Ezt a fülbecsepegtetéses dolgot kipróbálom egyszer. 😀
Kimarja a dobhártyádat te. xD
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Kimarja a dobhártyádat te. xD
Van egy fajta fülcsepp, amit ha megiszol eljön a világvége, aztán már mindenféle dolgot dugdoshatnak az ánusz rózsába, a buli hamar véget ér és igazán gazdaságos.
Ákos ad majd neked fülbecsepegtetést 😀 😀
Ákos ad majd neked fülbecsepegtetést 😀 😀
Még orrba is! 😀 :hehe:
Csepegtetőfan fórum lettünk? :happy1:
Szerintem, ha szigorúan csak berúgni akar az ember, akkor is érdemes befektetni a jobb piákba. Teljesen más hatást lehet elérni. Én ha tesco gazdaságos szeszes italból benyomok v 5-6 felest, akkor ilyen tróger részeg leszek, menni/beszélni alig bírok (na jó, ahhoz azér több kell mint 5-6 feles) :D.
De egyszer 4en megittunk két üveg jim beam-et. Életem egyik legjobb éjszakája volt, pörögtünk végig, annyit röhögtünk mint még soha, nem fáradtunk el, nem fordultunk be, elég jó volt…
Ja és ha nem akarsz másnapos lenni, akkor nem sört kell inni a felesek mellé, hanem kólát v vizet, mert nem fogsz annyira kiszáradni. Szerintem jobban is érzed magad, nem vesznek össze a pociban a sörrel és másnap se fáj a fejed.
https://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=395327
Miert nem nezek gyakrabban idojarasjelentest? 😀 Ezentul ki nem hagyom, az tuti 😀
Miert nem nezek gyakrabban idojarasjelentest? 😀 Ezentul ki nem hagyom, az tuti 😀
Húú ja, ha mindig ilyen akkor én se hagyom ki!! oo/ 🙂
2009.05.09ikei időjárás jelentéssel mit kezdjünk? 😀 Teee 😀
Valahogy a térképre nem figyeltem,nem is tudom,hogy miért. 😀
igen hasonlóan én is 😛 nem is értem miért nem mindenki a térképet nézi :happy1:
A térképre nem is néztem, elvonta a figyelmem más! 😀
Milyen térkép ? oo/
:hehe: :hehe:
Ilyen nincs. Vírusos torokgyulladásom van, nyelni alig bírok, lázam van, jah és fáj a fejem. Szal király….. :rougefaché: :rougefaché:
Gyújts egy pipát X|
Amúgy jobbulást :intello:
üdv a klubban
ugyanaz, mínusz fejfájás és láz (hőemelkedés megvolt)
pipát nehogy gyújts rá. még mentolosat se. télleg ne
Nem komolyan gondoltam :nono:
jah, közben látom a szmájlit :gene:
amúgy van olyan torokfájás amire jó. ez nem az 😀
Jobbulást nektek! 🙂
Újabb fejlemény. Nyakam bal oldala baromira fáj, fejem alul bal oldalt is, és bal fülem be van dugulva és nem akar kidugulni. Hát ebből szerintem antibiotikum lesz….
már a torkomra is elég volt annyit mondaniuk hogy szedjl Ospen-t fiam. a fülem tegnap nekem is bedugult. és nagyon utáltam mert nem tudtam a zenéimet rendesen hallgatni :pascontent2:
Nah, akkor en a szimpla torokfajasommal meg egesz jo vagyok. Mult het kedden a meccsen kicsit kiorditottam magam, szerda ota faj a torkom. Azota nem epp a legmegfelelobb kuralasi modszereket valasztottam. Bar vegulis volt az elfogyasztott italok kozott majd minden esetben palinka, ami azert jot tesz, de a hideg sor es a whisky sok jeggel az nem tartozik ezek koze 😀 Most van idom eloszor normalisabban rapihenni, hogy vegre elmuljon a dolog. Termeszetesen tegnap sYskaval azert pipaztunk egy par oracskat, csak hogy meg jobb legyen a dolog 😀
Torokfájásra nagyon jó mézet nyalogatni ,vagy sok mézzel dúsított teát inni.(főleg ha kiabálás ,torok fáradság ,sok éneklés stb . miatt van)
Ha baktérium fertőzés esete van akkor langyos vízzel kell gargarizálni, mibe oldottunk sok konyhasót.pár hipermangán kristály hozzáadásával erősödik a hatása.
A pálinkával ilyenkor gargalizálni kell, nem lenyelni, (jó kis kisüsti, 60-70 fokos) az más hatást idéz elő, ami nem éppen a gyógyuláshoz vezet. 😀
Ha baktérium fertőzés esete van akkor langyos vízzel kell gargarizálni, mibe oldottunk sok konyhasót.pár hipermangán kristály hozzáadásával erősödik a hatása.
Maximálisan egyetértek.
A hipermangán fasza, de tényleg nem kell túlzásba vinni 😀
Nagyon szuper dolgokat lehet ám ezzel a cuccal csinálni…A laborban csak ámultam…Ajánlom a kémia iránt érdeklődőknek a mangán különböző oxidációs állapotaihoz tartozó színek vizsgálatát 🙂
Torokfájásra: Tesco-s WC-kefe 😀
Én a nagymamám féle gyógymódot tudom ajánlani enyhébb torokfájós megfázós panaszokra. 2 nagy gerezd fokhagymát nyomj át fokhagymaprésen és tegyél rá 2 evőkanál mézet. Hagyni kell állni v 10 percet, aztán hajrá! A fokhagyma kinyírja a bacikat, a méz jót tesz a toroknak. Az ízére ne figyelj, a hatás a lényeg 😀
Őőő glicerint, milyet érdemes venni?
natúrt vagy vegyesgyümölcsöset?Mindenféle dohányhoz szeretném használni, hogy kicsit nagyobb legyen a füstje, de az ízét nem szeretném elrontani, de nem is akrok venni 10 féle glicerint:) Tehát natúr vagy vegyesgyümölcs?Serbetlit veszek.
natúrt vagy vegyesgyümölcsöset?Mindenféle dohányhoz szeretném használni, hogy kicsit nagyobb legyen a füstje, de az ízét nem szeretném elrontani, de nem is akrok venni 10 féle glicerint:) Tehát natúr vagy vegyesgyümölcs?Serbetlit veszek.
az nem glicerin hanem “dohányfrissítő”
glicerint gyógyszertárban kapsz max
serbetlihez glicerin?:O:O
szinte csak léből áll a dohány ahhoz minek teszel bármit is?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.