[kep]https://img223.imageshack.us/img223/5672/spa1660.png[/kep]
jó lett? órán készült forrasztópákával 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
[kep]https://img223.imageshack.us/img223/5672/spa1660.png[/kep]
LoL, am rohadt jó :a 😀
Jó lett bizony 😛
akkor jó, avatarnak is bemertem tenni 😀
Ti is sokat unatkoztok. 😀
Cyp, még a suliba is ezen remegsz hogy jujj pipa, de sebaj, én is xD alig várom hogy hazaérjek … és … jajjj … 😀
Szia.
Olvasgass es nezz korul a forumon, nagyon sok hasznos informaciot talalhatsz, ha kicsit visszalapozol a temakban. Ha esetlegesen valamilyen kerdesre nem talalod meg a valaszt, akkor pedig a megfelelo helyen nyugodtan kerdezz es igyekszunk segiteni 🙂
Elmentem ma orvoshoz, ugyanis jó ideje fáj a torkom, nemrég elkezdett a fülem is…bemegyek mondja a doki, hogy ez igen csúnya stb…Elküldött vérvételre oo/ Lefekszek, ugyanis már törzsvendég vagyok sajnos fül-orr-gégén, tudják, hogy tőlem ülő helyzetbe tilos vért venni. A csaj kb fél órán keresztül kereste a vénám, én már majd besz*rtam voltam olyan izgatott, meg kajás…Jó megtalálta, mindezek után mondom jóó, így fekvőhelyzetbe csak nem fogok elájulni. Kb 20 percig csapolt a spiné, és nem jött elég vér, lefehéredtem, mondom csak nem lesz gáz…f*sza… gyógyszertárba estem össze.. Úgyhogy, hazaküldtek, hogy pihenjek, szedjem azt a 6 féle gyógyszert…Holnap újra vérvétel/kontroll…
Ismét rám jár a rúd rendesen… :nono: 🙁
Nézegettem ma puruttyát erre milyen hirdetést látok jobb oldalt? ******.** :hehe: :hehe: :hehe:
Szerk.: Jobbulást Stereo!
Ismét rám jár a rúd rendesen… :nono: 🙁
Mihamarabb gyógyulást. 😉
Átérzem elhiheted 11-13 éves koromig ugyanez volt a helyzet velem is.
És én undorodók a tűtől,1éve voltam utoljára vérvételen.
Remélem nem mostanában megyek. :cote:
Gyógyulj meg Stereo!
Mizo menta és kutya bajod!
Forralt bort is nyomj hozzá!
Átérzem elhiheted 11-13 éves koromig ugyanez volt a helyzet velem is.
És én undorodók a tűtől,1éve voltam utoljára vérvételen.
Remélem nem mostanában megyek. :cote:
Az a gáz, hogy nekem azért van vele tele a tököm, mert 8 éves korom óta rendszeresen baj van a fülemmel, és csak a fülem miatt volt már 5 műtétem azóta (polip/dobhártyafedés többször). Jó lenne már egszer véglegesen felépülni :triste1:
Cyp, még a suliba is ezen remegsz hogy jujj pipa, de sebaj, én is xD alig várom hogy hazaérjek … és … jajjj … 😀
igen párszor eszembejutott a pipa, valószínű azért mert forrasztásnál olyan füst lett gyak teremben mint ha pipázott volna mindenki.:)
egyébként már meg akartam csinálni, csak most szántam rá magam.:)
Ilyet hol lehet kapni? :0
Szvsz U.S.Á.-ban
Igen, ez már az USA-t megjárt dohány 🙂
Valaki aki budapesti nem tud hegeszteni, jutányos áron mert a pipámat kéne megoperálni. :malin2: Most is működik csak szigetelőszalaggal van megcsinálva.
Ahova bedugod a szívócsövet azaz a csonkot kéne a pipára hegeszteni.
Viszont a Paint Ball az sztem jobb, mert érzed, ha eltalálnak :hehe: meg hogy tényleg üt rendesen a lövedék ad egy plussz “harci lázat – transzt” az egész meccsnek…és ettől lehet élvezetesebb…
Jaja. Alapjába véve én is paintballozok, de néha jó egy komolyabb taktikai megpróbáltatás is. 🙂
+ paintballra nem mindig van meg az a kellő létszám (20 fő)
Lézerharcon meg ált 30an is összejövünk, hanem többen. 😀
terempaintball tapasztalatod van? mi most ezen gondolkozunk, de hát nem is tudom… rohangálni felfújt akadályok között egy tesiterembe oo/ csak a korlátlan lőszer vonz 😀
szóval, mi a véleményed? élvezhető vagy ne adjak ki érte pénzt?
Viszont a Paint Ball az sztem jobb, mert érzed, ha eltalálnak :hehe: meg hogy tényleg üt rendesen a lövedék ad egy plussz “harci lázat – transzt” az egész meccsnek…és ettől lehet élvezetesebb…
Sada-val tudunk mesélni, JUGYU-s sportnapokon próbáltuk ki. Utoljára, annyira gáz volt. :pascontent2:
Jaja. Alapjába véve én is paintballozok, de néha jó egy komolyabb taktikai megpróbáltatás is. 🙂
+ paintballra nem mindig van meg az a kellő létszám (20 fő)
Lézerharcon meg ált 30an is összejövünk, hanem többen. 😀
terempaintball tapasztalatod van? mi most ezen gondolkozunk, de hát nem is tudom… rohangálni felfújt akadályok között egy tesiterembe oo/ csak a korlátlan lőszer vonz 😀
szóval, mi a véleményed? élvezhető vagy ne adjak ki érte pénzt?
Az sportszerűen elég kemény tud lenni. 😀 Kondíciót fejleszti rendesen. Nekem annyira nem jön be. Az már nem egésszen a taktikáról szól, hanem többnyire csak a reflexről meg nagyban a szerencséről.
Jobb szerintem a woodsball. Ez a katonai pantball.
A terempaintballt speedballnak becézgetik. Tényleg nincs hosszabb egy kör 3 percnél 😀
Multkor lattam ilyen terempaintballt Eurosporton 😀 Valami verseny volt, aztan kozvetitettek 😀
Jaja ezt szokták, bár Európában ritka 😀
Amerikába még külön tv csatorna is van ahol egész nap speedballos cuccok mennek. xD Ők kicsit megszállottabbak. 🙂
CGS utan nincs is tobb kerdesem 😛
Sada-val tudunk mesélni, JUGYU-s sportnapokon próbáltuk ki. Utoljára, annyira gáz volt. :pascontent2:
De ti nem paint balloztatok akkor? Mert így rémlik…
Paint ball az jó pörgés 🙂 Barátom szokott kijárni Paint Ball WBkre meg nagyobb versenyekre építeni…és ha tus általában hoz pár ezer lőszert(8 – 12ezer néha), azokat szoktuk eljátszani…
De ti nem paint balloztatok akkor? Mert így rémlik…
Paint ball az jó pörgés 🙂 Barátom szokott kijárni Paint Ball WBkre meg nagyobb versenyekre építeni…és ha tus általában hoz pár ezer lőszert(8 – 12ezer néha), azokat szoktuk eljátszani…
Elméletileg igen, gyakorlatilag a paintball-t lefújták kezdés előtt 5 perccel és lézerharcot tették helyette. Kicseszés volt… 🙁
Jobb szerintem a woodsball. Ez a katonai pantball.
A terempaintballt speedballnak becézgetik. Tényleg nincs hosszabb egy kör 3 percnél 😀
igen, woodsball nekem is jobban bejön (habár terembe még nem játszottam :P)
most megfájdult a szívem… paintballozni akarok :S
En meg soha nem paintballoztam. Pedig nagyon szivesen kiprobalnam egyszer 🙁 Sajnos tarsasagom eleg lusta banda, szoval nem hiszem, hogy oket tulsagosan megmozgatna a dolog 🙁
Hát akkor csináljunk egy forum paintballt 😀
Szívesen megszervezem. Október végén vagy november elejére. Akkor még marad is idő gyűjtögetni.
Tökölön vagy dabason.
Nah mit szóltok hozzá? 😀
Reszemrol benne lennek a dologban. Forumrol nem hiszem, hogy azert annyira sokan osszejonnenk, ugyhogy ebben az esetben lehetne szerintem kulsosoket is hivni nyugodtan 🙂
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.