A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86754
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Na bocs akkor nem glicerin hanem dohányjavító (Serbetli dohányjavító)

de nem serbetlihez adnám, hanem más szárazabb dohányokhoz.

, Hozzászólás ID: #86755
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Kulfoldon kaphato (itthon meg nem lattam), siman boltokban, normal kiszerelesben zoldseg-glicerin. Az, hogy most az ugyanaz-e, mint amit gyogyszertarakban adnak, vagy a glicerinnek is vannak kulonbozo fajtai, azt biza nem tudom. De hatha jar erre valaki okosabb es fel tud minket vilagositani, hogy glicerin nalunk barmilyen formaban csak gyogyszertarban kaphato 🙂

, Hozzászólás ID: #86756
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

A hookah-shisha.com-tál most telt be a pohár… :rougefaché:

A Hookah Carrying Bag egy kalap trágya! Nem elég, hogy az első 2 használat során szétjött az egyik cipzár és eltört a műanyag pánt amivel a madzag hosszát lehet állítani, de ma (5-6ik használat) el is szaladt ez a minőségtelen vacak….

Én nem fogom támogatni, hogy arról az oldalról rendeljünk valamit is ezentúl…

, Hozzászólás ID: #86757
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542
    Emberke202 írta korábban:
    Simán meglehet rendelni egy európai webshopból.

Én rendelnék veled egy EU-s wenshopbol StarBuzz,fantasia vagy fusion-t, csak mondj 1 et, mert nekem már nagyon kéne:D

, Hozzászólás ID: #86758
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131

itt a tegnapi meccsel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy amúgy van itt vki aki sportol vmit?? vagy sportoló múlttal rendelkezik???

, Hozzászólás ID: #86759
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Én kosárlabdázok vagyis /ztam 5 évig, valószínű visszamegyek a régi csapatomba.

, Hozzászólás ID: #86760
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Én 6 évig fociztam, 2 évig teniszeztem, 2 évig úsztam most meg iszok és pipázok. :hehe:

, Hozzászólás ID: #86761
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Stereo írta korábban:
    Én kosárlabdázok vagyis /ztam 5 évig, valószínű visszamegyek a régi csapatomba.

nah akkor egy kolléga 😛 én idén kezdtem el a 10. évemet ebben a sportban, illetve a Snowboard megszállottja vagyok

szeretném vmikor letenni az oktatói engedélyt

, Hozzászólás ID: #86762
    anegytech
    Felhasználó
    anegytech
    • Hozzászólás: 825

Én rendszeresen lépcsőzöm :happy1: . Amúgy csak a mozgás kedvéért szoktam úszni :). Egyébként a tegnapi svéd-magyar meccs katasztrófa volt, úgy kellett volna végig játszanunk, ahogyan az utolsó 10 percben. Az utolsó másodpercben érkező svéd gólnál meg majdnem megőrültem :-/ .

, Hozzászólás ID: #86763
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

En 12 evig teniszeztem, 10 evig usztam. Sajnos az uszast elegge unalmasnak tartom mostansag. Ami igazabol lekotne, az a squash, csak sajnos nem nagyon talalok partnert 🙁

, Hozzászólás ID: #86764
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    krampi írta korábban:
    En 12 evig teniszeztem, 10 evig usztam. Sajnos az uszast elegge unalmasnak tartom mostansag. Ami igazabol lekotne, az a squash, csak sajnos nem nagyon talalok partnert 🙁

a squash az egy hihetetlen jó sport, haverokkal néha szoktunk menni, meg volt barátnőmmel megyünk néha, csak ő verseny szerűen tolja és… kicsit jobb :rouge: :hehe:

, Hozzászólás ID: #86765
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Huhh… Sport? XD

Hát 8 év úszás, 6 év triatlon, meg 1 év kosár 8.-ban, mert kellettem a sulicsapatba, amúgy meg haverokkal streetball.

8.-ban még fél év judo, most pedig fél éve Taekwondo, de azt hiszem e mellett már kitartok, ha nem is akkor is maradok a küzdősportok világában 🙂

Ui.: 16 éves vagyok 🙂

, Hozzászólás ID: #86766
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

4év judo,4év rugby,5év foci

Most kispályára megyek focizni.

17 leszek

, Hozzászólás ID: #86767
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Sihu írta korábban:
    itt a tegnapi meccsel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy amúgy van itt vki aki sportol vmit?? vagy sportoló múlttal rendelkezik???

3 év úszás, 5 év foci, 4 év kosárlabda, 1 év asztali tenisz, 1 év vívás, 8 év judo, 4 év aikido, 3 év vegyes stílusú küzdősport, most meg box, illetve úszás hobby szinten. Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.

, Hozzászólás ID: #86768
    isi
    Felhasználó
    isi
    Hookah írta korábban:
    Sihu írta korábban:

3 év úszás, 5 év foci, 4 év kosárlabda, 1 év asztali tenisz, 1 év vívás, 8 év judo, 4 év aikido, 3 év vegyes stílusú küzdősport, most meg box, illetve úszás hobby szinten. Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.

Az azért szép küzdősport múlt. Ha hozzá vesszük a testalkatod akkor hát…. Nem hinném hogy sok ember van aki nem profi és odaállna eléd fair-play küzdelembe…

Amúgy azt mondták páran hogy el kéne kezdenem a box-ot (boxolók), mert ahoz képest hogy életembe nem boxoltam örömlány jó vagyok XD

, Hozzászólás ID: #86769
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

szultanban: “Vízipipa vásárlásnál ne felejtsd el kérni az ajándékod az eladótól!”

pontosan tudja valaki mit lehet kapni?:]

, Hozzászólás ID: #86770
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    • Hozzászólás: 245
    Hookah írta korábban:
    Sihu írta korábban:

De érdekes 😀 Hookah 25 éves de már 29 éve sportol 🙂

, Hozzászólás ID: #86771
    shin-chan
    Felhasználó
    Wolowizard
    • Hozzászólás: 69
    gukrisz írta korábban:
    Hookah írta korábban:

“Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.”

ez a megfejtés :cote:

, Hozzászólás ID: #86772
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    isi írta korábban:
    Az azért szép küzdősport múlt. Ha hozzá vesszük a testalkatod akkor hát…. Nem hinném hogy sok ember van aki nem profi és odaállna eléd fair-play küzdelembe…

Amúgy azt mondták páran hogy el kéne kezdenem a box-ot (boxolók), mert ahoz képest hogy életembe nem boxoltam örömlány jó vagyok XD

Köszi, hát igen 😛 , ez általában így szokott lenni, bár én mindig azt mondom hogy ma már mindenki kőkemény, mint a vídia fúró feje, de én amúgy egy békés pipázó ember vagyok, nem keresem soha bajt, persze mindig van olyan szituáció, hogy nem tudsz ellene mit tenni.

A box nagyon jó, csak ajánlani tudom, én hobby boxra járok, a Fáy utcába, azért a hobby részre, mert csak este érek rá és már “kiöregedtem” a versenyzésből a suli miatt. 🙂

gukrisz: még gyakorold egy kicsit a matekot, meg az olvasást, mivel odaírtam: “Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.”

😀 , máskülönben nem lehetne értelmes eredmény statisztikailag.

, Hozzászólás ID: #86773
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865

Én lazábban. Kardok, páncélok és egyéb nyalánkságok 9 éve (még most is néha)

+ lövészet. Utóbbit kb 4 évig.

Ezt nézzétek!

Magyarul beszélnek a videóban!!! Eredeti verzió, nem szinkronizált! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=FGyh1_7lv-4

, Hozzászólás ID: #86774
    isi
    Felhasználó
    isi
    gukrisz írta korábban:
    Hookah írta korábban:

Hsz.-t elolvastam, a hsz íróját nem, de egyből tudtam hogy te vagy gukrisz :gene:

, Hozzászólás ID: #86775
    gukrisz
    Felhasználó
    gukrisz
    • Hozzászólás: 245

1percel hsz után beugrott 😛

, Hozzászólás ID: #86776
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Most fejeztem be egy férfias munkát: TORMARESZELÉST!!!

, Hozzászólás ID: #86777
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    gerago írta korábban:

Keverd ízesítetlen dohányhoz és szívd el. 😀

, Hozzászólás ID: #86778
    youri
    Felhasználó
    youri
    gerago írta korábban:

Nah ez az a munka amit csináljon az a jó bús franc 😀

, Hozzászólás ID: #86779
    wakummaci
    Felhasználó
    wakummaci
    • Hozzászólás: 2189
    sYska/!/ írta korábban:
    gerago írta korábban:

Keverd ízesítetlen dohányhoz és szívd el. 😀

Az fájna :ooo

, Hozzászólás ID: #86780
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Most lett kéz az új gépem :cote:

, Hozzászólás ID: #86781
    youri
    Felhasználó
    youri

Ma is szívtam serbetli mentát.

Hát ez valami fenséges.. Nem lehet vele betelni. Folyamatosan szívtam 30 percen keresztül min és még nem is szédültem közbe bő füst jött..

, Hozzászólás ID: #86782
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Quote:

Ezt nézzétek!

Magyarul beszélnek a videóban!!! Eredeti verzió, nem szinkronizált! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=FGyh1_7lv-4

nagy Halo fan vagyok, ez a trailer mindent visz, hát még hogy magyarul is beszélnek benne 😛 “Díszsortűz!”

, Hozzászólás ID: #86783
    molnar
    Felhasználó
    Molnár

Nem semmi,jó kis game lehet.

30 bejegyzés megtekintése - 4,681-4,710 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.