Én most szívom a végét. Valami isteni 😉
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Én most szívom a végét. Valami isteni 😉
Nincs itt a fórumon valaki aki tippmixezik?
De, én. 😀 :langue:
Én néha-néha.
Ma voltam,és elrontottam oo/
Inter-Parma V….egyből 32rugó lett a nyereményem.
Kár érte eléggé jó kis meccsek voltak pedig :-/
Nem értem.
Múlthéten hétfőn vettem át a bankártyám, utaltak is rá (bankból) 1-én és 2-án, és a mai napig nincs rajta a lóvé. Mi lehet a baj ? oo/ ( tuti h elküldték, mert küldtek bizonylatot.
Múlthéten hétfőn vettem át a bankártyám, utaltak is rá (bankból) 1-én és 2-án, és a mai napig nincs rajta a lóvé. Mi lehet a baj ? oo/ ( tuti h elküldték, mert küldtek bizonylatot.
Legkésőbb 3 munkanapon belül rajta kell legyen a lové. A bankon belüli utalás meg más téma, ott szinte azonnal, legkésőbb 1 munkanapon belül.
Szerintem menj be és intézkedj mindenképpen!
Hmmm… szép kis tanulós este elé nézek :triste1:
Holnap lesz Hun-Por meccs ki nézi otthon és ki a helyszínen?
Én a tv-ben nézem mellesleg, jó pár sörike társaságában.
tv-be tuti meglesem, Hajrá Magyarok! :alcool1:
Tv előtt nézem én is.Remélem nyernek a fiúk :super:
Durva mennyit fejtődött az itthoni vízipipa piac.
Szerintem a térségben nálunk a legnagyobb ez az ágazat. :hehe:
Hát pár hónapja Mizoról csak álmodtam,most meg minden van.
Kíváncsi vagyok Fehérvárra mikor érnek ide ezek a dohányok. 🙂
Én meg arra, mikor ér ide eldugott fenyvesekkel vadregényes kis Tirpákiába. Hennawy van orrvérzésig, aztán szia.
Fu nekem ma jött meg 2db cherry Mizo csomagon keresztül is eszméletlen jó illata van, az állaga is jó! :super: De csak holnap tesztelem!
Gábor,nálunk van Henawy 700Ft
Nakhla 750Ft
AL Sultan 890Ft
És Waha 800Ft
Csak öngyulladós szén 800-ba 😀
Vicces dolgok :cote:
Nakhla 750Ft
AL Sultan 890Ft
És Waha 800Ft
Csak öngyulladós szén 800-ba 😀
Vicces dolgok :cote:
Hennawy: 750.-
Öngyulás szén: 850.-
Cocobrico: 1800.-
Ilyen áron fulladjon bele a sz*r hennavíjébe meg az öngyulladósába, CB-t szerzünk máshonnan amúgy is.
Az nem semmi.
Múltkor gumi tömítést akartam venni kerámiához,erre ilyet mond,hogy az felesleges mert anélkül is működik.
Ja mondom bocs fönök 😀
Múltkor gumi tömítést akartam venni kerámiához,erre ilyet mond,hogy az felesleges mert anélkül is működik.
Ja mondom bocs fönök 😀
Az igaz hogy működik.
Csak sz@rul xD
Ja mondom bocs fönök 😀
Az a helyzet, hogy van két bolt. Egy ún. Szivarbarát hely és egy Sweety csemege nevezetű 4-23-ig nyitva tartó bolt. A baráti helyen egy vén öregasszony van, aki mogorva, durva, alig ért vmi hozzá, rosszul szolgál ki, stb. A csávó a sweetyben ért hozzá vmennyire, segít választani, stb., de egy gumi tömítés 250 Ft. 😉
Ismerős a helyzet! 😀
Van egy öregasszony,és egy fiatal pali.
Öregasszony,bementünk 3-an 55cm-es pipát venni.
Megkérdezem mennyibe van,erre nincs nem is lesz.
Közbe kivan rakva,és 12ezer Ft.
Mondom neki,hogy itt a szembelévő boltba csak 5,ez hogy van kapsz hozzá valamit?
Erre igen 1csomag szenet meg 1csomag henawy dohányt
Huha micsoda értékek 🙂
Egyszer vásároltam ott,azóta csak röhögni járok oda.
Webbie új pipát veszel, vagy esetleg már van? Csak mert látom eladod a régid. :siffle:
Webbie.. méretet nem írtál 🙂
Igen, “új” pipát veszek. Syskanak a pipáját veszem meg, a 80 ~ cm-es jégpipát. 🙂 Ezért adom el.
Tényleg, köszi, hogy szóltál. Javítva. 😉
pestiek lenne 1 kérdésem hozzátok: csak a keletit ismerem meg a közeli metrót és az a kérdésem h el tudok e onnan jutni a szultán kincseibe?
pénteken mennék föl és benézek a szultánban és utánna gondoltam h elmegyek 1-2 mizoért.
pénteken mennék föl és benézek a szultánban és utánna gondoltam h elmegyek 1-2 mizoért.
a keletitöl a blaháig elmész metroval és utánna villamossal (4-6) az oktogonig és onnan besétálsz vagy a nyugatiig és onnan vissza 🙂
a keletitöl a blaháig elmész metroval és utánna villamossal (4-6) az oktogonig és onnan besétálsz vagy a nyugatiig és onnan vissza 🙂
De fura ezt így olvasni, hogy nekem sem lett volna semmi elképzelésem egy hónapja, most meg a Blaha félig-meddíg az otthonomnak számít, mert itt lakom Rákóczi úton, és onnan jutok el mindenhova. Mellesleg djreplay, ha Keletinél vagy, akkor mért nem sétálsz el inkább Sultancenterbe?
Oda is elmegy, csak a Szultán Kincseibe Mizo-ért menne, mert az nem kapható az SC-ben, és nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz. 🙂
Van egy öregasszony,és egy fiatal pali.
Öregasszony,bementünk 3-an 55cm-es pipát venni.
Megkérdezem mennyibe van,erre nincs nem is lesz.
Közbe kivan rakva,és 12ezer Ft.
Mondom neki,hogy itt a szembelévő boltba csak 5,ez hogy van kapsz hozzá valamit?
Erre igen 1csomag szenet meg 1csomag henawy dohányt
Huha micsoda értékek 🙂
Egyszer vásároltam ott,azóta csak röhögni járok oda.
Mondjuk azt öregasszonynál 8900 egy 55-ös, de a méreteket nem tudja. Azt mondta, az a 125 cmes pipa van, forgó testtel (meg se moccan) 8900.- Milyen jutányos ár már, ránk akarta tukmálni anno, hogy vegyük meg… 😀
Mondjuk azt öregasszonynál 8900 egy 55-ös, de a méreteket nem tudja. Azt mondta, az a 125 cmes pipa van, forgó testtel (meg se moccan) 8900.- Milyen jutányos ár már, ránk akarta tukmálni anno, hogy vegyük meg… 😀
Az nem semmi 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.