Na bocs akkor nem glicerin hanem dohányjavító (Serbetli dohányjavító)
de nem serbetlihez adnám, hanem más szárazabb dohányokhoz.
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Na bocs akkor nem glicerin hanem dohányjavító (Serbetli dohányjavító)
de nem serbetlihez adnám, hanem más szárazabb dohányokhoz.
Kulfoldon kaphato (itthon meg nem lattam), siman boltokban, normal kiszerelesben zoldseg-glicerin. Az, hogy most az ugyanaz-e, mint amit gyogyszertarakban adnak, vagy a glicerinnek is vannak kulonbozo fajtai, azt biza nem tudom. De hatha jar erre valaki okosabb es fel tud minket vilagositani, hogy glicerin nalunk barmilyen formaban csak gyogyszertarban kaphato 🙂
A hookah-shisha.com-tál most telt be a pohár… :rougefaché:
A Hookah Carrying Bag egy kalap trágya! Nem elég, hogy az első 2 használat során szétjött az egyik cipzár és eltört a műanyag pánt amivel a madzag hosszát lehet állítani, de ma (5-6ik használat) el is szaladt ez a minőségtelen vacak….
Én nem fogom támogatni, hogy arról az oldalról rendeljünk valamit is ezentúl…
Én rendelnék veled egy EU-s wenshopbol StarBuzz,fantasia vagy fusion-t, csak mondj 1 et, mert nekem már nagyon kéne:D
itt a tegnapi meccsel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy amúgy van itt vki aki sportol vmit?? vagy sportoló múlttal rendelkezik???
Én kosárlabdázok vagyis /ztam 5 évig, valószínű visszamegyek a régi csapatomba.
Én 6 évig fociztam, 2 évig teniszeztem, 2 évig úsztam most meg iszok és pipázok. :hehe:
nah akkor egy kolléga 😛 én idén kezdtem el a 10. évemet ebben a sportban, illetve a Snowboard megszállottja vagyok
szeretném vmikor letenni az oktatói engedélyt
Én rendszeresen lépcsőzöm :happy1: . Amúgy csak a mozgás kedvéért szoktam úszni :). Egyébként a tegnapi svéd-magyar meccs katasztrófa volt, úgy kellett volna végig játszanunk, ahogyan az utolsó 10 percben. Az utolsó másodpercben érkező svéd gólnál meg majdnem megőrültem :-/ .
En 12 evig teniszeztem, 10 evig usztam. Sajnos az uszast elegge unalmasnak tartom mostansag. Ami igazabol lekotne, az a squash, csak sajnos nem nagyon talalok partnert 🙁
a squash az egy hihetetlen jó sport, haverokkal néha szoktunk menni, meg volt barátnőmmel megyünk néha, csak ő verseny szerűen tolja és… kicsit jobb :rouge: :hehe:
Huhh… Sport? XD
Hát 8 év úszás, 6 év triatlon, meg 1 év kosár 8.-ban, mert kellettem a sulicsapatba, amúgy meg haverokkal streetball.
8.-ban még fél év judo, most pedig fél éve Taekwondo, de azt hiszem e mellett már kitartok, ha nem is akkor is maradok a küzdősportok világában 🙂
Ui.: 16 éves vagyok 🙂
4év judo,4év rugby,5év foci
Most kispályára megyek focizni.
17 leszek
3 év úszás, 5 év foci, 4 év kosárlabda, 1 év asztali tenisz, 1 év vívás, 8 év judo, 4 év aikido, 3 év vegyes stílusú küzdősport, most meg box, illetve úszás hobby szinten. Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.
3 év úszás, 5 év foci, 4 év kosárlabda, 1 év asztali tenisz, 1 év vívás, 8 év judo, 4 év aikido, 3 év vegyes stílusú küzdősport, most meg box, illetve úszás hobby szinten. Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.
Az azért szép küzdősport múlt. Ha hozzá vesszük a testalkatod akkor hát…. Nem hinném hogy sok ember van aki nem profi és odaállna eléd fair-play küzdelembe…
Amúgy azt mondták páran hogy el kéne kezdenem a box-ot (boxolók), mert ahoz képest hogy életembe nem boxoltam örömlány jó vagyok XD
szultanban: “Vízipipa vásárlásnál ne felejtsd el kérni az ajándékod az eladótól!”
pontosan tudja valaki mit lehet kapni?:]
De érdekes 😀 Hookah 25 éves de már 29 éve sportol 🙂
“Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.”
ez a megfejtés :cote:
Amúgy azt mondták páran hogy el kéne kezdenem a box-ot (boxolók), mert ahoz képest hogy életembe nem boxoltam örömlány jó vagyok XD
Köszi, hát igen 😛 , ez általában így szokott lenni, bár én mindig azt mondom hogy ma már mindenki kőkemény, mint a vídia fúró feje, de én amúgy egy békés pipázó ember vagyok, nem keresem soha bajt, persze mindig van olyan szituáció, hogy nem tudsz ellene mit tenni.
A box nagyon jó, csak ajánlani tudom, én hobby boxra járok, a Fáy utcába, azért a hobby részre, mert csak este érek rá és már “kiöregedtem” a versenyzésből a suli miatt. 🙂
gukrisz: még gyakorold egy kicsit a matekot, meg az olvasást, mivel odaírtam: “Ez úgy jöhet össze, hogy van amit párhuzamosan csináltam.”
😀 , máskülönben nem lehetne értelmes eredmény statisztikailag.
Én lazábban. Kardok, páncélok és egyéb nyalánkságok 9 éve (még most is néha)
+ lövészet. Utóbbit kb 4 évig.
Ezt nézzétek!
Magyarul beszélnek a videóban!!! Eredeti verzió, nem szinkronizált! 😀
Hsz.-t elolvastam, a hsz íróját nem, de egyből tudtam hogy te vagy gukrisz :gene:
1percel hsz után beugrott 😛
Most fejeztem be egy férfias munkát: TORMARESZELÉST!!!
Keverd ízesítetlen dohányhoz és szívd el. 😀
Nah ez az a munka amit csináljon az a jó bús franc 😀
Keverd ízesítetlen dohányhoz és szívd el. 😀
Az fájna :ooo
Most lett kéz az új gépem :cote:
Ma is szívtam serbetli mentát.
Hát ez valami fenséges.. Nem lehet vele betelni. Folyamatosan szívtam 30 percen keresztül min és még nem is szédültem közbe bő füst jött..
Ezt nézzétek!
Magyarul beszélnek a videóban!!! Eredeti verzió, nem szinkronizált! 😀
nagy Halo fan vagyok, ez a trailer mindent visz, hát még hogy magyarul is beszélnek benne 😛 “Díszsortűz!”
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.