A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #87324
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Aki pesti és postázna nekem Nakhla Mizo-t dobjon egy PÜ-t legyenszíves.

Utalnám a pénzt.

, Hozzászólás ID: #87325
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

kitöltöttem az eu boltnyitós kérdőívét. szerintem tetszeni fog nekik :hehe: :diable:

kíváncsi vagoyk milyen néven lesz a bolt…biztos valami borzasztóan figyelemfelkeltő, és vevőcsalogató név lesz 😀 mondjuk shishaland :-/

, Hozzászólás ID: #87326
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Én is töltöttem, az is biztosan tetszeni fog!

Azt hiszem több boltot is akarnak nyitni!

JA és nem wbwest.

, Hozzászólás ID: #87327
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    akoska60 írta korábban:
    Én is töltöttem, az is biztosan tetszeni fog!

Azt hiszem több boltot is akarnak nyitni!

JA és nem wbwest.

hát nemtudom….ilyen árak mellett én biztos nem vásárolnék ott. de ha megcélozzák azt a közeget akik rendelnek tőlük, vagyis azok a települések ahol hiánypótló lenne ez, akkor sikeresek lehetnek. pesten nevetséges lenne terjeszkedniük. a ktuya nem vásárolna ott, pláne hogy ugyanazt adják el, amit az összes pesti bolt :-/

, Hozzászólás ID: #87328
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403

Kicsit kezdem megutálni fankát… Ebben a klipjében van vízipipa! Csak ő a drogokkal hozza hasonlatba…

Code:
    , Hozzászólás ID: #87329
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

fankadeli egy nevetséges paranoid pszichózisban szenvedő egyén. 3-4 éve még normális volt. most teljesen belekergült az összeesküvés elméleteibe. félreértés ne essék. vannak jó gondolatai. de úgy az egész tálalástól rosszul vagyok. gusztustalan ahogy ferdít, csúsztat, elhallgat dolgokat hogy úgy állítsa be ő van a helyzet magaslatán. oldalakat tudnék írni róla hogy mi a véleményem. de inkább maradjunk ennyiben

, Hozzászólás ID: #87330
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

nem vizipipára érti feri.

gondolom sejti hogy zöld van a pipában, az lényegtelen hogy mivel szívja, a lényeg hogy mit.

, Hozzászólás ID: #87331
    cyp
    Felhasználó
    cyp

Riccio tökéletesen megfogalmaztad. ugyanez véleményem.

, Hozzászólás ID: #87332
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Persze én is úgy gondoltam, hogy külsősök is jöhetnének. Ismerősök stb. 🙂

Ez a fanka meg nevetséges. 😀 El sem hiszem azt sem hogy vannak olyan emberek akiket tudnak még hülyíteni pártok. De mindig be kell látni hogy rengeteg marha van a földön… :/

Hú ezekben a nagymagyarokban még az kur fel igazán, hogy játsszák az őstáltost meg a vad lovasíjászt utána meg elkezdenek imádkozni egy keresztény istenhez.. 😀 Utána meg már olyan elméletek születnek hogy csak mi voltunk keresztények. Komolyan nem hiszem el hogy ilyen hülyék vannak… 😀

, Hozzászólás ID: #87333
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Én pedig meghallgatom fankát igaz, hogy tulzás amit csinál néha, de nincs vele tul nagy bajom bírom pár számát…

, Hozzászólás ID: #87334
    lukivoker
    Felhasználó
    Lukivoker
    • Hozzászólás: 378

jópár éve fanka mániás voltam..mindig az ő zenéjét hallgattam, koncertjén is voltam, az utolsó is volt..már nagyon gagyi meg unalmas, politizál mintha értene hozzá..

, Hozzászólás ID: #87335
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    Gábor írta korábban:
    Kicsit kezdem megutálni fankát… Ebben a klipjében van vízipipa! Csak ő a drogokkal hozza hasonlatba…

Amilyen feje van a gyereknek nem csodálom….

, Hozzászólás ID: #87336
    cyp
    Felhasználó
    cyp

napok óra “fadarabos” dohányon élek (megmaradt darabokat amit kiszedtem annak idején, azt szívom el…), kis öngyulladós szénel. van ennél rosszabb??

ja és már azok is elfogytak, és fél db kis öngyulladós szenem van 😀

, Hozzászólás ID: #87337
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    cyp írta korábban:
    napok óra “fadarabos” dohányon élek (megmaradt darabokat amit kiszedtem annak idején, azt szívom el…), kis öngyulladós szénel. van ennél rosszabb??

Igen. Ha ezeket kidobod és semmid sincs. :malin2:

, Hozzászólás ID: #87338
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    sYska/!/ írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Nekem mind1 , hogy néz ki, a zenét hallgatom, nem őt nézem, bár rap-et nem szeretem max fankat hallgatom meg :ooo

, Hozzászólás ID: #87339
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    • Hozzászólás: 210

Én megmondom őszintén és most lehet hogy leszóltok, de nem szeretem a magyar rapet, akit elhallgatok max : az a Sub Bass 😀 eddig talán őt találtam a legjobbnak mert jó szövegei vannak és azokat a rappereket utálom, akiknek olyan gondolat menetük van, hogy borzasztó, az ilyennek netes blogot kéne nyitnia, nem pedig egy számot írnia, mert jó lehet egy szám kicsit lehangoló, de én spec azért hallgatok zenét hogy jó kedvem legyen és kicsit kiszakadjak a hétköznapokból …

, Hozzászólás ID: #87340
    attesz
    Felhasználó
    attesz

Amúgy találtam a neten egy képet : … 101947.jpg

Kicsit érdekesen van megoldva a pipája a srácnak, de érdekesség képpen szerintem jó ! 🙂

, Hozzászólás ID: #87341
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    edhardy írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Nekem mind1 , hogy néz ki, a zenét hallgatom, nem őt nézem, bár rap-et nem szeretem max fankat hallgatom meg :ooo

Nem rá gondolt, hanem a pipát szívó aberrált baromra. Egyébként én sem értem, nyilaz, lovagol és kirak egy olyan képet, hogy isten velünk van… Meg voltak a Magyar Szigetről bejátszások a naplóban… KÉRDEM ÉN: MIT KERES OLYAN EMBER A MAGYAR SZIGETEN, AKI ÚGY VÁRJA A RIPORTERT A KAPUBAN, HOGY: “A papírjaidat, zsidó!”… Elmebeteg aberrált szartarély mind. Meg az a zsírdiszno, a Cool Head Clan frontembere, az az elfajzott idióta meg a Rocksuli címből idézett, hogy be kell szólni az arcnak. Ezek mind abból húzzák a hasznot, hogy hülyévé teszik a magyart, aztán jót röhögnek a markukba. Vmi más van itt a háttérben, mint a pártok hülyítése, Youri. Vmi sötétebb dolog. Ne higgy engem is fankának, de vmi tényleg készülődik. 😀 (Hungaro Eliminates)

Pár embert egyébként gondolkodás nélkül fejbe lőttem volna. Végülis én is “Nemzeti Érzelmű” vagyok, de amit itt csinálnak, ez nem haziafiasság. Ez baromság.

, Hozzászólás ID: #87342
    youri
    Felhasználó
    youri
    attesz írta korábban:

Kicsit érdekesen van megoldva a pipája a srácnak, de érdekesség képpen szerintem jó ! 🙂

Hát ez valami kurvajó! 😀

, Hozzászólás ID: #87343
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426

Na, látom a Fanka anyázást.

Ajánlhatok két jó könyvet:

Szálasi Ferenc – Hungarizmus

Adolf Hitler – Mein kampf

és nem vagyok szélsőséges. Nem vagyok Hitler megszállottja.

Nem követni kell Hitlert. de van abban a könyvben igazság.

Na, most könyveljetek el szélsőségesnek. vagy valaki törli a kommentem. tudjátok mit mondok? Éljen a kisebbség.Csak ne rajtunk.

Gábor jön azzal, hogy nemzeti érzelmű.

Fanka legalább a feltörekvő generációhoz szol. az úgynevezett zöld ‘retkekhez’. A tizenévei elején járó hullarészeg kislányokhoz. és nem is rosszul. Vallást utálom. A Történelmemre viszont büszke vagyok. A politikába pedig azért kell beleszolni, mert a mi életünk alakítja. Legkisebb példa: zárjegyes Sultanok.Innen én befejeztem.

(jöhet del, bann, kick, arcom lezúzása.)

, Hozzászólás ID: #87344
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

A szen segitsegevel okosan probalja felforralni a vizet 😀

, Hozzászólás ID: #87345
    youri
    Felhasználó
    youri

Hú basszus ez nagyon meredek.

, Hozzászólás ID: #87346
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Riccio írta korábban:
    fankadeli egy nevetséges paranoid pszichózisban szenvedő egyén. 3-4 éve még normális volt. most teljesen belekergült az összeesküvés elméleteibe. félreértés ne essék. vannak jó gondolatai. de úgy az egész tálalástól rosszul vagyok. gusztustalan ahogy ferdít, csúsztat, elhallgat dolgokat hogy úgy állítsa be ő van a helyzet magaslatán. oldalakat tudnék írni róla hogy mi a véleményem. de inkább maradjunk ennyiben

Ugyan ez a véleményem… Régi számai jók voltak, amikor nem kezdett politikával foglalkozni. Pl. egyik régi számát az “Álmodtam”-ot még mindig szívesen meghallgatom. Sub Bass-től meg örökzöld hogy “nincs nő, nincs nő, nincs sírás háháá….” :alcool1:

, Hozzászólás ID: #87347
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470
    Youri írta korábban:
    Hú basszus ez nagyon meredek.

De ha ilyeneket adnának a TV-ben a sok hülye agymosó wctisztító reklám helyett… Lehet hogy meredek de hatásos :triste1:

, Hozzászólás ID: #87348
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Gábor írta korábban:
    edhardy írta korábban:

Nem rá gondolt, hanem a pipát szívó aberrált baromra. Egyébként én sem értem, nyilaz, lovagol és kirak egy olyan képet, hogy isten velünk van… Meg voltak a Magyar Szigetről bejátszások a naplóban… KÉRDEM ÉN: MIT KERES OLYAN EMBER A MAGYAR SZIGETEN, AKI ÚGY VÁRJA A RIPORTERT A KAPUBAN, HOGY: “A papírjaidat, zsidó!”… Elmebeteg aberrált szartarély mind. Meg az a zsírdiszno, a Cool Head Clan frontembere, az az elfajzott idióta meg a Rocksuli címből idézett, hogy be kell szólni az arcnak. Ezek mind abból húzzák a hasznot, hogy hülyévé teszik a magyart, aztán jót röhögnek a markukba. Vmi más van itt a háttérben, mint a pártok hülyítése, Youri. Vmi sötétebb dolog. Ne higgy engem is fankának, de vmi tényleg készülődik. 😀 (Hungaro Eliminates)

Pár embert egyébként gondolkodás nélkül fejbe lőttem volna. Végülis én is “Nemzeti Érzelmű” vagyok, de amit itt csinálnak, ez nem haziafiasság. Ez baromság.

Én pont arra a taréjra vágott fejű gyökérről beszéltem, kicsit eltévedtél. 😀

Politika off amúgy, ha kérhetném a továbbiakban.[vonal][/vonal]

krampi írta korábban:

Most gondolj bele. Nem csak pipázol, de közbe főzöl is.

Tolunk egy húslevesest? 😀 :gene: [vonal][/vonal]

attesz írta korábban:

Vannak ilyen pipák. Főként azok, amik asztalba vannak beépítve.

, Hozzászólás ID: #87349
    youri
    Felhasználó
    youri
    Troll írta korábban:

Ajánlhatok két jó könyvet:

Szálasi Ferenc – Hungarizmus

Adolf Hitler – Mein kampf

és nem vagyok szélsőséges. Nem vagyok Hitler megszállottja.

Nem követni kell Hitlert. de van abban a könyvben igazság.

Na, most könyveljetek el szélsőségesnek. vagy valaki törli a kommentem. tudjátok mit mondok? Éljen a kisebbség.Csak ne rajtunk.

Gábor jön azzal, hogy nemzeti érzelmű.

Fanka legalább a feltörekvő generációhoz szol. az úgynevezett zöld ‘retkekhez’. A tizenévei elején járó hullarészeg kislányokhoz. és nem is rosszul. Vallást utálom. A Történelmemre viszont büszke vagyok. A politikába pedig azért kell beleszolni, mert a mi életünk alakítja. Legkisebb példa: zárjegyes Sultanok.Innen én befejeztem.

Én nem köpködök. 🙂 Mindkét könyv megvan, de nem egy eget rengető mű egyik sem. Persze hogy van benne pár jó ötlet, de pár jó ötlet Marx könyvében is van.

Engem igazából nem a pártok zavarnak, hanem az elvakultság.

Itt van fankadeli is remek példának. A nagyközönség előtt a kutya nem ismerte ezt az embert, de amióta hordón állva zászlót lenget azóta ő a nagy megmondó pédakép stb.

És igazából ezek a nagymagyar zenekarok is csak lehúzzák az embert. Semmivel sem jobb eggyik sem azoknál akiket szapulnak.

Ez a tipikus. Lépj be a szervezetembe és akkor mi majd jól megmutatjuk azoknak akik a pénzt kicsikarják tőlünk, ja de ahhoz hogy belépj vedd meg a cipőmet a kabátomat a sapkámat a pólóimat és hallgasd a zenémet amit szintén vegyél meg.

Arról meg hogy ennyi féreg van nem a politika tehet hanem a szülők!

, Hozzászólás ID: #87350
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Youri írta korábban:
    Troll írta korábban:

Ajánlhatok két jó könyvet:…..

Én nem köpködök. 🙂 Mindkét könyv megvan, de

….

Ez a tipikus. Lépj be a szervezetembe és akkor mi majd jól megmutatjuk azoknak akik a pénzt kicsikarják tőlünk, ja de ahhoz hogy belépj vedd meg a cipőmet a kabátomat a sapkámat a pólóimat és hallgasd a zenémet amit szintén vegyél meg.

Arról meg hogy ennyi féreg van nem a politika tehet hanem a szülők!

Troll: Nem kapsz bann-t, no para. 🙂

Youri: Lehet utálni a krisnásokat és magukat a (elvakult) keresztényeket is.

Viszont mint kértem, politikát fejezzük be. Vannak olyan jellegű fórumok tudjátok, hogy nem kedvelem az ilyesmit itt. 😉

, Hozzászólás ID: #87351
    attesz
    Felhasználó
    attesz
    krampi írta korábban:

hát ja, nekem eléggé nem tetszik 😀 nem tudom, pipázás közben gyönyörködnék a pipámban, nem pedig azt hogy összevissza legyen a kerámia meg Stb 😀

, Hozzászólás ID: #87352
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    Lukivoker írta korábban:
    jópár éve fanka mániás voltam..mindig az ő zenéjét hallgattam, koncertjén is voltam, az utolsó is volt..már nagyon gagyi meg unalmas, politizál mintha értene hozzá..

utolsó gondolat a témához, mert a végén még megtalálja azt megint cikkezgetni kezd rólam a blogján meg a fórumán 😀

fanka ért a politikához. állítom sokkal többet elérne, mint az utóbbi 2-3 év köpedelem zenéivel. hallgattam pár újat, amit nem a mostani brigád írt neki (cheppy, gizmo…úgyse mond senkinek semmit), hanem mondjuk verz stb. és ott a régi lemezek színvonalát idézi. ferinek rengeteg remek gondolata van, amit érdemes lenne a magyar életbe beültetni és alkalmazni, ugyanakkor ezeket túlsokszor továbbvezeti és nevetségessé válik a maga utópikus és lehetetlen köntösében. amit én nem nézek jó szemmel az az ellentétes vélemény nem megfelelő lereagálása, minden egyes szó kiforgatása úgy hogy az neki kedvező legyen és mármár meg lehet figyelni egy-egy hozzászólásában ahogy közli, hogy az ő irányítása alatt mi történne, mintha a legtermészetesebb dolog lenne, hogy ő 10-20 éven belül komoly politikai pozícióba kerül. valamint rengeteg repper ismerősömmel szúrt már ki amit most nem is részleteznék.

Attila, feri eddig is népszerű volt, csak nem mindegy milyen szinten. mióta a kurucinfo állandó főoldal-tölteléke, azóta valóban szerzett plussz elismeréseket és elnyerte pár ember szimpátiáját, de ugyanennyiét el is vesztette

lényeg a lényeg, holnap érkezzen meg a vízipipás csomag végre (ez pont idevág :ooo )

, Hozzászólás ID: #87353
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962
    attesz írta korábban:

A srác akart fordítani a megszokott stíluson, biztos az ötletet az asztalba épített változattól vette…..gond azért van, a kerámiából áramló levegő-füst túl forró , az összekötő szívócső belsejébe létező gumi vagy műanyag nem bírja….na meg a fém test hűtő hatása is elmarad… 🙁

(az asztalba szerelt változatban merev görbített fémcső van….az jó )

30 bejegyzés megtekintése - 5,251-5,280 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.