A vízipipázás egy közösségi hobbi, mely a dohányzás egy kulturált, igényes és hagyományként őrzött szokása.

Dumaláda vegyesen

• , Hozzászólás ID: #86694
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    • Hozzászólás: 1924

Ekkora szopást … Magyar-Svéd 1-2 … utolsó gól elég gáz volt. Na nembaj, ez van …

, Hozzászólás ID: #86695
    akoska60
    Felhasználó
    Akoska60
    • Hozzászólás: 4255

Az kezezés volt, de az a gól amit a bíró megad,

Nem baj szép volt fiúk!!

, Hozzászólás ID: #86696
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    • Hozzászólás: 131

hát nem tom néztétek-e a meccset… :triste1: ilyen nincs.. :nono: Dán portugál is 1:1 lett…

, Hozzászólás ID: #86697
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    Sihu írta korábban:
    hát nem tom néztétek-e a meccset… :triste1: ilyen nincs.. :nono: Dán portugál is 1:1 lett…

De ez 1:2 🙂 Az isten verje meg!

, Hozzászólás ID: #86698
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

erre csak annyit mondok.

No Football No VB

Sehol se voltunk,nincs egy igazi csatárunk.

Szerdán kiváncsian várom,hogy mi lesz a folytatás. :pascontent2:

, Hozzászólás ID: #86699
    cyp
    Felhasználó
    cyp
    • Hozzászólás: 593

nemhittem el..

végére olyan jó kis meccs lett, és én kihagytam volna mert mentem volna el.

demég 2.ok lehetünk.

viszont egybe lehúztam meccs után félüveg bort 😀

, Hozzászólás ID: #86700
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Molnár írta korábban:
    erre csak annyit mondok.

No Football No VB

Sehol se voltunk,nincs egy igazi csatárunk.

Szerdán kiváncsian várom,hogy mi lesz a folytatás. :pascontent2:

azért szerintem ennyire nem kéne leírni őket, az tény hogy elől gondjaink vannak; viszont Koeman-nál nem értettem Torghelle miért nem kezdő és miért hozta le Dárdait…

, Hozzászólás ID: #86701
    edhardy
    Felhasználó
    edhardy
    • Hozzászólás: 542

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Megszólalni nem tudtam!! :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: :rougefaché: Pedig szép lett volna az az 1-1 🙁 🙁

, Hozzászólás ID: #86702
    youri
    Felhasználó
    youri
    • Hozzászólás: 865
    Kormi írta korábban:
    Youri írta korábban:

Régebbi esztétikus. 🙂 Ezüst, de már árammal működik. Kell majd hozzá csinálnom egy új kábelt, mert a régi konnektor bemenete van sajnos. :/

Azért a szamovár az szamovár…a teázáshoz ad egy külön fílinget…Sokmindneki úgy gondoja, hogy az orosz kultúra kb. egyenlő a kommunizmussal, pedig baromira nem…Annyi minden van abban az országban…Valami hihetetlen…ennyi előnye volt a gimnáziumi oroszóráknak…

Hát ez a komcsizás a tanultság hiányát jelzi. Szerencsére máig élnek ott rokonok tehát kapom elég erőteljesen a kulturális löketet. Valamelyik üköm még kozák is volt. 😀 Oroszul sajnos még nem sokat tudtam tanulni. De majd célom.

, Hozzászólás ID: #86703
    molnar
    Felhasználó
    Molnár
    • Hozzászólás: 1229

Én nem írom le őkett,de ami tény az tény.

Sokat kell még felödnünk.

Én a keretből az nb1-es csatárokat hiányolom.

Waltner Róbert nagyon jó csatár a mattesbourgban lövi a golókat,de szerintem Tököli Attila is jobb mint Torgelle jelenleg.

Ti hány kapuralövést számoltatok össze? :hehe:

Én 2-őt…

, Hozzászólás ID: #86704
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042
    Quote:
    Hát ez a komcsizás a tanultság hiányát jelzi. Szerencsére máig élnek ott rokonok tehát kapom elég erőteljesen a kulturális löketet. Valamelyik üköm még kozák is volt. Oroszul sajnos még nem sokat tudtam tanulni. De majd célom.

Én ukrán/orosz származású vagyok, szerencsére kisgyerek korom óta beszélek oroszul. 🙂 Én is kapom a kulturális löketeket, meg a finomabbnál finomabb ételeket-italokat. 😀

, Hozzászólás ID: #86705
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    Molnár írta korábban:
    Én nem írom le őkett,de ami tény az tény.

Sokat kell még felödnünk.

Én a keretből az nb1-es csatárokat hiányolom.

Waltner Róbert nagyon jó csatár a mattesbourgban lövi a golókat,de szerintem Tököli Attila is jobb mint Torgelle jelenleg.

Ti hány kapuralövést számoltatok össze? :hehe:

Én 2-őt…

mondjuk ebben igazad van… csatárok nélkül nem lehet nyerni

remélem azért ugyanennyire a kosárlabdát is szeretitek itt a fórumon;):P

, Hozzászólás ID: #86706
    youri
    Felhasználó
    youri
    gas írta korábban:
    Quote:
    Hát ez a komcsizás a tanultság hiányát jelzi. Szerencsére máig élnek ott rokonok tehát kapom elég erőteljesen a kulturális löketet. Valamelyik üköm még kozák is volt. Oroszul sajnos még nem sokat tudtam tanulni. De majd célom.

Én ukrán/orosz származású vagyok, szerencsére kisgyerek korom óta beszélek oroszul. 🙂 Én is kapom a kulturális löketeket, meg a finomabbnál finomabb ételeket-italokat. 😀

Semmi sem jobb egy jó magyar pálinkánál és egy eredeti orosz minőségi vodkánál! 😀

Amit itthon árulnak vodka néval a közelébe sem ér. 1-2 maximum az alsó szintjét karcolgatja, de aki még nem ivott igazi orosz vodkát addig nem tudja hogy milyen is az. 😀

, Hozzászólás ID: #86707
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

A legjobb vodka amit ittam az a finlandia volt.

De gyerekek vigyázat: a tajga vodka ( ien szar coop-os szinvonal 1500ft 1l) szar. Egy este sikerült innom, 2szer is berúgtam ( este 7től 10ig, aztán hajnal 1től 6ig részeg voltam) hát azta másnap reggelt nem kívánom senkinek…

, Hozzászólás ID: #86708
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    • Hozzászólás: 1785

Sanyit nem szídni. ő a nemzet sanyija

beállása után látványosan megnőtt a labdaszerzésünk is, annka ellenére hogy csatár. nagyon erőszakosan és tudatosan tört az ellenfelekre labdát csenni, és amikor nála volt remekül tartotta. huszti nem is tudom mit keresett ott az oszlopok között. Sanyi az Sanyi. rengeteg meccset köszönhetünk már neki a selejtezők folyamán. lehet felhozni neveket: Priskin, Szalai, Rudolf, Rajczi stb de jelenleg Sanyi a legtapasztaltabb. plusz van egy olyan arculata, amivel nem szívesen kerülnék szembe ellenfélként :frime:

arra most nincs időnk hogy egy új csatárt beépítsünk és elnézzük a nemzetközi rutin hiányában fellépő suta mozdulatait. ezek már nem azok a régi jó süti-tea meccsek mint málta és albánia ellen.

egyszóval: AIRSANYI

, Hozzászólás ID: #86709
    gas
    Felhasználó
    gas
    • Hozzászólás: 1042

Magyarországon a legjobb, minőségi vodka, talán a Finlandia és az Absolut. Ezek a Royal-Kalinka féle italok nem vodkák, hanem ‘vodka ízére kicsit hasonlító szeszesitalok’. 😀

, Hozzászólás ID: #86710
    riccio
    Felhasználó
    Riccio
    gas írta korábban:
    Magyarországon a legjobb, minőségi vodka, talán a Finlandia és az Absolut. Ezek a Royal-Kalinka féle italok nem vodkák, hanem ‘vodka ízére kicsit hasonlító szeszesitalok’. 😀

Zubrowka :winner: :super:

, Hozzászólás ID: #86711
    youri
    Felhasználó
    youri
    gas írta korábban:

Ha választani kell még mindig marad az Absolut.

A Finlandiát nem szeretem. :S Olyan émelyítő íze van.

De egy kis glicerin és már jó molotov koktélnak. xD

Pipás eszközök hadászati célra.. 😀

, Hozzászólás ID: #86712
    webbie
    Felhasználó
    webbie

Mi minden buliba tesco vodkát viszünk. 1500-1700 ft 1 liter kb. Asszem. Citrommal szoktuk keverni. Nekem ízlik nagyon. Bár ilyen korba még nem a minőségre megyünk. De ezt ti is tudjátok. 😀

, Hozzászólás ID: #86713
    sihu
    Felhasználó
    Sihu
    webbie írta korábban:
    Mi minden buliba tesco vodkát viszünk. 1500-1700 ft 1 liter kb. Asszem. Citrommal szoktuk keverni. Nekem ízlik nagyon. Bár ilyen korba még nem a minőségre megyünk. De ezt ti is tudjátok. 😀

hát nem tudom, én ha tudom mindig a jobb minőségű italt próbálom megvenni, azért mégiscsak jobb egy minőségi italt inni 😛 kicsit más ízek:p

, Hozzászólás ID: #86714
    emberke202
    Felhasználó
    Emberke202
    • Hozzászólás: 504

Ha jól keveri az ember, akkor egy tescós vodka fanta narancsal semmibe se különbözik egy finlandia vodka+ fantától.

Max annyi a kül., h még marad egy kis lóvéd sörre is 😀

, Hozzászólás ID: #86715
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    Sihu írta korábban:
    webbie írta korábban:

hát nem tudom, én ha tudom mindig a jobb minőségű italt próbálom megvenni, azért mégiscsak jobb egy minőségi italt inni 😛 kicsit más ízek:p

Citrommal keverve, min. 50-50 arányba, nem nagyon érezni a vodkát. Meg már 5-6 pohár után kit érdekelnek az ízek ? Érted ? .. 😀

De amúgy igen, ha lehetőségem van, akkor én is a drágább, minőségibb piákat veszem-iszom. 🙂

, Hozzászólás ID: #86716
    webbie
    Felhasználó
    webbie
    Emberke202 írta korábban:
    Ha jól keveri az ember, akkor egy tescós vodka fanta narancsal semmibe se különbözik egy finlandia vodka+ fantától.

Max annyi a kül., h még marad egy kis lóvéd sörre is 😀

Így-így … ugyan erről beszéltem én is. 😀

, Hozzászólás ID: #86717
    sihu
    Felhasználó
    Sihu

hát mondjuk a keveréses dologban már igazad van 🙂

, Hozzászólás ID: #86718
    youri
    Felhasználó
    youri

Szerintem nem kor függvénye a piálás és a minőség. 😀

+ ha valaki azért iszik hogy részeg legyen, noh az már probléma. 😀

Én inkább koplalok de szart nem iszok. xD

Amúgy ami vodka már 1l ott már jelzi, hogy nem egészen minőségi.

Ált a minőségi szeszes italok üvegének kapacitása 7 – 7,5dl szokott lenni. 🙂

Láttam múltkor 5 literes olasz bort. Hát ilyen förmedvény nincs még egy a világon. xD

Amúgy meg ha valaki részeg akar lenni, igyon rumot! De csak olyat aminek a palackján jelzik, hogy kötelezően vízzel kell keverni. xD

, Hozzászólás ID: #86719
    riccio
    Felhasználó
    Riccio

vagy csepegtessen a szemébe alkoholt :-/

gazdaságos :ooo

, Hozzászólás ID: #86720
    krampi
    Felhasználó
    krampi
    • Hozzászólás: 3414

Fulbe is lehet, az kevesbe zavaro. Vagy ami meg inkabb feldobhat egy bulit az a piaval atitatott fulpiszkalo egymas anuszaba valo feldugdosasa.

, Hozzászólás ID: #86721
    youri
    Felhasználó
    youri
    krampi írta korábban:
    Fulbe is lehet, az kevesbe zavaro. Vagy ami meg inkabb feldobhat egy bulit az a piaval atitatott fulpiszkalo egymas anuszaba valo feldugdosasa.

Uram isten 😀

Nem, nem vagyok kíváncsi honnan tudtok ilyeneket. xD

Amúgy ez a Mizo görögdinnye valami kib***ott jó!

1000X kellemesebb az íze mint a masahnak.

A cseresznye is egyszerűen felséges.

, Hozzászólás ID: #86722
    gerago
    Felhasználó
    gerago
    • Hozzászólás: 2221

Fúj, ez már átment perverz képzelgésbe. :perv:

, Hozzászólás ID: #86723
    gabor
    Felhasználó
    Gábor
    • Hozzászólás: 1403
    krampi írta korábban:

Ezt a fülbecsepegtetéses dolgot kipróbálom egyszer. 😀

30 bejegyzés megtekintése - 4,621-4,650 / 15,701

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs profilod, akkor itt regisztálj!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.