Ekkora szopást … Magyar-Svéd 1-2 … utolsó gól elég gáz volt. Na nembaj, ez van …
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ebben a fórumban: Offland – Minden egyéb vegyesen Hozzászólás
Ekkora szopást … Magyar-Svéd 1-2 … utolsó gól elég gáz volt. Na nembaj, ez van …
Az kezezés volt, de az a gól amit a bíró megad,
Nem baj szép volt fiúk!!
hát nem tom néztétek-e a meccset… :triste1: ilyen nincs.. :nono: Dán portugál is 1:1 lett…
De ez 1:2 🙂 Az isten verje meg!
erre csak annyit mondok.
No Football No VB
Sehol se voltunk,nincs egy igazi csatárunk.
Szerdán kiváncsian várom,hogy mi lesz a folytatás. :pascontent2:
nemhittem el..
végére olyan jó kis meccs lett, és én kihagytam volna mert mentem volna el.
demég 2.ok lehetünk.
viszont egybe lehúztam meccs után félüveg bort 😀
No Football No VB
Sehol se voltunk,nincs egy igazi csatárunk.
Szerdán kiváncsian várom,hogy mi lesz a folytatás. :pascontent2:
azért szerintem ennyire nem kéne leírni őket, az tény hogy elől gondjaink vannak; viszont Koeman-nál nem értettem Torghelle miért nem kezdő és miért hozta le Dárdait…
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Megszólalni nem tudtam!! :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: Pedig szép lett volna az az 1-1 🙁 🙁
Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/
Azért a szamovár az szamovár…a teázáshoz ad egy külön fílinget…Sokmindneki úgy gondoja, hogy az orosz kultúra kb. egyenlő a kommunizmussal, pedig baromira nem…Annyi minden van abban az országban…Valami hihetetlen…ennyi előnye volt a gimnáziumi oroszóráknak…
Hát ez a komcsizás a tanultság hiányát jelzi. Szerencsére máig élnek ott rokonok tehát kapom elég erőteljesen a kulturális löketet. Valamelyik üköm még kozák is volt. 😀 Oroszul sajnos még nem sokat tudtam tanulni. De majd célom.
Én nem írom le őkett,de ami tény az tény.
Sokat kell még felödnünk.
Én a keretből az nb1-es csatárokat hiányolom.
Waltner Róbert nagyon jó csatár a mattesbourgban lövi a golókat,de szerintem Tököli Attila is jobb mint Torgelle jelenleg.
Ti hány kapuralövést számoltatok össze? :hehe:
Én 2-őt…
Én ukrán/orosz származású vagyok, szerencsére kisgyerek korom óta beszélek oroszul. 🙂 Én is kapom a kulturális löketeket, meg a finomabbnál finomabb ételeket-italokat. 😀
Sokat kell még felödnünk.
Én a keretből az nb1-es csatárokat hiányolom.
Waltner Róbert nagyon jó csatár a mattesbourgban lövi a golókat,de szerintem Tököli Attila is jobb mint Torgelle jelenleg.
Ti hány kapuralövést számoltatok össze? :hehe:
Én 2-őt…
mondjuk ebben igazad van… csatárok nélkül nem lehet nyerni
remélem azért ugyanennyire a kosárlabdát is szeretitek itt a fórumon;):P
Én ukrán/orosz származású vagyok, szerencsére kisgyerek korom óta beszélek oroszul. 🙂 Én is kapom a kulturális löketeket, meg a finomabbnál finomabb ételeket-italokat. 😀
Semmi sem jobb egy jó magyar pálinkánál és egy eredeti orosz minőségi vodkánál! 😀
Amit itthon árulnak vodka néval a közelébe sem ér. 1-2 maximum az alsó szintjét karcolgatja, de aki még nem ivott igazi orosz vodkát addig nem tudja hogy milyen is az. 😀
A legjobb vodka amit ittam az a finlandia volt.
De gyerekek vigyázat: a tajga vodka ( ien szar coop-os szinvonal 1500ft 1l) szar. Egy este sikerült innom, 2szer is berúgtam ( este 7től 10ig, aztán hajnal 1től 6ig részeg voltam) hát azta másnap reggelt nem kívánom senkinek…
Sanyit nem szídni. ő a nemzet sanyija
beállása után látványosan megnőtt a labdaszerzésünk is, annka ellenére hogy csatár. nagyon erőszakosan és tudatosan tört az ellenfelekre labdát csenni, és amikor nála volt remekül tartotta. huszti nem is tudom mit keresett ott az oszlopok között. Sanyi az Sanyi. rengeteg meccset köszönhetünk már neki a selejtezők folyamán. lehet felhozni neveket: Priskin, Szalai, Rudolf, Rajczi stb de jelenleg Sanyi a legtapasztaltabb. plusz van egy olyan arculata, amivel nem szívesen kerülnék szembe ellenfélként :frime:
arra most nincs időnk hogy egy új csatárt beépítsünk és elnézzük a nemzetközi rutin hiányában fellépő suta mozdulatait. ezek már nem azok a régi jó süti-tea meccsek mint málta és albánia ellen.
egyszóval: AIRSANYI
Magyarországon a legjobb, minőségi vodka, talán a Finlandia és az Absolut. Ezek a Royal-Kalinka féle italok nem vodkák, hanem ‘vodka ízére kicsit hasonlító szeszesitalok’. 😀
Zubrowka :winner: :super:
Ha választani kell még mindig marad az Absolut.
A Finlandiát nem szeretem. :S Olyan émelyítő íze van.
De egy kis glicerin és már jó molotov koktélnak. xD
Pipás eszközök hadászati célra.. 😀
Mi minden buliba tesco vodkát viszünk. 1500-1700 ft 1 liter kb. Asszem. Citrommal szoktuk keverni. Nekem ízlik nagyon. Bár ilyen korba még nem a minőségre megyünk. De ezt ti is tudjátok. 😀
hát nem tudom, én ha tudom mindig a jobb minőségű italt próbálom megvenni, azért mégiscsak jobb egy minőségi italt inni 😛 kicsit más ízek:p
Ha jól keveri az ember, akkor egy tescós vodka fanta narancsal semmibe se különbözik egy finlandia vodka+ fantától.
Max annyi a kül., h még marad egy kis lóvéd sörre is 😀
hát nem tudom, én ha tudom mindig a jobb minőségű italt próbálom megvenni, azért mégiscsak jobb egy minőségi italt inni 😛 kicsit más ízek:p
Citrommal keverve, min. 50-50 arányba, nem nagyon érezni a vodkát. Meg már 5-6 pohár után kit érdekelnek az ízek ? Érted ? .. 😀
De amúgy igen, ha lehetőségem van, akkor én is a drágább, minőségibb piákat veszem-iszom. 🙂
Max annyi a kül., h még marad egy kis lóvéd sörre is 😀
Így-így … ugyan erről beszéltem én is. 😀
hát mondjuk a keveréses dologban már igazad van 🙂
Szerintem nem kor függvénye a piálás és a minőség. 😀
+ ha valaki azért iszik hogy részeg legyen, noh az már probléma. 😀
Én inkább koplalok de szart nem iszok. xD
Amúgy ami vodka már 1l ott már jelzi, hogy nem egészen minőségi.
Ált a minőségi szeszes italok üvegének kapacitása 7 – 7,5dl szokott lenni. 🙂
Láttam múltkor 5 literes olasz bort. Hát ilyen förmedvény nincs még egy a világon. xD
Amúgy meg ha valaki részeg akar lenni, igyon rumot! De csak olyat aminek a palackján jelzik, hogy kötelezően vízzel kell keverni. xD
vagy csepegtessen a szemébe alkoholt :-/
gazdaságos :ooo
Fulbe is lehet, az kevesbe zavaro. Vagy ami meg inkabb feldobhat egy bulit az a piaval atitatott fulpiszkalo egymas anuszaba valo feldugdosasa.
Uram isten 😀
Nem, nem vagyok kíváncsi honnan tudtok ilyeneket. xD
Amúgy ez a Mizo görögdinnye valami kib***ott jó!
1000X kellemesebb az íze mint a masahnak.
A cseresznye is egyszerűen felséges.
Fúj, ez már átment perverz képzelgésbe. :perv:
Ezt a fülbecsepegtetéses dolgot kipróbálom egyszer. 😀
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.