A torkom nekem is fáj, de majd lekezelem Mizo mentával a meccs alatt.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
A torkom nekem is fáj, de majd lekezelem Mizo mentával a meccs alatt.
Nálam is indul az allergira..csepelen tanulok melletünk lévő iskolába volt a nagy megbetegedés ugyhogy szopacs 😀
Fáj a torkom lázas vagyok,és náthás.
Egész Fehérváron ez a járvány van.
Ti,hogy vagytok?
Vasárnap engem is elértek ezek a bajok, de mára egész jól vagyok!! 🙂 Gyógyszer nélkül persze! Szervezetemre szoktam bízni az ilyeneket nem a gyógyszerekre :cote:
Ti,hogy vagytok?
Vasárnap engem is elértek ezek a bajok, de mára egész jól vagyok!! 🙂 Gyógyszer nélkül persze! Szervezetemre szoktam bízni az ilyeneket nem a gyógyszerekre :cote:
Nekem is torokfájás,orrfolyás,fáradtság,láz is lehet még nem mértem…
Ti,hogy vagytok?
Engem általában nem szoktak utolérni az ilyen megbetegedések (le is kopogom…) De hogyha beteg vagyok, akkor se szedek gyógyszereket, hanem iszok egy teát, és másnapra mindig jobban vagyok. 🙂
Nekem is marhára fáj a torkom és köhögök, de szerintem ilyenkor semmit sem tesz a mentás dohány.
Valamit azért jelent mert Menta! Szerintem 🙂 Fáj a torkom azért cukrot dohányt szoktam én is,minél erősebbet alkalmazok!
hát jó rég voltam itt de igérem amint lesz 1 kis időm fel fogok jönni.
syska: grat az új blog-hoz nagyon zsír lett.
Halott vki a Italien Blends – Wazír dohányokról?
Hát a betegséget szerintem sem szünteti meg, de a torokfájást enyhíteni, a légutakat szabaddá tenni mindenképp hatásos gyógymód.
Én Csokis-Mentát szívtam,de nem lett jobb.
Jobban kapart inkább :pascontent2:
Most töröltem ki a 3/4-edét….
Következő húzásnál kitiltom vagy 20 évre, míg felnő és megtanul szabályzatot olvasni. :siffle:
UP:
Hát ez jó… még ő van felháborodva, hogy “HEE?!”… Ezúton szeretném megköszönni hamy2-nek, hogy kipróbálhattam a phpbb3 által nyújtott tiltási lehetőségeket. 2029.01.01-ig nem léphetsz be és nem írhatsz a fórumba. Addigra talán lesz egy kis modorod… a vizipipaforum.eu-n vannak ilyenek, ott biztos vagány, jó fej gyerek lennél, de itt NEM. Pápá!
De kegyetlen vagy syska :happy1: Pedig tök trencsi volt és szupcsi a dohi, ok??? :malin2: :malin2:
torkfájásra és influenzára a lefekvés előtti nagy adag forralt bort tudom ajánlani. Másnap reggel ha fölkelsz nem lesz semmi bajod mivel este kiizzadod magadból a bacikat meg az ilyeneket
Akkor úgy látszik, hogy jó iskolába járok. Alig hiányzik 1-2 ember… 😀
Na elkezdődött! HAJRÁ DEBRECEN!
Tudtok valami jó online adást? digisport nem jó!
itt minden meccs van
17.min Standard Lige 2-0 Arsenal :ooo
erre nem mertem volna fogadni.
itt írják az összes eredményt,ha érdekel valakit.
erre nem mertem volna fogadni.
itt írják az összes eredményt,ha érdekel valakit.
Aszem ncore-on bukom a feltöltést XD
Na ez is egy jó megoldás! 🙂 :super:
Ne add fel,van még remény :super:
Nekem volt olyan,hogy tippmixemen utolsó meccs 1-3 a 70.percbe
és 90.percbe már 4-3 volt,így nyertem 4ezret 😀
jól hallom?? 😮 Debreceni VSC..:P 😀 van hangulat
Jó neked,hogy látod a meccset.
Majd ha itthon játszanak én is timbulok :winner:
Jó neked,hogy látod a meccset.
Majd ha itthon játszanak én is timbulok :winner:
itt nézem
áh… 1-0
Áh fszom! Az a gól nem kellett volna…
Nem hát 0-0-rol jo lett volna a második félidőt kezdeni, hátha rúgunk egyet 😀 bár nem sok rá az esély 🙁
1-0 csak….
Nem semmi teljesítmény, egy Liverpool ellen szerintem.
De azért egy X-nek nagyon örülnék.
rossz nézni amit a védelem csinál… oo/ megijedtek a Liverpooltól teljesen
Alapjában véve realista vagyok, bár a focit nem szeretem.
A DVSC jó, hogy bejutott, és tényleg jól helyt állt. De nem sokszor jutottunk BL be, és sokat kell még fejlődni ahhoz, hogy a DVSC is szép nagy Magyar csapat legyen. csak azt sajnálom, hogy a DVSC után a TEVA is ottvan.
ami… sajnos nem túl Magyarpárti gyógyszertár. Összességében sok szerencsét kívánok nekik.szerk: szükség is lesz rá.
Isi
2-3 :hehe:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.