A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86784
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Úgy igazából ami nagyon jó volt az a HALO 1.

Utána a 2 az elég szánalmasra sikeredett szerintem. Főleg hogy csak Vistán megy. 😀 Ebbe bele is buktak. Ezután megsértődtek és már csak konzolra dolgoztak.

De azt csicsergik a kutyák, hogy elvileg win 7 kidobják majd a 3 részt is.

Ez a trailer megy mindent visz. Szerintem nagyobb sikerük lenne ha mostantól ilyen filmeket gyártanának.. xD

Jah, amúgy jó ízes. A kiképzés alatt xD “előre, a ku*va anyád, előre!” xD

Amúgy olvasgattam és elvileg még a játékban is magyarok lesznek a katonák!!!

Ki van emelve hogy magyar alakulat!

Nem is csoda. A legjobb elit katonák nem lehetnek mások. 😛

, Hozzászólás ID: #86785
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Halo 2 egy szuper játék,csak nem PC-én kel játszani.Havernek volt 2 Xboxja és hálóba kötve nyomták….minden pénteken rendeztek Halo Partyt, 1 láda sör és rendelt pizza mellett nyomták reggel 4ig…

, Hozzászólás ID: #86786
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644
    moldy007 írta korábban:
    Halo 2 egy szuper játék,csak nem PC-én kel játszani.Havernek volt 2 Xboxja és hálóba kötve nyomták….minden pénteken rendeztek Halo Partyt, 1 láda sör és rendelt pizza mellett nyomták reggel 4ig…

Fu az nagyon jó!! Volt nekem is szerencsém ilyenhez! Nagyon jó!! :super:

, Hozzászólás ID: #86787
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131
    gobbler3 írta korábban:
    moldy007 írta korábban:

Fu az nagyon jó!! Volt nekem is szerencsém ilyenhez! Nagyon jó!! :super:

osztom a véleményt, de a Halo 3 mindent visz szvsz 😛

, Hozzászólás ID: #86788
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Haveromnak van xbox-a,és ps3-a szal,hamarosan megyek tesztelni :cote:

Halo2-vel nagyon sokat kockultunk :happy1:

, Hozzászólás ID: #86789
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

azért haver néha előveszi a régi playstation 1est és nyomnak jó pár disznóháborút,4esbe, egyszerü de nagyon jó (meg vicces , szórakoztató…stb) stratégia szerü játék….. csak álok sokszor és nézem miket röhögnek, hogy élvezik……nekem nincs időm leállni megtanulni a kézi kontroller meg a játék lényegét megtanulni……

, Hozzászólás ID: #86790
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    moldy007 írta korábban:
    azért haver néha előveszi a régi playstation 1est és nyomnak jó pár disznóháborút,4esbe, egyszerü de nagyon jó (meg vicces , szórakoztató…stb) stratégia szerü játék….. csak álok sokszor és nézem miket röhögnek, hogy élvezik……nekem nincs időm leállni megtanulni a kézi kontroller meg a játék lényegét megtanulni……

Nekem is ps1-em van,évente 2x kötelező egy házi tekken bajnokságot szervezni 🙂

95-ös fifám is van hozzá 10év múlva,ha még elindul mekkora játékok lesznek ezek :cote:

, Hozzászólás ID: #86791
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Ne késeljetek meg, de én egyik Halo játékkal sem játszottam. :siffle:

, Hozzászólás ID: #86792
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    sYska/!/ írta korábban:
    Ne késeljetek meg, de én egyik Halo játékkal sem játszottam. :siffle:

jól tudom hogy te cod kedvelő vagy?? :rouge:

, Hozzászólás ID: #86793
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    Sihu írta korábban:

Ahham. 🙂 Kivéve CoD5, az már mókás mint komoly játék. :gene:

, Hozzászólás ID: #86794
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    sYska/!/ írta korábban:
    Sihu írta korábban:

cod 1 óta játszom mindegyikkel, de a COD 5-t ki se próbáltam, az nem Cod, látszik hogy mások csinálták 😛

, Hozzászólás ID: #86795
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    sYska/!/ írta korábban:
    Sihu írta korábban:

Én a CoD UO-t űzöm már mint veterán és a ***Magyar*** klán volt tagja (nem tudom, neked ez mennyit mond syska). CoD4-el néha eljátszogatok, de szerintem nem jó. A Cod2-től a CoD5-ig mindegyik szar már szerintem.

A HALO miről szól? 😀

, Hozzászólás ID: #86796
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Gábor írta korábban:
    sYska/!/ írta korábban:

Én a CoD UO-t űzöm már mint veterán és a ***Magyar*** klán volt tagja (nem tudom, neked ez mennyit mond syska). CoD4-el néha eljátszogatok, de szerintem nem jó. A Cod2-től a CoD5-ig mindegyik ** (széklet) már szerintem.

A HALO miről szól? 😀

egy sci-fi teljesen egyedi univerzummal, kb annyi hogy te vagy Master Chief egy szuper katona és egy idegen faj megtámadja az embereket, persze ennél ez sokkal bonyolultabb 😛

, Hozzászólás ID: #86797
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Sihu írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Én a CoD UO-t űzöm már mint veterán és a ***Magyar*** klán volt tagja (nem tudom, neked ez mennyit mond syska). CoD4-el néha eljátszogatok, de szerintem nem jó. A Cod2-től a CoD5-ig mindegyik ** (széklet) már szerintem.

A HALO miről szól? 😀

egy sci-fi teljesen egyedi univerzummal, kb annyi hogy te vagy Master Chief egy szuper katona és egy idegen faj megtámadja az embereket, persze ennél ez sokkal bonyolultabb 😛

Valahogy sejtettem. Ki kéne próbálni, bár ha jól sejtem a HL-re hasonlít, nem? Na az nem jött be. Szal szerintem ez se jönne. 😀

, Hozzászólás ID: #86798
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Gábor írta korábban:
    Sihu írta korábban:

Valahogy sejtettem. Ki kéne próbálni, bár ha jól sejtem a HL-re hasonlít, nem? Na az nem jött be. Szal szerintem ez se jönne. 😀

https://en.wikipedia.org/wiki/Halo_(series)

esetleg ha érdekel egy pontosabb történet és tudsz angolul akkor itt egy leírás

, Hozzászólás ID: #86799
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

ÁÁ!

tesco-s bio bomló szatyorral vigyázni kell!

előbb majdnem 3kg jegyzet esett az arcomba, mert a kurva szatyor elkezdett bomlani a szekrényem tetején és füle 1 kis mozdulattal leszakadt így….

:gene:

, Hozzászólás ID: #86800
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Prince of Persia: Warrior Within

amint lesz új gépem elkezdem ismét végigzúzni :frime: mellé meg pipázom végig :happy1:

amúgy nekem az ilyen csak lövöldözős dolgok sose jöttek be :-/ kivéve a legelső Unreal Tournament, ami magyarul is beszélt. azt nagyon szerettem

nekem ezek a kedvenceim: Prince of Persia, Jedi Knight 2-3, Worms World Party, és röhögjetek ki de ennek a demoját imádtam :rouge: tuti leszedem majd ezt is :gene:

jah és persze PES :frime:

, Hozzászólás ID: #86801
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska

Nyissunk a játékoknak egy témát. 🙂

, Hozzászólás ID: #86802
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Na még egy tanítással kevesebb :happy1:

, Hozzászólás ID: #86803
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Na voltam ma sultan kincseiben megvettem a vortexet köszönöm syska a kupont!

Most tömtem meg egy mizo val amit ott vettem és egy serbetli dohányjavítoval is feljavítottam, ha beizziik a cb leírom milyen lett.a bolt nagyon jó az eladó is jo fej nagyon.

, Hozzászólás ID: #86804
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

Valaki nézte a Vaterát, egy két íz van Mizo-ból fent 50g és 250g!

, Hozzászólás ID: #86805
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

szultanban elvileg akkor már kapni mizot?

, Hozzászólás ID: #86806
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Szultán kincseiben tudtommal.

, Hozzászólás ID: #86807
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

na megjöttem olaszból tegnap 11kor zsír volt meg szép a többiek eléggé lefőttek de én nekem meg nem sikerült eleget innom :hehe:

elvittem a kis pipámat hát akkora sikere volt neki,, leültünk páran és a többiek meg szemük sarkából néztek ahogy szívjuk, még a parton is járt .

vettem olasz vizipipadohányt kékszőlő tuti frutti és almás ízben (csak ez a 3 volt) kékszőlő nagyon pancs volt a tutti frutti türhető az almás meg nagyon finom igazi alma íz holnap ígérem h rakok fel képeket az új csőről meg a dohányokról.

, Hozzászólás ID: #86808
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Helyileg hol voltál?

Én San Marinoba voltam egyszer,jó meg minden,csak nagyon drága… :]

, Hozzászólás ID: #86809
    tati
    Felhasználó
    tati
    • Hozzászólás: 443

joker camping cavallino, a 4 személyes lakokocsi nagy átverés volt 2 személyes volt de az egyik ágyon 2en is elfértek volt még 1 ágyx ott bent de 1 ágy meg kint volt az elősátorban

, Hozzászólás ID: #86810
    peti562
    Felhasználó
    peti562
    • Hozzászólás: 473

Olaszország másik fele sokkal szebb, érdemes ellátogatni oda! itt főként a Ligúr tengerpartra gondolok, de ez folytatódik a francia tengerparton is, gyönyörű… és lehet normális áron is szállást találni, a kaja meg már itthon majdnem – ha nem – annyi mint ott… csak a szolgáltatások drágák egy kicsit.

, Hozzászólás ID: #86811
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Van sultan kincseibe mizo ma vettem 900FT asszem 50g.

, Hozzászólás ID: #86812
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    edhardy írta korábban:
    Van sultan kincseibe mizo ma vettem 900FT asszem 50g.

Remélem hamarosan Fehérváron is lesz,de kétlem :-/

, Hozzászólás ID: #86813
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189

Én ma vettem mizo g.dinnyét 700 forintért, egy élelmiszer boltban, petőfi híd budai hídfőtől nem messze.

30 bejegyzés megtekintése - 4,711-4,740 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.