A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86724
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Gábor írta korábban:
    krampi írta korábban:
    Fulbe is lehet, az kevesbe zavaro. Vagy ami meg inkabb feldobhat egy bulit az a piaval atitatott fulpiszkalo egymas anuszaba valo feldugdosasa.

Ezt a fülbecsepegtetéses dolgot kipróbálom egyszer. 😀

Kimarja a dobhártyádat te. xD

, Hozzászólás ID: #86725
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    Gábor írta korábban:
    krampi írta korábban:
    Fulbe is lehet, az kevesbe zavaro. Vagy ami meg inkabb feldobhat egy bulit az a piaval atitatott fulpiszkalo egymas anuszaba valo feldugdosasa.

Van egy fajta fülcsepp, amit ha megiszol eljön a világvége, aztán már mindenféle dolgot dugdoshatnak az ánusz rózsába, a buli hamar véget ér és igazán gazdaságos.

, Hozzászólás ID: #86726
    teveve
    Felhasználó
    teveve
    • Hozzászólás: 154
    Gábor írta korábban:
    krampi írta korábban:

Ákos ad majd neked fülbecsepegtetést 😀 😀

, Hozzászólás ID: #86727
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255
    teveve írta korábban:
    Gábor írta korábban:

Ákos ad majd neked fülbecsepegtetést 😀 😀

Még orrba is! 😀 :hehe:

, Hozzászólás ID: #86728
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312

Csepegtetőfan fórum lettünk? :happy1:

, Hozzászólás ID: #86729
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Szerintem, ha szigorúan csak berúgni akar az ember, akkor is érdemes befektetni a jobb piákba. Teljesen más hatást lehet elérni. Én ha tesco gazdaságos szeszes italból benyomok v 5-6 felest, akkor ilyen tróger részeg leszek, menni/beszélni alig bírok (na jó, ahhoz azér több kell mint 5-6 feles) :D.

De egyszer 4en megittunk két üveg jim beam-et. Életem egyik legjobb éjszakája volt, pörögtünk végig, annyit röhögtünk mint még soha, nem fáradtunk el, nem fordultunk be, elég jó volt…

Ja és ha nem akarsz másnapos lenni, akkor nem sört kell inni a felesek mellé, hanem kólát v vizet, mert nem fogsz annyira kiszáradni. Szerintem jobban is érzed magad, nem vesznek össze a pociban a sörrel és másnap se fáj a fejed.

, Hozzászólás ID: #86730
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

https://webcast.tv2.hu/dynamic/f.html?video_id=395327

Miert nem nezek gyakrabban idojarasjelentest? 😀 Ezentul ki nem hagyom, az tuti 😀

, Hozzászólás ID: #86731
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644
    krampi írta korábban:

Miert nem nezek gyakrabban idojarasjelentest? 😀 Ezentul ki nem hagyom, az tuti 😀

Húú ja, ha mindig ilyen akkor én se hagyom ki!! oo/ 🙂

, Hozzászólás ID: #86732
    sYska
    Adminisztrátor
    sYska
    • Hozzászólás: 10312
    krampi írta korábban:

2009.05.09ikei időjárás jelentéssel mit kezdjünk? 😀 Teee 😀

, Hozzászólás ID: #86733
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Valahogy a térképre nem figyeltem,nem is tudom,hogy miért. 😀

, Hozzászólás ID: #86734
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131
    Molnár írta korábban:

igen hasonlóan én is 😛 nem is értem miért nem mindenki a térképet nézi :happy1:

, Hozzászólás ID: #86735
    gobbler3
    Felhasználó
    gobbler3
    • Hozzászólás: 644

A térképre nem is néztem, elvonta a figyelmem más! 😀

, Hozzászólás ID: #86736
    troll
    Felhasználó
    Troll
    • Hozzászólás: 426
    Molnár írta korábban:

Milyen térkép ? oo/

:hehe: :hehe:

, Hozzászólás ID: #86737
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Ilyen nincs. Vírusos torokgyulladásom van, nyelni alig bírok, lázam van, jah és fáj a fejem. Szal király….. :rougefaché: :rougefaché:

, Hozzászólás ID: #86738
    stereo
    Felhasználó
    Stereo
    • Hozzászólás: 456

Gyújts egy pipát X|

Amúgy jobbulást :intello:

, Hozzászólás ID: #86739
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785
    isi írta korábban:
    Ilyen nincs. Vírusos torokgyulladásom van, nyelni alig bírok, lázam van, jah és fáj a fejem. Szal király….. :rougefaché: :rougefaché:

üdv a klubban

ugyanaz, mínusz fejfájás és láz (hőemelkedés megvolt)

pipát nehogy gyújts rá. még mentolosat se. télleg ne

, Hozzászólás ID: #86740
    stereo
    Felhasználó
    Stereo

Nem komolyan gondoltam :nono:

, Hozzászólás ID: #86741
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    Stereo írta korábban:
    Nem komolyan gondoltam :nono:

jah, közben látom a szmájlit :gene:

amúgy van olyan torokfájás amire jó. ez nem az 😀

, Hozzászólás ID: #86742
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Jobbulást nektek! 🙂

, Hozzászólás ID: #86743
    isi
    Felhasználó
    isi
    • Hozzászólás: 470

Újabb fejlemény. Nyakam bal oldala baromira fáj, fejem alul bal oldalt is, és bal fülem be van dugulva és nem akar kidugulni. Hát ebből szerintem antibiotikum lesz….

, Hozzászólás ID: #86744
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    isi írta korábban:
    Újabb fejlemény. Nyakam bal oldala baromira fáj, fejem alul bal oldalt is, és bal fülem be van dugulva és nem akar kidugulni. Hát ebből szerintem antibiotikum lesz….

már a torkomra is elég volt annyit mondaniuk hogy szedjl Ospen-t fiam. a fülem tegnap nekem is bedugult. és nagyon utáltam mert nem tudtam a zenéimet rendesen hallgatni :pascontent2:

, Hozzászólás ID: #86745
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Nah, akkor en a szimpla torokfajasommal meg egesz jo vagyok. Mult het kedden a meccsen kicsit kiorditottam magam, szerda ota faj a torkom. Azota nem epp a legmegfelelobb kuralasi modszereket valasztottam. Bar vegulis volt az elfogyasztott italok kozott majd minden esetben palinka, ami azert jot tesz, de a hideg sor es a whisky sok jeggel az nem tartozik ezek koze 😀 Most van idom eloszor normalisabban rapihenni, hogy vegre elmuljon a dolog. Termeszetesen tegnap sYskaval azert pipaztunk egy par oracskat, csak hogy meg jobb legyen a dolog 😀

, Hozzászólás ID: #86746
    moldy007
    Felhasználó
    moldy007
    • Hozzászólás: 1962

Torokfájásra nagyon jó mézet nyalogatni ,vagy sok mézzel dúsított teát inni.(főleg ha kiabálás ,torok fáradság ,sok éneklés stb . miatt van)

Ha baktérium fertőzés esete van akkor langyos vízzel kell gargarizálni, mibe oldottunk sok konyhasót.pár hipermangán kristály hozzáadásával erősödik a hatása.

, Hozzászólás ID: #86747
    hookah
    Felhasználó
    Hookah
    • Hozzászólás: 1615
    krampi írta korábban:
    Nah, akkor en a szimpla torokfajasommal meg egesz jo vagyok. Mult het kedden a meccsen kicsit kiorditottam magam, szerda ota faj a torkom. Azota nem epp a legmegfelelobb kuralasi modszereket valasztottam. Bar vegulis volt az elfogyasztott italok kozott majd minden esetben palinka, ami azert jot tesz, de a hideg sor es a whisky sok jeggel az nem tartozik ezek koze 😀 Most van idom eloszor normalisabban rapihenni, hogy vegre elmuljon a dolog. Termeszetesen tegnap sYskaval azert pipaztunk egy par oracskat, csak hogy meg jobb legyen a dolog 😀

A pálinkával ilyenkor gargalizálni kell, nem lenyelni, (jó kis kisüsti, 60-70 fokos) az más hatást idéz elő, ami nem éppen a gyógyuláshoz vezet. 😀

, Hozzászólás ID: #86748
    kormi
    Felhasználó
    Kormi
    • Hozzászólás: 453
    moldy007 írta korábban:
    Torokfájásra nagyon jó mézet nyalogatni ,vagy sok mézzel dúsított teát inni.(főleg ha kiabálás ,torok fáradság ,sok éneklés stb . miatt van)

Ha baktérium fertőzés esete van akkor langyos vízzel kell gargarizálni, mibe oldottunk sok konyhasót.pár hipermangán kristály hozzáadásával erősödik a hatása.

Maximálisan egyetértek.

A hipermangán fasza, de tényleg nem kell túlzásba vinni 😀

Nagyon szuper dolgokat lehet ám ezzel a cuccal csinálni…A laborban csak ámultam…Ajánlom a kémia iránt érdeklődőknek a mangán különböző oxidációs állapotaihoz tartozó színek vizsgálatát 🙂

, Hozzászólás ID: #86749
    stereo
    Felhasználó
    Stereo

Torokfájásra: Tesco-s WC-kefe 😀

, Hozzászólás ID: #86750
    viktorsb
    Felhasználó
    viktorsb
    • Hozzászólás: 262

Én a nagymamám féle gyógymódot tudom ajánlani enyhébb torokfájós megfázós panaszokra. 2 nagy gerezd fokhagymát nyomj át fokhagymaprésen és tegyél rá 2 evőkanál mézet. Hagyni kell állni v 10 percet, aztán hajrá! A fokhagyma kinyírja a bacikat, a méz jót tesz a toroknak. Az ízére ne figyelj, a hatás a lényeg 😀

, Hozzászólás ID: #86751
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

Őőő glicerint, milyet érdemes venni?

natúrt vagy vegyesgyümölcsöset?Mindenféle dohányhoz szeretném használni, hogy kicsit nagyobb legyen a füstje, de az ízét nem szeretném elrontani, de nem is akrok venni 10 féle glicerint:) Tehát natúr vagy vegyesgyümölcs?Serbetlit veszek.

, Hozzászólás ID: #86752
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    edhardy írta korábban:

natúrt vagy vegyesgyümölcsöset?Mindenféle dohányhoz szeretném használni, hogy kicsit nagyobb legyen a füstje, de az ízét nem szeretném elrontani, de nem is akrok venni 10 féle glicerint:) Tehát natúr vagy vegyesgyümölcs?Serbetlit veszek.

az nem glicerin hanem “dohányfrissítő”

glicerint gyógyszertárban kapsz max

, Hozzászólás ID: #86753
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593
    edhardy írta korábban:

serbetlihez glicerin?:O:O

szinte csak léből áll a dohány ahhoz minek teszel bármit is?

30 bejegyzés megtekintése - 4,651-4,680 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.