9-edikén krampi leadta a megrendelést asszem!
És írta, hogy még a mostaniba akarja beledobni ? :-/ Nem …
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Bocs, másról nem tudok :langue:
:coeur: ZMNE :coeur:
KIs Ádámot nem szeretem annyira mert ugyanazokat a poénokat nyomja el mindenhol
Most meg kortyolok 1 kis forraltbólt mivel fáj a torkom 😀
Megsúgom neked, hogy az összes többi humorista is ugyanazokat a poénokat mondja el mindenhol. Nem tudnak minden műsorra új programot kitalálni, ezt te sem várhatod el tőlük.
Igy van nem a mostaniba szeretném, hanem mondjuk ha rendelünk páran pipát stb…
vki hallott már cleopatra márkájú dohiról?
haverom ma vett, egy eddig számomra ismeretlen boltban….aki tud infot pls írjon 🙂 érdekelne egy új dohi 🙂
:rougefaché: :pan1: :pan2: :pan3: :hurt3: :hurt4: :hurt5: :pleur3: :boulet: :fesse:
:rougefaché: :pan1: :pan2: :pan3: :hurt3: :hurt4: :hurt5: :pleur3: :boulet: :fesse:
Áááá nem bírom ezt a szótXD
haverom ma vett, egy eddig számomra ismeretlen boltban….aki tud infot pls írjon 🙂 érdekelne egy új dohi 🙂
Közel keletről származó dohány, állítólag prémium minőségű, kevés országban lehet kapni, érdekes hogy jelen van Amerikába meg Németországba is….(többek között) ,
amik fincsik:
1-barack
2-dinnye
3-alma
de még van menta,cseresznye, kókusz, szőlő, mangó,dohány ízű , eper,
Valaki szeret itt pókerezni? Meg kéne szervezni, egy online Texas Hold’em póker bajnokságot a fórumtagoknak. Ha van elég jelentkező akkor én kitalálnám hogy legyen. Természetesen játékpénzben. 10 ember jó lenne ha összejönne. Akinek lenne kedve hozzá írjon már ide 🙂
Szeretek pókerezni, szoktam is, csak most olyan szinten nincs időm hogy kb nem tudnék leülni normálisan játszani… Majd egy év múlva :hehe:
Közel keletről származó dohány, állítólag prémium minőségű, kevés országban lehet kapni, érdekes hogy jelen van Amerikába meg Németországba is….(többek között) ,
amik fincsik:
1-barack
2-dinnye
3-alma
hmmm :] ezek szerint jó kis dohány 🙂 köszi az infot moldy :cote: , valószínűleg a közeljövőben szerzek akkor egy pár dobozzal 🙂
póker nekem is bejön, de nem vagyok vmi jó benne :gene:
na jó, ha zavar titeket, akkor a d**i szót kitörlöm a szókincsemből 😀 bocsi :cote:
amik fincsik:
1-barack
2-dinnye
3-alma
hmmm :] ezek szerint jó kis dohány 🙂 köszi az infot moldy :cote: , valószínűleg a közeljövőben szerzek akkor egy pár dobozzal 🙂
póker nekem is bejön, de nem vagyok vmi jó benne :gene:
Shin-chan elárulnád a bolt nevét esetleg ? Merre található? 😉
Akkor aki szeretne pókerezni ide jelezze nekem: https://forum.vizipipafan.hu/viewtopic.php?f=23&t=708&start=0
egyenlőre én sem tudom, egyik haverom vette :triste1:
majd megkérdezem 🙂
Cleopatra nevű dohány megtalálható az Ázsia Centerbeli vizipipás boltban. 250gr-os csomagban kapható, kókusz meg ha jól emlékszem alma ízben. Ára 2200Ft.
Mellesleg ebbe a boltba vettem az EN Mizot is. 590Ft/50gr. Érdemes benézni ide. 🙂
Hát tegnap bementem a szultánba és kérdem : tart-e még a masah akció erre mondja: ma kezdődött! mondom mi van? menj és nézd meg ,
Hát megláttam és mint kisgyerek karácsonykor izgatott lettem h mit is vegyek.
Hát vetttem 250g epret,banán splitet,szedret,hawai punchot és barackot
50g-osból 10 fahéjat 5 redbull-t 5 görögdinnyét.
Szal kaptam hozzá 1 akkor szinte szemeteszsák szerű zacskót amibe elfért
Most boldog vagyok és izgatott az új ízek miatt
Hát megláttam és mint kisgyerek karácsonykor izgatott lettem h mit is vegyek.
Hát vetttem 250g epret,banán splitet,szedret,hawai punchot és barackot
50g-osból 10 fahéjat 5 redbull-t 5 görögdinnyét.
Szal kaptam hozzá 1 akkor szinte szemeteszsák szerű zacskót amibe elfért
Most boldog vagyok és izgatott az új ízek miatt
Gratulálok, szép mennyiség!Karácsonyig el lennék vele.Amúgy milyen árba van az akciós dohány?
jah pont a lényeget hagytad le. 😀
Nakhla Mizo Görögdinnyéről van valakinek véleménye?Az itthon kaphatóról?
vannak, olvass a Mizo topicban.
De ott csak annyi van, hogy érdemes venni 🙂
Engem az íze érdekelne, hogy mennyire hasonlít a Görögdinnyére pl Masah-hoz képest, füst stb…
Engem az íze érdekelne, hogy mennyire hasonlít a Görögdinnyére pl Masah-hoz képest, füst stb…
Ez tényleg a Mizo topic, amúgy nagyon jó AF-el nálam egy szinten van, ami azért elég nagy elismerés részemről. A Masah meg sem közelíti, sőt… 🙂
De ott csak annyi van, hogy érdemes venni 🙂
Masahoz képest sokkal finomabb, erősebb íz. Erről is inkább a dinnyés rágóra lehet asszociálni, nincs igazi görögdinnye íze. Füst bő, igaz, vortexből toltuk, de faja volt akkor is. Megéri venni. :D:D :super:
Köszi a válaszokat!
Akkor hétfőn veszek egyet tuti:D
Sziasztok!
Kicsit nézegetem a KM pipákat a neten, és egy lehet hogy számotokra triviális dolgon megakadtam. Jelesül a pipánál van vmi mértékegység ami a méretére utal. így jelzik : ”
Mi a vátószám ez és a “cm” között? :rouge:
Ne nézzetek le csak bölcsész vagyok, de annyira, hogy én a szorzótáblát is csak dallam alapján tanultam meg. 🙂
Kicsit nézegetem a KM pipákat a neten, és egy lehet hogy számotokra triviális dolgon megakadtam. Jelesül a pipánál van vmi mértékegység ami a méretére utal. így jelzik : ”
Mi a vátószám ez és a “cm” között? :rouge:
Ne nézzetek le csak bölcsész vagyok, de annyira, hogy én a szorzótáblát is csak dallam alapján tanultam meg. 🙂
Szia! Tudtommal ez az inch jele, és a váltószám 2.54, azaz 1 inch 2.54 centiméternek felel meg.
Szia! Tudtommal ez az inch jele, és a váltószám 2.54, azaz 1 inch 2.54 centiméternek felel meg.
Köszi…
Mostanában a tópartra járunk le pipázni.
Tegnap este 23-an voltunk 10pipa,nagyon nagy hangulat volt :cote:
Amúgy csináltam egy pipát,mindjárt rakok fel képet róla.
masah nagy 3+1 db 4500 szal 5db 6000 5db 50g-os masah 2000Ft
Az mi a fenétől lehet, hogy én alapból nem érzem befelé a dohányok ízét?
Most meg ráadásul allergiás haverommal pipázunk akinek szinte teljesen be van dugulva az orra.
Al sultan csokit szívunk, és neki hihetetlen jó csokis utóíz marad a szájában, már rég a füst eltűnése után, én meg szinte annak sem érzem az ízét rendesen, csak nagyon halványan, nem hogy még füst eltűnése után.. Jah és teljesen ki vannak dugulva az amúgy allergiás orrlyukaim… :happy1:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.