a rendőrök és bírságolnak. Piákat elraktuk, maradt csak a pipa. Jön rendőr, igazoltatás. Már volt bennem pár deci itóka és viccesen megkérdeztem tőle, hogy budapesti személyit elfogad-e? Erre morcosan beszólt, hogy ne vicceskedjek vagy bevisznek. Oda adtam, nézi, nézi, elemzi… “Bazdmeg ez tényleg budapesti..” Jééé… 5 perc volt mire leellenőrizték, hogy nem lopott. 😀
megvan nekem is kedvezményes áron a vortexem 🙂 kösz srácok!
Baaaaaszus milyen videót nézek éppen! 😀
Szerintem a röhögéstől ti is majd!
Frici, mi is van azzal a készülő zenekarral? 😀 😀
Nincs mit! 🙂
Nem semmi videó 😀
Na mondom kipróbálom hogy 1 coco-val milyen hogyha nem vágom félbe. Hát semmi füst. Most izzik a másik, hogy ne menjen kárba a dohány :happy1:
Na mentem Maklárra házibuliba majd holnap du. jövök 🙂
Jön a pipa is velem, vortex, nammor, kicsit fosok h lesz velük valami, mert 1 liter vodka és 0.7dl whiskey is jön :siffle: csáó.
nekem tegnap már megvolt a vodkanarancs, nem kevés mennyiségben, ergo ha nem segítenek haza se találok. X|
pipát szokás szerint ilyenkor mindig leveri valaki, most se volt kivétel, szén kiégetett egy két táskát.
Hehe .. ez a mi zenénk 😀 😛
mikor megyünk sörözni ? 😀
Ez bizony. :super:
Ahogy lesz valami szünet megyünk is :alcool1:
Ma Motoros klubunk, meg egy motoros társaság rendezésébe ( és még más motorosok ) kb 100an, részt vettünk egy figyelemkeltő felvonuláson.A témája : figyelem , motorosok is vannak a forgalomba ! .EZ azért lett megszervezve mert elszaporodtak a balesetek, figyelmetlen autósok kivasalják a motorost….
elől ment 1 rendőrautó, utána 1 utánfutó rajta 2 totálkáros motor, aztán sok motoros, és végén 1 rendőr autó.
Adtam interjút újságíróknak, volt TV is, benne voltam az országos híradóba…(nem először…)
elől ment 1 rendőrautó, utána 1 utánfutó rajta 2 totálkáros motor, aztán sok motoros, és végén 1 rendőr autó.
Adtam interjút újságíróknak, volt TV is, benne voltam az országos híradóba…(nem először…)
Igen, ez jó ötlet. Manapság tényleg sok motoros baleset van. :triste1:
Ma nálunk egyébként Street Fighter nap volt. Az egyik utcán volt csomó motoros, bemutatókat tartottak, stb.
Azt mondják, hogy az ország több részéről jönnek ide, mert országos híre lett. 😀 ( Mezőberény )
És ez hol volt? 😮
Annyi biztos,hogy nem Magyarországon.
És ez hol volt? 😮
Valószínűsíthetően Erdélyben, mivel moldy erdélyi.
Hogy sikerült ugyanannak a témának kétszer benne lennie a listában, ráadásul ekkora időkülönbséggel? :gene: :siffle:
[kep]https://kepfeltoltes.hu/090927/phphiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/kep]
Nekem is így van, és az egyiknél nem tűnik el az a sárga bizgera. Ugyan ez a helyzet a Nakhla Mizo témával.
Jó éjt mindenkinek, elvonultam lefeküdni! 🙂
Szépjóreggelt mindenkinek! 🙂
Este álmodtam, mégpedig azt, hogy Nakhla Kávé és Nakhla Cappucino (Kávé: Fakhfakhina, Cappucino: Basha) keveréket szívok. Így hát felkeltem, bekevertem 120got, majd kipróbálom a nap folyamán. 🙂
Este álmodtam, mégpedig azt, hogy Nakhla Kávé és Nakhla Cappucino (Kávé: Fakhfakhina, Cappucino: Basha) keveréket szívok. Így hát felkeltem, bekevertem 120got, majd kipróbálom a nap folyamán. 🙂
Jó reggelt! 🙂
Szép álom, főleg ha ere kelsz és később már szívod is! :cote:
Nekem is így van, és az egyiknél nem tűnik el az a sárga bizgera. Ugyan ez a helyzet a Nakhla Mizo témával.
Jó éjt mindenkinek, elvonultam lefeküdni! 🙂
Igen, sajnos ez egy kis bug a kiegeszitoben. Mi is eszrevettuk mar, egy ideje csinalja sajnos, de az ok egyelore ismeretlen. Majd az uj forumban nem lesz ilyen problema 😛
Kb mikorra várható az új fórum?
Jó reggelt! 🙂
Szép álom, főleg ha ere kelsz és később már szívod is! :cote:
15 perc és izzítom is, fater most akar majd csinálni valamit, amitől lehet le esik az állatok ill. izzik a dvd is a pipához. Majd a komornyik – Hugh Laurie-val és Stephen Fry-al. 🙂 Ismeri valaki? 😀
Jó reggelt mindenkinek!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.