De ha ilyeneket adnának a TV-ben a sok hülye agymosó wctisztító reklám helyett… Lehet hogy meredek de hatásos :triste1:
Ez fent van egy másik verzióban is ami tán hosszabb és más zenével van, az megrázóbb ha vkit érdekel felrakom 😛
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
De ha ilyeneket adnának a TV-ben a sok hülye agymosó wctisztító reklám helyett… Lehet hogy meredek de hatásos :triste1:
Ez fent van egy másik verzióban is ami tán hosszabb és más zenével van, az megrázóbb ha vkit érdekel felrakom 😛
Elkanyarodva a politikától. a Fanka klipben szép a török pipa. de nézd meg a tagot… szerintem zöld. és nem környezetvédelemre gondolok.
Troll, magyar rappet szoktál csak hallgatni ? 🙂
itt az új razan: https://www.nazarhookah.com/index.php?ma … hcpgfvtk57
Nekem a régebbi jobban bejött.
Nekem nem tetszik
Láttam én is.Amúgy szerintem sem megfelelő dolgokkal van megtöltve az a pipa…Csak azért sajnálom h aki nem pipás és lát egy pipát egyből vagy a drogra, vagy a ,,nagyon logikusan megmagyarázott, és komoly hosszadalmas kutatói munkák eredményét leíró”cikkekre gondol.És azért eléggé elszomorított h a kedvenc rapperem pont a drogról beszélt amikor bevillant a vízipipa…
Nem olyan új ez. 2-3 hete megtalálható már.
Egyébként nekem se jön be, maradok a Sultan-nal. 😉
Ennek fém a fogókája meg a pipába menő része?
Nem, műanyag.
Nicsak… újfajta vortex és phunnel kerámiák…
Kaya, hehe 😀
Kaya, hehe 😀
Egész kis pofásak 😀
Kaya, hehe 😀
Tök jók :hehe:
400.HOZZÁSZÓLÁS!!!!!!
Újra itt vagyok sok pangás után.
Megvettem a mocimat és hamarosan jogsim is lesz rá 😛
[kep]https://www.slando.hu/photos/live/99/7625699_1_F.jpg[/kep]
Ej, de jól megy egyeseknek. 😀 Hajrá.[vonal][/vonal]
Az lehet, azonban MINT TUDJUK nem a külső az igazi befolyásoló. 🙂
Ej, de jól megy egyeseknek. 😀 Hajrá.[vonal][/vonal]
Ezért dolgoztam egész nyáron 😛
Szép darab ! 🙂
Mármint a motor vagy az új vortex? 😀
Na hiába pofásak ezek a kerámiák + újak, én mégis tangiers phunnel tölcsért vennék
Íz 10/9
Füst 10/9.9(km el lehetne csak több füstje ennék szerintem :D, hatalmas, így is)
Én nekem is nagyon tetszenek! :super:
Szép darab, Kokovics! 125ös vagy ez már 250es? 🙂
Nekem most egy 50es Malagutim van, most tervezek vagy tuningot, vagy pedig tavasszal egy cross-t. Egyik pipás jóbarátomnak jelenleg egy CBR 125-e van. Gyönyörű motor az is! 😀
most szívok as banánturmixot régi pillanatragasztós kerámiával, és mintha érezném a pillanat ragasztó ízét.. vagy csak banánnak van ilyen mellékíze? ha nem jövök fel oldalra egy óra multva hívjátok mentőt 😀
Pillanat ragasztó hőhatására mérgező füstöt ad ki, már leírtam valahol.Még évek után is….Tudom biztosan mert előfordult hogy előzőleg ilyennel ragasztott műanyag lökhárítót hegesztettem és kimarta a szememet…..
kerámia ragasztáshoz üveg-vizet kell próbálni…
Az az uj Razan kb annyirol szol, hogy a Maxura nem ment regebben, mivel nem volt kiveheto a fej resze. Igy szerintem kiszedtek belole a fejet, helyette beragasztottak egy tomitest a fogo reszbe es most ugyanugy illeszkedik a szivoka, mint a normal Razanoknal 😀
Honnan vannak ezek a Vizipipafan-os avatarok? 😮
+44 melyik ország hívószáma?
Anglia 😉
Durrva, ma felhivott vmi arc Angliábol 7× és nem szolt bele a telefonba csak sistergett a vonal. Fingom nicns ki az isten volt :hehe:
kerámia ragasztáshoz üveg-vizet kell próbálni…
emlékszem rá hogy leírtad, azóta már szívtunk vele és nemlett semmi bajunk.
leégettem akkoriban még, legtöbb mérgező anyag remélhetőleg elfüstölt.
ha akkor nemvolt bajom, most miért lenne.
Ha sokáig sistergett,akkor sok lesz otthon a számla :happy1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.