kétalmát egyébként hamar meglehet unni. nemtudom hogybírják.
de egy idő után megint szívni akarod 😀
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
kétalmát egyébként hamar meglehet unni. nemtudom hogybírják.
de egy idő után megint szívni akarod 😀
Szinte hallom a dohány panaszos sercegését… X|
Nem tudom hogy jól értettem , de mikor keveri a dohányt mintha azt mondaná hogy kevert hozzá vizet…….
Annak nem lenne túl sok értelme, mivel a víz hamar elpárolog. Glicerin tovább bírja. :-/
Akkor is nagy csoda, hogy nem ég meg neki!
Ilyen tömést se láttam még. oo/
Ha jól értem, azt mondja, h ” what im gonna smoke out today is nakhla apple in a jar. it’s a little bit wetter as u can see..
Termeszetesen nem kever hozza vizet. Tenyleg csak annyit mond, hogy a muanyag dobozos Nakhla nedvesebb, mint a sima kartondobozos. Amugy annyi a lenyege, hogy jol felkeveri a dohanyt es ugy ahogy van rakja bele a keramiaba. A keveres hatasara a dohany fellazul, tehat kozte at tud jarni a levego. Miutan rarakja az alufoliat, a lyukakat ugy csinalja, hogy teljesen leszurkal a keramia aljara, ezaltal kis kraterek alakulnak ki, ahol megint jol tud mozogni a levego. A felso reteg pedig miutan picit megeg, mivel az sem teljesen tomor, igy a reseken ugyanugy tovabbra is at tud menni a levego.
Amugy termeszetesen ezt szinte csak Nakhlaval lehet megcsinalni, mas dohanyok nem nagyon birnak a kikepzest 😀 A Nakhla elegge jol birja a hoingadozast es a nagy homennyiseget.
… 70958.html
valaki beszerzett már azóta egy ilyenre? vélmény, egyátalán használható?
Igen, én vettem ilyet.
Az első használat után a vezetéke, amely a fűtőtesthez kapcsolódik, szét égett.
Használat során, kevés füstöt adott.
A kínai gyártóval történt levelezésem rövidre sikerült, mert a cserére hajlandók lettek volna, de a postaköltség engem terhelt volna, ami kb 2x annyi lett volna, mint maga az áru.
Azóta kaptam újabb mailt tőlük, hogy új széria van, magasabb hőfokkal, és más vezetékeléssel, és várják a rendelésemet, de legalább 1000 db-ot rendeljek, és ez mekkora lehetőség nekem.
Ennyi.
Aki a licitálós oldalon árulja siófoki, a kínaiak ajánlották, hogy vele egyezkedjek csere ügyben. A fickó mereven elzárkózott a dologtól.
értem köszi a választ. ismerős szerint ilyen szükséghelyzetben jó de nem helyettesíti a szenet.
Nem volt meggyőző, de lehet, hogy én fogtam ki 1 rossz darabot.
Azért kíváncsi lettem volna 1 új szériásra is.
Igen, sajnos a regi szeriaval mindenkinek ez volt a problemaja, hogy a kabel a tul nagy hotol megolvadt. Erre sokan olyan megoldast talaltak, hogy vettek olyan ragasztoszalagot, amely visszaveri a hot, igy a kabel kevesbe forrosodott fel. Ezt a problemat tobben is jeleztek a ceg fele, amire az volt a reakciojuk, amit neked is irtak akoska, hogy majd kijavitjak a problemat. Ezek szerint ezt megtettek. Illett volna kicsit hamarabb rajonni a dologra es mielott arulni kezdik tesztelni egy kicsit a termeket. De hat kinai arutol tul sok mindent ne varjon az ember 😀
Krampi, te nem voltál ma szk-ban, illetve nem pipáztál ott kora délután?
és milyen az új razan? 😀
4.2 van benne 😀 ez jutott eszembe,de az kicsit drágább lenne :triste1:
Amúgy ez a 420 ez nem tudom honnan jött, de a füves szlengben a 4 óra 20 perc a “szívás ideje”. Szóval, ha 4:20at mutat az óra, akkor gyújtani kell 😀 Vagy, ha éppen gyújtják a cigit, akkor arra mondhatják h épp 420 van, mind1 mennyi az idő…
A 4.2 meg kicsit megérős lenne 15 dolcsiba :happy1:
Mentem, holnap 5kor indul a vonatom oo/
Majd jövök csütörtökön.
Pá.
Nincs uj Razanom. Amivel pipaztunk, az az en 2 eves Razan Sultanom. Csak bevittem a KM-et Julionak es nem akartam vacak csovel pipazni.
Miről maradtam le? Mesélj. 🙂
Semmi. Csak voltam ma bent SZK-ban es gondolom hundarkblade is jart bent. Persze pulyka volt ramkoszonni 😀
Tetszett Julio-nak a KM? 🙂
Ühüm. Most keresek neki nagykert 😀
Fog hozni be MO-ra? :ooo
No az jóóóóóóóóóóó. :coeur: 😉
Ez meg nagyon sokmindentol fugg. Egyenlore nem kell beleelni magunkat; mert valoszinubb, hogy nem. Vagyis nem is a behozatallal van a problema, csak mire ideerne Magyarorszagra, addigra olyan magas lenne az ara, hogy nem biztos, hogy sokan megvennek.
Pár db. azért érkezzen. 🙂
csak szolok, hogy a nagyker, az 500-1000 darabos tetelre vonatkozik altalaban 🙂
Akkor közös rendelés lesz ebből. 😀 Legalább postaköltség 0ft Budapestieknek… 😀
Most megy fel videó, amibe mizo mentás felhőket fújkálok. Igazából 1-2 szép ‘büntetős’ felhő van benne, a többi átlagos. Vacakol a kamerám. 🙁
UP: Rohadt YouTube konvertálási hibát ír ki… Grrr… de szeretem ezt.
Kár, hogy tegnap voltam, akkor elég őrültek háza volt, szegény telehordták a boltot, mindenféle műanyag bábu darabbal.
Én vennék. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.